Supert tilbud, Superdeals!

Jeg har den gleden av å innformere dere alle flotte lesere om at NÅ i helgen har jollyroom 100 Superdeals! Superdeals er 100 utvalgte produkter til en super god pris. Dette tilbudet varer kun frem til Mandag (03.02.14) kl. 16.00! Så her gjelder det å være raskt ut for å få benyttet seg av dette gode tilbudet. De har et flott utvalg med mange fantastiske produkter! Selv har jeg selvfølgelig sett meg ut noen ting jeg virkelig likte å tenkte derfor jeg kunne vise dere 3 av mine favuritter.


Dette er noe av det som blir brukt mye nå for tiden ettersom min datter har funnet ut at vann er utrolig godt. Grunnen til at jeg elsker disse flaskene er fordi de har en luftventil som eliminerer vakuumet i flasken og de begrenser også risikoen for at barn skal få mageknip og mellomørebetennelse. Det er de flaskene som fungerer bra for min datter ettersom hun får luft i magen og mageknip av andre flasker. 

Dr Brown Wideneck 3-pack flaske (240 ml) finner dere –> HER!


Dette er noe jeg virkelig føler behov for nå som vinteren har kommet for fult her. Dette synes jeg er en flott vognpose som virker veldig varm og god ettersom den har lammeskinn inni. Den kan åpnes helt sånn at den også kan brukse til sitteunderlag. Det er antisklimaterial på baksiden å åpning for fempunktssele sånn at den passer til de fleste barnevognene, som jeg synes er veldig bra ettersom jeg har to forskellige vogner som jeg bruker. Det er noe jeg føler et stort behov for nå som vinteren har kommet, så dette er virkelig en stor favuritt som de har hos Jollyroom nå på Superdeals for bare 995 kr (koster vanlig 1 795 kr)

Boss Vognpose Lammeskinn Champagne finner dere –> HER!


Denne fantastisk nydelige rosa lenestolen er jo en drøm å kunne ha på barnerommet til prinsessa mi. Synes det er kjempe fin og jeg elsker rosa fargen på denne stolen. 

Jabadabado Lenestol finner dere –> HER! 

Så klikk dere inn på jollyroom sin nettside som dere finner –> HER! og benytt dere av jollyroom sin superdeals nå.
Minner dere igjen på at her gjelder det å være raskt ute ettersom dette tilbudet kun varer ferm til Mandag (03.02.14) kl. 16.00!

//Dette innlegget er i sammarbeid med Jollyroom//

 

New in – homemade style

I dag har det vert en koselig og avslappende dag. Jeg tok meg den friheten til å kose meg litt med å sette meg forann symaskinen å prøve å være litt kreativ å lage noe til mi herlige datter. Jeg ente opp med at jeg ville lage en bokse til Adeline og en bokse til meg. Disse boksene har jeg tenkt skal være like. Er så koselig å ha like kosebokser som jeg har laget selv. Så jeg gjor det på en billig og grei måte og kjøpte fleece pledd og klippet det til. Jeg brukte ikke noe mønster denne gangen heller ettersom jeg ikke er så glad i mønster fordi jeg er dritt lei da når jeg er langt ifrå halveis. Da jeg hadde klippet opp det jeg trengte for å lage bukse til Adeline begynte jeg å sy. Dette gikk utrolig raskt å plutselig var den ferdig. Jeg brukte en bred buksestrikk oppe på boksen (rundt magen) og en smal nede med bena. Deretter laget jeg til en sløyfe og sydde på, så det skulle bli litt pynt på buksen. hele boksen er i fleece og er bare helt deilig, virkelig en kosebokse. Da jeg viste den til Adeline, smilte hun med en gang. Hun ble super glad. Det var utrolig kjekt å se hvor glad hun ble å hun begynte og snakke med en gang. Da jeg tok på hun buksen stoppet ikke smile opp eller praten. Hun var helt i hundre. Når hun fikk på buksen begynte bena å gå med en gang å hun testet den godt ut å var virkelig fornøyd. Det er så kjekt å sy klær og ting til hun for hun blir så glad. uansett om hun er liten så om det er bevist eller ubevist så føles det som hun viser glede. Det er uansett utrolig kjekt å se. 

Jeg legge ved et bilde som dere kan få se den herlige koseboksen som jeg har laget til Adeline i dag å nå skal jeg igang med å sy en lik til meg selv. Blir spennende å sy bukse til meg selv også. Er første gang jeg gjør det.

OPS!
Buksen kan se ut som den er stram og litt trang oppe med bleien hennes, men det er bare fordi hun har seget litt ned mens jeg skulle ta bilde. Den er egentlig ikke trang eller stram å den er lang og god egentlig i bena. Så bilde “lyver” litt for å si det sånn. 

Hva synes du om fleece buksen?
Har du sydd bukse selv før? 
Liker du hjemmelagede ting og klær?

Håper dere alle har hatt en strålende helg og at den nye uken som starter imorgen blir kjempe fin for dere alle.

 

Videoblogg – værfast på handletur

I dag har jeg laget den første videobloggen, som jeg nå tenkte å endelig få legge ut til dere. Det føles sykt unaturlig med videoblogg, men blir vell vant til det. Vi ente opp med å måtte handle i dag å da ble det en glimrende mulighet å lage en liten videoblogg til dere ettersom det er nesten 1 mil til butikken. Så her er videobloggen, håper dere liker den 🙂

OPS! Ble litt snål i starten av siden jeg måtte klippe den til..
Ikke det letteste som “ny begynner” med videoblogg. men bedre lykke neste gang 🙂

Håper dere alle har hatt en strålende dag.
Beklager lite blogging i dag, men dagen har gått så fort i dag. 

 Hva har dere gjort i dag?

Trykk på den blå “Liker” knappen rett under, hvis du vil jeg skal prøve meg på flere videoblogger!
 

God helg

Vi vil bare ønske dere alle en god helg. Håper alle får en kjempe flott helg å koser seg masse! 🙂 Vi skal bare slappe av å kose oss hjemme i den “super kjekke” snøen.. Så vi har ikke de største planene for helgen, men er kjekt å kose oss hjemme også å slappe av å nyte helgen. Jeg synes det er så deilig også med kose helger uten å gjøre så mye men bare nyte dagene å ta alt helt med ro 🙂 

Har du planer for helgen?

Trykk på den blå “Liker” knappen rett under, hvis du liker skal gjøre noe kjekt i helgen!
 

24 timer i et døgn

Timene flyr av gåre og plutselig er det en ny dag, en ny uke, en ny måne. 24 timer i et døgn er virkelig alt for lite for min hverdag. Uansett hvor tidlig jeg står opp eller om jeg legger meg sent så flyr timene og dagene. Jeg forstår ikke hvor alle timene og dagene flyr henn. Noen andre som kjenner seg igjen?

Dagene mine går mye i rutiner etter jeg fikk min herlige datter, men jeg har også timer i løpet av døgnet der min datter sover å jeg kan gjøre hva som helst. Uansett om min datter sover eller er våken så har timene fått vinger å plutselig er det kveld eller en ny dag. Det er helt sprøtt. Jeg skulle så sårt ønske at det kunne vert flere timer i et døgn enn bare 24 timer. Jeg skulle ønske dagene var lengre så jeg kunne fått utnyttet dagene mer og kost meg lengre med hver dag, siden min herlige datter utvikler seg så utrolig mye hele tiden så er det så utrolig spennende. Jeg vil ikke timene og dagene skal gå så fort, jeg vil få mer tid til å nyte hver dag mye mer iløpet av dagene enn hva jeg føler jeg får gjort. Tenk vis det kunne vert 27 timer eller 30 timer i løpet av et døgn. Da hadde jeg fått 3 til 6 timer lenge i løpet av hvert døgn til å nyte det enda mer og fått flere timer i sammen med min herlige datter enn bare de korte 24 timene. Jeg har resten av mitt liv i sammen med min datter å det er jeg uendelig glad for men samtidig hadde det aldri gjort noe å fått lenge dager. #ønske #tanke

Om jeg planlegger å gjøre kjempe mye en dag ender jeg opp med å kanskje få gjort halvparten eller under halvparten fordi det er ikke flere timer i døgnet å tiden flyr. Av å til ender jeg opp med å kanskje bare få gjort en av tingene jeg hadde planlagt. Det er virkelig frustrerende at timene skal måtte gå så raskt. Hvorfor kan ikke bare timene slutte å ha hast verk og roe seg litt ned.

Nå når vi har vert og enda er værfast flyr timene uansett. Jeg står tidlig opp å ønsker å få masse ut av dagen men plutselig er dagen over å det er kveld. Men uansett hvor raskt dagene går så får jeg være sammen med min herlige datter hver dag og det er de viktigste for meg.
 

 

Noen andre som kjenner seg igjen i at det er for lite timer i døgnet?
Føler du at du får gjort alt du hadde planlagt i løpet av en dag?

 

Mønster er for pyser

I lengre tid har jeg hatt utrolig lyst til å sy å prøve å lage klær og forskellig ting til Adeline. Jeg kjøpte meg en sy maskin i fjord å de ente med at jeg ikke kom igang med å prøve den før for et par dager siden. Jeg har hatt utrolig lyst til å prøve den men annledningen har ikke vert der. Nå for et par dager siden fant jeg den frem å begynte og teste den ut. Det var utrolig kjekt å jeg ente opp med å lage en pose som hun kan sove i om natten. Dette var det første jeg noen gang lagte med en symaskin. Aldri har jeg konnet sy eller noe, men lot fantasien sette igang. Det var utrolig kjekt å resultatet ble jeg kjempe fornøyd med. Jeg fant ut før jeg startet å skulle lage denne at jeg hadde ikke tålmodighet til å lage en mal. derfor fant jeg frem en sånn pose hun hadde ifra før av som jeg hadde kjøpt tidligere. Jeg begynte å ta utgangspuntet etter denne og tegnet opp å klippet den sånn som jeg ønsket å ha den. Jeg fant også ut at denne ville jeg fore men ønsket ikke å ha den for tykk. Derfor foret jeg den med flis. Jeg ble utrolig fornøyd å fikk virkelig helt hekta med en gang. Det ente med at jeg fortsatte å la fantasien ta over å jeg ente opp med å lage denne posen, smekke, kose klut og en nattpysj som jeg nå holder på med). Det er utrlig kjekt å jeg gleder meg ti å fortsette og se hva jeg klarer å få til med denne sy maskinen. Ingenting er kjekkere enn å kunne lage klær og ting til min egen datter 🙂 

Er du glad i sy?
Begynte du å sy etter du fikk barn eller før?
Hva har du sydd?

Tenner på gang

Go ettermiddag fantastiske lesere. 

Beklager at det ikke ble noen nye innlegg i går. Dagen gikk så fort å det var hele tiden noe å gjøre, ettersom Mina Adeline holder på å få tenner og siden det er så utrolig mye snø. Måtte brøyte og grave ut bilen, osv. Så dagen forsvant å jeg fikk desverre ikke oppdatert her inne i går. Men har mye kjekt som jeg skal skrive om. Så følg meg 🙂

Hver tid har sin sjarm å nå er det en ny utvikling som er igang i utviklingen til min fantastiske datter, nemlig tennene som står for tur. Det begynt for en liten stund siden men det er enda “verre” nå. De siste dagene har hun virkelig vert plaget av at tennene er på vei. Det er langt ifra noe godt å se at hun har smerter å er plaget av dette. Skulle ønske jeg heller kunne tatt de smertene som er når enn får tenner. Men hvem ville ikke gjort det for sitt barn? Jeg har prøvd ut alt jeg kan komme på for å prøve å dempe smerten. Alle hvet jo at det er ikke godt å få tenner. Noe av det jeg har gjort for å lindre smertene som er pga tennene er på vei er at jeg fryser ned biteringener som hun kan bite på for å kjøle ned gommene, bruker dentinox for å bedøve gommene litt, bærer hun på armen hud til hud for da roer hun seg. Hun er utrolig flink og takler smerten bra synes jeg. Det er ikke konstant grining, men hun viser tydelig at hun har vont pga dette. Håper at de første tennene kommer frem om ikke så lenge så hun slipper å ha disse smertene over lengre tid. Synes det er utrolig spennende med alt som skjer nå med utviklingen osv. Er hele tiden noe nytt å jeg synes det er en utrolig spennende tid, men det er som de sier “hver tid har sin sjarm”. Det er virkelig helt sant. Nå ligger prinsessen min og sover litt etter en delvis våken natt pga tennene. Så nå skal jeg kose meg med å sette meg litt med sy maskinen. Jeg begynte å prøve ut sy maskinen min for et par dager siden. Jeg skriver mer om det senere å legger ut bilde av de første tingene jeg har sydd noen gang! 🙂

Håper dere alle får en flott dag.  

Har du et barn som holder på å få tenner?
Hvordan var/er ditt barn når det holder på å få tenner?
Hvordan gjor du for å lindre smertene som er når tennene er på gang? 

Noen som har døgnrytme tips?

Mina Adeline har ikke helt enda funnet sin årntlige døgnrytme. Hun begynte å finne den i noen dager å hadde litt rutine på søving osv, men så forsvant det. Hun blir trøtt men hun finner ikke søvnen på dagtid. Jeg hvet hun trenger søvnen så sårt men det er uheldigvis opphakket å små soving om gangen. Tidligere sov hun ifra 2-3 timer på formiddagen å hun fant søvnen igjen på ettermiddagen å også kunne da sove noen timer på ettermiddagen også. Til å med kunne hun finne søvnen en kort periode på kvelden også før det var siste måltid i 8-9 tiden å da sov hun rundt til neste dag. Det var utrolig godt når hun hadde litt mer rutine på sovingen. Det var godt for Mina Adeline fordi hun trenger søvnen å hun blir mer uthvilt osv, og det er godt for meg så jeg har mulighet til å holde på med husarbeid, blogging, stallarbeid og slappe av litt når hun sover. Nå når døgnrytmen er dårlig og hun ikke finner søvnen årntlig om dagene er hun utrolig trøtt store deler av dagen, hun vil være mye på armen og blir litt utrolig når hun ikke finner søvnen. Hun er jo en fantastisk herlig solstårle og smilet kommer frem hele tiden, men er ikke noe greit å se at hun er så trøtt om dagene og ikke klarer å finne søvnen som tidligere. Hun sover enda rundt så jeg får en god natt søvn hver natt. Dette med at hun sover rundt har hun gjort over lengre tid å det har jeg også snakket med helsestasjonen om siden hun er så liten og sover rundt, så det er under kontråll med at hun kan sove rundt uansett om hun ikke er så stor enda. Hun har en fantastisk god appetitt om dagene å alt går helt supert, men er fortvilende når jeg ikke hvet hva jeg kan gjøre for at hun skal få en bedre døgnrytme. 

Noen av dere som har noen tips til hva jeg kan gjøre for at hun skal gå en bedre døgnrytme?
Er det noen av dere som har hatt eller har dette problemet med døgnrytmen på barnet deres?
 


 

3 must i hverdagen med et barn

Det er nokk flere mødre der ute som har noen ting de virkelig har fått brukt for etter de fikk barn. Selv har jeg plukket ut 3 ting jeg virkelig har fått brukt for etter jeg fikk min herlige datter. Jeg er overrasket over hvor mye jeg har fått brukt for dette og jeg er nokk ikke den eneste. De 3 tingen jeg har plukket ut er ammeputen, gulpekluter og babycall. Dette er 3 ting jeg virkelig har brukt mye og bruker daglig enda. 

Ammeputen: Selv begynte jeg å bruke ammeputen allerede på sykhuset da jeg begynte å skulle amme. Det var helt fantastisk å kunne ha en ammepute som hjalp å støtte barnet. Enn fikk en mer avslappende stund enn å måtte sitte å annspende seg med å hele tiden holde barnet med hele vekten. Amme puten min har jeg kjøpt på barnas hus. Det er også noe enn kan bruke videre når enn ikke amme lengre så kan barnet ligge med ryggen inte ammeputen å slappe av. Om noen av dere er usikre på å kjøpe amme pute så vil jeg anbefale dere det! 🙂

Gulpekluter: Gulpekluter er et must her i hus! Det er noe jeg virkelig ikke kunne klart meg uten ettersom min herlige datter er det de kaller “gulpe barn”. Det er ikke få ganger til dagen jeg må skifte klær å vaske på gulpekluter ettersom hun gulper veldig mye. Noen barn er jo sånn å andre barn ikke, men det kommer seg når hun blir litt større. Gulpeklutene kjøper jeg der jeg finner de til en grei pris.

Babycall: Det er noe jeg ikke hadde i starten av da jeg fikk min datter men da jeg endelig fikk meg en babycall ble jeg raskt avhengi av den. Den er utrolig greit å ha så jeg kan bevege meg i huset og også rett utenfor huset og samtidig ha kontroll på at alt er bra med min datter. Det er nokk ikke alle som har et stort behov for en babycall så det er opp til hver enkelt, men for meg er det mye brukt her. Selv har jeg avent sin babycall. Jeg er veldig fornøyd med den og det var en babycall til en veldig greit pris. 

Alle har nokk forskellige ting som er de 3 mest brukte tingene i hverdagen med et barn, men dette er 3 av mine ting. Det er selvfølgelig mer som blir brukt daglig og som jeg ikke kunne klart meg uten nå etter jeg fikk min datter. 

Hva er deres 3 ting dere ikke kunne klart dere uten og som blir brukt daglig i hverdagen deres med et barn?

Bilde dryss – Too much snow

Go kveld flotte lesere! 
Som flere av dere har lest er vi værfaste og ting det har ikke forandret seg noe. Jeg har snakket om at det er så utrolig mye snø her osv, så nå tenkte jeg det var på tide å vise dere dette. Selv har jeg aldri opplevd før å ha så mye snø. Jeg vil påstå å si at dette er ekstremt men dere for bedømme selv. Her er uansett litt bilder av hvordan det ser ut med snøen her som vi bor. 

  
  
  
  
   

Dette er noen bilder av her vi bor, med hvor mye snø det er. Så nå ser dere, det er utrolig mye snø her.

Har dere mye snø?


 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top