Kan du lese? SINGEL!

Hva skjer egentlig med verden? Greit at vi nå er i år 2014, men trodde virkelig ikke det skulle gi andre mer rett til å stille private spørsmål før enn egentlig kjenner de enn snakker til!

I den siste tiden er det flere som har tatt kontakt med meg på facebook å skrevet private meldinger til meg. Ja koselig er det at andre tar kontakt, men det kommer helt ann på hvilke tanker de har ut ifra samtalen de setter i gang. Jeg har prøvd å svare med å være positiv uansett om det er helt uvanlig for meg at andre ukjente mennesker tar kontkat med meg,  spesielt når de tar kontakt med meg på den måten jeg nå opplever. Flere mannfolk/gutter skriver private meldinger til meg, der de tydelig vis tror de kjenner meg utrolig godt. Ja nesten litt for godt. Jeg begynner jo å lure litt når jeg nesten føler at noen av de stalker meg!

De tror de kjenner meg, men det gjør de ikke!
Flere av de som skriver til meg, starter en helt vanlig samtale. Men etter nesten 3 setninger (ja faktisk så mye som nesten 3), så kommer 1000 kr spørsmålet! ?er du singel?? ?har du kjærest?? ?har du kjærest nå??.. Selv blir jeg liker paff hver gang jeg får det spørsmålet. Greit at folk lurer, men om de ?kjenner? meg så godt som de tror, så er det et spørsmål enn ikke trenger å spørre om. Det er et privat spørsmål egentlig, som ingen har noe med. Jeg blir like fortvilet hver gang fordi jeg synes det blir litt for påtrengende å spørre om det etter en så kort samtale! For meg lyser det en lang vei, at det er tydeligvis en viktig del for de som tar kontakt med meg. Noen jeg synes ikke skal være noe viktig del i samtalen i det hele tatt, hvis de virkelig skal skrive til meg. Vell er det koselig at folk tar kontakt, men det finnes begrensning. 

Singel, MEN?
Som jeg har skrevet til de som har stilt meg dette spørsmålet, ja jeg er singel! MEN jeg er IKKE på leting heller! Jeg er alene mamma til min vakre datter på rett over 7 mnd, og jeg bruker tiden min 110% på hun! Jeg har tatt det valget selv at jeg bare vil fokusere 110% på min datter i hverdagen min nå å rett å slett ikke har tid til å tenke på noe som kalles mannfolk/gutter. Uansett om de er familie gutter/menner, har barn selv, eller bare virkelig er på leting etter en dame/jente, osv, så hjelper det ikke! Jeg er ikke interessert. Jeg ønsker å bruke min tid 110% på min datter og trives med å være singel. Jeg vil fokusere 110% på min datter, og selvfølgelig også jobb også når hun begynner i barnehage. Bloggen er å forblir der også! Men poenget mitt er, at det er mer ukomfortabelt å føles for meg upassende å spørre om jeg er singel etter bare noen få setninger. 

Blogger, men du vet ikke alt!
Mange vil nokk si at siden jeg er blogger må jeg regne med sånne hendelser, osv. Men samtidig er jeg en vanlig person med tanker, følelser og meninger. Jeg legger ut en del på bloggen å skriver om mye, men samtidig vrenger jeg ikke sjelen min og legger alt ut på bloggen. Det er en offentlig plass og alt ligger ute på nette. Det er min dagbok, men samtidig min offentlige dagbok. Jeg tenker igjennom hva jeg velger å legge ut å hva jeg vil holde personlig. Så det er nokk noen som virkelig føler og tror at de kjenner meg og til å med dømmer meg pga bloggen, men det er mye jeg ikke legger ut også pga det er personlige ting jeg ikke ønsker å dele offentlig med alle. Jeg synes det er utrolig kjekt at det er andre som tar kontakt med meg, men samtidig så er det også med begrensning. Jeg har ikke alltid mulighet til å svare alle å til å svare med en gang på kommentarene som kommer, men jeg setter uansett veldig stor pris på dem alle og jeg leser de. Hver å en av dere lesere setter jeg pris på. Jeg er ikke ute etter å dømme noen på noe slags måte med å skrive dette, men jeg blir oppgitt å fortvilet over å se at gutter/menn skriver sånn så det til meg. Ja jeg har et valg om å blokke de å slette de, men samtidig ønsker jeg ikke å være frekk, men jeg vil ha litt respekt også med at de kan tenke igjennom hva de skriver å hvordan de skriver til meg. Uansett om jeg har et barn så betyr det ikke at det hjelper å snakke om barn og det som andre tror er rette tingen å snakke om for å ha en samtale med meg. Bare være dere selv istedenfor å stresse å kave for å prøve å komme i kontakt med meg. Men ha det klart, jeg er ikke på noe dating side! Jeg er en blogger og det betyr ikke at jeg er på leting etter kjæreste siden jeg er alene mor og singel. Det betyr at jeg er en vanlig jente som bare har en plass hun ønsker å samle tankene og hverdagen sin. ja rett å slett har valgt å ha en offentlig dagbok, for å si det på den måten.

Noen andre som opplever det samme?
I så fall hvordan håndterte du folk som skrev på den måten?

_________________________________________________

Minner om konkurransen som pågår på bloggen min.
Dere finner konkurransen –> HER!
_________________________________________________


 

3 generasjoner rundt et bord

I dag har vi hatt en fantastisk dag så langt. Vi hadde en deilig frokost sammen alle 3 rundt spise bordet, noe vi pleier å ha hver morgen i sammen (bare jeg som ikke kommer på å ta bilder). Det er herlig og sette seg ned forran spisebordet og slappe av og bare kose seg med noe god mat. Mina Adeline er også kjempe flink og har en tolmodighet når det kommer til å sitte med bordet, som jeg virkelig beundrer. Det er helt sprøtt å se en så liten jente ha tolmodighet til å sitte med bordet til vi alle er ferdige og spise. Hun finner alltid noe kjekt å leke med når vi sitter med bordet, uansett hva det er så er det kjekt synes hun. I dag fikk jeg sumlet meg til å ta noen bilder, som jeg tenkte å vise dere. Jeg synes det er så kjekt å lage til frokost til alle, noe jeg aldri var opptatt av før jeg fikk min herlige lille datter. Så er merkelig å se hvordan små ting, forandrer seg etter enn har blitt mamma. Noen andre som også har merket det, eller har det sånn etter de ble mor selv? Håper dere alle andre også får en flott Torsdag! 

Har dere hatt en flott dag så langt?
Liker dere å lage til måltider og samle familien rundt bordet?

_________________________________________________

Minner om konkurransen som pågår på bloggen min.
Dere finner konkurransen –> HER!
_________________________________________________

Video – Morgen rutine

Som mange kjenner til så er rutiner veldig viktig i hverdagen med et lite barn. Her i huset går måltidene etter faste klokkeslett og hver dag er det samme rutiner. Selvfølgelig er det ting vi gjør som er forskellig ifra dag til dag, men helheten med mat, soving osv er basert på rutiner. Noen dager er det litt annerledes rutiner med tanke på soving siden hun nå er igang med å få tenner, noe som ikke er noe godt for hun. Så da er sovingen litt variert. Men i dag har jeg filmet og reddigert film med morgen rutinene som vi har. Morgenen startet som den pleier men det utviklet seg ut over førmiddagen, der hun fikk større plager og feber pga tennene. 
GPq9pjUGttw

Filmingen ble ikke helt på topp å litt mørk, men er ikke det beste lyset om morgenen, og jeg har filmet det alene så derfor er det litt dårlig filmet. 

Hvordan er din morgen rutine? 


 

All i want, is my two front teeth


Rarieteter med munnen må til, nå det skjer rarieteter inni munnen! 
// Copyright – Foto: xtinemichelle.blogg.no //

Nå har lille jenta mi rundet over 7 mnd, ja bedre sakt den 15.februar var dagen hun ble 7 mnd. Som jeg hele tiden nevner så flyver jo tiden. Som alle mødre nokk kjenner til og sier “tiden går så fort, føles virkelig som det var i går jeg fikk h*n”, det er seriøst ikke tull en gang. Uten om hvordan kroppen føles etter en fødsel. Nå er min herlige lille (eller jeg må vell snart si store) datter inne i en tid der det skjer utrolig mye. Hun utvikler seg i en rakett fart. Kryping står for tur og er påbegynt (men alt går bakover og til sidene), utforske alt å ingenting, vil opp å stå, sitte, gå, spiser mer forskellig mat, bestemte og klare meninger som kommer godt ferm i hverdagen, ekstremt aktiv (som småbarn flest er, være i ro er virkelig ikke noe de hvet hva betyr. hehe), utvikling med lyd og ord er også i gang. Ja mye skjer nå og har vert påbegynt for en liten stund siden. En av de store tingene som nå skjer er tennene. De har begynt å spire ferm ifra gummene og det er noe min datter er daglig plaget av nå. Hun har smerter og merker denne forandringen med at tennene nå har begynt å komme igjennom, veldig! Nå for noen dager siden, eller mer eksakt 21.02.14 var den store dagen. Det var dagen den første tannen kom ferm nede. Etter bare noen få dager, hadde begge tennene nede kommet frem. Det var helt sprøtt å se hvor fort det gikk og de kom igjennom når den ene hadde kommet. Dette er noe min herlige datter virkelig synes er spennde og rart. Alt skal bites på, til å med mamma sine fingrer (hele tiden). Vondt? ååå, ja! Mange vil nokk tenke, hvorfor stapper du fingrene inn i munnen hennes da. Men hvorfor lavære? jeg vil jo kjenne selv når tennene hennes kommer og hvor langt de har kommet ut. Jeg hvet jeg kan bruke en t-skje osv, for å kjenne etter. Men her går det i å kjenne selv med egne og rene fingrer. Så ja bedre sakt, jeg ber nokk om å bli bitt av hun men sånn er det bare. Morsomt og kjekt, er det ingen tvil om at det er. 

Samme dag som den første tannen kom ferm, var det frem med den nye rosa tannbørsten og tann kremen som allerede var i hus. Dette var et stort og uforglemmelig øyeblikk. Tenk! Første gang med tannbørste for å børste tenna. Det var kjekt og hun var kjempe flink. Hun pusset også litt selv, og syntes dette var super kjekt. Tannkremen falt også veldig i smak i den lille munnen hennes. Så nå pusser vi tennene sammen både morgen og kveld. Jeg er veldig opptatt av at tennene skal bli tatt godt vare på, så hun slipper å risikere at det blir problemer med tennene. Jeg har selv vokst opp med en mormor som har jobbet på tannlege kontor, så her i familien er det stort fokus på å passe godt på tennene ifra første stund. Den første kvelden etter hun hadde fått den første tannen fikk hun belønning etter å ha pusset tannen, siden hun hadde vert så utrolig flink til å være første gang med tanbørsten i munnne for å pusse tannen. Fikk hun sitte med bena i vannet i vaksen etterpå, og fyre løst med rene sonamien rundt vasken. Smilet var stort og latteren høy! Er det noe min solstråle liker, så er det å leke i vann. Benene var i 5 gir hele tiden. Alt ble bløtt og det var vann over alt, men hvorfor ikke ha det gøy? vannet er jo bare til å tørke opp. Smilet mitt var klistret rundt munnen min også å latteren min var heller ikke noe lavere enn min solstråle sin latter, når hun satt der i armene mine med vasken og koste seg. Det var også en grei måte til å få hun til å sove kjempe godt etterpå, sidne hun ble utrolig trøtt etter alt det nye som skulle gjøres i kvelds rutinen. 

Nå står tann nr 3 for tur, å det er ikke lenge før den også har tredd ferm. Den var nesten kommet ferm i går, så blir spennende å se om den plutselig dukker frem i løpet av dagen. Uansett er det ikke lenge før hun har hele 3 tenner fremme i hunnen. Begge nede har somsakt nå kommet og snart den enen oppe også. Det er så utrolig spennende og kjekt! Alt er jo helt nytt for meg også siden jeg er førstegang mamma. Men tror nokk det har vert det for alle mødre som første gang, og også andre gang, osv. Alt er jo ubeskrivelig kjekt uansett om det er første gang eller hvor mange ganger enn har opplevd det. Men kanskje det er litt mer spesielt for første gang mødre enn de som har opplevd det flere ganger. Det er nokk forskellig ifra person til person. Alt innen utvikling og hverdagen med barne sitt er jo stort, uansett hvor mange barn enn har. For ingen barn er like, og alt er forskellige tror jeg. Men kan ikke ut tale meg så mye om det.

Jeg fikk tatt noen herlige bilder ifra første kvelden når vi pusset tennen og et nydelig bilde av min herlige datter sammen med sin momma, når hun fikk prøve å pusse tennen til Mina Adeline morgen etter hun hadde fått sin andre tann. Stort øyeblikk som vi begge er glade for å oppleve sammen. Min mamma (Mina Adeline sin momma) synes det er utrolig stort og ubeksrivelig stort å få muligheten til å få oppleve alt som skjer i utviklingen til Mina Adeline så nert som hun får, siden vi bor i sammen. Jeg er også utrolig glad for at min mor får oppleve å ta del i sitt første barnebar sitt liv på en så nær måte og få følge utviklingen hennes hver dag. Vi er like glad og oppslukt i hver eneste ny ting som skjer. Det er virkelig morsomt å se når Mina Adeline gjør noe nytt eller utvikler seg mer innen alt som skjer, begge to er helt i taket å oppslukt av å følge med. Men er vell som de sier, som mor som datter hehe.


// Mina Adeline første gang hun pusser tennene //
// Copyright – Foto: xtinemichelle.blogg.no //


// Mina Adeline pusser tennene sammen med sin fantastiske momma //
// Copyright – Foto: xtinemichelle.blogg.no //


// Mina Adeline pusser tennene sammen med sin fantastiske momma //
// Copyright – Foto: xtinemichelle.blogg.no //


// Mina Adeline sammen med sin fantastiske momma //
// Copyright – Foto: xtinemichelle.blogg.no //

Hvordan var det for deg når ditt barn fikk sin første tann?
Gikk det raskt før den andre tannen også kom etter en første hadde kommet?

 

Video – I bakvendtland

_________________________________________________

Minner om konkurransen som pågår på bloggen min.
Dere finner konkurransen –> HER!
_________________________________________________


 

Konkurranse – Vinn gavekort på Jollyroom.no

Jeg har vert så heldig og få ha en konkurranse her på bloggen min, i sammarbeid med Jollyroom.no. Der en av dere fantastiske lesere kan vinne et gavekort på 300 kr i nettbutikken deres 🙂 Jollyroom har et stort og flott utvalg av alt du trenger til barnet ditt. Ikke nokk med det så har de også klær og produktert til mødre og til gravide. Utvalget er somsakt utrolig stort og de har farger etter hver sine ønsker, synes jeg. 


For å være med i konkurransen må dere gjøre følgende:
– Lik facebook siden til jollyroom.no (HER) & min Facebook side (HER
– Del dette innlegget på deres facebook side, så flere får muligheten til å være med i konkurransen (Offentlig så jeg kan se at dere har delt det).
  OPS! Har dere ikke facebook så kan dere ta printscreen av blogginnlegget og legge det ut på instagram med hashtag #xtinemichelle #jollyroomkonkuranse @cmbn
– Når dette eg gjort skriver dere en kommentar her, der du skriver at du har gjort det og hvorfor akuratt du ønsker å vinne denne konkurransen. 

 Husk å legg ved e-mail og navn når du kommenterer så jeg kan få kontakt med deg, dersom du er vinneren!

 Her får dere en liten smakebit på det store utvalget som jollyroom.no har 🙂
Her er litt av min ønskeliste fra Jollyroom.no nå:


Vinneren blir trukket lørdag (neste helg) i eget innlegg.
Lykke til alle sammen! 🙂


//Konkurransen er i sammarbeid med Jollyroom.no//

 

Barnehage- frykten

Lille jenta mi har allerede begynt å vokse til og bli en større jente. Hun er ikke lengre den lille babyen min som ligger i armene mine store deler av dagen! Hun er nå en aktiv jente så allerede har pasert 7 mnd. Hun elsker å utforske alt og ligger ikke i ro nesten i det hele tatt iløpet av dagene, uten om når hun sover. Nå som de fleste andre kjenner til er tiden der jeg må finne den barnehagen jeg ønsker min herlige datter skal begynne i etter sommeren. Tenk hun er allerede 1 år i slutten av sommeren. Det er helt sykt! Som nevnt tidligere føles det som det nesten var i går jeg fødte hun, men så er det allerede 7 mnd siden. Jeg trodde hele tiden jeg hadde god tid før jeg måtte sette meg ned å begynne å søke om barnehage plass å har vell egnetlig prøvd å fortrenge den kommende tiden, med barnehagen. Jeg har hele tiden vert fast bestemt på at jeg ønsker at hun skal begynner i barnehage når hun er 1 år, så jeg kan få begynne å jobbe igjen. Men så mye følelser og tanker rundt dette med barnehage, trodde jeg virkelig ikke det skulle være. Jeg trodde det skulle være mye lettere enn hva det faktisk er for meg. Lille jenta mi merker jo ingenting til dette, og hun kommer jo til å få det helt topp i barnehagen. Der hun får treffe mange andre barn og leke med de, ja rett å slett ha det kjempe kjekt. Jeg får også kommet meg ut igjen i jobb og får være mer sosial på den måten og treffe flere mennesker, det blir jo kjempe kjekt! Men det er noe med at den fantastiske tiden enn har sammen hver eneste dag, blir forandret. Det er det at jeg skal være borte fra hun i flere timer iløpet av en dag, uten å være der hele tiden for hun. Om hun faller, gråter, blir redd, eller noe som helst som får hun til å bli lei seg, så får jeg ikke være der å trøste hun. Stille opp på den måten jeg nå kan gjøre. Det å gå med en følelse av at jeg ikke får være der 100% hver eneste dag til hver eneste tid, er faktisk vondt. Det handler om mine følelser og tanker som en mamma, ja kanskje en for bekymret og øvefølsom mamma. Men noen er sånn og andre tar det helt fint uten noe ekstra tanker. Jeg gruer meg utrolig mye til den dagen kommer at jeg skal levere hun i barnehagen og ikke se hun igjen på flere timer. Nå når jeg er ute i stallen en liten tid iløpet av et døgn og kommer inn igjen, føles det som jeg har vert borte alt for lenge ifra hun. Hun gir ingen utrykk for det, men jeg føler det selv. 

Som mamma er det alltid godt med litt “fri”, men samtidig føles det feil å ha litt “fri” også. Jeg skal liksom være der 24/7 hele tiden for hun, og det er det jeg ønsker. Den virkelige hverdagen som snart vil starte, er ikke sånn. Da er det jobb ifra førmiddagen til ettermiddagen og så hjem å da få ha den hverdagen som jeg er vant til som mamma. Det er på en måte en en jobb jeg går til å så hjem til den herligeste jobben, mamma jobben. Den jobben der enn får betalt med smil, glede, latter og alt det herlige som er barn gir. Selvfølgelig er det grining og ting som skjer i den hverdags jobben også, men samtidig så er det ikke noe som er fælt eller noe galt heller. Jeg får være der uansett da og hjelpe og trøste hun om noe skjer, osv. Jeg hvet det blir bra for Mina Adeline å begynne i barnehage og hun har virkelig godt av det også. Bli sosialisert med andre barn, lære og omgås med andre barn på en helt annen måte enn hva hun lærer nå. Der hun får utforske ting og utvikle seg på en annen måte. Jeg synes at det er en bra ting og for Mina Adeline sin del så blir det kjekt. Jeg hvet det kommer til å gå kjempe bra å at jeg blir vant til det og som mor har jeg også godt av det. Men det er alle de tanken i forkant som er litt utfordrene og jobbe seg igjennom, og på en måte bli klar for det selv. Enn blir vell aldri klar, det er vell noe enn blir når dagen kommer og den nye hverdagen er igang. 

Hvordan vite at det er den perfekte barnehagen for barne mitt? hvordan hvite at det er en bra barnehage for barne mitt? hvordan vite at de som jobber der er gode nokk og at jeg kan stole på at de tar vare på barne mitt? mye av de tankene strømmer i hode. Det er jo bare rart vil mange si, men det er vell det jeg vil si at viser at jeg er opptatt av å prøve å finne er barnehage som jeg håper kan være bra for barne mitt, istenden for å bare plasere hun i en barnehage. Jeg har lest endel å undersøkt å skal nå sette meg ned å søke om barnehage plass. Så jeg får bare krysse fingrene og håper at hun får plass i den barnehagen som jeg ønsker mest at hun skal få begynne i. Jeg hvet tiden frem til hun begynner i barnehagen går raskt og samtidig er det mye som skjer og utvikler seg underveis. Jeg skal iallefall nyte tiden like mye som tidligere og prøve å ta det som de kommer når hun skal starte i barnehagen. Jeg har også begynt å tenke på det med å begynne i jobb igjen nå etter 1 år i mamma permisjon. Det blir veldig annerledes å gå ut i jobb nå etter denne permisjonen, ettersom hele livet mitt har forandret seg, men spennende tid og utfordrene tid blir det. Mye nytt som skjer å hver sine ting enn skal igjennom, både for meg og min datter. Jeg tror vell egnetlig at alt i alt, så er dette mer psykisk påkjenning og utfordring for meg enn min datter, ettersom hun slipper å gå med de tankene og bekymringene som en mamma ofte har over for sitt barn. Jeg hvet det kommer til å gå bra, det er bare utrolig mye og ikke minst nye følelser som dukker opp. Ja som jeg til å med ikke var klar over kunne komme av en sånn forandring som det da blir. Jeg håper bare min datter kommer til å trives i barnehagen og at det blir en kjekk og spennende tid for hun. Det er de viktigste for meg. 

Hvordan var det for deg når tiden for barnehagen nermet seg?
Hvordan klarte du å velge den rette barnehagen for ditt barn?
Hadde du mye tanker rundt det med den nye forandringen etter permisjons tiden? 


 

Supersize jollyrace

Variert, opp til 70%, 100 forskellig produkter blir byttet ut med nye 100 forskellige produkter etter 24 timer, et variert race i 5 dager, Jollyrace starter i dag! 

Hvem elsker vell ikke å benytte seg av noen helt utrolige tilbuder og samtidig varierte tilbuder som blir forandret etter 24 timer? Jollyroom setter nå i gang med et nytt Jollyrace som varer i hele 5 dager! Det starter i dag (torsdag 20/2 kl. 15:00) der de legger ut hele 100 utvalgte produkter til en supergod pris! Dette gjelder i 24 timer, før de bytter ut til hele 100 nye produkter. Så her gjelder det å være raskt ute for å få benyttet seg av hver tilbud ettersom de butter ut produktene etter 24 timer. 24 timer kan virke lenge, men tro meg timene går raskt og i tillegg har enn hele 100 produkter å gå igjennom å velge i. Så ikke utsett det, klikk dere inn i dag og finn deres favuritter og få et supert tilbud på det. Det er opp til hele 70 % på dette Jollyrace, Så her kan enn virkelig spare masse penger. Ikke nokk med dette, men i helgen slår de til med hele 300 utvalgte produkter til noen super priser! Dette store utvalget med så mange produkter vil da ligge ute ifra fredag – søndag! Så her gjelder det å være raskt ute og sjekke dette fantastiske race hver dag, så enn har mulighet til å få med seg disse flotte tilbudene. For husk! Hvert race gjelder kun i 24 timer! 


Selv er jeg utrolig spent på det store utvalger som blir lagt ut allerede i dag kl 15:00! Og har satt alarmen på mobilen på så jeg får kommet meg inn å sett på de 100 produktene med en gang race starter. Jeg er selv på utkikk etter en lekegrind og har funnet den perfekte lekegrinden som jeg ønsker å ha til min datter. Det er en hvit BabyDan lekegrind ifra Jollyroom. Den virker helt fantastisk for meg og min datter. Den er 100 x 100 cm som vil si at det er en stor lekegrind, noe jeg ønsker å ha til datteren min så hun har stor plass å bevege seg å leke på. Den har justerbar bunn og passer derfor perfekt for alle alder på barn. Så dette er en lekegrind jeg kan ha til hun ikke trenger lekegrind lengre. Den lekegrinden passer somsakt til alle barn, også små barn. Grunnen for dette er at små barn ligger mye på ryggen i starten av før de begynner å snu seg, og da får de trene nakken når de ser på foreldrene sine som gjør forskellige hverdags ting. Den er også helt perfekt når barnet blir større ettersom den er en perfekt støtte for barna når de skal lære seg å gå. Så jeg har sett meg ut denne lekegrinden og føler den vil bli perfekt for min datter som nå er 7 mnd og har blitt utrolig aktiv på gulvet, som gjør at jeg virkelig føler behov for lekegrind til henne så jeg hvet hun ligger på en trygg plass mens jeg lager mat, vasker klær og gjør hverdags ting i huset. Jeg slipper da å gå å bekymre meg for om hun har kommet seg utforbi matten sin og over på det harde gulvet mens jeg jobber f.eks på kjøkkene (kjøkkene og stua er i et, men ting skjer fort når enn står med ryggen til). Jeg synes også denne lekegrinden er helt super med tanke på at den er litt opp ifra gulvet så jeg slipper å tenke på om morgenen at jeg må fyre før jeg kan legge henne på gulvet, så det ikke er så kalt der. ikke minst så er det lettere og gjøre rent under denne lekegrinden siden den er opp ifra gulvet, noe jeg synes er utrolig greit. Så jeg håper at denne lekegrinden kommer på jollyrace. 

Men somsakt, husk og være raskt ute på dette fantastiske jollyrace ettersom et race kun varer i 24 timer med de utvalgte 100 produktene før de har bytter til nye 100 utvalgte produkter. Dette varer somsakt i 5 dager og minner dere igjen på at i helgen (ferdag – søndag) topper de alt med hele 300 utvalgte produkter. Det er mye penger enn kan spare på dette, ettersom det er opp til hele 70% å finne på dette Jollyrace! Det starter somsakt allerede i dag (Torsdag 20/2) kl. 15:00! Så klikk dere inn HER og ha en gøy tid med å spare penger på et fantastisk Jollyrace! 

Nettside: www.jollyroom.no

Skal dere sjekke ut Jollyrace?
Er dere spent på det store utvalget av produkter som kommer ut?


 
 //Dette innlegget er skrevet i sammarbeid med Jollyroom.no// 

DIY – Varme kanin tøffler

Den siste tiden har jeg fått helt sy dilla. Jeg elsker å sy og ikke minst jeg elsker gjenbruk! Det å kunne utvikle noe gammelt til noe nytt er så utrolig kjekt. Det å forvandle noe som f.eks var sengetøy, gardin, tepper, osv til noe helt annet, er så utrolig kjekt. Bedre sakt, jeg liker å utfordre meg selv med å kunne lage ting på en billig og grei måte. Jeg er somsakt veldig ny innen det å sy, men dagene går mye i det når min datter sover. Det får meg til å slappe av samtidig så jeg får bruke hode og være i en annen aktivitet. Her har jeg laget en bilde versjon av DIY til dere. Håper den faller i smak. Når dere syr så ser dere litt lettere hva som er hva og hvordan tøffelen former seg. Selv har jeg 2 x dobbel fleece såle i tøfflene og jeg har desverre ingen mål på de men har klippet ut ifra sko som passer til min datter og klippet det lit større enn skoen som jeg målte med siden jeg også skal ha kant til å kunne sy på uten at de skulle bli for små. Om noen ønsker jeg skal lage til mål/mal så er det bare til å si ifra i kommentar feltet så skal jeg prøve å fikse det. Her er bilde DIY en på de herlige kanin tøfflene.

Tøfflene er laget av gjenbruk material, alså teppe. Det er billig og en veldig grei måte å gjøre det på. De er lette å lage men litt smått og jobbe med, men når enn finner teknikken med det så er det bare kjekt! 🙂 OPS! Som dere kan se på bildet så er den fleece tøffelen som er inni tøffelen, har en liten åpning på lang siden (bak på skoen). Det er der dere kvrenger hele tøffelen. Uansett om hullet er lite så går det helt fint å krenge det over på “rett” siden. 

Om dere lurer på noe ang hvordan enn lager tøfflene, så spørr gjerne i kommentar feltet eller send meg en privat melding på facebook ( xtinemichelle.blogg.no eller kreativ maxm – lik gjerne sidene også når du er innom ).

Ha en flott kveld videre 🙂


 

DIY – Så lett syr du baby-badehåndkle selv

Hekta på å sy? Det er i hvertfall jeg. Den siste tiden har jeg blitt helt hekta på å sy og lage mitt eget til min lille prinsesse. Jeg er veldig opptatt av gjenbruk. Jeg finner ting hjemme og som er brukt til andre ting tidligere og lager det om til noe annet. Jeg har i den siste tiden forandret på gardiner, badehåndkle, tepper, dyner, sengetøy, osv. Selvfølgelig kjøper jeg også litt stoff også å bruker av å til, men jeg liker å gjøre alt på den billige måten. Jeg synes det er utrolig kjekt å legge sitt eget preg på ting. Jeg har ikke hålt på å sy lenge så er egnetlig nybegynner på det enda, men øvelse gjør enn til mester (sies det), så får bare vente å se hvordan sy gleden utviler seg med hva som blir laget. I dag har jeg sygg baby badehåndkle. Jeg gjor det lettvint og billig! Alt jeg har brukt har jeg hatt hjemme og det jeg manglet som hadde vert greit å hatt byttet jeg ut til noe annet. Her er DIY for dere om hvordan enn syr baby badehåndkle på 123. 

1. Du trenger : Et stort håndkle og et mindre håndkle, saks, nåler, kantebånd eller det du ønsker å ha rundt kanten og strykemerke eller det du ønsker å ha på hetta (trenger ikke ha noe på hetta heller).
2. Ta det minste håndle og brett en trekant på den, etter hvor stor du ønsker og klipp den ut så du har to like. 
3. Klipp bort de harde kantene rundt det store håndkle (ikke nødvendig men jeg gjor det).
4. fest de to trekantene sammen med nåler og ha den lengste enden åpen der du legger på kanten/kantebåndet. 
5. Fest den delen av trekanten som du har åpen på mitten av langsiden av det store håndkle med nåler.
6. Fest kanten/kantebåndet rundt kantene på det store håndkle og resten av trekanten (som er hetta). 
7. Sy det så sammen.
8. Fest på eventuel punt som du ønsker på hetta.
9. Ferdig! 🙂

Kankje ikke den beste forklaringen men håper dere forstår den 🙂 Det er somsakt utrolig lett å lage, og det er faktisk billigere å lage det selv enn å kjøpe sånn badehåndkle på butikken (kommer jo ann på hvilken butikk enn går på). Jeg ble utrolig fornøyd å det gjor Adeline også. Synes det var kjekt å kunne lage det selv og kunne lage et sånn som jeg hadde lyst at det skulle være. Jeg hadde tenkt å ha kantebånd rundt men hadde bare en type kantebånd hjemme og det var for smalt til å bruke til dette, så da ble det fleece som ble klippet opp i remser etter hvilken bredde jeg ønsket og sydde på. rett å slett en 1 2 3 løsning på det. om enn bare har små håndkler og ønsker å lage det større så er det bare å sy sammen flere håndkler etter hvor stort enn ønsker 🙂

Håper dere liker DIY en og at den faller i smak. Gjerne send meg bilde eller link til din blogg med ditt resultat hvis du har prøvd ut DIY en min. Ha en flott kveld/natt videre.

Hva synes du om  baby-badehåndkle?
Likte du DIY en? 

 

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top