Smakebit på 2x barnebursdag

Det nærmer seg bursdag med storm skritt og vi har snart både ei på 6 år og ei på 8 år her i huset. Det er helt uvirkelig å tenke på. Den ene jenta skal starte på skolen om under 2 måneder og hun andre skal opp i 3. klasse. Hvor flyr tiden hen? Det er helt enormt og helt uvirkelig. Jeg klarer ikke å forstå det.

Nå har vi brukt lengre tid på å planlegge bursdagen til begge jentene. De har valgt tema og vert med på planleggingen. Vi valgte å gjøre det på en billigere måte i år og vi valgte å prøve oss på noe nytt. Vi har derfor laget både poppkorn bokser, bursdags hatter, cup cake former, sugerør dekor, innbydelser, dekor, godter poser, osv… Det er helt enormt hvor mye vi har laget og hvor mye det faktisk går ann å lage.

Jeg vil derfor bare gi dere en smakebit på det og heller gå dypere i detaljer i et eget innlegg. Jeg vurderer også en diy blogg med forklaring på hvordan vi har laget alt.

Nå er vi godt igang med bursdags forberedelser. Det meste er ferdig laget, bare bursdags hattene som mangler strikk og banneret med navn og bokstaver osv som mangler å bli tredd på båndet. Vi mangler kun å få kjøpt inn glass og tallerkener i riktig farge og ballonger og noen små ting. Vi har hele planleggingen klar med mat som skal kjøpes inn til feiringen, kakene er valgt, bordet er planlagt, osv. Vi har også fått startet på innkjøpet av bursdags gaver.

Det blir så spennende å jeg gleder meg til dette. Jeg gleder meg til å se gleden i de to bursdags barna og jeg gleder meg til feiringen og dekorasjonen. Jeg gledere meg rett å slett til alt. Det blir så spennende å kjekt!

Meg og min samboer har virkelig stått på å lagt mange timer med arbeid å planlegging ned i det. Jeg kunne aldri klart det uten han!

Dagen vår i bilder – La oss gå tilbake til America

la oss gå tilbake til usa!
Gatene er forandret med boder, flagg ifra America, tivoli og masse morro for både store å små. Dagene har gått og masse morro er blitt gjort. I går var vi på tivoli og storkoste oss, samt i dag har vi gjort det samme. Mina Adeline var med i dag, og vi har vert ute å kost oss enormt. Gatene har vert fulle av mennesker, boder og masse tilbuder. Herlig musikk som er blitt spilt og god stemning. Mina Adeline har fått hoppet ifra seg i hoppeslott, trekt and for å vinne bamse, trekt pose med bamse, og mye mer.

Bodene har blitt sjekket ut i det vie og det brede. og masse morro ble med hjem i posen til Mina Adeline. Smilet holt på å gå helt rundt med all den gleden å iveren av alt som skjedde. vi alle hadde en fantastisk dag og mer morro blir det ut over kvelden også. Nå har begge barna fått hver sin dag på tivoli og har hatt masse glede å iver som har blitt spredd ut og masse energi har blitt brukt hos dem. Så nå er det meg og min samboer som skal ut å kose oss på street dance i kveld.

Så først barna og så oss voksne, det er vår tankegang hele tiden.
fikk også tatt noen bilder, så la meg vise dere morroen i bilder heller.

Personlig bestikk ble en suksess

// Sponset innlegg – Reklame men med egne meninger //

Spenningen var stor da pakke kom i posten, jentene hadde ventet ivrig på denne pakken i noen dager. De begynte faktisk å vente på den allerede dagen etter at bestillingen var gjort på nettet. Og jeg skjønner godt at de ventet, for bestikket de skulle få var rett å slett nydelig! Må også bare legge til å nevne med en gang, leveringstiden var utrolig kjapp, og det er fri frakt om du bestiller for over kr.400,-

Jeg hadde sendt inn en bestilling til hver av jentene, og de hadde selv fått plukke ut hvilke motiver de ville ha på bestikket sitt. En av den valgte dyremotiv, mens den andre valgte teddybjørn. Dette er et bestikk som er spesielt designet for barnehender, så det har en perfekt størrelse og lengde på både kniv, gaffel og to skjeer. Det er laget i rustfritt stål, som gjør at det aldri ruster og du kan vaske det i oppvaskmaskinen.

Motivene er bare helt nydelige, og ungene elsker å bruke det! Ja, faktisk så må det være klar til bruk for hver dag. I tillegg til kule og søte motiver som er på bestikket, har de fått navnene sine gravert inn på hele bestikket. Så her går det ikke an å ta feil av hverandres kniver og gaffler, uansett om de skulle ha valgt samme motiv!

Du kan velge mellom tre forskjellige fonter ( skrift typer ), selv så falt valget på kaushan script. Noe jentene også fikk velge selv.

Jeg var veldig opptatt av å høre barnas mening om bestikket å for å si det slik. Maten gikk raskt ned å de spiste bedre enn noen gang! De prøvde hele bestikket å det virket mye lettere for dem til å bruke og til å holde. Det går hver dag nå i at de ønsker å bruke dette bestikket å ikke det vanlige. Så barnas mening var uten tvil positiv og at de likte det. De sa selv at det var godt å bruke og spesielt stas var det også at de fikk sitt eget navn på det og fikk velge det selv.

Det må nokk bestilles hjem flere bestikker, for dette falt virkelig i smak! Og det er også en genial gave til både de som har alt eller til en bursdag, dåp, jul, osv. En flott gave uansett anledning.

Bestikket får kjøpt her: Byhappyme.com

15 ting dere IKKE viste om meg

Det er lenge siden jeg har kommet med et blogg innlegg ved ting dere ikke vet om meg. Det er jo mye jeg har delt her på bloggen, men samtidig er det ikke alt dere vet om meg. Det er mye jeg ikke har delt å det er mye detaljer som er direkte flaue som jeg aldri har skrevet her også. Så her kommer 15 ting dere ikke viste om meg.

– Rare sove stillinger.

Da jeg var liten hadde jeg de merkeligste sove stillingene. Jeg ble blant annet funnet halvveis i sengen å halvveis på gulvet med hode først.

– Elsker Kjemi.

Jeg har en stor forkjærlighet for kjemi. Da jeg startet på kjemi og prosess ble kjemi mitt favoritt fag. Og enda elsker jeg når jeg kan få bry hode med kjemi.

– Mistet troen på kjærligheten.

Før jeg møtte Marvin hadde jeg mistet hele troen på kjærligheten. Jeg tvilte på at jeg kom til å finne noe mann og hvertfall at jeg skulle få møte mannen i mitt liv. Jeg mistet troen på bryllup osv, men etter jeg møtte Marvin har det forandret seg helt. Han har vist meg at kjærlighet er virkelig og at ekte kjærlighet er mulig og virkelig. Han viser meg det hver eneste dag. Han har også gitt meg troen på bryllup igjen å jeg har faktisk fått ønsker om å gifte meg i fremtiden med Marvin. Takket være Marvin har jeg tro på kjærligheten igjen. 


– Ble utvist ifra skolen.

Da jeg gikk på videregående skole ble jeg utvist ifra skolen. Dette grunnet en røyke episode på skolen sitt område. Jeg var så redd for at mine foreldre skulle få vite på dette, så jeg ventet i regnet på en senere buss, og jeg turte ikke fortelle det til dem. Men jeg turte og fortelle det til min morfar. Han var den jeg snakket med om egentlig alt. 


– Parfyme under tungen.
Da jeg gikk på ungdomsskolen var jeg livredd for å bli tatt i røyking av mine foreldre. Så alltid på helge kvelder å andre tider da jeg hadde røykt før jeg skulle hjem, hadde jeg aldri en røyk senere enn 30 min før jeg skulle hjem og jeg hadde alltid med parfyme i veska og sprayet under tungen min. Dette var vi en vennegjeng som gjorde hver gang. Og ja – det smakte forferdelig. Men hva gjorde enn ikke for å slippe kjeft ved å bli tatt i noe som enn ikke hadde lov til. Egentlig tror jeg foreldrene mine var fult klar over det men lot meg leve i troen på at de ikke viste noe. og nei jeg anbefaler det absolutt ikke!

– Playboy kaninen.

Jeg fikk i ung alder øynene opp for playboy kaninen. Jeg syntes den var så søt og kul. Så jeg skulle ha alt jeg fant med denne playboy kaninen på. Min mor kunne ikke fordra det, men jeg så ikke på det som porno kanin. Så vi var temmelig uenige i det der. Etter noen år ga hun etter å aksepterte det, eller hun sluttet hvertfall å kommentere det. 


– Samojedhund som pute.

Da jeg var liten, altså i barnehage alder og starten av skole årene hadde jeg vi samojed hund. Det var starten på det kommende opprettet vårt som vi avlet på og startet kennel. Denne flotte hunden var min faste venn og var alltid med meg når jeg skulle sove. Hun lå å passet på meg til jeg hadde sovnet å hun lå og var min hodepute til jeg hadde sovnet. Hun snek seg da ut av sengen rolig og gikk stolt til mine foreldre i stuen. 


– På alle 4 i hunde skålene.

Jeg var et barn som var kreativ og fant på mange rare ting. Et av mine påfunn var at jeg også skulle leke hund og det var noe jeg syntes var veldig moro. jeg gikk ofte inn i hende burene å la meg der, prøve smakte på hundene sine godbiter. En gang la jeg meg også ned på alle 4 ben og krøp rundt og skulle drikke ifra vann ifra hunde skålen og spise hundemat ifra hunde skålen. Dette prøvde jeg med et tappert forsøk å ga meg ikke med det første. Skulle enn først være hund, skulle jeg gjøre det samme som dem. 


– Morfar var den som fikk høre alt det gale.

Jeg var rett å slett en pingle. Jeg turte aldri fortelle om ting som jeg hadde gjort galt til mine foreldre. Hvis jeg fikk dårlige prøver var jeg også livredd for å vise det til dem. Var det noe jeg ønsket å få lov til som jeg egentlig ikke fikk lov til av mine foreldre – ja da gikk jeg alltid til min Morfar. Han var og er min store klippe i alt. Han har alltid vert den trygge personen for meg som jeg kan fortro meg til å fortelle alt til. Da jeg ble utvist ifra skolen fortalte jeg det til min morfar. Da jeg fikk dårlige prøver på skolen, fortalte jeg det til morfar. Da jeg hadde gjort noe galt, fortalte det til morfar. Uansett hva det var så gikk jeg til min morfar. Til å med når jeg krasjet så ringte jeg til min morfar om hjelp. 


– Barbi lek.

Dette er vell egentlig noe av det flaueste. Men vi var en venne gjeng som var alt for glad i barbie. Vi klarte ikke å legge den lekingen med de dokkene bort. Så da vi gikk på ungdomsskolen lekte vi enda med barbie i det stille. Vi prøvde å holde det skult så ikke andre skulle vite noe om det.

– 5 land. 

Mange på min alder har virkelig fått reist og opplevd mange lander og plasser. Jeg der imot har faktisk kun vert i 5 lander utenom norge. 3 ganger i syden og ellers har jeg kun vert på ferier i Danmark og Sverige. Det var for det meste hende utstillinger vi var rundt på når vi var i Danmark og Sverige. Så for det meste en baktanke bar reisene vi tok. 


– Brukket krageben 2 ganger.

Da jeg var liten var jeg veldig til å prøve ut ting. Uansett om det var dømt til å gå galt, måtte jeg bare prøve det. Så da jeg gikk i barnehagen hadde vi vert på sirkus og der hadde jeg sett når de trikset på sykler. Jeg måtte jo selvfølgelig hjem å prøve dette ut selv. Så jeg tok utfor en bakke der jeg sto på bena på setet og slapp styret på sykkelen. Resten sier seg vell egentlig selv? 
ja altså jeg datt på sykkelen og knakk kragebenet mitt. Dette ble ikke oppdaget og jeg måtte jo prøve det igjen. Så en uke senere da satte jeg igang å prøve å trikse mer på sykkelen min og falt like lang som jeg var den gangen også. Bare denne gangen måtte jeg til legen og da fikk vi beskjed om at jeg hadde brukket kragebenet, og ikke nokk med det! Han så at jeg hadde brukket det samme kragebenet 1 uke før også. Så av alle ting, jeg klarte å brekke kragebenet mitt 2 ganger på 2 uker.

– Minimalt med barnepass.

For å fortsette i den barndoms perioden min. Jeg var ekstremt aktiv som liten. Jeg snakket mye og hadde enormt med energi. Jeg var over alt på kortest mulig tid, og kunne ikke gjøre det samme over lengre tid. alt skulle gjøres med en gang og helst i går. Jeg var derfor et barn som andre voksne raskt ble sliten av å passe på, så min mor hadde faktisk nesten ingen til å passe meg når jeg var liten. fordi jeg var for krevende som barn. 


– Kom hjem fra Sverige med tatovering.

Da jeg var ca 17 år var jeg på ferie i sverige. Jeg hadde lenge ønsket meg en tatovering og ønsket å ta 3 poter på brystet. Jeg fikk da hun som jeg var hos til å late som hun var min mor og fikk mikset det til slik at jeg fikk ta tatovering. Det skal jo sies at jeg hadde lov av min mamma som var hjemme i Norge. Men det viste ikke han som tatoverte i Sverige. Men jeg var super fornøyd for jeg hadde endelig fått min første tatovering. 


– Lukker dørene på butikken.

Dere vet de dørene som er i kjøle avdelingen på butikken. der det er f.eks smør, melk, kjøttvarer, pålegg, osv. Disse dørene er det mange som ikke lukker etter de har vert i dem. Samt også er det flere dører som blir blåst opp til tider også. Jeg er slik at jeg klarer ikke å se at dem står oppe. Så jeg må hele tiden rundt å lykke disse dørene når vi er i butikken. Til tider har både mannen min og barna det utrolig morsomt ved å springe rundt å lukke dem opp, slik at jeg får helt hetta å må gå å lukke alle sammen igjen. Tro meg de har det enormt morsomt med dette.


Har dere noen spørsmål dere ønsker jeg skal svare på? legg igjen en kommentar og jeg samler dem opp til spørsmåls runde.

Barna tømmer spare børsa – men på hva?

For en vakker dag det har vert i dag!
Solen har skint og det har vert varme og flott vær. Endelig har jeg hatt en dag der jeg har kjent jeg har hatt litt energi. Har vert så tom for energi og hatt flere dager der ME en har preget meg enormt. Men endelig kjente jeg at i dag hadde jeg litt energi, og det var himmelsk!

Over en lengre periode har jentene i huset spart penger til ny sparkesykkel hver. De har gjort oppgaver å hjulpet til i huset ved å rydde rommene sine, rydde av bordet og på middags bordet av å til. De har hjulpet å rydde opp lekene som til tider blir slengt over alt, og ikke minst klær! Det er helt utrolig hvordan kle skapet bare ikke klarer å forbli på en plass, men rundt i hele huset. Så de har hjulpet med slike ting og fått penger for å hjelpe til. Hun ene hadde også besøk av tannfeen mens hun andre hjalp sin momma med ting hos hun, og fikk penger. De har også fått penger av familie medlemmer når de har ønsket å gi dem noen kroner.

Hele tiden har jentene vert så bestemte på å sette dem på spare børsa si, for de har spart til hver sin sparkesykkel. Det har ikke vert noe mas om hvor lenge det er til dem har råd til det. De har ventet tålmodig hele tiden. I dag der imot telte vi over pengene, og både jeg og Marvin ble skikkelig overrasket av dem. De hadde spart så enormt bra og hadde nokk penger hver til hver sin sparkesykkel. Da vi fortalte det til dem, ble det vill jubel! De var helt i ekstase og så stolte over hva de hadde klart. Det var bare å få komme seg ut i bilen med begge jentene som tvi holt på spare børsa si, og komme seg ned på leke butikken.

Da vi kom ned var det ingen tvil. Begge stormet bort å var helt enig om hvilken sparkesykkel de ønsket seg hver. det gikk under 5 minutter der sparkesykkelene lå på disken sammen med hver av spre børsene som jentene hadde hver. Stolt betalte dem de og fikk enormt med skryt av butikk damen, for hun var virkelig imponert av hvor flinke de hadde vert til å spare.

Hadde ikke jentene hatt ører hadde smilet gått rundt på begge jentene da vi gikk ut av butikken! De strålte og var så enormt fornøyde og stolte av hva de hadde klart å gjennomføre. Enn kunne se en lang vei deres stolthet og glede.

Det har aldri vert så stille i huset under middags laging før. Så fort sparkesyklene var montert var det i full fart rundt over alt utenfor med dem. De holt på helt til maten var plassert på middags bordet. Da måtte vi rope dem inn for maten var klar.

Jeg sitter enda å svever av stolhet over hvor flinke de har vert. Hvordan de har klart å ha tolmodighet til å spare å vente på å ha spart nokk. Hvordan de virkelig viste en enorm glede når de hadde klart målene sine om sparingen til sparkesykkel og hvor lenge de lekte å ikke minst hvor kjekt de hadde det!

Nå må bare godværet holde seg så vi kan få mange timer ute i solen i helgen. For vi har nytt prosjekt pågang på terrassen, som vi gleder oss til å bli klart med. Og jentene er langt ifra ferdige ved å sparke ifra seg ute på sparkesyklene. Men om det blir dårlig vær, er jeg usikker på om det kommer til å holde dem tilbake ved å springe ut å sparke rundt.

TB – Vår 17.Mai i bilder

Det er nå gått lengre tid siden det var den store dagen, selveste 17.Mai. Det var en flott dag som barna storkoste seg med. Det eneste som var litt mindre kjekt, var at tidligere er vi vant til at det alltid har vert boder som selger små ting som barna elsker. At det er mer aktiviteter for barna osv. Men i år var det faktisk ikke slik. I år sto det på programmet at det skulle være boder, aktiviteter og leker for barna. Men vi ble sittende i 2 timer i parken der jentene lekte og aktiviserte seg selv. Det var ingen leker som var laget til, ingen boder – kun mat boder med minimalt med mat. Barna ventet i spenning på boder med små leker og kjekke ting, men det kom aldri. Selv når det stod at det skulle være leker for barna, var det ikke noen leker eller noe. Så det synes jeg personlig var veldig trist å se at selveste 17.mai som vi er så opptatt av at barna skal ha det kjekt. ble en dag der kommunen ikke holt programmet med det som sto at det skulle være laget til for selveste barna.

Vi feiret 17.mai for første gang i vanse, men vi ente opp med å måtte sette oss i bilen og kjøre til farsund i håp om at det skulle være boder og leker for barna der. Noe det dessverre ikke var. Så vi ente tilbake til vanse og gjorde det beste ut av det.

Barna var godt fornøyde med å få gå i barnetoget og Mina Adeline super stolt som Rosa russ. Hun fikk dele ut en hau av russe kort og samtidig også fikk mange russekort i samlingen sin. Etter vi hadde vert i parken i 2 timer, vert i farsund, lekt enda mer, var det tid for å se folketoget. Vi gikk deretter hjem og koste oss litt hjemme før det var et eget tok som veteran biler og biler kjørte. Dette måtte vi selvfølgelig få med oss. Både jeg og Mannen min er super interessert i biler, noe enn merker jentene også er. Men det er vell slik at det foreldrene er interessert i smitter over på barna. Eller hva? kjenner noen seg igjen? hehe.

alt i alt ble det en flott 17.mai, og barna ble fornøyde og koste seg – noe som er det viktigste. Men jeg håper virkelig kommunen holder ord til neste år ved å ha boder å leker for barna. Barna er den neste generasjonen, og det er viktig vi viser at vi gjør det vi kan for dem å lager aktiviteter som gleder dem. Det er tross alt det de opplever å tar med seg, som vil forme hva de gjør når vår generasjon er for gammel til å ta del i å lage arangemanger for barn. bare noe som enn kanskje bør tenke igjennom?

hvordan var deres 17.mai?
laget kommunen deres aktiviteter for barna og hadde boder på 17.mai?

New in – hjemmesydde klær

For en flott dag. I dag startet dagen tidlig og solen tittet frem gjennom skyenene. I går kveld ble det mye smerter ang ME en og jeg ble liggende på sofaen mens mannen sprang rundt for meg å hentet ting jeg trengte. Jeg er så takknemlig for den hjelpen så jeg slapp å måtte bli sittende i rulle stolen for å komme meg rundt. Det å få slippe å sitte i den, gjør bedre enn å måtte sitte i den. Selv om jeg føler meg totalt hjelpesløs når jeg ikke kommer meg rundt skikkelig selv, men må spørre om hjelp. Men jeg vet at mannen min forstår det og at han skjønner at jeg helst vil slippe å sitte i rullestolen så lenge jeg kan slippe.

I dag der imot kjenner jeg at jeg har mine begrensninger. Jeg vil så gjerne gjøre mer enn hva jeg klarer. Så en litt redusert dag er det, men jeg gjør det beste ut av det. Alle har godt humør og det håper jeg kan vare resten av denne dagen. Er så herlig med dager der humøret kan være på topp hos alle. Dagene blir straks mye lettere da.

Men det jeg egentlig ville vise dere var noen av de siste klærne jeg sydde til de vakre jentene våre. De har fått bukser i valgfritt design, skjørt og t-skjorte som de har valgt selv hvordan det skulle se ut og farge kombinasjonene. Det er så kjekt å sy til dem, la dem få være med å skape sine egne klær, og ikke minst se den enorme gleden hos dem. De elsker å gå i like klær, så de er veldig opptatt av at klærne helst skal være like. Jeg synes de er så søte når di sitter der å er så enige om farge kombinasjonene og at det skal være likt og at de liker samme type klær. Så jeg får bare fortsette å sy like klær til dem, så lenge de ønsker å ha dem like.

Det er så enormt stor glede å få kunne gi dem slike gleder og å kunne få gi dem klær de ønsker seg så det kun er de som har. Selv om andre kan lage like så blir det uansett ikke på prikken de samme, ettersom alle lager ting forskjellig å på hver sin måte. Det er jo tross alt noe som er laget med kjærlighet og som det har blitt brukt tid på. Det er noe annet med hjemmelaget enn med butikk klær, Da er det plutselig ikke laget med samme tidsbruk og samme omtanke og kjærlighet. Det kan være kjøpt i kjærlighet osv, men det er å forblir noe spesielt for hvertfall meg med det som er hjemmelaget.

Buksene som dere ser er forskjellige, men det er fordi Mina Adeline hadde en slik Vaiana bukse ifra før, så derfor ønsket hun å ha blå bukse mens hun andre ønsket å ha lik bukse Mina Adeline og da ble det Vaiana bukse til hun.

Jeg gleder meg til jeg skal sette meg med sy maskinen igjen snart å få sydd mer klær til jentene. Det er så kjekt å se gleden deres! Men ja vi kjøper også klær ifra butikker, alt er ikke hjemme sydd. Og vi liker både kjøpe klær og hjemmelaget. Så i dag venter det en overraskelse for jentene! Tror dere jeg gleder meg til de får overraskelsen?

Hva synes dere om klærne?

Planleggingen er igang av barnebursdagene

Egentlig burde nokk siden bare så tom i dag. Kroppen er så sliten men søvnen finner jeg ikke i kveld. Den kommer nokk snikende forhåpentligvis snart. Hode flyr rundt i tanker om sommerferien som vi holder på å planlegge. Tanker rundt to barnebursdager som skal planlegges og utføres. Så tankene mine er på så utrolig mye på en gang, at det er egentlig ikke rart søvnen ikke har truffet meg enda.

Vi har nå sittet å snakket å planlagt frem å tilbake hva vil skal gjøre i sommer. Om vi skal ta en ukes ferie i ett, eller små turer rundt forbi. Vi er enda frem å tilbake og i planleggings stadiet, så noe eksakt har vi ikke enda kommet helt frem til. Men spennende og kjekk ferie blir det uansett. Noe vi alle gleder oss enormt til!

Noe annet jeg hvert fall har kommet lengre på er planleggingen av barnebursdagene. Mina Adeline ønsker seg gjerne en unicorn bursdag, og hun andre ønsker seg en katte bursdag. Noen herlige temaer som vi gjør så godt vi kan for å oppfylle så begge jentene blir fornøyde å får en flott bursdag som de vil glede seg over lengre. Det handler selvfølgelig om gleden i selve dagen der jentene storkoser seg å får venner på besøk til å være sammen om å feire dagene deres. Det handler om glede å spenning. Det handler om så utrolig mye, men det viktigste er at de begge blir fornøyde å har en fantastisk bursdag å se tilbake på.

Jeg har brukt lengre tid på å sitte å planlegge og har brukt pintrest endel for å hente inspirasjon. Så nå gjenstår det å snart sette seg ned å skrive opp navnene på barna som skal inviteres og planlegge barne selskapet helt skikkelig og også planlegge og få invitert familie til familie selskapet også.

Det som er litt morsomt er at begge jentene har bursdag veldig nært til hverandre, og de har valgt at de ønsker å feire den sammen. Så da er det bare å prøve å oppfulle deres ønsker å få til både unicorn og katte bursdag samtidig. Jeg gleder meg enormt til å sette igang å lage ting til selskapene og til å få sette igang barnas ønske om temaene deres. Det er så mye av det enn kan dekurere å gjøre til som enn kan lage selv, noe jeg virkelig ønsker å gjøre.

Så jeg tenkte at jeg skulle vise dere litt om inspirasjonen jeg har fått ifra pintrest om temaet unicorn bursdag og katte bursdag. Så skal jeg snakke mer med barna å høre om farge kombinasjonen som de ønsker, hvordan det skal være, osv. Dette blir så spennende å utrolig kjekt!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top