Det bevekte seg!

I går var føste gang jeg så det! Det var helt utrolig, men samtidig veldig kjekt. Jeg hadde sett det på film som andre har hatt men aldri opplevd det selv. Min mamma så det også, så det var ikke bare meg. 

I går satt jeg å slappet av i sofaen å så litt på tv. Jeg merket det var litt liv i magen og tilfeldig så jeg ned på magen og plutselig så jeg når hu beveget seg utenfor på magen! Ja du kunne se det utpå magen min.. Det var helt utrolig.. Jeg sa det med en gang til min mamma å hun så også etter å plutselig jor hun lille det igjen. Min mamma så det også! Det var sprøtt men samtidig veldig kjekt. Det var så godt mamma også så det så jeg ikke hadde trodd at det bare var meg. Jeg har aldri opplevd dette før å syntes det var utrolig spennende. Jeg satt å så videre å håpet hun skulle gjøre det igjen men da tror jeg hun lille ikke ville det ettersom hun da roet seg ned.

Jeg vet det er vanlig å kunne se det, men viste ikke hvor langt enn skulle være på vei før enn kunne se det. Så ble veldig overrasket og glad. Tenk nå kunne jeg faktisk se med mine egne øyner på magen min når hun beveget seg. Jeg håper jeg får se det igjen om ikke så lenge, men gleder meg uansett over at jeg har sett det. Så får jeg heller bli overrasket når hu finner ut at hun skal gjøre det så tydelig at enn kan se det igjen.  

det var en spennende og god følelse av å kunne se det, ikke noe skremmende følelse men bare god. Å jeg elsker jo hver gang jeg kjenner henne bevege seg. Så hver dag er bare en ren lykke sammen med hun. Er veldig spent også på å se om hun blir en rolig eller en aktiv onge når hun kommer, ettersom jeg har ADHD selv så er jeg litt spent på å se om hun også har det eller om hun er heldig og slipper å ha det. Håper for hennes del at hun slipper unna ADHD en for den kan være utrolig tøff å klare å leve med til tider, men enn blir jo vant til det ettersom enn ikje vet hvordan det er å ikke ha det. Vi med ADHD er jo normale mennesker uansett vi har bare noen ting som er mer vanskelig enn andre ting. Men dette med ADHD å hvordan det er for meg med det kan jeg heller skrive mer om i et annet blogg innlegg.

Når kunne dere se utenpå magen deres når babyen deres beveget seg inni der?
Er det noen andre som også har ADHD som går igjennom et svangerskap som ønsker å si hvordan det er for dere?
Isåfall, fikk deres onge ADHD eller var den heldig å slapp unna det?

(Jeg vet ikke om ADHD er noe arvelig men håper jo det ikke er det å håper at hun lille kan slippe å få det!)

Xoxo,
Xtine Michelle 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.  

dagens trening


I dag har jeg trent litt med Dropi. Det gikk utrolig bra å det var super kjekt! Jeg trente litt med å stå på en stol å være høyere oppe enn han og bøye meg over ryggen på han sånn at han skal bli litt vant med det til han skal bli ridd inn. Så etterpå var det å finne fram presening og riste løst med det, pakke han inn i den, gå over den å legge den over hele han. Jeg håpet nesten på litt reaksjon sånn at jeg hadde litt å jobbe med, men han reagerte ikke i det hele tatt. Jeg var jo utrolig glad og stolt over at han ikke brydde seg og at han tok det helt fint. 


Er utrolig fornøyd med dagens trenings økt med han. Synes han var kjempe flink og tok alt utrolig bra. Han er så lett å snill å jobbe med synes jeg. 
Det kommer også en film ifra treningen når jeg får satt den sammen.

Har dere ung hest?
Har dere jobbet med sånne ting på hest?

Xoxo,
Xtine Michelle 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Magebilde uke 21 + 2


Denne uke er jeg nå i uke 21. Bildene ble tatt i dag, alså det vil da si at i dag er jeg i uke 21 + 2 dager. Føler selv at magen har vokst litt og jeg merker den har blitt mer hard. Kjenner mye mer liv enn tidligere og hun lille jenta mi i magen har begynt å gjøre bevegelsenne (eller hva jeg skal kalle det) sterkere. Noe jeg synes er helt greit, og koser meg masse med å kjenne henne bevege seg inni der. Sliter litt med å få sove om nettene for tiden men det kan også være noe så lite som at jeg blir liggende å kjenne med hånda på magen når jeg ligger i sengen siden hun er mer aktiv da, så gjør at jeg sliter mer med å få sove. Jeg er mye trøtt for tiden ikke bare fordi jeg sover lite om natten men også sjenerelt. Jeg er ikke så mye kvalm for tiden men det kan oppstå av å til og noen dager er jeg litt mer kvalm enn andre dager. Men det er mye bedre og kan ikke sammenlignes med hvordan det var i starten av svangerskapet, ettersom jeg var ekstremt kvalm da og til tider bare ble liggende og ikke klarte noe pga kvalmen. Ble rettere sakt veldig redusert, men dette er jo somsakt ikke unormalt så vet det er mange som kjenner til det.

Jeg begynte jo veldig tidlig og slite med bekkene men heldigvis har jeg noen bedre dager enn andre dager ijen. Så de dagene jeg er bedre nyter jeg 100% men prøver å passe på at jeg ikke gjør for mye men har jo gått på de smellene også. Ikke så enkelt å finne en balansegang der når jeg ikke enda forstår alt som skjer med kroppen min. Jeg merker ikke så mye til om det er tongt eller ikke i svangerskapet med magen, fordi jeg hysker nesten ikke hvordan det var å ikke ha magen. Men merker kanskje mer til det senere i svangerskapet. Jeg gleder meg iallefall over hver dag som går å setter pris på tiden jeg har med min lille prinsesse nå når hun er i magen min, men gleder meg jo noe helt ekstremt til hun har kommet også så jeg kan ha henne i hendene mine 


Uke 21
Vekt: 450 g
Full Lengde: ca 27 cm
CRL: ca 19 cm
Termin: 21.August.2013
Kjenner liv i magen: Ja 
Kjønn: Jente
Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre.

 En liten innfor om den lille jenta i magen min for uke 21
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 19 uker gammelt. Det er svært aktivt og har fremdeles god plass i livmoren. Du kjenner sannsynligvis mange av bevegelsene, men ikke alle. Nå som fosteret kan sove, vil det sakte men sikkert få rutiner rundt dette. Men ikke forvent at de passer overens med dine egne. Både fostre og små barn har en tendens til å bestemme døgnrytmen selv. Du oppdager gjerne at fosteret er aktivt når du legger deg.

Selv om fosteret har vokst mye, er det svært tynt og spinkelt ettersom fettlaget ikke er særlig tykt ennå. Fosteret fortsetter å gjøre pusteøvelser hvor det trekker fostervann inn i lungene og ?puster? det ut igjen. Fordi det er fullstendig omsluttet av fostervann, er barnets bevegelser mye mer delikate og flytende enn etter fødselen når tyngdekraften gjør enkelte bevegelser umulige fordi musklene ikke er sterke nok. Derfor kan barnet virke litt klumsete og ukoordinert den første tiden. I livmoren kan barnet derimot boltre seg fritt med både kollbøtter, boksing og harde spark. 

 
(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Xoxo,
Xtine Michelle 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

3D ultralyd, skal – skal ikke?


Jeg har lenge gått å tenkt på om jeg skal på 3D ultralyd eller ikke. Jeg har hele tiden hatt veldig lyst å har sjekket litt rundt på nette å snakket litt med folk om hvordan de følte det var med 3D ultralyd. Jeg har også undersøkt litt om hvor mye det koster å hvor de har det i nerheten av der jeg bor.

Jeg kjenner selvfølgelig at jeg har veldig lyst til å gå på 3D ultralyd å få muligheten til å se min lille prinsesse bedre enn hva jeg får muligheten til på vanlig ultralyd. Jeg er jo utrolig glad for alle bildene og alle mulighetene jeg har får å få se jenta mi å få vite hvordan hun har det inni magen min. Så uansett hvordan bildene har vert på de vanlige ultralydene så har jeg satt veldig pris på de bildene. Det er jo tross alt jenta mi så jeg får se å får bilder av. 

Jeg er nå kommet over i uke 21 å tenker at det kanskje er på tide å bestille time til 3D ultralyd ettersom det mest sansynligvis er litt ventetid. Så synes det er bedre å være litt tidlig ute med å få bestilt time så jeg vet at jeg får muligheten til å gå på det. Jeg ønsker jo å vente til nermere uke 30 før jeg får timen eller rundt uke 30 (er ikke så nøye på om jeg er eksakt i uke 30 eller litt etter). For jeg ønsker å ikke gå så tidlig på det så jeg får bedre mulighet til å få se mer av hvordan hun ser ut enn hva jeg kanskje kan få se nå. 


Jeg vet ikke så mye om hvordan 3D bildene hadde blitt før uke 30 enn hvordan de ville blitt etter uke 30, men ønsker å ha noe å glede meg til litt senere i svangerskapet. For selv føler jeg at det blir ganske stort for meg å gå på 3D siden bildene viser mer hvordan hun ser ut osv. Hun kommer jo alltid til å være perfekt i mine øyner så utseende har ikke noe å si, så dere må ikke tolke det feil. Men gleder meg så til å se henne er vel egentlig mer rett å si. Er også veldig spent på om hun ligner på den familien jeg er ifra ettersom det er sterke gener i familien min. Men unasett så er hun somsakt perfekt i mine øyner.
 

Har dere vert på 3D ultralyd?
Hvordan følte dere at det var?
Fikk dere gode bilder når dere var?
Hvilken uke var dere i? 

Xoxo,
Xtine Michelle 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.   

Vil du være jenta mi?

I fjor fikk jeg den største bursdags gaven jeg noen gang kunne få! Drømmen min gikk i oppfyllelse å dette ønsker jeg å dele med dere. Så her kommer fortellingen ifra da jeg fikk min største drøm i oppfyllelse i en bursdags gave av mine fantastiske foreldre (Bloggen er skrevet i fjord på bloggen min på hest.no som jeg var mer aktiv på i fjord)

 
Jeg viste mamma hadde en overraskelse til meg, men en så stor en viste jeg ikke at det var! Jeg måtte nesten klype meg i armen for å sjekke at jeg ikke sov å at dette var en drøm, men drømme ønske mitt gikk i oppfyllelse.

Dagen startet tidlig, eller tidlig for meg. Spenningen var stor ettersom jeg viste mamma hadde planlagt en overraskelse til meg. Jeg viste ingenting om hva dette var, men spenningen var i alle fall på topp!
Vi hadde avtalt at vi skulle treffest i stallen i 11.00 ? 11.30 tiden ettersom vi måtte ta ut hestene på stallen å gjøre rent før vi skulle av sted for denne overraskelsen var vist en overraskelse som nokk ville ta store deler av dagen. Når meg å x forloveren min ankom stallen var det ingen hester ute og alle dørene var igjen. Dette syntes jeg var litt rart for jeg kunne ikke forstå hvorfor mamma ikke bare hadde startet å ta ut hestene så det gikk litt raskere med å kunne få vite hva overraskelsen var. Jeg var så spent så ville bare alt skulle bli klart så jeg endelig kunne få hvite hva det var.  


Når meg å x forloveren min kom inn i stallen la jeg merke til at det var litt folksomt der inne, stall eieren var det med ungene sine. Jeg tenkte ikke noe mer over det å begynte å skulle gå inn mot for rommet siden jeg trodde mamma var der. Jeg stoppet opp å rygget litt tilbake, jeg syntes jeg så en mann der inne men var ikke sikker å måtte sjekke dette igjen. Det jeg plutselig la merke til var at det var pappa! Jeg hadde ikke sett han på noen måneder så gleden bare stormet opp i meg å tårene presset litt på. Jeg sprang i mot han å rett inn i armene hans mens jeg ropte ?Pappa!?. Med en gang jeg traff armene hans og fikk stå å få en lang klem av han kom tårene mine med en gang. Jeg var så glad, for pappa var der. Jeg begynte å undres litt, hva gjorde egentlig pappa her. Hva var det som lå bak dette, for noe spesielt fant jeg med en gang ut at det måtte være men la ikke så mye i det å bare koste meg med å endelig få se han igjen å få en kjempe lang klem. Plutselig sa han til meg ?Michelle, vi har en overraskelse til deg som jeg ville være med å gi deg?. Jeg forsto lite, men han pekte ned rett der vi sto. Jeg så ned der han pekte. Jeg fikk ikke legget skikkelig merke til hva som sto men jeg la merke til et bilde av meg å Dröpi å at dette hang på boks døren hans. Med en gang viste jeg hva dette var å tårene stoppet ikke å renne da, de bare strømmet på. Jeg klemte han enda en gang til å jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sa ?Dere er galne!?. Jeg gikk bort å klemte mamma også men hun satt godt med video kamera framme og filmet alt. Jeg var så evig glad at jeg viste ikke hvordan jeg skulle få takke dem, å etter jeg hadde klemt dem og takket de så mye for verdens beste gave fikk jeg lest på arket som hang på boks døren. Der sto det ?Nå er jeg din, vil du være jenta mi??. Jeg var så lykkelig at jeg fant ikke ord, Og selvfølgelig vil jeg være Dröpi sin jente.

De fortalte meg at de hadde funnet ut at de ønsket å gi meg Dröpi i bursdags gave, men at de ikke klarte å vente til bursdagen min som er 30. November så derfor ønsket de å gi meg bursdags gaven min litt tidlig. Jeg gikk raskt inn til han å koste å det eneste jeg klarte å tenke var, du er min nå. Endelig er vi et og sammen for alltid. Mamma fortalte meg at jeg nokk burde gi stall eieren også en klem ettersom hun hadde et supert tilbud til meg ang stall leien, og dette gledet meg så at tårene klarte jo ikke enda å stoppe. Jeg gikk med en gang ut av boksen og rett bort å klemte henne og takket så mye for det super tilbudet. Det var som alt bare fikset seg og ble helt perfekt, jeg hadde plutselig fått bursdags ønske mitt oppfulgt å hadde drømme hesten min. Jeg var så lykkelig og ante ikke hvilken fot jeg skulle stå på siden jeg følte jeg bare svevde på en stor rosa sky. Nemlig min sky som var full av lykke! 

Det var da jeg forsto hvorfor pappa var der å hvorfor Rebekka (stall eieren) var der. Jeg kunne virkelig ikke bedd om noe bedre enn dette her!

Etter tårene hadde til slutt klart og stoppet å var tørket bort men et stort smil rundt munnen min klarte ingen å tørke bort, så begynte vi å ta ut hestene å vi fikk gjort rent i boksene fant jeg ut at jeg ønsket å gå på Hööks. Jeg hadde jo nå min egen drømmehest, så dette måtte jo feires med å gå på Hööks. Jeg spurte mamma og pappa kjempe fint om vi kunne gjøre dette og heldig som jeg allerede var så sa de ja, men lurte på hva jeg trengte der. Jeg viste ikke enda hva jeg trengte så ærlig svarte jeg ?Jeg vet ikke, jeg finner alltid noe? med smilet godt rundt munnen min. Hadde jeg ikke har øyrene mine hadde smilet gått rundt! Jeg fortalte de alle at nå ønsket jeg meg sage spon til jul så jeg kunne ha i stallen og 1 år gratis stall leie som da har blitt forhånds betalt. Jeg vet det var litt høyt ønske til jule gave men er alltid lov å drømme litt. Jeg fortalte også x forloveren min at jeg nå ønsket meg lyseblått eller turkis biotane hodelag til bursdagen min ettersom jeg har tenkt å ha turkis å lyseblå som farge på utstyret til Dröpi. 

 
Etter vi hadde vert i stallen hjalp pappa og x forloveren meg med å være med å skifte dekk på bilen så vi kunne kjøre inn til Kristiansand å gå på Hööks. Når vi ankom Hööks hadde jeg ikke enda funnet helt ut hva jeg trengte men da jeg kom inn og begynte å se rundt, var det plutselig mye jeg trengte og shoppet og feiret dette med masse heste utstyr og litt stall klær. Etterpå var det bort på biltema og shoppe litt der også, men jeg havnet med en gang i avdelingen der de har litt heste utstyr der også å fikk med meg noe til Dröpi der også! Når vi var ferdig og shoppe kjørte vi tilbake til Mandal og avsluttet denne fantastiske dagen med å gå på kina resturante og spise mat alle sammen (meg, mamma, pappa & x forloveren min). Meg og mamma gikk opp i stallen ikke så lenge etterpå og stelte hestene våres og jeg ryddet til i skapet mitt med heste tingene og prøvde alt sammen på Dröpi før jeg la det inn i skapet. 

 

En film jeg har laget ifra når jeg fikk overraskelsen/ bursdags presangen av mine kjære foreldre

Jeg gikk hele dagen med et stort smil rundt munnen min og følte meg som verdens heldig ste jente. Jeg hadde fått sett og truffet min kjære pappa igjen og fått drømme hesten min i bursdags gave og supert tilbud av stall eieren å også fått tilbrakt denne fantastiske dagen med min fantastiske mor, fantastiske far. Jeg hadde aldri trodd det var en så stor og ubeskrivelig god overraskelse/ gave de hadde til meg og at mamma hadde planlagt dette så godt til meg. Jeg er så stolte av de alle sammen og jeg lever enda i lykke rusen etter å vite jeg er ny eier av verdens fineste hest igjen!

Til dere som gjorde denne dagen så fantastisk, tusen takk til dere alle dere er verdens beste og jeg kunne aldri bedd om en bedre bursdags gave enn dette her! Jeg er over lykkelig! Tusen takk mamma, pappa & Rebekka! Dere er fantastiske og jeg er kjempe gla i dere alle, nokk en gang TUSEN MANGE TAKK <3 
 

Hva synes dere om filmen?
Har der fått deres drøm oppfylt i bursdags gave?

Xoxo,
Xtine Michelle

 

 Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Hun lager liv og glede bare med å vise at hun er der

Jeg trenger ikke alkohol, fest eller noe for å gjøre helgene mine perfekte når jeg har en fantastisk livlig datter i magen som lager liv og glede bare med å vise at hun er der 

De siste dagene har det virkelig blitt fart på hun lille i magen min. Dette er spesielt på kvelden! Da finner hun ut at nå er det på tide å beveg
e seg MYE å gjøre mamma glad, hihi. Jeg elsker jo hver gang jeg kjenner henne bevege seg osv. Ingenting er mer fantastisk enn det! Så det har blitt litt sene kvelder på meg de siste dagene ettersom hun har funnet ut at det er ekstra kjekt å være veldig livlig når jeg skal sove. Hvem kan vell sove når de kjenner noe så fantastisk inni magen sin, iallefall ikke jeg.

Det var veldig kjekt i dag når hun begynte å gi ifra seg noen enda sterkere bevegelser enn det hun har gjort før. Så ble sittende en liten stund med hånda mi på magen å håpet at hun skulle gjøre det så kraftig flere ganger så jeg kunne kjenne med hånda mi også hvor mye jeg kjente utefor magen. Men den gleden fikk jeg ikke for da skulle hun bare vere litt mer forsiktig igjen. 

Bevegelsenne og måten hun viser at hun er der (forde om du kan lett se det på magen også at hun er der ettersom jeg har baby mage som er veldig tydelig) er bare helt fantastiske. Jeg har aldri opplevd noe så er mer fantastisk å magisk så å kjenne henne der inni å vite at hun ligger trykt og godt i sin midlertidige mage leilighet.  Jeg gleder meg veldig til å se hvordan bevegelsenne blir fram igjennom, å ettersom hun blir større og større nå så blir forhåpentlig bevegelsenne enda sterkere ♥ Gleder meg til ukene frem over og til hun kommer eller bedre sakt er ute (gruer meg veldig til fødselen)! 

Kjente dere sterkere og mer liv i magen når dere var i uke 20 og uke 21?  
Hvordan synes dere at det var når dere kjente liv i magen?

Xoxo, 
Xtine Michelle 

 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.   

 

Ny Header, Hva synes dere?


Da er endelig den nye headeren på plass også! Den har jeg laget selv (jeg pleier å lage headere som jeg har på bloggen selv). Inni hjertet er det bilde av den søte prinsessa mi som jeg skal ha i August 🙂 Gleder meg utrolig mye å kan nesten ikke vente! hehe. 

Hva synes dere om headeren?
Lager dere header selv til deres blogg eller er det andre som lager den for dere?

Xoxo, 
Xtine Michelle 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Nytt design & Bloglovin knapp, Hva synes dere?

Oppdateringene er ikke enda helt ferdige men er ikke mye igjen! + Ny header kommer om ikke lenge. 

I går var jeg rundt på nette og fant gratis blogg design. Jeg kom over en jente som laget noen utrolig flotte blogg design og jeg falt veldig for det jeg nå har valgt å ha. La også merke til spesielt et hun har laget og selger, som jeg vurderer og kjøpe etterhvert. Hun som har laget dette bloggdesigne har link på side banneret som dere kan trykke dere inn på, eller så kan dere trykke på denne linken her: http://rrhdesign.blogg.no/  Så dere kan se de designenene hun har lagt ut for salg og gratis. Hun har også egen facebook side som dere finner på bloggen hennes. 


Har også lagt til en liten rosa knapp for de som ønsker og følge meg på Bloglovin! Det er bare til å trykke på denne knappen som er på sidebanneret med informasjonen om meg. Så kommer dere inn og har mulighet for å følge meg der (og på facebook siden min som er linket til i bunden på blogg innleggene jeg legger ut). 

Hva synes dere om blogg designet jeg nå har valgt?
Bruker dere gratis design på bloggen?
Har dere brukt design av hun her?

Xoxo,
Xtine Michelle  

 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Sikker på det ikke er to?


Siden jeg har fått litt spørsmål rundt det om jeg er gravid med tvillinger, tenkte jeg det var på tide å besvare dette for å slippe flere spørsmål.


I starten av svangerskapet var det spekulasjoner rundt om jeg kunne være gravid med tvillinger (dette var før ultralyd). Grunnen for disse spekulasjonene var at jeg hadde fått mage veldig fort og den vokste utrolig fort også. Det gikk ikke langt tid før de vanlige klærne mine ikke passet lengre og magen ble tydelig. Jeg var stolt over magen men i starten av var det vanskelig ettersom jeg fikk så mye negativ kritikk av andre mennesker rundt meg. Det var som de prøvde å trykke meg ned å påstå at det bare var fett! Jeg hadde jo aldri sett en baby mage før, så jeg slet med og akseptere dette og begynte å lure på om jeg rett å slett hadde lagt på meg (at det altså var fett). Jeg prøvde å google på bilder for å se hvordan andre sin mage så ut tidlig i svangerskapet og jeg prøvde å snakke med min mamma og andre som sto rundt meg som var positive til graviditeten. Noen jeg ikke hadde fått snakket om først om det var baby mage eller om det virkelig var jeg som hadde lagt på meg kommenterte, ?så kjekt, du har allerede begynt å få baby mage?. Og det var da det gikk opp for meg når andre og min mamma fortalte meg at der ikke var fett eller at jeg hadde lagt på meg men at det faktisk var baby mage.

Jeg var ikke så rask med å ta mage bilder ettersom jeg trodde det bare var jeg som hadde lagt på meg og var litt skeptisk til å vise andre magen min å bilder av magen min. Dette gjorde at jeg selv ikke ønsket å ha bilder av magen siden jeg ikke forsto før senere at jeg hadde baby mage. 

Jeg begynte å ta bilde rett før uke 10, men skrev ikke til andre en de nærmeste hvor langt jeg var på vei. For jeg klarte ikke all den negative tilbakemeldingen. Det var vanskelig å håndtere de negative kommentarene av andre og det å klare å være stolt over magen. Dette tok meg flere uker før jeg klarte og være mer stolt over den å innse at det faktisk var baby mage. Nå er jeg jo kjempe stolt over den og har aldri vert så fornøyd med magen min før! Så nå tar jeg bilder ifra hver uke så jeg kan følge med på hvordan den vokser å for å ha minner. 

Da jeg var på ultralyd i va i uke 8 så de at det var en liten baby inni magen, eller jeg liker best å kalle det baby ettersom jeg ikke er så inni hva de kaller de etter forskjellige faser etter hvor langt og utviklet ongen er. Da jeg var på ultralyd igjen rundt uke 12 så de fortsatt at det var en liten baby inni magen min. Så ingen forandring på hvor mange det var inni magen min. Jeg var også til en ultralyd før ca uke 18 og da så de en liten jente som lå inni mage, og det var fremdeles bare ei inni magen min. På den siste ultralyden jeg nå har vert til var de heller ikke noe mer en ei lita jente som lå der inni og koste seg. Under alle ultralydene var alt som det skulle og hun var frisk og ingenting var galt med henne.

Så fort å besvare dette spørsmålet som har kommet noen ganger, så er jeg gravid med en jente og det er ikke tvillinger jeg går gravid med. Hadde jeg gått gravid med tvillinger hadde magen min vert enda større en det den er til nå. Selv synes jeg ikke magen er så stor, men jeg har nokk blitt veldig vant til den. Jeg vet den kom raskt og vokste fort, men det har nå jevnet seg ut og den vokser ikke i rakett fart lengre men det jeg vil si er mer normalt i mitt hode. Alle er jo som sakt forskjellige i svangerskapet og baby magen kommer raskere hos noen og senere hos noen, og det er ikke alle som nesten får så stor baby mage + det er også andre som har større baby mage enn det jeg har til nå.

Så alt i alt er jeg fornøyd med den magen jeg har fått til nå å elsker å vite at det er min lille jente som ligger inni der. Det er jo det mest fantastiske opplevelsen enn kan gå igjennom med å bære fram et barn. Noen får jo også strekkmerker som jeg har fått en del av. Dette synes jeg er litt vanskeligere og akseptere å prøver å tenke at det er bare tegn på at jeg bærer fram min datter, men samtidig så ønsker jeg å kunne få kroppen min mer tilbake så jeg kan gå i bikini og være fornøyd med hvordan kroppen min er. Så håper det kommer seg etter hvert å at dette kan bli lettere og akseptere.

Jeg gleder meg i alle fall til alt jeg har i vente og ukene frem over til hun kommer med å se hvordan de er. Det er jo så spennende tid at jeg nesten ikke kan finne ord for å forklare hvor spennende og fantastiske det er. De som går igjennom det samme eller har gått igjennom det forstår det nokk super lett uten at jeg trenger å utrykke det noe. 

Så nå fikk dere svaret en gang for alle at jeg er gravid med ei liten jente og det er som sakt 1 stykk inni magen min.

Magebilder ifra ca rundt uke 10 og fram til nå (dere kan trykke på bildene så blir de større)

    
ca rundt uke 10                                           rundt uke 12                                           uke 15 + 5

    
uke 18                                                            uke 19                                                   uke 20

 

– Fikk dere baby mage fort?
– Hadde noen av dere problemer med og se at det var baby mage i starten av eller viste dere hvordan det skulle se ut?
– Fikk noen av dere negative kommentarer av andre pga magen deres?
  I så fall hvordan håndterte dere det? 

Xoxo,
Xtine Michelle 

 Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Upassende, Frekt & useriøst!

En liten informasjon!
Ettersom noen av bloggene mine har blitt lagt merke til å tydeligvis ikke blitt husket helt hva som har blitt nevnt i de før noen har kommentert så ønsker jeg bare å informere dere om dette.


Upassende, frekke eller useriøs kommentar blir ikke publisert på bloggen min!
De som har lagt igjen sånn kommentarer kunne i alle fall turt å stått for det de skriver enn å ikke tørre det. For kan enn ikke stå for det enn sier trenger enn ikke å kommentere det heller. Det er dessverre bare sløsing av deres egen tid, energi og kommer ikke til noe nytte for noen. 

Spørsmål ang temaer som er blitt nevn på bloggen som også er skrevet at enn ikke ønsker å besvare eller legge vekt på, blir heller ikke publisert eller besvart! Så det er dessverre bare sløsing av tid å stille disse spørsmålene ettersom dette heller ikke blir lagt vekt på. Dere får vite det jeg føler for å skrive å bloggen min å stille spørsmål ting ang ting jeg ikke har skrevet at jeg ønsker å la være å gå i dybden i eller å legge noe vekt på. Jeg skriver ikke om alt som angår hverdagen min å noen ting skriver jeg ikke i dybden ettersom det er privat!

Bloggene mine er ikke basert på noen! Bloggene jeg skriver er ikke rettet til noen og jeg hinter ikke til noen når jeg skriver dem. Så om noen føler jeg truffet av hva jeg skriver så bør de heller ta det på egen kappe, og i så fall gjøre noe med det om de føler det sånn. Ettersom jeg ikke kan vite hva andre føler ang det jeg skriver og ikke kan legge vekt på det. Jeg skriver om meg og mitt liv, ikke live mitt som angår fortiden eller ting som jeg ikke ønsker å legge vekt på! Jeg utgir ikke informasjon om andre som ikke har noe med denne bloggen å gjøre. Blir det skrevet om andre blir det som regel ikke nevnt navn ang dem, i så fall er det snakket med de det gjelder før det gjøres.

Har noen problemer med dette, for dere kontakte meg personlig å stå for det dere har på hjerte med å si enn å tro det kommer noe nytte av å skrive kommentarer som ?Anonym? osv.

Xoxo,
Xtine Michelle 

Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.  

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top