#DEL 2 – 15 Ting du IKKE viste om meg!


I sist uke valgte jeg å dele noen nye ting med dere lesere om meg. Dette fordi jeg har valgt å skrive offentlig og dele såpass mye med dere, og ut ifra det kan mange føle og tro at de kjenner meg. Det jeg ønsket å vise med det var at det er faktisk mange ting som dere ikke vet om meg, og som jeg ikke har delt på bloggen. Vell har jeg delt mye, men til å være 24 år, sier det seg egentlig selv at det er mye som ikke har blitt delt også. Noen ting fordi jeg føler det er for personlig og som jeg ikke ønsker eller er klar for å dele og uttrykke med ord, og andre ting som har godt i glemmeboken. 

Det kom tydelig frem under de 15 punktene jeg delte sist med ting som dere ikke viste om meg, at jeg ikke var noe skolelys. Jeg var ikke den jenta som tok skolen godt nokk på alvor til en hver tid, samt også ikke den som alle lærere likte best. Slik er det når enn er ung og ikke klarer å se hvor viktig skolen faktisk er. Men samtidig ble det noe ut av meg også. Jeg fikk nå en skolegang og en utdannelse. Det kom også frem at jeg har skult ting for mine foreldre når jeg var yngre, men er ikke det noe som de fleste der ute gjør en eller annen gang i livet? Det er ikke alt som verken jeg eller som jeg tror alle der ute er stolte av, men samtidig er det noe som har vert med på å forme oss alle til de vi er i dag. 

// TRYKK HER & LES OGSÅ 15 Ting du IKKE viste om meg ( DEL 1) // 

Jeg tenkte derfor at jeg skulle dele noen flere punkter med dere i dag. Det er punkter som ikke har blitt delt her før, så langt som jeg hvert fall kan klare å huske. Som jeg nevnte sist er det ting som jeg angrer og er flau over. Noen ting er litt personlige med tanke på at viser litt om hvordan jeg er som person, men vi er alle forskjellige og jeg sier igjen som jeg sa sist. Vi må alle huske på at kua har vert kalv den også. Noe mange der ute har lett for å glemme i uønskede situasjoner. Jeg tror ikke det er en eneste person der ute som har en ren matte foran sin livs dør. 

Sannhetens øyeblikk! her kommer del 2 av 15 ting du IKKE viste om meg. De skulte fakta om meg som ikke har blitt delt før, blir nå delt! Endjoy!

15 ting du IKKE viste om meg

1. Er egentlig ganske sjenert 
2. Liker ikke store folkemengder
3. Forandringer må tilvennes
4. Ting må som oftes planlegges 
5. Jeg grein første gang jeg skulle i narkose
6. Under fødselen var det rene møteplassen på fødestuen, der jeg lot alle i familien min komme inn
7. Jeg skulte 3 åpningsrier for min familie
8. Jeg har sprøyteskrekk
9. Jeg er mørkredd 
10. Jeg har vert både svart og rød russ
11. Vanskeligheter for å stole på andre
12. Tror det beste om alle og blir ofte skuffet
13. Besvimte når jeg tok min første piercing 
14. Har alltid drømt om å bli modell
15. Jeg prøver å fortrenge følelser enn å kjenne etter på dem

Samtidig fyrer jeg til med 9 fun facts om meg også. 
// flere fun facts kommer etterhvert i eget innlegg // 

1. Jeg har en greie med tallet 3
2. Tær klarer eg bare ikke.. De får bli i sokkene 
3. Jeg blir nokk aldri voksen nokk til å like skjegg å bart
4. Jeg er ikke skapt for kaffi
5. Jeg har aldri klart å være på tiden, kanskje derfor jeg fikk så mange anmerkninger på skolen?
6. Nattøy er bedre en joggebukser
7. Glemmer jeg noen klær når jeg er på badet, springer jeg naken å henter dem. OPS, Ja det merkes at jeg er ikke vant til å bo i byggefelt eller å ha naboer
8. Hukommelse hva er det? Notisbok next
9. Bad boys må slutte å vekke min oppmerksomhet, kan jeg ikke legge merke til den rette istedenfor? 

 


Minner om to flotte giveawayer som pågår på bloggen min nå, samt også Mom & dag blogger awards som vi er så heldige å er nominert til! 

Giveawayene finner dere her
// GIVEAWAY // NIVEA – Q10 MAKEMESMILE 
GIVEAWAY – LINETTS HUDPLEIE OPPFYLLER DINE DRØMMER! 

Vil du gi oss din verdifulle stemme? 
Klikk her –> http://www.saleduck.no/awards/mom-dad

 

THE POWER OF LADIES NIGHT

// REKLAME //

Hjemmekjære meg måtte endelig klare å dra meg ut av huset! Ja tenk det, jeg hadde en kveld ute av husets 4 vegger. Jeg som elsker å sitte hjemme og kose meg sammen med min datter. Det er vell når det er slik at jeg virkelig har godt av å komme meg ut litt blant andre mennesker, og sannelig gjorde det godt også. Det var faktisk et spennende arrangemang jeg kom over for kort tid siden. Linetts hudpleie som holder til i Kvinesdal skulle ha en hel spekket aften med Ladies night for alle. (som dere har lest litt om tidligere her og som jeg i sammarbeid med har en giveaway/konkurranse som pågår nå på bloggen! HUSK Å DELTA). Det var et arrangemang som passet for alle jenter/damer eller hva jeg skal kalle oss i forskjellige alders grupper. Det var en kveld som jeg bare måtte delta på! 

Jeg og en venninne av meg meldte oss på denne spennende kvelden, og i går var dagen kommet. Det var en kveld der Linetts hudpleie virkelig leverte det de lovet oss. Jeg selv er strålende fornøyd med kvelden i går. Det var et nytt sminke merke som de skulle starte å selge ved navn FRØYA Cosmetics, og de hadde fått besøk av en profesjonell makeup artist som var der og viste oss en dag luk og en kvelds luk. Det var to flotte og enkle eksempler som vi som er uten all den erfaringen også kunne få til. Det var ikke slik at de eksemplene som ble vist ble i en for høy grad for oss andre til å føle at vi også kunne få til. Når hun damen var ferdig og vise frem og gi oss alle tips til hvordan hun utførte dette og hvordan hun valgte å legge på sminken, steg for steg, fikk vi alle muligheten og gå ferm og få hjelp som vi selv ønsket. Der fikk vi tips og veiledning til hvilken sminke som passet for hver enkel av de produktene vi selv hadde fått et ekstra øye til. Jeg tror nesten jeg kan påstå av over halvparten egentlig ønsket å få med seg hjem alle sminke produktene, men at lommeboken meldte pass for å realisere det. Selv syntes jeg at det var vanskelig og velge ut bare litt av alt, men jeg ente opp med å prøve å fokusere på det jeg følte et større behov for enn hvor lysten og ønske var. Jeg viste med meg selv at jeg trengte å oppgradere øyenbryn sminken min, samt også få noe mørkere å legge ved kinnbenene mine, osv. Så disse ble produkter jeg valgte på første plass i kampen mot ønske og fornuften. Men ikke nokk med det, jeg klarte ikke å stoppe der. Jeg har fått en stor kjærlighet for lepestift, og måtte selvfølgelig oppgradere de også litt. Derfor fikk jeg kjøpt med meg en nydelig rosa lepestift. En ny type rosafarge enn hva jeg har pleid å bruke, men fy fillen så fin den ble på. Jeg ble rett å slett overrasket når jeg fikk prøvd den på hjemme. Ja det ble en klar ny favuritt. Jeg har flere produkter ifra FRØYA sin sminke koluksjon som jeg ønsker å oppgradere i sminke vesken min. Jeg må bare også godsnakke litt med korte mitt, før dette kan realiseres. Men et produkt som snart bare må hjem, er det lyse puddere som enn tilføyer rundt i ansiktet på de plassene som enn ønsker å fremheve. Jeg merker godt her jeg sitter at å prøve å forklare med riktige ord er litt vanskelig, ettersom jeg har klart meg i alle år med mine egne forklaringer å ord. Men jeg gjør hvert fall et tappert forsøk om å forklare på best mulig måte nå. 

Det er ingen hemmelighet at sminke koster, men jeg ble overrasket over prisene til sminke produktene av FRØYA. Det var overkommelige og rimelige sminkeprodukter, som ikke svir i lommeboken. Enn betaler for kvalitet, men her får en kvalitet til en overkommelig pris. 

Ovenfor ser dere sminke produktene jeg kjøpte, men dere seg også noen andre produkter enn hva jeg har nevnt ovenfor. Dette er fordi Linetts hudpleie hadde laget til goodiebags til alle som handlet. Det var jo virkelig en koselig overraskelse å få med på kjøpet! Det var også herlig drikke til oss alle, frukt og litt snaks som vi kunne sitte og kose oss med. Det var uendelig mange folk, og jeg som ikke er så glad i store folkemengder fikk virkelig satt det på prøve. Men det gikk faktisk overraskende bra! Alle menneskene som var der virket utrolig koselige. Det var flott stemning og samtidig som det var mye folk, kunne enn sitte og slappe av litt også enn å bare bli helt sperret inne nesten. Det skal jo sies at det var større interesse for dette arrangemanget enn hva jeg tror de hadde tatt utgangspunkt i, så de hadde først tenkt å ha det på salongen, men måtte finne større lokal ettersom det var så mange som ønsket å stille opp på dette. 

Jeg håper det ikke er lenge til flere slike kvelder med arrangemang ifra Linetts hudpleie, for dette var første gangen jeg deltok på noe slik. Men det falt virkelig godt i smak. Det var en koselig kveld, med masse god info og tips. Hyggelige mennesker, og samtidig var det godt meg litt forandring. Det var virkelig en jente kveld, som vi alle jenter og damer har godt av å ha i blant. Sminkevesken sier jo aldri nei til en oppgradering av innholdet. 

Både i går når jeg kom hjem og i dag har jeg prøvd ut sminken som jeg kjøpte. Så langt er jeg strålende fornøyd med min nye sminke og min første sminke ifra FRØYA. Jeg har aldri hatt så flotte øyenbryn før, om jeg skal si det selv! Samt også var det så lett og greit å legge på sminken. Det ga raskt resultat, og jeg kunne kombinere med å bruke den brune øyenskyggen både til kinnbena og til øyenskygge. Noe som er helt supert. Jeg har aldri kunnet bruke et sminke produkt til flere ting, så dette var nytt og kjekt synes jeg. Det er nokk ikke nytt for alle, men jeg er ikke den jenta som følger siste skrik og som oppgraderer sminken min så ofte. Jeg bruker ikke så mye penger på meg selv, så det var overraskende kjekt å faktisk bruke litt penger på noe som også falt i smak hos meg. Det var produkter som jeg så langt ønsker å anbefale videre til andre, og som jeg ønsker å få kjøpt flere forskjellige produkter av. Jeg synes det var en sminke som ga raskt og lett resultat enn at jeg måtte stå å hive på samme sminken en hau av ganger for å oppnå det resultatet jeg søker etter når jeg sminker meg til forskjellige anledninger. Jeg ønsker også å legge ved at FRØYA sine sminke produkter har solfaktor 15 i seg, noe jeg synes er veldig viktig. Dette for å bevare og samtidig passe på huden når det er sol, på alle årstider. For enn kan faktisk bli solbrent når det er vinter også, noe enn raskt kan glemme bort. Så for meg gir det en god følelse når jeg kan være klar over at jeg påfører sminke i ansiktet mitt som har solfaktor i seg. Desto mer solfaktor den har i seg, synes jeg er bare positivt, så at FRØYA sin sminke har solfaktor 15 i seg, er en veldig positiv ting. For dere som ikke har hørt om FRØYA Cosmetics før, så er det er ny norskutviklet kosmetikkserie. FRØYA er en serie med produkter som er laget av de fremste kosmetologene i norge, som har årevis med erfaringer innen faget. Bedre sakt, de har god kunskap om det de holder på meg! 
 

Håper dere alle får en flott uke, og tl slutt: Lenge leve Ladies night, for dette var tipp topp! 
Denne sminken får dere kjøpt hos blant annet Linetts hudpleie som holder til i Kvinesdal, men de har også egen nettside (HER). 
 


Minner om to flotte giveawayer som pågår på bloggen min nå, samt også Mom & dag blogger awards som vi er så heldige å er nominert til! 

Giveawayene finner dere her
// GIVEAWAY // NIVEA – Q10 MAKEMESMILE 
GIVEAWAY – LINETTS HUDPLEIE OPPFYLLER DINE DRØMMER! 

Vil du gi oss din verdifulle stemme? 
Klikk her –> http://www.saleduck.no/awards/mom-dad
 


 

 

NAV SNYLTER, ALENE MOR & SJOKKERENDE REALITET!


Jeg er en mamma, BARE en alene mamma og NAV snylter i mange andre sine øyner. Men som mamma har jeg lært en av mange ting, vær klar for de mest normale og unormale hendelser i hverdagen! Andre snakker men hvor mye av realiteten vet de egentlig?  
– Tørr du å ta et lite dykk inni realiteten til en alene mamma? 

Før jeg ble mamma var det et helt leksikon med ukjente ting som andre foreldre kunne. Jeg hørte ofte andre si at “hun er alene mamma og snylter på NAV”, med en stemme som var negativ. Det var som alene mødre som var hjemmeværende ble automatisk sitt ned på. De ble ikke hedret eller satt pris på av andre på den måten som de faktisk burde. Jeg merket meg det at andre hadde faktisk ikke en villeste ide om hvordan hverdagen til alene mødre i realiteten er. Men uvitende i fortiden sto jeg der å hørte hvordan andre så ned på de hjemmeværende mødrene som var alene og de som ikke var alene. Det var som om det var tabu å være hjemmeværende mamma. Det var som om de ikke var gode for samfunnet og at de bare var rene snylterne og var ute etter penger. Jeg sto der uvitende for flere år siden og viste ikke at jeg som 21 åring kom til å ende opp som alene mamma til en herlig datter.

Ja i fortiden sto jeg uvitende om fremtiden. I dag har jeg vert alene mamma i 2,5 år, samt også under store deler av graviditeten. Jeg ente plutselig opp som en av de “snylterne” som jeg hørte om i min ungdomstid. Men en ting er sikkert å vist! Jeg kan i dag snakke ut av erfaringer å stå opp for vi som er alene mødre og alene foreldre. I dag kan jeg faktisk ha et og flere ord ut av realiteten, som jeg nå kan se tilbake på og si med hånden på hjerte. De som uttalte seg med “hun er alene mamma og snylter på NAV” hadde ingen ide om realiteten. De snakket faktisk ut ifra et annet perspektiv en realiteten selv. De hadde ingen ide om hvordan en hverdag som befant seg i livet til de som de turte å snakke nedverdigende om, og som mange dessverre gjør den dag i dag. 

Det å være en mamma er ikke å være “bare” en mamma. De som bruker ordet bare i slike sammenheng bør vite litt mer. F.eks er dere klar over at som mamma er vi blant annet kokk, renholder, sykepleier, underholder på høyt nivå, sydamer, frisør, regnskapsførere, psykolog, leksikon, lærer osv. Vi har en hverdag som krever 110% av oss 24/7. Vi har ikke ferie, fri eller noe som kan gå inn under de kategoriene der. Vi har en jobb og en hverdag som er det beste av det beste, men samtidig som det er en jobb som krever mange spesifikasjoner på uendelig mange plan. Vi har en jobb der vi ikke må ha fagbrev, vi må ba det ifra en bestemt dato og utvikle oss etter de kvalifikasjonene som er under hvert emne underveis. Vi må prøve og feile, fordi det er ikke en skolebok eller en lærer som kan stå å belære oss. Vi hopper i det med begge beina å håper på å lande riktig. Vell har vi valgt å få den største gaven i livet som det er med å få barn, men ingen av oss alene mødre eller alene foreldre, har valgt å bli alene om omsorgen til et så kjærlighets rikt barn. Ingen søker etter et liv som alene forsørger til de mest dyrebare som vi har i livet, men vi gjør alle situasjoner som vi kommer i om til det beste vi kan. 

Så nå som du vet en liten brøkdel av vår kompetanse som vi har, vår hverdag under spesifikke ord, tenker du nokk “ja, men det er jo ingenting”. Vell det er nokk ingenting for mange som ikke er i en slik livssituasjon, men for vi som lever i den har vi oppgaver hele tiden. Har du f.eks prøvd å holde et hus rent, ryddig og samtidig både lage mat å passe på et eller flere barn samtidig? Har du f.eks prøvd å holde et hus rent for støv, hybelkaniner, smuler, kladde merker på glass, ikke ha skittentøy liggende, og samtidig passe på et eller flere barn som er ditt hjerte på utsiden av deg selv? De pliktene som vi mødre og alene foreldre har krever noe av oss til en hver tid, samtidig som vi skal klare å utføre hverdags rutiner og servere mat på bordet til en hver tid. Vi skal klare å servere middag som enda er varm og ikke brent. Vi skal leke og lære barna våre oppdragelse hele livet. De som er alene og ikke har en jobb som er utenfor hjemmet, har et grunnlag for det. Samtidig som de har en jobb som krever så uendelig mye mer enn hva en 9-3 jobb krever. Vi skal klare å gjøre flere ting på en gang, og flere ting enn hva enn gjør på en gang på en jobb ifra 9-3. Vi kan ikke gå på jobb og deretter gå hjem og slappe av når vi ønsker. 

Dette er bare litt av hva som inngår i en hverdag som alene mamma og alene pappa. Vi er ikke på snyltere på noen som helst måte. Vi er bare heldige i norge å har mulighet til å klare å utføre våres plikter som foreldre og samtidig klare å forsørge vår familie. Vi er heldige i norge og blir satt pris på, fordi vi har muligheter til å få inntekt ifra en plass. Om plassen og utbetalings stedet som vi er inn under heter NAV eller heter PER, PÅL, SMIL eller hva det nå enn hadde hatt som navn, skal det ikke gi andre der ute rett til å snakke nedverdigende om noen sin livssituasjon. Realiteten er faktisk ikke slik at vi som er alene med et barn får en enorm inntekt og sitter på rene penge gruven. Det koster å ha et barn! Det koster å leve i det århundre vi er i. Vi er faktisk ikke i stand til å overleve uten penger, ettersom alt koster. Vi har en inntekt akkurat som alle andre, men vi er ikke lotto millionærer, og vi sitter ikke på en formue. Vi må faktisk som alle andre, leve på budsjett å være fornuftige med bruk av penger. Vi må spare til ting slik som alle andre, og vi må ha kontroll på hva som går ut og hva som kommer inn på konto. Vi er som alle andre, bare vi har et barn og forsørge også. Slik som større del av norge har. Det eneste som er forskjellen er hvor vi tilbringer og utfører arbeids oppgaver, og hvor vår utbetaling kommer ifra. 

Etter jeg ble mamma har jeg fått erfare og samtidig lære så mye. Jeg har dager som er fulle av kjærlighet, men som også inneholder både gråt, og utfordrende situasjoner, men som dere ser nevner jeg kjærlighet først. Dette fordi uansett hvilken utfordrende situasjon som oppstår er det kjærligheten som til slutt skinner igjennom. Jeg var en av de som vandret på to bein som var redd for å passe et barn hvis det begynte å gråte. Jeg hadde ingen ide om hvordan jeg skulle oppføre meg eller gjøre for å få et barn til å slutte å gråte. Jeg hadde ikke skiftet bleie på små spedbarn, og jeg hadde heller sittet offentlig og ammet. Jeg var ikke klar over hvordan de små enkle tingene der skulle gjøres. Men det jeg ikke var klar over var at jeg som mamma kom til å oppleve så mye mer enn bare de små tingene der. 

Jeg har derfor nå samlet i sammen 14 punkter med hendelser som jeg aldri i min villeste fantasi trodde at jeg kom til å oppleve som mamma. Jeg hadde aldri trodd at disse punktene skulle være en del av hverdags hendelser, og at det genet med å bli flau i offentligheten bare kom til å fordufte bort. Disse punktene er bare noen av mange punkter av hendelser som mange mødre og foreldre der ute opplever. Men jeg ønsker å dele det med dere for å la dere som tror at vi foreldre og alene foreldre ikke opplever sjokkerende og overraskende hendelser i hverdagen må tro om igjen. Våres hverdag er fult med kjærlighet, men samtidig er den fult med mange andre ting som ikke alle ser. 

 

14 Ting/hendelser jeg aldri trodde jeg skulle oppleve etter jeg ble mamma:

– bli gulpet i munnen 

– få nuss som er full av snue

– vaske seng som er full av drit

– bli flau på butikk pga barne mitt latet som at de dreit høylytt! 

– springe som en tulling etter barne mitt på kjøpesenter, mens andre står å ser domt på meg.

– tørke menneske drit på gulv og badekar

– verdsette en hel natt søvn 

– få interesse for å sy barneklær 

– sove i sprinkel seng

– amme offentlig i Slottsparken og på en fullstappet trikk i Oslo

– ikke få gå alene på do eller dusje alene

– gå tilbake til butikk og levere bamse som ikke var kjøpt og som plutselig ble oppdaget var i vogna

– finne barne mitt sovende i en trillebår

– kjenne en så uendelig stor kjærlighet 

 

Så nå som du der ute har fått et lite innblikk i en hverdag som vi alene foreldre og foreldre opplever i hverdagen. Kan du med hånden på hjerte frem deles stå å kalle oss for snyltere og snakke nedverdigende om oss? 

 


Minner om to flotte giveawayer som pågår på bloggen min nå, samt også Mom & dag blogger awards som vi er så heldige å er nominert til! 

Giveawayene finner dere her
// GIVEAWAY // NIVEA – Q10 MAKEMESMILE 
GIVEAWAY – LINETTS HUDPLEIE OPPFYLLER DINE DRØMMER! 

Vil du gi oss din verdifulle stemme? 
Klikk her –> http://www.saleduck.no/awards/mom-dad


 

# MINE topp 4 parfymer

// Inneholder reklame linker //

Blir vi forelsket i en spesiell.. ja da er det gjort! 

Parfymer, det store fenomenet som vi kan lett gå oss vill i. Det finnes så mange herlige dufter, flotte utseender, osv. Jeg har alltid vert kjempe glad i parfymer, men jeg har vert fæl til å ha noen favoritter igjennom tidene. Jeg har prøvd mange forskjellige men når jeg først har funnet noen favoritter, så tviholder jeg på dem. Vell kan jeg prøve ut nye lukter, nye parfymer, osv. MEN! Ja her kom det et men.. Jeg må passe på at jeg har hvert fall en av favorittene i hus, uansett hvor mange andre jeg har liggende. Jeg klarer meg aldri uten å ha noen av de klassiske favorittene. 

Jeg har aldri delt mine parfymer med dere lesere, men tenkte at det nå var på tide å dele litt nye klassikere som faktisk er i hverdagen min. Vell lever jeg i en mamma hverdag, men samtidig har jeg meg selv som jeg også må ta vare på. Jeg er en typisk jente, som elsker å dille seg opp, men samtidig er jeg en gutte jente som også elsker å skru, jobbe med biler, fikse ting, osv. Bedre sakt, jeg er ikke redd for å bli skitten på fingrene! Men jeg er uansett veldig opptatt av å lukte godt. 

Opp igjennom årene har det blitt noen favoritt parfymer som har følgt meg, og jeg har ikke klart meg uten å ha dem i hus. Som sakt har jeg prøvd ut nye parfymer, osv.. Men jeg må hele tiden også ha de sikre favorittene mine i hus. Så her er mine topp 5 parfyme favoritter. 


Bilde er lånt ifra parfyme-klikk.no

1.plass!
På en klar førsteplass hos meg, er det den fantastiske AMORE AMORE Cacharel! Den oppdaget jeg så langt tilbake til når jeg gikk i 10 klasse på ungdomsskolen. Etter jeg kom over denne, ble jeg totalt forelsket i lukten. Jeg har alltid måtte ha denne i hus, og lukten har jeg ikke den dag i dag blitt lei. Den har en frisk og god blomsteraktig lukt, som enn blir helt oppslukt av. Det er ikke en lukt som er for sterk, den er bare helt himmelsk! Den har et enkelt men samtidig flott utseende som ikke er for framtredende. Der iblant har den en sterk rødfarge som enn legger raskt merke til, så fargen fanger oppmerksomheten mens flasken og utseende er enkelt men fint. Duften er en duft som enn blir totalt forelsket i med en gang! 

Denne parfymen finner dere blant annet hos parfyme-klikk.no ved å trykke HER!


Bilde er lånt ifra parfyme-klikk.no

2.plass!
På min andre plass kommer Ex´cla-ma´tion. Denne parfymen har alltid stått på badet. Det har og er enda min mamma sin favoritt, og ble i ung alder min også. Jeg husker enda hvordan jeg tyvlånte parfyme av henne, og det var alltid denne parfymen som jeg snek meg til å tyvlåne av. Så mamma om du noen gang leser dette, så beklager men jeg var en stor grunn for at parfymen din gikk raskere tom. Dette er en parfyme som har mild og god lukt. Denne parfymen har også en blomster aktig duft, samtidig som den har en behagelig og frisk lukt i seg. Utseende på flasken er et enkelt utseende, men med de to nøytrale fargene som i seg selv fram treder seg, så blir den godt lagt merke til. Den har en litt annerledes utforming. 

Denne parfymen finner du bl.a på partyme-klikk.no ved å trykke HER!


Bilde er lånt ifra parfyme-klikk.no 

3. plass!
Fantasy av Britney Spears er selvfølgelig blant mine topp 4 parfymer. Dette er en klassiker ifra ungdomstiden min. Alle Britney Spears fan hadde vell nesten denne på badet sitt, eller hva? Denne parfymen har en søt og fantastisk frisk lukt. Jeg husker enda hvordan store deler av jentene i klassen hadde denne parfymen, og det var mer en og samme lukt i klasserommet. Den har et flott utseende, og lukten som skuler seg inni den har aldri skuffet meg. Den dag i dag bruker jeg den enda, og jeg går ikke lei den. 

Denne parfymen finner dere bl.a hos parfyme-klikk.no ved å trykke HER!


Bilde lånt ifra parfyme-klikk.no 

4.plass! 
Den siste av mine topp 4 parfymer som jeg bare må ha i hus, er MOSCHINO Pink Bouquet. Denne parfymen er egentlig overraskende at den har blitt en favoritt, ettersom det bare er noen få år siden jeg oppdaget denne. Det var faktisk på en danmarkstur sammen med min mamma at jeg var på utkikk etter noen nye parfymer som jeg ville prøve. Det var da denne ente opp i hjemme mitt. Den har ikke skuffet meg, og den søte og herlige lukten har jeg blitt utrolig glad i. Den har en fruktig blomster lukt i seg, som gir en herlig søt duft. Det er en parfyme som jeg ikke trenger å bruke mye av for den har en duft som lett tyder frem. Den har et flott og elegant utseende, og duften inni hjerte flasken lever opp til sitt vakre utseende. 

Denne parfymen finner du bl.a på parfyme-klikk.no ved å trykke HER!

Dette var mine topp 4 parfymer, som jeg alltid må ha i hus. Jeg er vell delvis et vanedyr som har mine favoritter som jeg ikke klarer å gi slipp på. Det er 4 parfymer som har hver sin tid med seg av min oppvekst (off nå hørtes jeg gammel ut, haha!). Og de har følgt meg igjennom alle mine 24 år. Så parfyme markedet har bare med å forsette å ha disse på markede, for jeg blir virkelig hjelpesløs den dagen de hadde gått ut av produksjon. Men hele tiden finner jeg flere favoritter, så etterhvert blir nokk favoritt listen lengre å lengre. 

Disse 4 parfymene som er mine topp 4 parfymer og mange andre flotte og herlige parfymer, finner dere bl.a hos parfyme-klikk.no (<– DIREKTELINK!).

Det er en side der de selger parfymer til både kvinner og menn, andre ansikts produkter til menn, kremer, Hår pleie produkter, produkter til ansiktspleie, bad og kropps såper, sminke, osv. Det er en side der skjønnhet og vell vær virkelig kan bli klikket hjem i fred og harmoni, og enn slipper å stresse ut på butikk med mange mennesker som lager høyt støy nivå. Jeg har blitt utrolig glad i å handle på nett. Jeg kan få bestille produkter hjem og betale i ferd og ro, samtidig som jeg får ha en god oversikt over hvor mye penger jeg bruker så jeg slipper overraskelser når jeg ankommer kassen. Jeg får kjøpt mine favoritt produkter og jeg sparer både tid og penger. Som alene mamma slipper jeg også at min datter skal kjede seg med å være med på slike handleturer. Det å ta med hun når jeg skal på butikker å kjøpe sminke og parfymer, samt også andre produkter som kommer inn i samme kategori område, kan være utrolig kjedelig for hun. Så nå når jeg har denne siden der jeg finner det meste jeg trenger innen dette, så er jeg kjempe glad. 

– Hva er dine favoritt parfymer? 
– Hvor handler du dine parfymer?
– Har du handlet på parfyme-klikk.no
 


Minner om to flotte giveawayer som pågår på bloggen min nå, samt også Mom & dag blogger awards som vi er så heldige å er nominert til! 

Giveawayene finner dere her
// GIVEAWAY // NIVEA – Q10 MAKEMESMILE 
GIVEAWAY – LINETTS HUDPLEIE OPPFYLLER DINE DRØMMER! 

Vil du gi oss din verdifulle stemme? 
Klikk her –> http://www.saleduck.no/awards/mom-dad

 

MADE BY LOVELY TINY HANDS

Det skaper kreativitet, glede, spenning, latter og så uendelig mye mer.. Men det største av alt det gir en enorm mestrings følelse! 

I går var ikke den beste dagen. Jeg lå med feber og influensaen herjet godt i kroppen min. Som jeg nevnte i går var ikke Mina Adeline heller helt i hundre, med rennende nese og hoste. Bedre sakt en liten forkjølelse, som var på lur i kroppen hennes. Takk å pris for at det er en forkjølelse hos hun! Ønsker aldri at vi skal ende opp begge to med influensa. Det hadde vert en mindre kul situasjon, som vi har vert i tidligere. Vell er det tungt å være alene mamma når sykdom kikker inn, som skaper at jeg blir redusert i kroppen min. Og mange kan si at det er lettere å være syk når barne også er sykt, pga mindre aktivitets nivå. Men når sykdom har slått inn hos oss begge tidligere, har dagene og søvnen svevet i berg og dalbane. Som der igjen vil si at nei det er ikke lett uansett om sykdom kikker inn hos en eller begge. Det er plikter å enn må klare å være opp begående uansett. 

Siden kroppen min derfor er redusert i disse dager, og jeg samtidig ikke bare kan legge meg i sengen å si “I dag går jeg i dvale, god natt.. Vi ser i morgen om jeg gidder å stå opp”, må jeg være på bena. Jeg har tross alt en stor rolle i mitt liv som jeg skal yte 100% av meg selv. Det sier seg selv at når enn er syk klarer enn ikke å leve opp til det maksimale nivået, men ingen klarer det hver dag. Vi er alle mennesker, men alle ønsker å være på sitt beste hver dag. I går startet dagen der jeg fikk meg en vond følelse inni meg.. Jeg følte meg som en dårlig mamma, og jeg følte at jeg sviktet min rolle som mamma når dagen startet. Ikke klarte jeg å være med å leke, ikke klarte jeg å engasjere meg hvert minutt, og jeg brukte dobbel så lang tid på å klargjøre frokost, finne drikke på flasken, osv. Jeg følte jeg sviktet på alle plan og ønsket egentlig bare å sige sammen i gråt. Jeg følte meg som den verste mammaen som vandret på to ben som et totalt vrak. 

Med slike følelser å tanker trykker enn seg automatisk ned og stemningen blir på et enda lavere nivå. Jeg lå på sofaen og slappet av mens Mina Adeline satt på gulvet å lekte så fint med stallen å dyrene som hun fikk til jul. Hun hadde tatt dette inn i stuen ifra lekerommet sitt, og koste seg veldig med dette. Tven sto på og jeg hadde virkelig tatt i bruk alle de lat mannskap metodene som en sliten og syk mamma kan ta i bruk. Etter litt ble Mina Adeline trett og uansett om jeg hadde sett for meg at soving om dagen skulle kuttes ned på, samt også prøve å kutte ut sovingen om litt, ble jeg bitt av basillen og tok den lette utveien. Ja vi alle har våres øyeblikk og dager der vi føler oss på bund og griper de lette utveiene iblant. Hadde jeg ikke allerede feilet max med å la tven stå på, og ligge på sofaen enn å klare å delta i lek? så gratulerer til meg, der tok jeg den lette utveien igjen. 

Da Mina Adeline hadde lagt seg falt jeg også i søvn, og jeg våknet etter litt med et usynlig slag ifra klokka. Tiden hadde fløyet og vi hadde sovet vekk hele 1,5 time. Jeg så bare hvordan kvelden forsvant i tankene mine, men samtidig fikk det meg til å stoppe opp å tenke. Jeg ønsket ikke en slik dag, jeg ønsket ikke at jeg skulle gå med en dårlig følelse av at jeg var en dårlig mamma for en dag. Det var grusomt å føle på, og en følelse som jeg rett å slett ikke klarte å gå med mer. Jeg kom meg opp av sofaen, opp å vekket min vakre solstråle med gode tanker i hode og innstilling på at jeg er en god mamma til å med når jeg er syk. 

Med Mina Adeline på den ene armen, dynen og puten hennes i den andre valset vi rolig ned over i stuen. Jeg hadde satt meg mål dagen før med hva jeg ønsket å gjøre denne dagen, og de målene skulle jeg klare å utføre og det ville si jeg måtte trosse den irriterende influensaen som prøvde å ta over meg som en mamma som kunne klare det jeg ville. Jeg koste meg litt sammen med Mina Adeline, og lot hun få den tiden hun trengte på å våkne. Deretter var det som en heisekran dro meg opp av sofaen og ut på kjøkkenet. Det var jo bakedag, og Mina Adeline skulle få bake pizza! Aldri har hun fått laget sin egen pizza, men sannelig var det på tide. 

Etter få minutter var deigen satt. Mens den godgjorde gjorde jeg den vanlige rutinen jeg har med å rydde ut av oppvask maskinen slik at den var tom og klar for dagens kommende skitne tallerkner, osv. Et ryddig og pent kjøkken har så mye å si når det kommer til gleden ved matlaging. Når det var klart var det å ta frem pølser, ost, mais, tomatpure og ananas. Det som jeg viste Mina Adeline var glad i. Dette skulle være hennes pizza, med ingredienser på som hun likte. ingen kjøttdeig eller andre vanlige pizza ingredienser som vi “voksne” liker å ha på. Når Mina Adeline så at spisebordet ble omgjort til bakebord kom gledes hyl og latter ifra sofaen. Hun stormet opp å var mer enn klar for å bake. Hun hadde fått en egen hjemmelaget kjevle av hennes oldefar (som hun kaller for far), som nå endelig skulle få bli tatt i bruk. Dette var noe hun hadde fått på julaften, men som var utenfor selve julegavene. Det var en liten overraskelse til barna som var der, og som virkelig falt i smak. 

Vi delte opp hver våres deig, kjevlet den ut, og så var det igang. Jeg hjalp hun litt i starten, men jeg kunne bare telle sekunder til hun klarte det selv og alene. Jeg ble sittende å bare smile og storkose meg sammen med hun. Hun var så uendelig flink! De små hendene formet og laget pizzaen slik hun ønsket at den skulle være. Ingrediensene ble lagt oppå på der hun ønsket at det skulle være og jeg merket at hun virkelig brukte sin kreativitet med hva hun fortalte meg at hun laget. Ja blant annet laget hun en sofa av pølse på den ene pizzaen å mais tårn på en annen, og slik fortsatte det. Men det største av alt den gleden og kosen som vi hadde sammen, og det å se den store og gode mestrings følelsen hun fikk der hun satt å bakte hele 6 pizzaer. Eller jeg lagte en pizza der hun deltok på å lage den til, samtidig som hun laget til en selv, og slik fortsatte hun til hun var ferdig med hele 5 pizzaer, som totalt ble til 6 pizzaer. 

Hun kjevlet ut deigen, tok på tomatpure og smørte det så fint ut, la på både ost, pølse, mais og ananas slik hun ønsket at det skulle være. Jeg tok meg av å steke pizzaene etterpå, der hun samtidig også fikk være med. Aldri har jeg stekt så mange pizzaer på en gang, men når de var så små tok det overraskende kort tid. Under denne kjekke aktiviteten fløy klokken, og når pizzaene var ferdig var klokken så mye at middag ble til kveldsmat. Men så mye som vi hadde småspist og hatt ekstra måltider i mellomtiden, gjorde det ikke noe om middag ble til kveldsmat. 

Da jeg så hvor flink hun var, hvor mye det å lage sine egne pizzaer gledet hun, kjente jeg hvor mye det varmet hjerte mitt. Det å våkne om morgenen å ha en formiddag som fikk meg til å føle meg som den verste mammaen som vandret som et takras på denne verden, forandret seg resten av dagen til å bli en vakker å flott dag, der jeg virkelig følte meg som en god mamma. Jeg vet jeg aldri egentlig var noen dårlig mamma i seg selv i går, men bare følelsen var vond å gå med, samtidig som jeg trengte å kjenne på det for å gjøre noe med det. Jeg vet med meg selv at den følelsen ønsker jeg ikke å kjenne på, og jeg ønsker ikke å få en slik følelse når jeg hvet at jeg er en god mamma. Men samtidig førte det til en flott dag, der jeg klarte å komme meg på bena å delta på aktivitet til tross for influensaen. 

Åja, kvelden ja.. Den jeg trodde bare fløy forbi når det ble litt for lenge soving. Men tro om igjen! Etter en så kreativ og kjekk bake glede som vi hadde sammen, gjorde det Mina Adeline veldig trett. Hun var ikke helt i hundre selv pga forkjølelsen, så til tross for en innedag med veldig kalde minus grader ute, ble det kveld og det faktisk ikke så mye mer enn 30 min på overtid i forholdt til vanlig. Så dagen i går ble helt fantastisk. Vell så lå jeg på sofaen resten av kvelden, men jeg lå på sofaen og kunne slappe av å prøve å bli rask frisk med en god samvittighet.

Og hvis du enda lurer! Jeg er så stolt at jeg svever på en sky enda etter å se hvor flink Mina Adeline, ja min egen datter var til å lage pizza selv. Tenk bare 2,5 år og hun viser allerede at hun stortrives med å være med å bake. Det var så uendelig kjekt å se, og jeg er så stolt over at hun klarte å lage pizza å at hun ville lage så mange. Dette er virkelig noe vi skal gjøre mye sammen. 

 

 


Minner om to flotte giveawayer som pågår på bloggen min nå, samt også Mom & dag blogger awards som vi er så heldige å er nominert til! 

Giveawayene finner dere her : 
// GIVEAWAY // NIVEA – Q10 MAKEMESMILE 
GIVEAWAY – LINETTS HUDPLEIE OPPFYLLER DINE DRØMMER! 

Vil du gi oss din verdifulle stemme? 
Klikk her –> http://www.saleduck.no/awards/mom-dad


 

REDDENDE ENGEL PÅ 4 HJUL


For en morgen, en stresset morgen med fortvilelse å kapløp med tiden! 
 

Klokken ringte så flott og vakkert i en forferdelig klang i øyrene mine i dag. Det var barnehage dag, og med sykdom på besøk i kroppen min, hadde jeg mest lyst til å bare skrie av klokken å sove videre. Pliktene kalte og mer søvn var bare å sette på vent. Gradestokken hadde i dag falt ned til nye nivåer, og det ble vist ifra -18 til -20 ich på gradestokken i dag tidlig. Fy flate så kaldt! 

Med slike kuldegrader på besøk er det ikke alt som tar det like godt i mot. Det er kalt for både store og små, dyr og bil. Ja bil! Vi fikk skiftet batteri på bilen våres i går, og var godt fornøyde med håp om at bil problemet var løst. Med uventet dvale på bilen den siste tiden, takket være de fryktelige minus gradene, var håpet i boks om en fint svivende bil. Men den gang ei.. En morgen i utgangs punktet skulle være en koselig å avslappende morgen, før barnehagen sto for tur, ble stig motsatt av hva jeg trodde den skulle bli. 

Hjernen min fikk fikk start med rene hjertestartere, BILEN STARTET IKKE! Jeg som er syk og hadde vert så stygg og sett frem til denne dagen med noen timer til å slappe av på og prøve noen tapre forsøk om å slappe av å bli frisk, ente opp i en stor fortvilelse. I dagens samfunn er vi skammelig av hengi av bil. Med en datter på 2,5 år og minus grader som topper listen på når det er for kaldt for små søte barn, måtte andre løsninger til. På så tidlige klokketimer i morgen klangen, er det begrenset med hvor mange på to ben som er våken. Jeg hev meg rundt på facebook med en fortvilet status og skrik etter en søt bil som ville overføre litt strøm til vårt dåvendyr av en bil. Jeg gikk igjennom venner og bekjente som jeg har i hode mitt om hvem som kunne være våken på de tidlige traltene, som vi valset rundt i. 

Til slutt dokket det opp en reddende engel ifra klar frost kald himmel, men samtidig en vakker himmel. En av de som jobber i barnehagen kjører forbi her som vi bor om morgenen, og hun var rask på tastene som vi har på mobilen og kom meg til redning. Tanken om å ringe etter taksi hadde slått meg, ettersom det var for kaldt for Mina Adeline til å være ute så lenge som det tar å gå til barnehagen, samtidig som jeg viste at jeg kom til å ligge halv slaktet i vei kanten sammen med snøen om jeg prøvde meg på å gå til barnehagen med min kropp som er kraftig redusert pga sykdom. Jeg viste at det hadde blitt en mindre kjekk og flott tur til barnehagen for både meg og ikke minst den viktigste av alle Mina Adeline. Men den reddende engelen kom oss til unsettning. 

Jeg har aldri vert så lettet å samtidig overrasket over at det finnes så gode mennesker. Vell vet jeg at jeg har noen fantastiske, herlige og vidunderlige mennesker rundt meg. Men jeg hadde ikke trodd at en av dem skulle være en jente jeg har fått kontakt med igjennom barnehage året som vi holder på meg nå, og at en av de reddende englene skulle være våken og dukke opp på så kort varsel. Jeg er lettet og evig takknemlig her jeg ligger godt plantet under dynen, med feber og teite influensa dritt som styrer vilt i kroppen min. Denne snille og fantastiske jenta reddet dagen til Mina Adeline og meg. Mina Adeline elsker å få gå i barnehagen, så det hadde vert veldig kjipt å ikke fått hun i barnehagen i dag, bare pga bilen og minus grader. Siden hun hadde fridag ifra barnehagen i går, var hun virkelig lysten på å få gå i barnehagen i dag og få springe ifra seg å leke med de andre herlige barna som er der. 

Nå har vi heldigvis fått en bil lader i hus, så jeg håper virkelig at bilen kan få manerer å sammarbeidsvilje! For det er ikke hver dag jeg er så heldig og møter en så snill og fantastisk jente som er en reddende engel på 4 hjul, og på så kort varsel. Jeg gleder meg til å høre senere når Mina Adeline kommer hjem, hvor kjekt og fint hun har hatt det i barnehagen i dag. For det er ikke hver dag enn møter mennesker som til å med jobber i barnehage som har mulighet for å hjelpe med å få barne ditt i barnehage på slike vanskelige dager som denne morgenen i dag ble. 

Så hvis du som reddet morgenen til meg og Mina Adeline plutselig kommer over dette å leser det, skal du vite at jeg er evig takknemlig og en mega stor tusen takk til deg. Du er virkelig et flott og fantastisk menneske! 
 


Minner om to flotte giveawayer som pågår på bloggen min nå, samt også Mom & dag blogger awards som vi er så heldige å er nominert til! 

Giveawayene finner dere her : 
// GIVEAWAY // NIVEA – Q10 MAKEMESMILE 
GIVEAWAY – LINETTS HUDPLEIE OPPFYLLER DINE DRØMMER! 

Vil du gi oss din verdifulle stemme? 
Klikk her –> http://www.saleduck.no/awards/mom-dad


 

 

-18, & JEG BRENNER OPP!

This girl is on fire! Med hele -18 grader.. Ja hele 18 MINUS grader.

 

Det skal jo teknisk sett ikke være mulig, når det er så kalt.. Men her ligger jeg godt plasert under dyna med både ull klær å teppe.. Kroppen balanserer ifra å være stiv fråse, til å følels at den brenner av varme. Første sykdom har ankommet kroppen min for året, og her ligger jeg med feber å resten av sykdoms pakken. Bedre sakt, hele sykdoms pakken som inneholder… Nei tro om igjen, jeg gidder da ikke å remse opp det! Ingen av dere som sitter her å leser gidder å lese den klassiske sykdoms pakken.

 

Med både – 16, -17 å nå hele – 18 har jeg i mine 24 år aldri opplevd så mange minus grader. Eller i huskende tilstand har jeg aldri opplevd det, hva jeg opplevde før hjernen min var i brukbar tilstand er uvisst. Men alt i alt så må jeg si at det er virkelig nydelig også. Naturen har forandret seg til Winther Wonder land, og alt er nydelig. Så øynene får virkelig se flotte motiver mens kroppen å huset får kjenne på kulden. Det er skremmende å se å høre hvor mange som jobber på spreng med å klare å holde en god varme temperatur i huset. Vell er vi nordmenn å skal være vant til skikkelig vinter, men her i landet som jeg bor er det nytt for min del hvertfall at vi får se så mange tall på minus siden.

 

Ull er gull!

 

Nå som årets første sykdom har inntatt kroppen min og min søte prinsesse også har fått årets første forkjølelse, har vi virkelig fått tatt i bruk ull klær. Ull er det som enn finner innerst på kroppene våres, og jeg jubler i stillhet over julegavene som vi fikk, med innhold av ullklær. Det er i bruk hele tiden, og var en av di beste julegavene som var i kategori – fornuftige gaver. Som der igjen er helt supert!

 

Julestemningen kom vell egentlig på overtid, for bare jeg ser ut tenker jeg mer på desember enn januar. Uten julepynt til stede, er det sprøtt hvor mye snøen i seg selv gjør. Men koselig er det å se på å leke i, men jeg har fått kjent på den harde realistiske måten at jeg er tydeligvis ikke den som går på to bein her som er mest lagt for kulde og minus grader. Litt kulde er Okei, men det begynner å bli litt for mye kuldegrader nå. Men samtidig får jeg gjøre det beste ut av det, så lenge eller kort som det varer.

– Minner dere om at det pågår hele 2 spennende konkurranser på bloggen nå. Så husk å delta!

 

GIVEAWAY – Linetts Hudpleie oppfyller dine drømmer!

Vinteren har kikket inn med både større mengder snø og kalde minus grader. Vi er nokk mange der ute som sitter inne under teppe å lengter etter sommer, sol og varme! Mange merker nokk at huden føles ikke helt på topp med disse kraftige værforandringene og slik som gradestokken flyver i en karusell med kraftige opp å ned fall. Det er helle ikke til å stikke under en stol at når vinteren kommer og det ikke er solings muligheter på free resept, mister vi den flotte brunfargen som vi jakter så mye etter på sommeren. Kveldene blir lange, og mørket kommer tidlig. Det er en tid der mange kan kjenne at de føler seg mindre freech. Noen springer i solarium for å prøve i fortvilelse etter å få brunfarge, og vell gjør varmen ifra et solarium godt på slike kalde dager, men samtidig må enn huske å beskytte huden enda bedre for slike strålinger som enn får i et solarium. Det er kunstig sol, som i lengden kan bli en dårlig venn for kroppen og huden din. 

Selv merker jeg at jeg virkelig får kjenne på den omdiskuterte følelsen av å være ekte nordmann. Jeg føler meg lik blek og pudder og sminke blir faktisk brukt daglig for å gi meg en bedre følelse å et fortvilet forsøk om å ikke være den selv lysende hvite personen som kommer valsende blant folk. Men når jeg er inne på alt dette er det en ting jeg ønsker å introdusere dere flotte lesere for. Alle jenters drøm er jo selvfølgelig å kunne spise sjokolade og all den maten enn ønsker uten å legge på seg, sies det hvertfall! Men når vi går dypere i oss selv, er jo også en stor drøm for oss jenter og gutter å føle oss vel til en hver tid. Det å få farge på kroppen gir overraskende mye av selvtillit og godhet for oss. For sannheten er jo den, at det er fåtall av oss som liker å være så selvlysende av nordmann statusen. I denne anledningen har jeg en stor gladnyhet! 


Bilde er lånt ifra: Vita Liberata Norge

GLADNYHET I DE KALDE OG MØRKE VINTERDAGENEN! 

Her i Kvinesdal som jeg bor er vi så heldig og har en hudpleie salong, som tilbyr oss mange flotte og helt fantastiske tilbud. Jeg hadde faktisk aldri trodd at lille Kvinesdal skulle ha en engen hudpleie salong, men sannelig er vi så heldige og har det. Ikke nokk med det men en hudpleie salong som virkelig lever opp etter ønskene og drømmene som vi har når vi går inn på en slik plass. Jeg har selv vert der endel og hatt egen tid med å bare slappe av å nyte flere behandlinger hos dem. Tiden under behandlingene har fløyet og jeg har slappet godt av å kost meg til den store gull medaljen. Virkelig et behov som vi mammaer trenger, men som også alle der ute trenger. Det å ta litt vare på seg selv er faktisk veldig viktig! 

En av behandlingene jeg har tatt der er spraytan. Jeg som er en typisk norsk jente med utrolig lys hud, ble skikkelig overrasket og følte meg så vell etter å ta spraytan. Det å gå inn å være blek men gå ut der ifra og være brun var ubeskrivelig godt. Jeg var først veldig skeptisk og nervøs til å kle av meg foran en person, men alt var så naturlig og jeg følte ikke noe ubehag med å stå i bare en truse. Det var en dame som utførte spraytan, og hun brukte god tid på å forklare meg alt og til å vise underveis hvordan jeg skulle stå, osv. Det ble en kjempe god opplevelse som virkelig anbefales på det sterkeste og som jeg kommer til å bruke flere ganger. Jeg følte ikke det behovet for sminke på huden eller noe etter det. Jeg følte meg mer vell med meg selv, og jeg følte meg freech. Brunfargen holt lengre enn jeg hadde trodd, og jeg ble veldig overrasket over det. Jeg valgte å kjøpe med meg en bodylotion som også har litt selvbruning i seg, for at brunfargen skulle holde litt lengre. Den var en herlig bodylotion som var fantastisk å påføre kroppen, samtidig som kroppen min også fikk den fuktigheten som den trenger. Jeg fikk ikke tørr hud, og følte meg vell! Det ga meg en god følelse, som jeg unner alle andre der ute også. Jeg anbefaler virkelig både spraytan og denne bodylotion på det sterkeste, som dere får på Linetts hudpleie! 

 
Bilder er lånt ifra: Linetts Hudpleie, ettersom jeg glemte helt bort å ta bilde når jeg selv tok spraytan!

Det var forskjellige grader med brunfarge som jeg kunne velge, men selv valgte jeg den mørkeste for å få en god brunfarge, noe jeg ønsket selv. Jeg ble også anbefalt den brunfargen etter å fortalt hva jeg ønsket. 

Nå som vinteren har slått inn og mange kanskje føler seg litt mer pjuskete, har jeg vert så heldig og får ha en flott giveaway i samarbeid med Linetts Hudpleie for dere herlige lesere her på bloggen. Premien for Giveawayen er spraytan til en verdi av kr 450,-. Virkelig en sann drøm å få benytte seg av nå! Tenk på bare noen minutter kan enn vinke farvel til den lyse huden som er i vinter modus, og si hallo til en solbrun og flott hud som får deg til å føle deg helt fantastisk. 

 


GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY


Bilde er lånt av: Vita Liberata 

Ettersom jeg er så fornøyd selv med spraytan og Linetts hudpleie, har jeg vert så heldig og får dele ut en spraytan til en av dere flotte blogg lesere! Så er dere klar for en forrykende flott og spennende Giveaway? 

For å delta på denne fantastiske Giveawayen må dere gjøre følgende: 

1. Trykke inn på denne linken HER, og gi din stemme på meg (dere ser bildet av meg og min datter, samt også at det står navne mitt og www.xtinemichelle.blogg.no under bildet. og der er det en stemme knapp!) 
2. Like facebook siden til Linetts Hudpleie (HER) & Facebook siden til bloggen min (HER
3. Like Instagram kontoen til Linetts Hudpleie (HER)  *Ops dette gjelder så lenge du har instagram!* 
4. Legge igjen en kommentar her på bloggen der du skriver “deltar” 

ØK VINNERSJANGSEN! 
Hvis du vil øke vinner mulighetene dine kan du dele dette innlegget offentlig på facebook! 
 

Vinneren vil bli trukket 11. Februar og offentliggjøres her på bloggen! 

* Minner om at det blir sjekket at alt er gjort!*

* OPS! Husk å skriv inn e-mail og fult navn, på kommentaren her på bloggen (eget felt for dette i kommentar feltet), slik at jeg kan kontakte vinneren. Er ikke kontakt informasjonen fult ut, og jeg deretter ikke får mulighet å kontakte vinneren, vil ny vinner bli trukket! *

 

Dette er en giveaway som kan glede alle, og som passer for alle. Spre gjerne ordet og delta nå! 
Ønsker dere alle masse lykke til, og en strålende flott dag videre! 


Giveaway/konkurranse i samarbeid med Linetts Hudpleie 
Facebook: Linetts Hudpleie
Instagram: @linettshudpleie

 


 

3 TIPS FOR Å FÅ GLEDE UT AV VINTEREN!

Vinteren er vireklig kommet å tydeligvis for å bli litt også. Overraskende må jeg si, men bedre sent enn aldri. Det er ingen hemmelighet at jeg ønsket meg en hvit jul, men den kom litt etter bestillingen. Nyåret der imot lot oss alle virkelig få kjenne på hva det vil si å ha vinter! I dag hos oss var vi nede i hele -17,5 grader! Og en ting kan jeg trykt si, vi er ikke de i norge med mest minus grader men du bedre meg så kaldt det faktisk er ute. Jeg er evig glad for at vi ikke holder til der det er mest minus grader.

 

Kald vinter kan by på sine nedturer, og vi kan lett havne i den tenkeboksen som drømmer etter sommeren. Men nå er det slik at når vi kommer tilbake til realiteten så er både kulden å snøen her. Derfor har jeg kommet frem til, hvorfor ikke prøve å glede seg over vinteren så lenge den er her, isteden for å drømme oss bort til en årstid som ikke er her nå.

 

Alle årstider har sin sjarm og det er viktig og huske på at vi må fylle dager med liv å ikke liv med dager. Noe som fort blir glemt i disse kalde dagene. Vinteren har sin sjarm, vi må bare verdsette den på best mulig måte.

 

Jeg har derfor satt meg ned å skrevet opp 3 punkter med tips for å få glede ut av vinteren. Jeg håper det kan motivere noen av dere andre lesere som kanskje er like mye frysepinne som det jeg er. Så er kommer de:

 

 

3 tips for å få glede ut av vinteren

 

– ull! Ull er guld, både for små og store. Ull klær får enn aldri nokk av og kan brukes hele året. Samt også en god varmedress slik at enn ikke fryser. Tovede votter/hansker eller andre tovede ting er også helt supert når kulden, vind, snø og regn er til stede. Varmen vil forbli hos deg, når enn bruker tovede ting på kroppen.

 

– hvis det er snø, ut å lek! Om du har barn eller ikke, så ut å Finn den barnslige siden av deg selv. Det å finne gleden i å tilbringe tid ute å samtidig glede seg over snøen, gir en god følelse etterpå. Samt også blir en god å trett når enn kommer inn i varmen igjen.

 

– luft dynene, puter og tepper når frosten er der! Det vil gi deg en herlig følelse av å kunne ta inn noe, som du vet ikke har noe bakterier igjen på seg.

 

 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk helg å får en flott uke.

 

OPS! Husk også Giveawayen som pågår på bloggen!!

 

15 ting du IKKE viste om meg!

Flere år har godt der jeg har delt mange oppturer, nedturer, personlige hendelser og tanker. Jeg har latt dere flotte lesere komme tettere på hverdagen til meg og min datter, og samtidig komme tette på mitt liv i nå tid og fortid. Samtidig som mange kanskje føler at de kjenner oss allerede, så er det også mye som ikke har blitt delt. Jeg må til tider sette et filter, fordi det er ikke alt i en hver tid som passer seg og omtale seg om. Noen ting er for personlig og andre ting er ikke noe jeg er klar for å dele enda. I senere tid vil nokk noen ting bli skrevet om, men tiden får vise det. Jeg kan ikke sitte nå å si at det å det vil bli delt, osv fordi jeg kan ikke sitte nå og si det. Jeg kan ikke uttale meg rundt det i nå tid, så det for rett å slett tiden vise. 

Men samtidig er det som jeg sier flere ting dere flotte lesere ikke vet om meg som person. Jeg har satt meg ned å skrevet ned noen punkter som jeg ikke har delt før her på bloggen, og kanskje noen av dere blir litt overrasket, eller ser det på den humoristiske måten ved at jeg har hatt mine tider jeg også (som de fleste der ute har hatt). Jeg er bare en vanlig jente som har en offentlig dagbok, lever et liv som alene mamma, og elsker hverdagen og live mitt. Jeg er bare en vanlig jente med litt ekstra i bagasjen. 

Jeg skal love dere en ting, det var ikke lett å finne disse punktene. Det pga jeg har skrevet på denne bloggen i noen år, og jeg har delt mye. Det er ikke alltid like lett å gå i seg selv og finne frem noen ting som jeg vet med sikkerhet at jeg ikke har delt.

En annen ting som jeg har lagt merke til når jeg velger å være en offentlig person på nett, er at mange tror de kjenner meg og oss ut ifra å lese bloggen. Men de som virkelig kjenner oss, ser og vet at det er så mye mer enn bare det som bli skrevet ned ved ord som skjer i min og våres hverdag, som skjer i livet, men som jeg nevnte ovenfor ikke alt som skjer og har skjedd har skjedd i rett tid til å ordlegges rundt. Noen ting er nytt for meg, og noen ting er vanskeligere å finne ord på. 

Men jeg kommer til å fortsette å dele både hverdags hendelser, personlige tanker og tanker å følelser som jeg har, hendelser som skjer både i nå tid og fortid, osv. Jeg kommer til å prøve å gjøre så godt jeg kan for at dere skal få komme tettere på oss eller bedre sakt meg og min hverdag. Men husk, uansett hvor mye som blir delt her, er det bare et inntrykk som dere får og skaper ut ifra bloggen min. Jeg er meg både her på bloggen og i hverdagen, men dessverre så om noen av dere føler at dere kjenner oss og meg, så kjenner jeg ikke dere men jeg ønsker å bli bedre kjent med mine lesere og jeg ønsker å høre mer om hva dere ønsker å lese her på bloggen. 

Men nå jabber eller skriver jeg i vei ser jeg, så tilbake til hoved temaet, 15 ting du/dere ikke viste om meg! Så her kommer de 15 punktene. Jeg skal ærlig innrømme jeg er ikke så stolt av alle disse punktene, men gjort er gjort. alle kuer har vert kalv en gang, og der iblant meg også. Jeg har ikke hatt en glorie over hode mitt, uansett om foreldrene mine kanskje har ønsket det hele tiden. Jeg har hatt mine tider jeg også, slik som de fleste andre. Der igjen, mine flotte foreldre har også vert kalv før de ble til ku, og jeg håper og tror at de husker det de også. For her er sannhetens øyeblikk, med skulte fakta om meg. Endjoy! 

15 ting du ikke viste om meg!

1. jeg ble kastet ut en dag ifra skolen når jeg gikk på videregående.

2. ble kastet ut nesten hver mattetime på TIP.

3. jeg skulte vitnemålet mitt for VG1 TIP for mine foreldre

4. Jeg fullførte aldri påbygg

5. Jeg sluttet å røyke når jeg fant ut at jeg var gravid.

6. jeg er for opptatt av å ha kontroll på det meste

7. jeg fikk nakkeskade som 16 åring.

8. har skolegang som prosessoperatør, men mangler fagbrev 

9. jeg ønsker å redde hele verden, og finne løsninger på det meste. Men er bare et vanlig menneske..

10. jeg ønsker å hjelpe andre som har det vanskelig. 

11. setter alltid andre før meg selv, og deretter glemmer meg selv. 

12. jeg er skilsmisse barn i voksen alder. 

13. jeg har stor skrekk for edderkopper og høyde

14. har bare vert i utlandet 3 ganger i mitt liv

15. jeg er utrolig glad i Disney filmer.

 


OPS HUSK GIVEAWAY – OPS HUSK GIVEAWAY – OPS HUSK GIVEAWAY – OPS HUSK GIVEAWAY – OPS HUSK GIVEAWAY – OPS HUSK GIVEAWAYOPS! Husk Giveawayen som pågår på bloggen nå! 

LES OGSÅ : // GIVEAWAY // NIVEA -Q10 MAKEME SMILE 


 

 

Videre vil jeg ønske dere alle en strålende helg videre, og jeg håper dere alle får en flott helg! 

 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top