Skinnende sølv + 50% = Perfekt!


Jeg måtte bare inn å se! Hvor ofte ser du en gullsmed butikk ha 20 ? 50 % på alt de har? Det er i alle fall ikke ofte jeg har sett. Dette kunne jeg ikke la fly ifra meg. Gullsmed butikk, here i come!


Det var en vanlig dag, eller bedre sakt en litt grå fult dag. Det var en fin dag uansett. Meg, min kjære mor & en venninne av meg var nede i byen i Mandal, der vi plutselig kom over stor plakat lignende skilt som det sto 20 ? 50 % på alt. Jeg ble jo helt i 100 å dro de begge med meg inn med en gang. Jeg måtte jo se hva ting kostet å om kanskje det var noe som bare sto å ropte navne mitt, hihi.

Da vi kom inn la jeg fort merke til at all sølv i baby avdelingen på gullsmed butikken var også på salt! Å der var det ikke lite fine ting. Skal jeg være helt ærlig så gikk jeg vell litt berserk å fant litt mye der inne som jeg bare måtte ha! =)

Det jeg ente opp med av sølv ting eller hva jeg skal kalle det til knøtte, var dette:

Men hvis dere tror det var det hele, så tar dere dessverre feil. Hehe! I tillegg til det jeg kjøpte til knøtte kjøpte jeg også en morsdag presang til min fantastiske mamma og en gave til Valentine til kjæresten min og en ting til men det er hemmelig inntil videre.   


Hva synes dere om det jeg kjøpte til knøtte?
Jeg vet det er litt vell tidlig og kjøpe sånn nå å at mange får det til dåpen, men hvem kan la et sånn salg gå ifra?
Kjøpte noen av dere sånn som dette eller ventet dere til dåpen? 

Xoxo, Xtine Michelle 

jippi, se hva jeg har kjøpt! Jo min drøm! :)


I det siste blogg innlegget har jeg nevnt denne vogna som jeg ble helt oppslukt av, jeg bare elsket den. Jeg klarte ikke å få tankene bort ifra den, å jeg viste den var dyr men samtidig viste jeg at jeg bare måtte ha den. 

Etter sist handletur kom jeg jo over en vogn som ble min drømme vogn. Jeg klarte ikke å få denne vognen ut ifra hode mitt, så det ente med at den natta når jeg skulle sove (noe jeg ikke klarte) så gikk jeg inn på finn.no å så etter sånn vogn! Det var noen lyse å noen mørke, men ingen rosa. Jeg ble litt fortvilet men så fant jeg ut at det som er rosa på drømme vogna mi går ann til å bytte å få kjøpt i rosa (hvis det blir en jente å blått hvis de blir en gutt). Så da var det bare å finne den vogna som var finest å den du fikk mest for pengene. Opperasjon finn barnevogn, var igang! 

Jeg kom over en lik vogn (hadde ikke det rosa) men ellers var den helt lik, som det følgte med ekstremt mye ekstra utstyr til. jeg forsto fort at dette var et supert kjøp å la meg den kvelden med et smil rundt munnen pga jeg viste jeg nå kunne få tak i den vogna mye billigere enn på butikken.

Dagen etterpå var nesten det første jeg fortalte mamma om, var denne vogna med det ekstra utstyret til. Hun ble veldig ivrig å ville se den med en gang å da vi leste mer å så at den var i kr. sand sa mamma med en gang, send meil på den! Dette var et så supert kjøpt at det kunne bare ikke fly ifra meg.

Etter mye fram og tilbake å folk som var å så på den, ente jeg opp med å være den heldige som kjøpte den! Jeg var så glad at jeg hviste ikke hvilken fot jeg skulle stå på! Vogna var min.. Min drømme vogn var endelig min!


Her ser dere noe av det som følte med! Men det var litt mer enn på bilde som jeg har tatt. Kan ta bilde av alt ekstra utstyret etterhvert. Jeg er så fornøyd at jeg finner ikke ord nesten! Så etterhvert når jeg hvet hvilke kjønn lille knøtte blir så kan jeg forandre det som var rosa på den andre vogna til rosa eller blå på denne 🙂 Gleder meg så en onge til å gjøre det! 🙂

Her er det jeg sparte på å kjøpe denne vogna med tilbehør på finn.no:
Ny vogn uten tilbehør : ca 9 150,- (på barnas hus, kanskje den koster mer eller noe på andre butikker) 
Ekstra utstyret som følgte med denne vogna jeg kjøpte på finn.no ny pris: ca 4 000 – 4 500,- (kan være prisene er litt forskjellige ifra plass til plass)
vogna å alt ekstra utstyret jeg kjøpte samlet på finn.no : 3 800 ,- 

 Som dere ser, enn sparer faktisk veldig mye av å kjøpte ting heller fint brukt enn å kjøpe alt nytt 🙂 Jeg er iallefall super fornøyd å er kjempe glad for at vogna ble min! 🙂 

Har noen av dere kjøpt ting på finn.no får å spare penger?
Har dere vert fornøyde med kjøpe deres etterpå ifra finn.no?
sparte dere mye?

Xoxo, Xtine Michelle 

Shopping blir aldri kjedelig!

Ååå, se den! Den må vi ha.. å nei, se heller på denne.. Denne må vi i alle fall ha. Skulle bare ønske jeg viste om det ble en gutt eller en jente! Kan ikke bare de ukene som er igjen til ultralyden fly av gåre så tiden kan gå fort?!

Meg å min kjøre mamma var i kr. Sand på shopping til knøtten. Vi fant ut at vi ikke kunne vente til neste ultralyd før vi begynte å shoppe litt til småen. Så vi ente først opp på Jysk, der fikk vi kjøpt: dyne, pute, teppe, vippe stol, bamse, sengesett, kasse til å ha tingene oppi, å noen andre ting til! 😀 Det var så kjekt! Vi storkoste oss.


Etterpå fant jeg ut at de hadde vert kjekt å vert på Barnas hus, så vi kjørte ned der å gikk inn (første gangen jeg var der). Det var så gøy plass, å di hadde så mye (syntes jeg). Noen av prisene var litt høye, men mye av det var til en grei pris også. Jeg er jo ikke vant til priser på barne butikker så kanskje det bare var mitt syn som er annerledes enn dere andre. Men super kjekk butikk i alle fall.

Da vi var på barnas hus fant vi noen kler som var på salg som passer til begge kjønn, så dette måte vi selvfølgelig kjøpe med oss =) å etterpå var det rundt å kikke inne på butikken. Etter en liten stund kom jeg over en super fin vogn, rett å slett min drømmevogn ifra det øyeblikket av! Jeg bare elsket denne vogna. Den var super lett å trille, god og trille og enn kan ha vogna igjennom hele tiden en trenger vogn =) Supert, ikke sant? Det eneste problemet var at den kostet litt for mye for hva jeg kunne bruke på en vogn. Så jeg måtte fint bare la den vogna stå igjen å helle ønske meg den.

Etter å ha gått litt lengre i butikken kom jeg over drømme senga/vogga til babyen min og Espen sin. Jeg bare elsket den. Den var hvit og bare perfekt. Den passet til begge kjønnene å var bare perfekt! Denne hadde en mye bedre pris klasse som jeg kan klare å få kjøpe den senere hvis jeg ikke finner lik som er brukt =) Jeg kom også over en vippestol som var helt genial. Den kunne lage lyder/synge å den var bare nydelig. Jeg hvet jeg har kjøpt vippestol men skader jo ikke å ha en type av den jeg kom over her å den andre som jeg har nå til å kunne ha med meg rundt vis jeg skal til andre å sånn =) men tiden får vise om jeg finner ut jeg trenger to vippestoler eller hva jeg gjør =)

Her er det jeg falt for på barnas hus, som jeg må spare til for å ha muligheten til å kjøpe det =) 
Jeg starter med å vise dere senga/våggen som jeg falt helt for! 

  

Så er det vogna jeg falt helt for, å fant ud at jeg må klare å få tak i en sånn vogn! Det er virkelig drømme vogna mi! =)

  

Så er det til slutt vippestolen jeg virkleig likte som jeg fant der. Det er en vippestol som kan spille av sanger, lage lyder osv. Den er bare genial!

  

Hva synes dere om senga, vippestolen & vogna?
Har noen av dere noe av dette?

Xoxo, Xtine Michelle 

 

Utrolig men faktisk fornøyd!

De siste dagene fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på å stikke igjen. Sist jeg prøvde gikk det ikke så bra så derfor fant jeg ut jeg skulle prøve meg på noe lite! Nemlig stikke baby tøffler. Jeg valgte ut noen farger som kan passe til både gutt og jente ettersom jeg ikke enda vet hva kjønn ongen min blir (Men skal låve dere jeg gleder meg til å få vite det). 

Jeg ente opp med å ha noen firkanter rosa, hvite, lilla, lys rosa og blå. Jeg hadde ingen anelse om hvordan resultatet kom til å bli men håpte jeg skulle få det til. 


Når jeg var ferdi med å strikke alle firkantene så resultatet så langt ut sånn så dette. 


Og så ble de sydd sammen og de søte små tøfflene fikk en rom som ble låvende. Så neste steg var å tove dem. Spenningen steg og jeg har aldri gledet meg så mye til en maskin med noe i skulle være klar. så resultatet ble sånn:


Jeg ble super fornøyd og har aldri klart å lage noe sånn før! Så endelig var det noe innen stikking jeg fikk til! 🙂 

Hva synes dere?
Har dere laget sånne tøffler før? 

Jeg har nå satt igang å lage noen som er litt større så er spent på å se resultatet av de!

Xoxo, Xtine Michelle 

 

Inspirasjon, ja takk

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Spenningen stiger bare mer å mer om hva det blir, gutt eller jente? Jeg ønsker bare tiden skal fly av gåre så jeg kan få komme på neste ultralyd å få den store nyheten om hvilke kjønn det blir.

I dag har jeg sittet å drømt meg litt bort. Jeg har drømt om hvordan barnerommet skal se ut, å tenkt på begge typer av barnerom ettersom jeg ikke vet enda hvilke kjønn det blir.

 

Jeg har sittet å fått inspirasjon på nette. Inspirasjon innen forskjellige stiler å ideer. Jeg har sett på innredning, interiør, farger og helhet. Jeg har jo bestemt meg for at jeg ønsker å ha det lyst men har veldig lyst å ha en farge som går igjen på rommet ettersom hvilke kjønn det blir. Blir det jente så ønsker jeg å fokusere på å ha ting i lyse rosa å hvilt, og blir det gutt ønsker jeg å fokusere på å ha ting i lyse blå (baby blå som mange kaller det) å hvit.

 

Her er litt av bildene som har gitt meg inspirasjon og ideer.
Starter med inspirasjonen for barnerom hvis det blir en jente =)  

      
    

Og her er litt av bildene som har gitt meg inspirasjon til barnerommet hvis det blir en gutt =) 
    

    

Jeg synes det er litt godt å få inspirasjon ettersom det trengs litt av å til =) Jeg vet ikke enda hvor stort barnerommet vil bli eller noe ettersom jeg holder på å lete etter leilighet, Men håper jeg snart finner en fin å grei leilighet som jeg og knøtte kan trives i å som er klar å alt til knøtte kommer =) Har jo en spennende tid i vente å mye som skal bli klart, men gleder meg også veldig til det.


Har noen av dere fått det fritt med hvordan dere ønsker å ha barnerommet?
satt noen av dere på nette å fikk inspirasjon? 
Hvilke av bildene ga dere mest inspirasjon å som falt best i smak hos dere?

 

Xoxo, Xtine Michelle 

 

1,2,3 ? 9,10! Smiiil!


En ubalanse med lite og noen ganger ekstremt mye søvn, ekstreme hormoner som fester på høyt nivå inni kroppen. En kvalme uten stopp og Influensa smerter på toppen. Dette er bare noe av det.. Men spørsmålet er, hvordan håndtere det?

Hverdagen byr ofte på utfordringer. Andre trenger ikke lage utfordringene for hverdagen min lager dem selv, Kroppen min lager utfordringene. Hormoner så er så sterke å som fester på høyt nivå inni kroppen er den beste måten å forklare det på. Det er hormoner som er vanskelig å styre og forstår. Det er store forandringer i kroppen så skjer daglig, men lite forståelse og mer forvirret blir jeg. Jeg forstår jeg er gravid, men jeg forstår ikke hva som skjer med meg, hva som skjer med kroppen min.

Det er vanskelig og trives i min egen kropp pga vekt økning, jeg vet det er normalt men samtidig hardt å klare å akseptere. Jeg prøver å glede meg over hver dag å sette pris på den, men dagene går mer i et å håvet mitt jobber på spreng.


Jeg prøver å glede meg å drømme meg bort med tanken på hvordan barnerommet skal innredes å sånn men det begynner å bli så mye utfordringer i hverdagen at det er vanskelig å klare å drømme seg bort med tanken på hvordan det skal innredes, tingene som skal kjøpes osv. Det skal jo være en jente sin drøm, men hvis jeg bare kunne hatt det som min drøm enn å bli sliten av alt rundt det.

Jeg gleder meg kjempe mye til ungen kommer å til å få gå på ultralyd igjen å få se min lille engel på jord. Jeg håper bare tiden kan gå fort så jeg snart kan få se knøten igjen <3

Jeg har også begynt å se litt på barnesete å har falt veldig for Ferrari sitt barnesete ettersom jeg elsker biler, å føler selv at det barnesete passer om det blir gutt eller jente. Er nokk en del andre som kanskje ikke mener det, men det er hver enkel sin smak å interesse for ting.

Det er mye tanker i hode å utfordringer og jeg merker det sliter meg ut en del å føler jeg begynner å kjøre meg selv hardt til veggen pga alt, så merker en liten ferie hadde aldri vert feil. Slappet av, sluppet alle tankene å bekymringene. Har ikke vert på ferie på lenge så det hadde vert godt. Men det blir kanskje bedre når det har blitt litt flere uker som er gått å når jeg kanskje klarer å forstå hvilke forandringer som skjer i kroppen min. Jeg krysser i alle fall fingrene å håper det blir litt lettere dager etter hvert. Ingen dager er like, å det er jo bra. Kanskje jeg skal prøve å i morgen når jeg står opp å smile til meg selv å si ?Dette skal bli en bra dag? å håpe det kanskje hjelper på at det kan bli en letter dag med mindre utfordringer.

 

Er det noen av dere som går gravide?
Sliter dere med ekstreme hormoner?
Hvordan takler dere hverdagen å har dere noen tips til hvordan dere håndterer det?

Xoxo, Xtine Michelle 

Surprise!

Normal
0

21

false
false
false

NO-BOK
JA
X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Vanlig tabell”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Det siste året som gikk var det mye som skjedde. Det var et vanskelig år som inne berte gode men også mindre gode opplevelser. Noen av hendelsene som dere allerede vet om, siden det er skrevet litt om tidligere. Det ble så mye at jeg trengte en liten pause ifra all blogging. Men frem over nå kommer det til å bli mer av bloggingen. Noe av det dere ikke enda vet om som skjedde i året som gikk var at jeg fikk meg type å ble forlovet. Å nylig har vi fått en stor og gledelig nyhet.

Nyheten som er kommet er at i slutten av sommeren vil det komme en liten baby. Vi vet ikke enda om det blir gutt eller jente så vi venter i spenning. Men så lenge ungen bare er frisk å at alt er bra med den så er det de viktigste, så vi er begge glad uansett hva det blir.


Ettersom jeg ligger med influensa så var jeg nede hos legen, å blant annet så trodde legen at jeg var 12 uker på vei. Noe som viste seg å være feil dagen etter da jeg fikk komme til ultralyd. Det viste seg da at jeg faktisk er 8 uker på vei, men at hjerte slår akkurat som det skal å alt er som det skal være. Så vi ble kjempe glad for dette! Det var så herlig å se en liten knøtt som ligger inni magen å sviver. Var veldig spesielt å for første gangen se den lille knøten.

Vi klarte ikke å vente siden lege Gunnar Nordland som vi var hos på ultralyd sa at dette kom til å gå bra så valgte vi å gå ut med det nå (det var bare 1-2 % for å miste, derfor valgte vi å gå ut med det ettersom prosenten for det er så lav).Opplevelsen på den første ultralyden var helt fantastisk. Jeg følte meg i trygge hender å lege Gunnar Nordland (Holder til å Kristiansand) var kjempe flink! Jeg følte ikke noe ubehag under ultralyden. Han var flink å forklare alt å fant en midlertidig termin. Terminen som er midlertidig nå er 17. August-2013.

    
Vi gleder oss masse å har mye som skal gjøres klart til den lille kommer 

 

XoXo, Xtine Michelle  

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top