Fødselsforbedrende kurs

I går var jeg som tidligere nevnt på Fødselsforbedrende kurs. Det var første gangen jeg var på det og jeg har en gang igjen før kurset er ferdig. Som jeg sa i går så gikk jeg alene på det første gangen, dette var ikke frivillig men siden min kjære mamma måtte reise til skien med hesten min så ble det sånn. Jeg følte selv at å gå alene var litt lærerikt også. Jeg fikk se at det faktisk gikk bra å jeg var ikke den eneste som gikk alene! De fleste hadde med seg mannen sin men det var noen få som også var alene på kurset. Kurset i seg selv var spennende og lærerikt! Jeg følte jeg fikk lært endel om ting ang fødselen å føler også jeg nå hvet litt mer om hva jeg har i vente, hva som er tegnene på at fødselen er igang, når jeg skal kontakte fødeavdeleingen å litt mer om når vi skal tenke på å kjøre inn når fødselen er igang. Fikk alså lære mer enn bare det og føler meg litt tryggere på at jeg hvet hva som skal skje til en viss grad. Alt kan jo bli forandret men er litt tryggere nå som jeg har fått litt mer informasjon om dette enn at jeg ikke hvet noe. 

Synes det var også greit å hvite mer om eventuelle smerte lindringer som en kan få å gjøre når fødselen er igang å hva man kan gå om enn føler at enn trenger det for smertene under fødselen. Jeg har ikke gjort meg opp så mye tanker å meninger rundt de forskjellige tingene enn kan gjøre, føde og så som smerte lindring så jeg har valgt at det må jeg se ann til fødselen er igang og til jeg er i den situasjonen. Ting kan jo fort bli helt annerledes når det er igang enn hvordan jeg tenker nå at det skal bli å være. Det eneste jeg har funnet ut ang fødselen er hvem jeg skal ha med meg å mer det “enkle” enn kan planlegge i fårhånd. Føler det blir litt vanskelig å planlegge nå hva av forsjellige smerte lindrene ting jeg ønsker å gjøre å sånn. Mange av dere andre som skal snart føde og som har allerede født, har nokk mere meninger om dette enn hva jeg har godt opp i hode mitt akuratt nå. Det er jo opp til hver enkelt person å hvordan enn tenker å ønsker.

På mandag (03.06.13) er det siste kurs dag og da skal mamma være med. Da går de mer innpå det som har med det som skjer etter fødselen, amming osv. Så er veldig spent på dette også. Er veldig glad for at jeg har fått muligheten til å gå på sånn kurs og at jeg valgte å gå når jeg fikk invitasjonen til det.

➩ Var dere på kurs?
➩ Følte dere at dere fikk det dere ønsket ut av kurset?
➩ Lærte dere noe av det de innformerte om på kurset?
➩ Planla dere noe ang smerte lindrene som dere kunne få ang fødselen eller tok dere det som det kom?

Xoxo,
Xtine Michelle 
 

 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Alene på kurs

I dag skal jeg på Fødselsforbedrende kurs. Jeg skal faktisk gå alene denne første gangen. Gruer med veldig til det, men tror det skal gå bra. Jeg hvet jeg ikke er den første, den siste eller den eneste som går alene på dette den første gangen. Hvet det er andre som har gått alene på hele kurset, men det er jo vanlig å grue seg litt uansett (tenker jeg). Grunnen for at jeg skal gå alene denne første gangen er fordi hesten min, Drôpi måtte til skien for å bli kastrert (han er klapphingst) så han må på klinikk for å bli kastrert ettersom det er en omfattende opperasjon. Så siden jeg ikke kunne reise med han pga kurset så reiste min kjære mamma med han. Er veldig glad for hun kunne ta turen med han sammen med en fantastisk vennine av hun. 

Jeg skal innrømme jeg gleder meg også til kurset for jeg gruer meg veldig til fødselen å hvet ikke noenting om hva jeg har i vente eller hvordan ting er før og under fødselen. Så tror jeg har godt av dette kurset! Det er jo ikke så lett å hvite hva en har i vente å hva som skjer under fødseln når en aldri har vert på det før. Så uansett om jeg gruer meg til å gå alene så skal jeg klare det å jeg lærer nokk litt av det å gå alene så jeg blir “modigere” å klarer å gjøre mer ting alene fram igjennom 🙂 

Hvordan det går på kurset å hvordan jeg føler den første kurs timen (på 2 timer) er, kan jeg fortelle senere når jeg har vert der. Og nestegang jeg skal på den andre og den siste kurs timen skal min kjære mamma være med 🙂 Det blir veldig greit å ha hun med meg da 🙂

➩ Har dere gått alene på svangerskaps kurs?  
➩ Følte dere at dere lærte noe ut ifra det kurset?
➩ Var det mange som var med på kurset eller var det bare en liten gruppe? 

Xoxo, 
Xtine Michelle  


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Kan ting virkelig være gratis?


En ny verden åpnet seg da jeg fant ut at ting virkelig kunne være gratis! Hordan går det ann at andre butikker gir deg ting gratis?!

Dette fikk jeg oppleve da jeg fikk høre om gratis baby pakker! Men hva er i de pakkene egentlig? Det får dere se her!

Jeg har endelig fått hvite mer ang gratis baby pakker! Det var utrolig kjekt å se alle de plassene som de faktisk har sånne tilbud om pakker som er gratis til den lille som kommer. Så i dag satte jeg med ned å gikk igjennom noen plasser som jeg hadde fått tips om at de hadde sånne greie pakker å bestilte de! Det var så utrolig spennende så meg å min kjære mamma måtte bare sette oss i bilen å kjøre ned etterpå å hente ut den enne pakken av de jeg har bestilt. 

Føste plassen jeg har vert er Apotek 1 (flere plasser skal jeg). Det var en passe stor eske som var fylt med spennende ting. Da jeg åpnet denne og så alt jeg hadde fått gratis som prøve pakker, var det som en ny verden åpnet seg for meg! Tenk at noen butikker ønsker å gi andre som venter barn den muligheten til å få en gratis baby pakke med masse prøve produkter oppi, det er jo bare så kjekt! 🙂

Her får dere se hva som var i den første gratis baby pakken som jeg nå har hentet ut:

Apotek 1 BabyBox inneholder blant annet: 

Til Barnet:
–  Pampers New Baby bleier
– Valgfri babybody fra Lindex (kupong i boksen)
– Sokker fra Lindex
– Våtservietter fra Dermica
– Allround cream fra Dr. Greve Pharma
– Salve fra Bepanthen
– Akrem
– Smokk fra Avent
– Tåteflaske fra Avent
– Smekke fra FisherPrice 

Til Mor:
– Always truseinnlegg
– Ammeinnlegg fra Avent
– Foreldre & Barn 
– Gratis mammaBarn forsikring fra Codan
– Refleks fra Codan
– Dettol håndsprit
– Blenda Sensistive vaskepulver

Jeg skal hente ut flere gratis babypakker, så skal legge ut bilder å hva som er i pakkene når jeg henter de litt etter litt 🙂

➩ Hva synes dere om denne gratis babypakken?
➩ Har dere hentet ifra Apotek 1?
➩ Har dere hentet sånne pakker ifra andre plasser?
➩ Isåfall hvilken plasser?
➩ Var dere fornøyd med de gratis babypakkene dere fikk?

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 


 

 

 

Rosa kommende resultat


I vinter kjøpte jeg den perfekte vogna for meg og har hatt store planer for denne. Vogna kjøpe jeg brukt og den var kjempe fint brukt! Det er ikke noe galt med den eller noe. Det følte også utroli mye ekstra utstyr med den. Så siden jeg fikk streng beskjed av min kjære mamma at jeg måtte ta det rolig i dag, så har jeg brukt tiden min på å søke på nette etter rosa ting til vogna mi (ettersom jeg har vert såpass dårlig og sliten at jeg har ikke klart å blogge før nå, derfor har jeg ikke enda lagt ut bloggen ang flyttingen men den kommer. Bildebloggen kommer også så fort så jeg klarer å lage den til). Resultatet av søke med rosa ting til vogna mi ble et bra resultat men har ikke bestilt noe enda, men bestilling kommer litt etter litt 🙂

Jeg fant to rosa farger jeg likte veldig godt, soft pink og pink. Så jeg ringte til barnashus i kr.sand og hørte om de kunne få inn soft pink til vogna mi så jeg kan bruke til hun lille jenta mi når hun er såpass liten og ligger i beggen (for å kalle det de). Så får hvite i morgen om de kan få tag i det til meg eller ikke. Hvis de kan få tak i det så vil resultatet bli sånn så på dette bilde:

Siden de isåfall kan bare få tak i to deler av trekket (siden de ikke selger lengre i tre deler) så har jeg tenkt å kanskje senere kjøpe et sett som jeg også kan ha på den delen som er til sportsvogna (siden jeg ikke får tak i den delen i soft pink men i pink). Så tenkte jeg også litt på en rosa parasoll også som jeg kan ha på vogna. 
Bilde av hvordan det vil se ut er sånn:


Rosafargen til dette sette heter og parasollen heter pink canvas. 
Så håper jeg får dette til ettersom dette er de store planene ang vogna mi. Jeg har også sett på rosa pose til å ha hun lille jenta mi oppi i vogna som er i samme farger. Så jeg krysser fingrene for at jeg får dette til å at det blir disse fargene. Det blir uansett rosa vogntrekk til vogna mi etterhvert 🙂 så gleder meg veldig til dette. 

Hva synes dere om planen mine for vogna mi?
Har dere bugaboo vogn?
Er dere fornøyd med den?

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Harde dager og på flyttefot


Min søte hund Dumle som sitter å passer på at flyttelasse mitt blir kjørt fint avgårde 🙂

Ettersom dagen min i dag har vert litt hard pga jeg våknet med å ha ekstreme kynnere som gjor dagen min litt mindre god å deretter skulle sette igang med flytting så klarer jeg ikke å skrive noe blogg om dagen i dag. Jeg hadde tenkt å skrive om flyttedagen min og om badeturen med hundene som meg å min kjære mamma hadde i går. Vi tok bilder ifra den utroli kjekke badeturen med hundene så jeg hadde veldig lust til å dele med dere andre lesere. Men må nokk vente med det til imorgen, siden jeg er så sliten å dårlig i kroppen etter de ekstreme kynnerne som tok på for kroppen min i dag + smerter pga bekken løysning (noe jeg har slitt med over lengre tid men som hadde blitt bedre i det siste, men har kommet tilbake igjen nå). Men i morgen kommer det ut blogginnlegg ifra flytte dagen min i dag å forhåpentligvis klarer jeg å legge ut en bilde blogg ifra badeturen med hundene til meg å min kjære mamma 🙂 

 Men nå tar jeg kvelden å håper en god natt med søvn kan hjelpe på kroppen min og at i morgen blir en lettere dag 🙂 
Håper dere andre har hatt en fin dag 🙂

Foresten, tusen takk til dere alle som har sakt deres mening på den blogginnlegget som ble lagt ut ang barnevognene (blogginnlegg “hva synes dere?”). Har lest igjennom alle kommentarene og er veldig glad for å høre deres mening. Jeg har bare ikke klart å svare dere i dag pga dagen har vert fult opp med flytting og sånn som kroppen min har vert pga kynnerene. Men svar kommer til dere som har lurt på hvor jeg har funnet de vognene å sånn 🙂 

Xoxo,
Xtine Michelle  

 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Hva synes dere?

Jeg har sett litt rundt på noen vogner til hun lille jenta mi blir litt eldre og skal bruke større vogn. Så har jeg kommet over to vogner jeg synes er nydelige! Jeg hadde bestemt meg for den ene og fant masse annet utstyr også som jeg synes var kjempe kult siden det var i samme farge og merke. Men i dag satt jeg å så litt rundt og nå er jeg itvil! Grunnen for dette var at jeg fant en annen vogn også som var kjempe fin. Den har jeg ikke funnet så mye annet utstyr i samme merke men har blitt så usikker på hvilken jeg skal velge av de to jeg har funnet. 

Så nå ønsker jeg å høre deres mening om hvilken dere synes er finere enn den andre. Her er bildene av de to vognene jeg har falt veldig for:

 


Som dere ser er det stellebegg til begge vognene men den øverste følger det med i prisen og i den nederste (hello kitty) må enn kjøpe det utenfor (der jeg har funnet den på nette som de selger den). Dette er jo produkter ifra utlandet så er litt kjipt at jeg ikke har funnet noen plass som de har noen av disse vognenen her i norge. Så hvis noen hvet om noen plass som de selger en av de i norge så hadde jeg blitt glad om dere sa ifra. 

Her kommer spørsmålene til dere:
➩ Hvilken vogn likte dere best? (begge vognene finnes i flere farger men jeg likte best disse fargene)
➩ Hvorfor likte dere den ene vognen bedre enn den andre?
➩ Hva synes dere om fargene jeg har plukket ut på de to vognene som jeg likte best?
Hvis dere har noe mer dere vil si som deres mening ang den ene vognen eller begge så blir jeg glad for å høre deres meninger. 

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Babybump

Som jeg nevnte i går i et blogg innlegg så sa jeg at det skulle komme noen magebilder for uke 28, ettersom jeg tar bilder av magen for hver uke. Så her kommer noen bilder. 
Jeg kommer til å ta flere bilder for uke 28 så de kommer ut etterhvert når de er blitt tatt.

 

➩ Hva synes dere om bildene?
➩ Tok dere bilde da dere var i uke 28?

Xoxo,
Xtine Michelle 

 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Har du hørt noe så fantastisk?


Jeg sitter å ser tilbake på de to andre trimesterne jeg nå er ferdig med. Og kom over en hærlig film der jeg får høre hjertelyden til min lille prinsesse. Jeg kjenner bare hvordan det varmer hver gang jeg hører på den eller er på kontroller å får høre hjertelyden ♥ Hjerte banker så fort, men det banker å er akuratt som det skal. Det gleder en kommende mamma så utroli mye å få høre sitt egent barn sitt hjerte banke, det er så hærlig og fantastisk at det finnes nesten ikke ord som kan beskrive den gode følelsen. 

På filmen ser dere bare armen min fordi jeg ønsket ikke å filme magen min. Kanskje jeg gjør det senere det hvet jeg ikke. Men det som er poenget med filmen er å høre det fantastiske hjerte banke til min lille jente ♥ Her er filmen så dere kan høre:

➩ Har dere tatt opp når dere får høre hjertelyden til babyen deres på kontroller?
➩ Hvordan var følelsen for dere når dere fikk høre hjertelyden til babyen deres? 
➩ Har dere kjøpt sånn som dere kan bruke hjemme for å høre hjertelyden?

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

En ny uke, et nytt trimester

En ny uke, et nytt trimester. 12 uker gjenstår, men tiden er nærmere enn den noen gang har vert!
En spennende tid, med nye opplevelser. 

Nå har jeg kommet over i de siste trimestere i graviditeten min, alså 3.trimester. Tiden fram til nå har vert utfordrene og spennende, men samtidig har jeg lært utroli mye! Jeg er spent på den siste tiden som nå er startet. Hvordan de 12 siste ukene blir. Kommer hun på terminen eller kommer hun før, det er noe jeg tenker mye på. Jeg er nå i uke 28, og det er spennende for hver uke som går. Er så mye som utvikler seg med hun lille å hun vokser utroli mye. Merker hun begynner å bli stor inni magen min. Ikke nokk med det, hun begynner å veie litt.. Så merker det begynner å bli tyngre nå å gå gravid en hva det har vert tidligere. Magen har også vokst mye siden starten av, og magen begynner å bli mer i veien nå for meg enn hva den har vert. Men jeg elsker magen like mye uansett. Jeg må bare lære meg måter til å gjøre ting annerledes enn tidligere så går det bra 🙂 

Har begynt å slite igjen med bekken smerter, noe jeg fikk veldig tidlig i svangerskapet, men prøver så godt jeg kan å kjenner mine egne begrensninger men er ikke alltid like lett. Det er jo mange som har de plagene og noen har tøffere svangerskap enn andre men vi alle er heldige å får det beste som har hent oss når tiden er over som gravid. Det er det som er så bra! Så gleder meg kjempe mye til å få hun lille jenta mi i armene mine. Kan nesten ikke vente, hehe. 

Uke 28
♥ Vekt: 1350 g
♥ Full Lengde: ca 35 cm
 CRL: ca 25,5 cm
♥ Termin: 21.August.2013
♥ Kjenner liv i magen: Ja, mye mer enn tidligere og sterkere
♥ Kjønn: Jente
♥ Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. 
♥ Trimester – 3.trimester
♥ Utålmodig: Ja veldig! Gleder meg så til hun kommer. 
♥ Strekkmerker: Ja! 
♥ Hevelser og vann i kroppen: Ja litt
♥ Tungt: Ja begynner å bli tungt nå
♥Kynnere: Ja en god del å de er veldig ubehageli å smertefulle! 
♥ Hodet festet: Nei 
♥ Plager: Bekkenløsning, til tider store smerter i magen
♥ Humør: Veldig bra
♥ Sykehusbagen: har begynt på den

litt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 28
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 26 uker gammelt. Hjernebølgenes mønster ligner det nyfødtes.

Fosteret blir stadig flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge. Lungene kan nå puste luft, men det er fremdeles best for fosteret å forbli i livmoren slik at det kan vokse seg større. For hver dag som går bedres prognosene for å få et sunt og friskt barn om for tidlig fødsel inntreffer. Fosterets kropp består av mellom to og tre prosent fett.

Sentralnervesystemet begynner også å bli så modent at fosteret klarer å regulere kroppstemperaturen og gjøre regelmessige pusteøvelser. 


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Magebilder for uke 28 kommer ilpet av uka! 🙂

Hvilken svangeskaps uke er dere i?
Hvordan var det for dere i slutten av 2.trimester og starten på 3.trimester?

Xoxo,
Xtine Michelle 
 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 
 

 

Bildedryss – Min siste dag

En minnerik dag, En dag jeg aldri har hatt før. Spenninge stiger, tiden nærmer seg. Dette er min siste dag!  

Spenningen kommer mer å mer, ettersom dagene bare flyr av gårde. Noen dager går litt senere enn andre ettersom svangerskapet mitt har bydd på flere utfordringer med smerter. Men ingen svangerskap er like å noen er “heldige” å får litt tøffere svangerskap enn andre. Ikke noe jeg skal klage over, men til tider skal jeg innrømme at det er hart! Men hva aksepterer enn vell ikke av smerter når enn får den gaven av å kunne bære fram en fantastisk baby?! Jeg hvet at når hun er blitt født kommer smertene til å være borte og jeg kommer ikke til å tenke tilbake på svangerskapet mitt som en negativ ting. Jeg gleder meg over hver en eneste dag jeg har min lille jente i magen og elsker sparkene og livet jeg kjenner av hun. Hun er allerede alt for meg! 

Nå har den siste dagen min kommet i det 2.trimestere mitt å dette var en minnerik dag for meg ettersom jeg er førstegangs fødene og ville ha minner av denne dagen. Alle dagene er jo minnerike men synes det var noe spesielt med denne dagen, siden jeg da skulle over i det 3. og siste trimestere før jenta mi kommer. Bildene og dagen var i går, men siden det var en så bra foto dag så ente vi opp med nesten 1 500 bilder så ble sittene i flere timer å jobbe med å plukke ut noen av de å gjøre de klar for bruk på nette. Derfor kommer bilde bloggen nå, som jeg låvet dere i går (i natt).

her er bildene jeg har plukket ut til å vise dere, å ja det ble endel bilder men håper dere like der! 🙂

Fotografen som jeg bruker er Bente Broberg (Min kjære mamma). Hun er hobby fotograf og har egen facebook side som jeg alltid linker til på bloggen min når jeg bruker bildene hun har tatt av meg. Siden hennes på facebook heter Broberg Foto og dere er hjertelig velkommen til å ta en tur innom facebook siden hennes om dere ønsker å se flere bilder som hun har tatt. Hun har holt på med fotografering i flere år å vi tar ofte bilder sammen. Broberg Foto er det jeg å min kjære mor som driver isammen og vi tar imot foto oppdrag av andre. Kan skrive mer om dette i egen blogg om dere ønsker. Dere får også mere informasjon som blir oppdatert når det er noe nytt f.eks tilbud, nye bilder etter foto oppdrag, prisliste, osv om dere følger facebook siden. Prislisten er ikke enda lagt ut men den er under veis, ettersom Broberg Foto sin facebook side er ganske nylig laget til. 

Her er link til Broberg Foto sin facebook side:

Fotograf av disse bildene: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427

Hva synes dere om bildene?
Tok dere bilder den siste dagen i 2.trimestere deres? (hvis dere er gravide eller har vert)

Xoxo,
Xtine Michelle   

 

 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top