Pretty little easter

God påske alle dere flotte mennesker!

Mange har fått ferie og flere flykter til vakre hytter. Påske er en nydelig og koselig tid, synes nå jeg. Huden i ansiktet blir misshandlet på det høyeste med stort sokker sjokk av sjokolade, som der igjen gir masse kviser. Samtidig som mange jenter freaker å smører et lag med brunkrem og sminke for å dekke over det. Jaja, påske er en gang i året. Huden går bare gå igjennom de dramatiske opplevdelsenne med det! La oss alle kose oss i påsken, kose oss med snop og ha en koselig tid!

Her i hus var påske egget klar for Mina Adeline, og jubelen var stor! Tenk et stort rosa egg, bare til hun. Ja hun var super glad. Hun fikk to filmer og masse snop. Mange er nokk imot snop for små barn, men takk gud for at vi er alle forskjellige. La barn være barn, og kose seg i påsken!

Da hun så “lii” akka charly bear, var jubelen på det høyeste. Filmen kom raskt på tv, og hun plukket ut noe snop ifra det vakre rosa egget, og kinotid var igang. Det var en koselig og flott morgen!

Nå har hun luren sin, før vi skal gå å se på bil og kose oss resten av dagen. Jeg er super spent på bilen vi skal se på, og håper inderlig den holder til forventningene og at vi blir stolte eiere til ny bil.

Håper dere alle får en flott dag, og en strålende påske!

SJARMTROLL GLEDE!

// SPONSET INNLEGG //

La barne lære tidlig, la dem få positive opplevelser i lærdomen, la det skape en ekte glede!

For en liten stund siden, ble jeg introdusert for noe som fanget min oppmerksomhet med det samme. Det innebar tidlig lærdom for min datter, samtidig som det også skapte en stor glede og en oversikt. Hvem ønsker vell ikke å kunne la barna sine lære ved tidlig stadie, samtidig som det blir en glede med det hele? Hvem ønsker vel ikke å kunne få en klarhet og en oversikt i hverdagen og ukene? Det er hvertfall noe jeg ønsket, og her ble jeg introdusert til det som forandret våres hverdag, til det bedre. Jeg fikk oppleve sjarmtroll.no!
 

Mange tenker nokk at barna er så små når de er litt over 1,5 år – 2 år, men sannheten er jo den at vi foreldre ønsker at barna våre skal for alltid være små. De skal i våres hode, alltid være de små kjære barna våres som vi holder og bærer i armene våres. Men utviklingen skjer uansett, og lærdom tar de med seg og oppfanger veldig tidlig. Tidligere enn jeg i utgangspunktet trodde!

Jeg merket tidlig at jeg kunne stille små krav til min datter, ikke bare nå men for en liten stund siden kunne jeg starte med det. Hun begynte å teste grenser, hun ønsket å delta på mer, være med på både rengjøring, oppvask, stall arbeidet, skifte dekk på bilen, osv. Hun ønsket å ta del i de tingene jeg gjør i hverdagen. I starten var den den som holdt til bake, jeg tenkte hun var for liten til å forstå det og ta del i det, men Mina Adeline sto på sitt, og jeg måtte gi meg. 

Jeg merket også at jeg kunne spør hun om ting, hjelp, osv, og hun forsto det, samt også gjorde det. Det var da jeg forsto, lærdom og utvikling er allerede lengre i prosessen enn jeg hadde trodd. 

Jeg fikk en mail, ifra en koselig dame. Hun fortalte meg om sjarmtroll.no, og ønsket å la meg teste ut noen produkter ifra dem. Jeg kjente at dette virkelig var det rette, og det var som hun var sent ifra himmelen. Det var perfekt tidspunkt og få en slik mail! Kort tid etter, mot tok jeg to produkter som jeg var utrolig spent på, Ukeplan & Stjernedryss.

 


 

La meg fortelle litt nærmere om hver enkelt av disse produktene, og dette med både mine egne meninger samtidig også noen fakta om disse produktene som stjernebarn selv har skrevet, som jeg også har merket stemmer!

Jeg starter med UKEPLANEN!

I våres hus, er det ingenting som er mer fortvilende enn å gå på butikken, med et lite barn som skal ha alt og ingenting. Samtidig som det å skrive handleliste også blir en utfordring. Grunnen for det er at Mina Adeline har stor sans for å tegne. Hun synes ikke det er så kult når jeg har pennen, og skal skrive. Da ønsker jo hun og ha det jeg har og heller ta over min handle liste skriving. Det å samtidig prøve å tenke ut, ukens meny og hva vi trenger, er en egen prøvelse i seg selv.

Etter vi fikk ukeplanen ifra sjarmtroll.no ble ting lettere! Nå har jeg en plass som jeg kan skrive opp og planlegge på en kveld, hva vi skal ha til middag den kommende uken. Jeg kan skrive handlelisten på kvelden når jeg har satt opp ukens meny. Jeg kan skrive opp gjøremål for den kommende uken, slik at jeg slipper å glemme det ut. Jeg har jo ikke den beste hukommelsen, samtidig som jeg prøver å tenke å huske på alt på en gang 24/7. Da henger hode litt etter til tider, og ting blir glemt. Jeg kan også la den være synlig for Mina Adeline, slik at vi kan se på den i sammen og jeg kan forklare hun hva vi skal ha til middag, hva vi skal gjøre denne uken, osv. Noe som er helt suverent, for da får hun også en forståelse av den kommende uken.

Når jeg får en slik oversikt, kan jeg kjøpe inn alt jeg trenger med å bare handle en gang i uken. Jeg sparer både penger, og tid! Bedre sakt, det er helt himmelsk, for våres del hvert fall. Ikke nokk med det men denne ukeplanen har også to andre kolonner der du kan skrive opp huskeliste for hva du enn ønsker og trenger å huske den uken, og du har også en egen kolonne for ukens gode gjerning. Det blir satt fokus på så mye bra på en samlet plass.

Når jeg er inne på det med ukens gode gjerning kolonnen, så synes jeg det er viktig og legge vekt på at enn må huske på de positive tingene og gjerningene enn gjør i løpet av en uke. Sette seg ned å huske på hva enn gjorde i uken som gledet både deg selv og andre. Sette det litt mer i fokus enn hva enn kanskje husker å gjøre ellers. Det er også som sjarmtroll.no skriver ? I sin bok ?Power of Intention? siterer Dr.Wayne Dyer vitenskapelig studier som konkluderer med at godhet både øker nivået av signalstoffet serotonin (lykkehormon) og styrker vårt immunsystem. Serotonin gjør oss lett, glad og avslappet. Ved å øke produksjonen av dette signalstoffet motvirker det også depresjon?.

Det at jeg siterer til hva sjarmtroll.no selv har skrevet om dette produktet, er bevist for jeg har slev opplevd det! Etter vi begynte å legge mer fokus på det positive og gjøre bevist hvert fall en god gjerning for hver uke, har det gjort noe med oss. Vi er generelt sett veldig glade, men etter det ble mer bevist på positiv gjerning hver uke, er gleden større, vi har faktisk også mer ro i oss! Vi kan gjøre en ? to ting om gangen, mens før gikk det helst i 4 ting om gangen. Flere ting har jeg også merket, som at vi gjør flere gode gjerninger både ubevist og bevist, som glede både andre og samtidig også oss selv. For det å glede andre, gir oss så mye mer glede enn om enn bare er ute etter å glede seg selv. Det gir ikke samme lykken og gleden bak alt.

Alt skal tas på, rives ned, og helst være med over i hele huset. MEN! Ukeplanen har en smart løsning på det. Den er magnetisk, og kan derfor henges direkte på kjøleskapet. Dette gjør at det ikke har falt Mina Adeline inn, å prøve å rive den ned! Den får henge av seg selv og samtidig også i fred på kjøleskapet. Det er også noen spesielle penner som en skriver med på den, som gjør at enn kan skrive og viske det bort. Slik blir ikke ukeplanen oppbrukt! Den kan brukes i det uendelige, noe som jeg synes er helt vidunderlig.

   
// KLIKK PÅ BILDENE, FOR Å SE DEM STØRRE! //
Ukeplan koster kr 399,-
3pk med tusjer koster kr 79,-
 

Men jeg fikk også den store gleden av å teste ut stjernedryss!

Stjernedryss er kanskje noe som er nytt for andre, og som noen ikke har hørt om før, i så fall kan jeg informere om at det var nytt for meg hvert fall. Da jeg fikk høre om dette, ble jeg med en gang oppslukt. Jeg kjente spenningen og iveren etter å begynne å benytte oss av dette produktet var på topp.

Da vi fikk hjem stjernedryss var jeg utrolig spent på hvordan dette kom til å bli. Jeg satte opp først gjøremål for Mina Adeline, der hun ble helt i hundre for hver gang hun skulle få en ny stjerne. Jeg merket at motivasjonen hennes ble stor, og iveren kom veldig frem. Endelig fikk hun en synlig oppmerksomhet og belønning som vi alle kunne se. Jeg kjente at det motiverte meg også, så nå har jeg tenkt å sette opp gjøremål som hver oss skal ta oss av. Bedre sakt, vi alle skal faktisk benytte oss av gjøremål på stjernedryss og gjøre hver sine gjøremål. Stjernedryss har 3 typer farger på stjerner som er belønningen som viser hvor god enn har hvert med gjøremålene. Gul, Grønn og rød stjerner er det som en kan beskrive hvor bra enn har utført gjøremålene som står på stjernedryss.

Hva betyr hver farge?
Gul – Supert!
Fantastisk, fortsett med din gode innsats!

Grønn – Bra!
Godt jobbet, med litt mer innsats klarer du lett å få en gul stjerne!

Rød – Obs?
Har du glemt noe i dag? Prøv igjen i morgen!

Nå som jeg har tenkt at vi andre i huset også skal benytte oss av stjernedryss, har jeg tenkt å benytte meg av alle fargene på stjernene. Der vi er hver sin farge, og får stjerner for hver oppgave som står der som vi skal gjøre, når den er fullført. Som dere ser så kan enn benytte seg av stjernedryss på de måtene som enn selv ønsker, men samtidig har den samme virkningen. Den motiverer og får frem glede i hverdagen, der de alle oppgaver blir lagt merke til å blir belønnet! Noe som gjør at motivasjonen blir større, uansett hvor travelt det er i hverdagen til tider, er det viktig å gi alle en belønning med å bli lagt merke til. For alt enn gjør i løpet av en dag, kan fort bli litt mer glemt. Da er det viktig med en påminnelse om at det blir satt pris på, at det blir lagt merke til, og få opp motivasjonen på den måten og samtidig få følelsen av at vi alle mestrer noe i løpet av en dag. Det er faktisk veldig viktig!

Det er viktig og starte tidlig med gjøremål, og gjøre det om til noe kjekt. Det kan jo til tider bli kjedelig i lengden av å springe rundt og pusse støv, men når enn kan gjøre det om til en lek og inkudere Mina Adeline også i det, der vi kan danse rundt og ha det kjekt når vi gjør gjøremål, som vi kan sette oss ned å gi hverandre en stjerne etterpå. Ja det er motiverende. Det gjør at er alle blir inkludert og at vi kan inkludere alle også. At vi viser at vi har tillit og har en oppgave i hverdagen som vi klarer å mestre. Som igjen skaper lærdom, glede, det gir utfordring og det inspirerer. Vi får en bedre balanse i hverdagen og den søte lille familien som vi er.

Det er veldig godt å ha stjernedryss i hverdagen våres. Barnslig eller ikke, så merker jeg selv også at jeg gleder meg til å sette på nye stjerner å se den gleden som blir skapt av hver stjerne. Det er en liten stjerne som skaper mye glede og mestringsfølelse oss alle.

Stjernedryss har hele 18 forslag til aktiviteter, og alle brikkene er magnetiske. Det gjør at de er lette å flytte rundt på eller å kunne forandre på gjøremålene. Enn kan også lage sine egne gjøremål, med å bruke whiteboard tusjer. Da kan enn skrive egne gjøremål på kalenderen og samtidig kan enn også viske dem bort, om enn ønsker å forandre på noe. Slik blir dem ikke brukt opp, og enn kan bruke den også i det uendelige. Jeg ønsker også å nevne at de whiteboard tusjene som sjarmtroll har er giftfrie tusjer, som både har vaske klosse og magnet, slik at den kan henge på tavlen og på kjøleskapet om enn har ukeplan som henger der.

  
// KLIKK PÅ BILDENE, FOR Å SE DEM STØRRE! //

Stjernedryss koster kr 299,-
Men ut uke 13, er den på tilbud til kr  249,-
3pk med tusjer koster kr 79,-

Jeg skriver egne å erlige meninger og tanker rundt alle produkter som jeg tester ut. Hadde jeg ikke vært fornøyd med noe av det jeg tester ut, hadde jeg ikke skrevet positivt om det og heller ikke anbefalt noe videre. Jeg er veldig opptatt av erlige meninger, og synpunkter. Jeg ønsker aldri og anbefale noe som jeg ikke kan stå for at jeg synes er bra, for det gir ikke noen noe bra. Men disse produktene her synes jeg virkelig at alle barn bør få oppleve i hverdagen. Både barn og foreldre vil ha en stor glede av det. Samtidig som det gir en positiv og inspirerende ønske om lærdom. Det gir mestringsfølelse, utfordringer, lærdom, og mye mer. Det gir enn rett å slett mye positive overraskelser og en bedre hverdag. Jeg merker stor forandring på Mina Adeline etter vi begynte med dette, hun er mer ivrig og motivert til å være mer, samtidig som hun skjønner når jeg snakker om stjernene som hun kan få med å gjøre forskjellige oppgaver. Da blir hun helt i hundre!

Ikke nokk med det, men jeg merker også hvor mye lettere hver uke og hverdag er etter vi fikk ukeplan med oversikt over ukens gjøremål/planer, middagsplanleggeren i egen kolonne, huskelisten og ukens gode gjerning. Jeg har mindre handleturer til butikken, jeg sparer penger, og jeg har en oversikt som ikke bare jeg kan se, men som hjelper andre i huset også til å få en letter oversikt over ukens planer.

Jeg anbefaler virkelig alle å ta en titt på sjarmtroll.no sin hjemmeside, der dere kan se flere produkter som sjarmtroll har. De har blant annet bøker, som enn kan skrive i med whiteboard tusjer, som igjen ikke blir utskrevet og brukt opp. Det som er så genialt er jo at enn kan viske bort det enn har skrevet med disse tusjene. De har også andre typer kalender som lar barn lære og blir kjent med både ukedager, datoer, måneder, årstider og forskjellige vær. De har også blant annet aktivitetskort, memospill, dukkehus med møbler, bord og stoler i herlige motiv og farger, og mye mye mer. Det er virkelig en anbefaling og klikke seg inn å ta en titt på all utvalget som de har, som også gir så mye bra lærdom og positivitet for barna.

To andre produkter som jeg har lagt godt merke til hos sjarmtroll.no, men som jeg ikke har testet ut men som jeg har veldig lyst å få kjøpt etterhvert (ettersom jeg ikke har test ut dette produktet kan jeg dermed ikke kan utrykke meg om hvordan produktene er). Det som jeg har sett og som jeg også synes er ekstra spennende er det innholdsrike pengeskrinet som de har. Der enn kan lære barn om penger, verdien av hver penge og hvor mye penger faktisk er. At 100 kr er faktisk mye penger, og enn kan lære dem verdien med å spare penger osv. Jeg synes det virker utrolig spennende, ettersom jeg selv har ADHD og før når jeg var liten trodde jeg at banken alltid hadde penger. Trengte vi penger kunne vi jo alltid gå i banken trodde jeg, men jeg så ikke verdien av penger i mine yngre dager. ADHD en gjor at jeg slet med å se verdien i hvor mye penger var og at det ikke var noe som varte evig, men at vi måtte spare og jobbe for å få mer penger.

Dette har gjort at jeg er ekstra oppmerksom på at jeg ønsker å lære Mina Adeline verdien av penger i tidlig alder. Jeg ønsker å lære hun og spare (noe som hun allerede gjør) og jeg ønsker å vise hun gleden i å spare og hvor viktig det faktisk er. Derfor synes jeg at pengeskrinet som sjarmtroll har, virket veldig spennende.

Samtidig la jeg også merke til noe søte små wallstickers som de har med speileffekt. Speil er jo alltid så koselig, å nå som jeg nesten er helt ferdig med å pusse opp barneromet til Mina Adeline er det jo alltid kjekt å ha noen speil. Hun er jo en prinsesse som elsker å se seg selv i speil, så jeg ønsker virkelig å få kjøpt noen speil ifra sjarmtroll. De har 3 varianter, sommerfugler, skyer og hjerter. Jeg synes de er så søte alle sammen, men tror jeg kommer til å kjøpe noen sommerfugler til å henge på veggen hennes om litt. Jeg har somsakt ikke prøvd ut disse søte wallstickers speilene, så jeg kan ikke utale meg om hvordan de er. Men de har uansett vekket min oppmerksomhet.

 

Jeg ønsker å gjøre dere oppmerksom på at dere kan komme direkte til sjarmtroll sin hjemmeside ved å trykke –> HER!

Det er også en koselig dame som er forhandler for sjarmtroll.no sine produkter i Kvinesdal, så om noen i nerområdet eller andre plasser ønsker å kjøpe noen produkter, kan hun være til stor hjelp! Hun kan bli kontaktet enten på facebook (à HER ) eller dere kan kontakte meg (facebook siden til bloggen, eller på mail) , så gir jeg beskjed videre slik at dere får kontakt med hverandre. 

Jeg håper dere likte produktene like godt som det jeg gjør!

 

JEG HOLDER MITT HJERTE


 

Jeg holder mitt hjerte uten på min kropp,
en vakker stemme og en barnekropp.
Magiske ord, en ubeskrivelig kjærlighet.

Jeg holder mitt hjerte uten på min kropp,
for jeg holder mitt barn,
som bar med seg mitt hjerte,
da hun kom vakkert til verden,
og mitt liv ble fult av glede og kjærglihet. 

Min datter er mitt hjerte,
hvert åndedrag, er mitt hjertes slag.
Til evig tid, med evig kjærlighet. 
 

Solen lyste opp, fugleklang sang en vakker sommersang. Dagen var kommet der mitt liv skulle bli forandret, jeg skulle plutselig få oppleve hvordan det skulle bli å for første gang holde mitt hjerte inte min kropp. Timene gikk, smertene økte på. Åpnings rier, på åpnings rier var det som fylte den vakre sommerdagen 15.juli.2013! Tiden fløy, men spenningen var ubeskrivelig stor. Smerter var ingenting når tiden var inne! Da min kropp hadde klart et mirakel, føde mitt barn ut i denne verden. Holde hun opp intil min kropp, en mer ubeskrivelig opplevelse med kjærlighet uten stopp! Smerter ble glemt, redsel og beskyttelse kom frem. Jeg holdt plutselig mitt hjerte uten for min kropp. 

Livets store forandring var kommet, jeg var nå en mamma som alle kunne se. Det var ikke lengre en kommende mamma, som andre så. Nå var det realitet, mitt barn var kommet til verden, stolt kunne jeg endelig vise hun frem.

“Se mitt hjerte, så vakkert det er. Min kropp har gjort mirakler”

Raskt fikk jeg kjenne, flere timer uten å se mitt hjerte. Raskt trillet bort, fult med frykt så stor. Lungene kunne kolapse og hjelp måtte til. Prematur avdeling, nyfødt intensiv var det første hjemmet mitt hjerte møtte. Mamma hjerte gråt, et redsel fult gråt! Jeg ville være det mitt hjerte banket! Timer føltes som evighet, en evighet i sorg. Å få sitt barn til verden, flere timer med smerte, få minutter med sitt hjertebarn i sine hender, ble brått trillet bort. Etter noen timer på pinebenken, ble jeg endelig trillet bort. Jeg vil se mitt hjertebarn igjen, og aldri skulle jeg bort.

Til evig tid, skal jeg passe på! Mitt hjertebarn skal alltid få, det beste som jeg kan fulle livet hennes med, for evig tid!

 Mina Adeline, mamma elsker deg over alt! Mitt vakre hjerte barn, min engel på jord! <3

Jeg er så ubeskrivelig glad for at jeg får den store gleden av å få være din mamma. Du gjør meg til den lykkeligste på denne jord! 

 

OPPUSSING – BARNEROM // FØR & ETTER //

Forandring fryder, samt det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre en større forandring på et rom. Av å til er det helt utrolig hva litt maling kan gjøre, og litt omublering. I uken som var, benyttet jeg annledningen når Mina Adeline var i barnehagen, til å gjøre en forandring på romet hennes. Jeg hadde maling igjen etter jeg pusset opp gangen våres, og det var akuratt den fargen jeg ønsket å ha på romet hennes. Jeg hadde rosa maling som jeg hadde malt ifra tidligere av, så det var allerede gjort.

Det er ikke det største romet, men et koselig rom! Med litt eggehvit maling på veggene, er det utrolig hva det kan gjøre med et rom. Det virker plutselig så mye større og lysere. Ja mer åpent egentlig! 

 Tiden fløy og malingen tørket i en fart! Så malingen og prosessen med å fikse rommet gikk virkelig unna. Da jeg holdt på å male, fant jeg ut at gulv belegget lå løst på gulvet. Det som skulte seg under, var et nydelig tre gulv! Smilet mitt gle stort, og gleden var uendelig. Jeg elsker slike gulv, så det var ingen tvil hos meg. Jeg skulle rive ut belegget på gulvet hennes, og plutselig var det en hel forandring på rommet! Det var plutselig som et helt annet rom. 


// FØR //


// ETTER //

Den store forandringen er nokk ikke lett å se når enn ikke får helhets inntrykket om hvordan det så ut når vi flyttet inn. Men heldigvis har jeg noen bilder ifra når vi skulle flytte inn, som gir enn det store forandrings bildet! Det ga meg et sjokerende resultat, som var uendelig stort egentlig. Jeg er utrolig fornøyd, og synes det er en flott forandring, som vi trives uendelig godt med. Mina Adeline stor trives på tommet sitt, hun vil opp å leke der hele tiden og vi koser oss til tusen!  


// BILDET TIL VENSTRE ER FØR — BILDET TIL HØYRE ET ETTER //

Nå er det litt små puttel som gjenstår, men de største forandringene er gjort! Det er så kjekt å kunne pusle med slike oppussings ting, og se et så flott og stort resultat. Samtidig som jeg ser en så stor glede og trivsel hos Mina Adeline. Selv stor trives jeg på hennes rom, og skulle virkelig ønsket at mitt rom også var så flott, men føler selv at det er riktig følelse å ha. For da viser det bare at hun har fått et flott rom 🙂 Gardinene er hengt opp også, men var til tørk da jeg tok bildene. 
Flere detaljer og bilder ifra romet hennes, kommet etterhvert. Og ikke nokk med et slikt resultat som det nå har blitt, men hun har også et eget walk in closet! 🙂 Det er jo bare en ren jentedrøm! 🙂

Hva synes dere om resultatet av romet hennes og forandringen på før og etter bildet? 

 

EASY FOLLOW

Teknologi, tenknologi.. Atter teknologi! Ja hvor i all verden hadde vi stått den dag i dag, uten all den teknologien som omgir oss? Det er litt merkelig å tenke på. Vi er omgitt av en ekstrem teknologi, som også utvikler seg hele tiden. Både skremmende og samtidig noe vi er så oppslukt av, som også er litt skremmende. Men vi lever jo i år 2015, teknologien kommer ikke til å gi seg men der imot utvikle seg!

Når det er sakt, jeg er en av mange som er folt oppslukt av teknologien og benytter meg av den. Ikke at det er for noe skam, men det sier så mye om hvordan vi nå for tiden lever. Snart trenger vi ikke aviser i papir form, for siste nytt kommer jo på nett med en gang. Vi kominiserer mer på nett enn sosialt, ikke alle men mange gjør det! Sosialt er jo faktisk ikke å sitte i tlf eller sende sms, det er å møte noen face to face å tilbringe tid med dem. Det er i realiteten det som er sosialt.

Nå som vi et så oppslukt i teknologi og benytter oss så mye av dette, ønsker jeg å dele instagram med dere. Jeg har som mange andre, hatt instagram over en stund. Der oppdaterer jeg med bilder å film, faktisk kommer det ut bilder å filmer der som ikke en gang kommer på bloggen. Det er en plass som er lett å følge andre, om enn ønsker.. Å det er lett å legge ut siste nytt! Siden så mange er på instagram og noen ikke benytter seg av facebook, så har dere flotte leser og andre muligheten til å følge oss på instagram også. Der heter jeg @mammatiladeline og med #xtinemichelle på instagram, kan dere også finne flere bilder som er blitt lagt ut.

Det kan i lengden bli kjedelig med de samme hele tiden på instram. Med den anlending ønsker jeg også å høre hva dere heter på instagram? Og om dere benytter dere mest av instagram eller facebook?

Håper dere alle får en flott dag, og en kommende strålende helg!

Om noen ønsker at jeg skal følge dem på instagram, så følger jeg isåfall etter jeg har blitt lagt til som følger av den.

BABY ALARM

God Torsdag flotte folk!

En dag lyser solen, og dagen etter er tåken og gråværet tilbake. Vårfølelsen kommer å går, men den nermer seg for fult til å bli på heltid! Som jeg gleder meg..

Luksus med søvn har lenge preget min hverdag. Jeg har vert heldig å få sove til både kl 8 og faktisk til hal 9 også! Men den gang ei, nå er det forandring. Søvn må enn virkelig verdsette for de enn kan, for plutselig blir det forandringer. Den søte lille sjefen min har nå bestemt seg for, morgen er når klokken er mellom 6-7 tiden! Da går alarmen av og roper “mamma, mamma… Mamma”. Ingen nåde finnes dag! Valget er enkelt, tidlig opp og få mye kjekt ut av dagen.

I dag ble det tidlig levering i barnehagen, og Adeline fikk være med å spise frokost sammen med de andre. Iveren var så stor at hun hadde ikke tid til å si hade. Noe som fikk meg til å flire, for jeg ser at hun trivest og at hun har det kjekt. Som der igjen gleder meg.

Vi hadde en aktiv og koselig dag i går. Nesten hele dagen var vi ute og koste oss. Vi var borte hos de koselige naboene våres, var i stallen, lekte osv. Det var en flott dag! Mina Adeline var kjempe flink til å hjelpe meg i stallen og hadde ingen tanker om å gå inn, da klokken nermet seg middag. Tiden flyr når enn har det kjekt!

I dag blir en rolig dag, men allerede har jeg fått tatt stall arbeidet og levert Adeline i barnehagen, osv. Det føles godt å ha fått gjort litt allerede.

Håper dere alle før en herlig dag!

SOLENS VAKRE MORGENKLANG

En vakker barnestemme vekker meg fra min herlige søvn. Det beste til å våkne til er det som treffer meg da jeg åpner øynene min. Et stort smil, lysende herlige lyner, fylt med en klang av en mynter barnestemme, vekker meg med de søteste ord “mamma, mamma… Mamma”. Smilet blir stort hos meg, og den perfekte morgenene har dømt dagen min til å bli super, ja helt perfekt!

Etter å slappet av litt i sengen med min søte datter, måtte dagen starte mer. Uansett hvor herlig det er å slappe av med Adeline på siden av meg og lese en søt dyrebok, lyste de vakre solstrålende inn i romme. Vår! Den herlige følelsen, i dag er en solskins dag.. Ja det er ute dag!

Da vi kom ned i stuen, var vi fast bestemt på hva vi skulle! Det er for galt til å sidde inne på en så vakker morgen, så ut måtte vi. En dag som denne, fylt med lyd ifra bekken, en frisk pust av en vår lukt, solstråler som varmet hvert rom å kroppen vår. Det må jo bare benyttes til det fulle!

Hestene knegget en mynter sang, da dørene til stallen åpnet seg. “Frokost tid ute i dag”, men det var som de allerede var klar over det. Adeline svanset rundt og koste seg med å jakte på kattene. Hundene gledet seg stort over å få være ute tidlig og hestene, ja di ville raskt ut, få kose seg i den varme vår dagen som nå er kommet.

Høyet var lagt ut, grimene på etter tur og orden. Adeline i den ene handen, spradet flott på siden med meg i mitten og hesten min på den andre siden. En etter en kom hestene ut, og du så hvordan gleden spredde seg i dem da di kjente varmen som solen ga!

Da den 3. Hesten skulle ut, hadde Adeline vert så flink! Belønning måtte hun selvfølgeli få, å hva er vell ikke bedre enn å finne frem den søte rosa hjelmen og la hun få ri på den brune, store, vakre araberen av hennes momma. Hjelmen kom på, smilet stort og vips var hun oppå ryggen og hun strålte av glede!

Tiden flyr i godt selskap, og herlige naboer labbet ned til oss og slo av en koselig samtale, samt også var snille og hjalp å bevare minnet med rideturen av Adeline med bilde. Vårdagen hadde sneket seg inn i oss alle, gleden var stor! Endelig en vakker vårdag etter noen grå, regnfulle dager!

NABOLAGET – DOBBEL LYKKE

SPONSET INNLEGG  

Industriområder, en stor hovedvei, en bensin stasjon og en billigbutikk, ja høres ikke dette idyllisk ut? Realiteten og førsteintrykket av den herlige lille plassen før sentrum der vi holder til, er ikke det beste. Det som er flott, det tar bare noen få sekunder å kjøre rett bak alt dette før idyllen intreffer og blir en realitet. 

En trang og smal vei, trær på sidene av innkjørselen til det koselige smale nabolaget som ligger stille og fredfult borte ifra den høylytte hovedveien, samt industriområdet. Det lille nabolaget som en dessverre ikke legger merke til med det første, der bor vi! Det er ikke et vilkets som helst nabolag, det er et nabolag med noen få hvite og koselige hus, med i enden av veien og i slutten av gaten, ligger det en åpen het av et idyllisk sted. Det jeg vil si er nabolagets diamant, et småbruk. 

Fantastisk, fredfult, samhold. Det er de 3 beste ordene jeg kan bruke for å beskrive mitt nabolag. Det er fult av herlige mennesker som har et vakkert og dypt hjerte. Høflighet og medmennesklige er de, slik det var for noen generasjoner tilbake i tid. Det er samspill, det er ikke lengre jeg skal gjøre noe alene, for vi står sammen. Vi i nabolaget våres gjør ting sammen, vi hjelper alltid om det skulle være noe.

Jeg er postivt overrasket over det flotte nabolaget som er her, kort tid har vi også bodd her, noe som ikke spiller noe rolle for noen. Det handler ikke om tidsperspektiv, det handler om en helhet. En helhet av hvordan alle er velkommen og blir tatt godt i mot. Noe vi var ubeskrivelig heldige som fikk rundt oss. Vi gikk ifra å ikke ha et nabolag, uten om fly som fløy over eiendommen, elg som spradet rolig å elegangt over engen, samt træt og bare masse herlig natur som var rundt oss, til å nå ha flotte og herlige mennesker som gjør at det føles mer som vårt nabolag er en stor familie. 

Når enn har et så herlig nabolag samt fantastisk nabo, synes jeg det er helt genialt at Norsk tipping nå har lansert noe helt nytt! Nemlig nabolaget. For hva er vell ikke kjekkere enn å kunne dele gevinsten uansett med fin flotte og herlige nabo? Hva er vell ikke bedre enn å kunne glede andre, og samtidig få glede selv, ja det er jo dobbel glede. 

Lotterispillet med høy underholdningsverdi og samtidig sosilat og morsomt, er nemlig nabolaget som Norsk tipping nå har startet med. Hovedvinneren trekkes alltid tilfeldig og vinner 1 million kroner til seg selv, men resten av premien går til naboene som også har deltat i spillet. F.esk hvis du er hovedvinnerens nærmeste nabo og samtidig har du også spilt, vinner du 100.000 kr. Mange vil påstå der er for godt til å være sant, men det er faktisk realitet! Det lønner seg faktisk å bo nært til hovedvinnere, for desto mer vinnr nemlig du da. Størrelsen på gevinsten til nabospillerne avgjør av den geografiske avstanden til hovedvinneren, som er basert på offisielle norske geodata. 

Dette spillet trekkes hver fredag ut to nabolag som vinner en rekke pengepremier i nabolaget. Hver vinnende nabolag, har en hovedvinner samtidig som resten av nabolaget også blir husket på. 

FOR DERE SOM ØNSKER Å LESE MER OM NABOLAGET, KAN GJØRE DET VED Å TRYKKE –> HER 

Jeg ønsker å minne dere på at trekningen av hovedvinner av nabolaget, kan dere se hver fredag på TV2 kl 19.30! 

Så husk å delta alle sammen, for hvem vet! kanskje det er ditt navn som blir trekt og din herlige nabo sin tur til å vinne.
Lykke til alle sammen! 🙂 


 


 

 

KISS KISS

God morgen søtinger!

Trøtte tirsdag står for tur, og litt av en tirsdag! En grå dag fylt med rein og guffent vær. Men til tross for slikt vær kan det faktisk også være en flott morgen også.

Jeg ble vekket i dag av min herlige datter, som kom inn og hadde med seg “bobba”, som er bok. Hun krøp opp i sengen sin og satte seg godt til rette med boken som laget dyrelyder. Vi tok oss tid til å sitte litt i sengen å lese, før vi begynte på morgen stellet. I dag var det nemlig tid for barnehage dag igjen, noe Mina Adeline var fult klar over. Gleden er stor når vi finner fram sekken og gjør oss klar til barnehagen.

Hun var i strålende humør og litt før 9 var vi i barnehagen. Som vanlig var hun ivrig etter å komme seg inn til de andre barna, men i dag kom hun ut igjen å skulle si skikkelig hade til meg før jeg kunne gå. Hun krøp opp i armene mine, jeg fikk flere herlige klemmer som varte lenge, samt også noe herlige kyss av hun før jeg kunne gå. De i barnehagen er så flinke og lot hun få si skikkelig hade til meg og kose litt, før hun gikk inn igjen å skulle vinke hade til meg i vinduet.

Det var så godt å få en så varm og herlig hade kos, før dagen hennes i barnehagen startet for fult. Ofte har hun ikke tid til å si hade, så det ga meg et stort smil å en god følelse av å få så mye kos av hun før jeg kunne gå. Jeg synes det er så viktig og ta seg god tid både når jeg leverer å henter hun i barnehagen. For det skal gå etter når hun er klar for å si hade og starte dagen, samt det skal også gå etter hun når jeg henter henne. Det er ikke noe grining eller noe, bare masse glede, som gjør så godt å se. Jeg får liksom den bekreftelsen som er god å få, at jeg har valgt rette barnehagen for hun og at hun trives der, at det var rett å ha hun i barnehagen. Barn har jo så godt av å få være litt rundt andre også enn bare foreldrene og de vanlige omgivelsenne. En barnehage er jo så kjekt for dem, samtidig full av masse lærdom for dem.

Jeg kjenner smilet og hjerte mitt enda smiler stort etter leveringen i dag. Så den grå regnfulle dagen, ble plutselig mer solskins dag inni meg.

Nå skal jeg slappe av litt med boken som jeg er så oppslukt i, samt også om litt sette meg ned å skrive et spennende sponset innlegg, som jeg gleder meg til å dele med dere! Et annet sponset innlegg vil også komme ut, og jeg gleder meg masse til å dele dem med dere, for selv liker jeg dem veldig godt! Jeg velger jo selv hva jeg skal skrive om, så jeg reklamerer aldri for noe jeg ikke kan stå for og som jeg selv liker. Noe som egentlig sier seg selv, men som mange fort kan glemme!

Håper dere får en flott dag!

STRÅLENDE MANDAG

Go mandag alle sammen! En ny uke står nå for tur. Jeg håper dere alle har hatt en strålende helg og så langt en flott mandag.

Humøret er på topp og solen har endelig funnet fram sine etterlengtende solstråler igjen. Det er så herlig å endelig få en slik dag etter flere grå dager. Vi har kost oss masse så langt i dag! Vi har lekt og hørt på koselig musikk, som fikk frem dansingen hos oss begge. Solen har varmet opp huset, og vi har virkelig fått en følelse av vårstemning i oss. Etter en god stund med leking, var det dagsluren som sto for tur. Så nå ligger min vakre datter og sover søtt. Nå har jeg tenkt å slappe av litt mer lesing av den spennende boken “Fifty Shades Fanget”.

Det er nesten for gale å sitte inne på en så vakker dag, så ut må vi når hun våkner! Jeg håper dere alle får en flott dag og god start på den nye uken.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top