Fødsel historien – Seriøst det er noe galt der nede!

fødsel på 6 timer og 45 min, 3 press rier, 8 minutter. Raskt ute men raskt tillet bort. 

En dame sin finger var borti hode mitt og deretter kom fingeren inn igjen og la ifra seg noen spor. En tablett som smuldret opp var det som ble liggende. Dette var noe som falt dårlig i smak hos meg men jeg hadde bestemt meg for å være trykt inni magen til mamma litt ti, jeg la meg bare litt lengre ned i magen til mamma imot retningen som var Exit utgangen. Etter flere timer ble jeg forstyrret igjen! Denne dama sin finger kom inn i mitt territorium og plaget meg igjen med enda en ny tablett som ble liggende som spor etter dama sin finger. Dette skjedde hele 3 ganger å jeg begynte å bli lei av dette. De hadde plaget meg med uventede besøk av finger som pirket meg i hode og tabletter å noe som klemte litt på magen til mamma som jeg prøvde å lure meg bort ifra så det ikke skulle klemme på meg. Men ingenting fungerte. Så etter 12 timer med besøk av 3 tabletter trodde jeg at nå skulle jeg få fred, men nei da.. Jeg tror de syntes det var kjekt å komme på uventete besøker å plage meg i min deilige nattesøvn ettersom det var natt hele tiden inni den gode å varme magen til mamma.

 

Etter noen timer uten å bli plaget var det på igjen med besøk. Fingeren kom som vanlig på besøk og jeg hadde fått med meg at de sa de målte åpningen til exit utgangen. De om det, jeg var fult klar over at exit utgangen ikke enda skulle tas i bruk så jeg lå i fe og ro og slappet godt av å tok livet med ro. Jeg hadde fått med meg når de snakket utenfor magen til mamma at de hadde snakket noe om at de skulle ta vannet på mamma kl 14.30 å at klokken nå var 14.30. Dette forsto jeg lite av å trodde at mamma skulle få noe vann å drikke men at de deretter skulle ta det ifra hun, men jeg fikk raskt oppleve hva det egentlig var. For som dere vet lå jeg inni magen til mamma i en fin liten boble som jeg fikk god mat ifra mamma inn i magen min, jeg lå inni her å svevet i vann som var rundt meg å jeg koste meg rett å slett. Jeg hadde det godt å varmt å alt var topp. Det de skulle gjøre 14.30 var definitivt ikke å gi mamma noe vann å deretter ta det bort fra hun så hun ikke fikk det, neida! Det var faktisk at de skulle ta ifra meg vannet mitt. Det kom en lang tynn ting inn og stakk hull på boblen min å vannet mitt fosset ut ifra boblen min.. Tenk noe så frekt de tok ifra meg mitt vann. Dette likte jeg ikke å begynte å tenke litt på exit utgangen men den lyste ikke 100 % enda. 

Etter vannet mitt var borte kom den fingeren av dama igjen! Jeg kunne ikke forstå hva mer de nå skulle plage meg med, kunne jeg ikke bare få være i fred her inne så jeg har fått vert i flere måneder. Det fingeren nå skulle var å tulle med hode mitt. De stakk meg i hode med noe som satt fast der etterpå. Å det var en lang tråd ut og igjennom exit utgangen. Det var virkelig frekt å komme inn her å tulle med hode mitt på den måten å deretter å legge igjen en ledetråd til exit utgangen, akkurat som jeg ikke kunne veien selv men at de måtte gjøre veien åpenlyst så jeg liksom skulle finne den. Huff..

Jeg lå videre inni magen med denne rare tingen på hode med tråd ut exit utgangen. Jeg hørte mamma hadde det svært smertefullt og at hun hadde fått noe som de kalte epidural, som jeg hørte og merket på mamma så hjalp den litt men det var ikke så lenge om gangen før mamma måtte få mer av det som epidural gjord så mamma ikke skulle ha så store smerter. 

Jeg viste at mamma var sliten og var syk, hun hadde nemlig vert på sykehuset noen dager der de hadde vurdert om de skulle begynne å plage meg eller om de skulle vente siden jeg egentlig skulle få være 5 uker å 2 dager til i magen til mamma. Men ut ifra det jeg hadde hørt innenfra magen til mamma om de de snakket om ut forbi magen var at mamma hadde en alvorlig infeksjon og derfor valgte de å måtte plage meg såpass før de egentlig skulle plage meg i den deilige og varme boblen min inni magen til mamma. Jeg merket ikke noe til at mamma var syk og hadde en alvorlig infeksjon i kroppen sin så det hadde ikke gjort meg noe om jeg måtte vert litt lengre uten om at jeg da hadde satt pris på å fått litt bedre plass inni magen, for det begynte å bli litt trangt for å si det greit.

Etter flere timer der mamma hadde hatt store smerter og fingeren hadde vert på en del overraskelse besøk begynte exit utgangen å lyse mer. Faktisk så lyste den helt 100%, og det var da jeg bestemte meg for å begynne å vise hun dama som hadde lagt trå igjen som en trå ut mot exit utgangen at jeg kunne finne veien selv. Jeg ble plutselig presset ned mot exit utgangen som lyste så fint, det var mamma som tydeligvis var lei av å vente på at jeg skulle ligge inni magen nå.

Plutselig stoppet mamma å presse, men det varte ikke lenge så presset hun igjen. Jeg kjente hvordan det ble små kalt på hode mitt og noen hender holt i hode mitt. Jeg hørte plutselig mamma si ?Seriøst det er noe galt der nede!? hvordan mamma kunne si sånn når det bare var lille meg som var på vei ut kan jeg ikke forstå. Damen som holt litt i hode mitt svarte mamma at ut ifra det hun så, så alt bra ut. Mamma er virkelig rar, tihi. Etterpå presset hun igjen og å så hører jeg bare den merkelige mammaen min si ?Jeg må ha det ut nå!?.. Men halo, tålmodighet må hun da få seg.. jeg var jo på vei ut men exit utgangen var jo ikke så stor som boblen jeg lå i. Mamma presset 3 ganger og plutselig ble det kalt, de fingrene som hadde besøkt meg flere ganger holt rundt meg, jeg var i hender og vips der var mamma! Jeg kjente mamma sin lukt og hjerte hennes. Jeg lå på mamma sitt bryst. Jeg var klar over at mamma å de andre damene ønsket at jeg skulle lage en lyd å såkalt som det var på utsiden av magen ga jeg lyd ifra meg. Jeg storkoste meg med å endelig få være inntil mamma men måtte bare gjøre meg til kjenne uansett om at nå er det sjefen som skriker å befaler!


Her er meg, en sliten men stolt mamma, stolt momma og stolt oldemor.

Jeg roet meg fort ned å hørte stemmen av mamma som snakket til meg. Og de første jeg så som var der var mamma, momma og oldemor. Det var også 2 tanter av meg som var der. De tok en del bilder å jeg hørte de snakket om at meg, mamma, momma & oldemor var 4 generasjoner. Dette var veldig spesielt og kjekt. Men folksomt var det. Det var flere ukjente damer der som jobbet på sykehuset.

Da jeg lå på mamma sitt bryst var det momma som klippet bort mat snoren som jeg og mamma hadde hatt som hun ga meg matt igjennom. De kalte det navlestreng men jeg liker å kalle det mat snor.

Etter jeg hadde fått vert på mamma sitt bryst bare en kort stund var det to damer som jobbet på sykehuset som tok meg bort på en benk og begynte å plage meg med å veie meg og måle meg.. De målte lengden å hode mitt. Deretter fikk jeg ikke komme bort til mamma igjen! De la meg i en seng og kjørte meg bort. På veien bort ifra mamma stoppet de kort opp i gangen så moffar og oldefar kunne få se hvor søt jeg var og så var det bort ifra de også. Jeg ble trillet bort ifra alle og inn på en ny avdeling. På den nye avdelingen koblet de til noen ledninger på meg så de kunne passe på meg og se at alt var bra med meg på noen skjermer. Jeg fikk med meg at grunnen for at de kjørte meg bort ifra mamma var at de måtte koble meg til disse slangene siden de var redde for at lungene mine skulle kollapse. Så pakket de meg også godt inn i tepper å tok på meg noe så var litt merkelig, nemlig en bleie. Dette var vist noe av det nye jeg skulle bli vant til å ha på meg. Her lå jeg i 2 timer før mamma fikk låv å komme inn til meg.

Jeg ble utrolig glad da mamma endelig fikk komme inn til meg igjen. De andre i familien fikk også komme inn to å to sammen med mamma. De tok bilder av meg å jeg fikk endelig ligge inntil mamma igjen å da var alt helt perfekt! Livet utenfor magen er virkelig topp.


#mammablogg  #fødselhistorie #historie  #preamtur 

Dåp forberedelse – dåpsfest lokal

Jeg er så glad å lettet! Min kjære pappa, Mina Adeline sin snille moffar har fikset lokal som vi kan ha dåps festen i etter vi har vert i kirken. Vi har også tilgang til å få bruke kjøkkene på lokalet som han har fått bukket for å leie til dåpen. Å det beste av alt, det var det lokalet jeg hadde snakket mest om å ønsket å få mulighet til å leie. Så jeg ble utrolig glad for at vi fikk leie det. Vi skal reise bort og se på lokalet å planlegge hvordan det skal bli seende ut under dåps festen å hvilken fårberedning vi må gjøre klart til dagen er her. Så er veldig spent på dette. Jeg tenkte å ta noen bilder av lokalet når vi skal bort etterhvert å se på det så jeg kan vise dere ettersom jeg ikke har noen bilder nå av lokalet vi var så utrolig heldige å fikk leie. Jeg vet det er vanskelig til tider å få leie lokal når det er dåp siden lokalene ofte blir fort bukket og når det er på en liten plass så er det begrenset med lokaler å få leie. Så gleden er stor å jeg er spent på dagen vi skal gå å se så jeg kan planlegge foreberedelsenne til puntingen til lokalet. 

Så en stor takk til min kjære pappa, Mina Adeline sin fantastiske moffar som fekk fikset lokal som vi fikk leie. Jeg er utrolig takknemlig og glad for den store og gode hjelpen han ga meg med å fikse lokalet. Ingenting er bedre enn å få litt hjelp til all arbeidet som skal gjøres når det kommer til fårberedelsenne til dåp. 

Var det lett eller vanskelig når dere skulle finne lokal?
Var det mange lokaler der dere hadde dåps festen?
Var dere fornøyde med lokalet dere fikk leie?

Dåp forberedelse – innbydelser

Da var tiden endelig inne for at jeg kunne få laget invitasjonene til dåpen av min vakre datter. Så nå i førmiddag brukte jeg tiden mens hun sov til å lage invitasjonene og bestille dem. Det ble bestilt endel invitasjoner så er spent på å se hvor mange vi blir i dåps festen hennes. 

Jeg ble utrolig fornøyd med resultatet av utseende på innbydelsene og ønsket å vise dere hvordan det ble seende ut når jeg var ferdig. Informasjonen inni kortet er som vanlig så derfor viser jeg bare forsiden på kortet. 

Jeg valgte å ha et hvit kort som har rosa å lilla detaljer ettersom jeg elsker rosa fargen. Jeg har valgt å bruge hvit og lys rosa i fargene under dåps festen så ønsket å ha noe av det samme på innbydelsene også. Bildene som er brukt på kortet er det jeg og min kjære mamma som har tatt. 

Jeg syntes det var så kjekt å lage innbydelsene og gleder meg masse til å lage takke kortene etter dåpen har vert.

Innbydelsene er laget hos optimalprint (<– trykk på teksten så kommer dere til siden deres)
På optimalprint har nå 15% rabatter på produktene sine frem til 30.09.13 kl 23.59

 Hva synes dere om resultatet til innbydelsene?
Likte dere å holde på me forberedelsenne til dåpen?
Hvor bestilte dere innbydelsenne til dåpen til deres barn?

 

 

Dåp forberedelse – inskrivnings dag og dåps datoen er satt


I dag er dagen der min fantastiske datter skal bli innskrevet i kirken. Jeg er veldig spent på hvordan det går å hvordan det fåregår, siden jeg aldri har gjort dette før. En gang må jo bli den første å det er nemlig i dag. Det blir godt å få det overstått å vite at nå er jeg enda et steg nermere å ha mere ting klart til dåpen. Jeg har fått fikset endel viktige ting nå til dåpen, noe jeg er utrolig glad for (skriver om det i eget innlegg). Dåps datoen er også blitt bestemt nå å det blir den 10. November. 2013. Jeg gleder meg veldig å er utrolig spent på de videre forberedelsenne som er. 

Jeg skal skrive Mina Adeline inn i kriken i Birkeland (det er her jeg bor nå) men om dåpen blir her eller om den blir en annen plass, avslører jeg senere i eget blogg innlegg!

Hvordan gikk det på innskrivning da dere var på det med deres barn?
Syntes dere det var mye å fikse til dåpen?
Følte dere at dere skulle hatt bedre tid til fårberedelsenne til dåpen?

Del 2 Footprints In The Sand – Snart klart


Da er gips avstøypningen som jeg gjor i går kveld ferdig tørket, og nå har det blitt et resultat jeg er super fornøyd med. Jeg har fått til å lage 3D avtrykk av foten og handen til min kjære datter. Det er 2. gangen jeg prøver på dette ettersom det første resultatet ikke var helt som håpet på. Jeg har valgt å spare på begge to siden jeg ønsker så sterkt å ha så mange minner som mulig ifra hele tiden frem igjennom. Avtrykkene er jo bare perfekte uansett siden det er avtrykk av min kjære Adeline sin fot og hand. Men dette resultatet som ble nå 2.gangen er akuratt som jeg ønsket å få det til. 

Her er resultatet:

Her er resultatet av avstøypning av den høyre handen og foten til Mina Adeline etter den har stått å tørket over natten.

Nå har jeg bare igjen å male rammene, lime på gips avstøypningen i rammen og sette på oppheng feste på rammen så jeg kan henge det opp på veggen 🙂

Hva synes dere om resultatet?
liker dere sånne minner?

Footprints In The Sand


Da har jeg prøvd på avstøypning av fot og hand avtrykket til lille jenta mi igjen, der jeg fikk hjelp av min kjære mamma også. Mina Adeline lå å sov mens vi gjor det, så det var utrolig greit at hun var så avslappet siden det gjor at de ble lettere å få tatt avtrykkene da. Vi hadde prøvd en gang tidligere men ønsket å prøve igjen for å se om vi kunne få et bedre resultat, siden vi ikke var helt fornøyde med sist resultat. 

Først lagte vi til trolldeig som jeg la oppi formen som jeg tidligere hadde laget til. Der tilpasset jeg trolldeigen til formen å jevnet den ut. 

Sånn så det ut etter det.

Der etter la jeg først foten til Mina Adeline oppi og trykket den ned i trolldeigen. så tok jeg handen hennes og la den oppi og plaserte den sånn som jeg ønsket å ha den å trykket den også ned i trolldeigen. 

Så ble resultaten sånn som dette.

Dette resultatet ble jeg fornøyd med så da var det bare å sette igang å lage til gipsen som jeg nå skulle fylle opp på toppen av avtrykkene og trolldeigen.

Sånn så gipsen ut når jeg var ferdig og røre den ut med vann.


Sånn så det ut til slutt når jeg hadde helt oppi gipsen og deretter støttet jeg det litt opp i kantene rundt så det holder formen.

Så nå er det bare å vente på at gipsen har tørket så jeg kan ta den ut ifra formen å ta bort trolldeigen. Er så utrolig spent på resultatet å håper at det blir bedre enn sist gang. Denne gangen når jeg laget det er hun akuratt 9 uker. Men har både malings avtrykk og gips avtrykk i 3D fra når hun var mindre og ifra når hun var på sykehuset. 

Slutt resultatet legger jeg ut så fort det er klar så dere kan få se 🙂

I denne pakken jeg kjøpte følte det med oppskrift på trolldeig og det var et sett med 3 rammer, maling, gips, utstyret enn trenger for å lage formen, underlag til der du har det på når du jobber med det, oppheng merker, malekost og lim. Jeg likte det utrolig godt å håper avtrykket blir bra nå men er virkelig ikke det letteste å lage når det er 2 gangen jeg lager det å jeg hadde aldri hatt hendene mine i trolldeig uten om når jeg var i barnehagen (men det hysker ikke jeg noe av stort). Så det er utrolig spennende og kjekt å prøve ut sånn ting så dette å ikke minst få ha disse minnene til evig tid å med hvor små bena og hendene hennes er når hun blir større. Jeg har tenkt å ta andre typer med avstøypning men det kan jeg skrive om senere når jeg har fått det hjem den typen jeg skal prøve ut å hvordan det blir. 

Nå gjenstår det bare bare å male rammen til avstøypningen og vente til det er tørket å pusse det til å få det oppi rammen. 

Har dere laget gips avstøypning i 3D av barnet deres sine hender og føtter?
Ble dere fornøyd med resultatet?
Synes dere det var vanskelig?

 

Snurr Film – Guds gave

Endelig har jeg fått satt meg ned å lage en liten film trailer på en film ifra sykehuset når jeg skulle endelig få møte min nydelige datter og frem til nå. Filmen er av meg å min fantastiske datter, Mina Adeline. Det er en film som viser stolte øyeblikk, glede, og livets gave som en har fått ved å få muligheten til å få bli mamma.

Jeg har valgt å kalle filmen for guds gave ettersom jeg har valgt å se på det å få muligheten til å få Mina Adeline inn i mitt liv er en gave som gud har gitt meg. Jeg har en kristen tro, noe som kanskje mange ikke hadde trodd. Men jeg har nokk et videre syn på religionen enn endel andre har. Jeg trenger å ha en tro å jeg trenger å ha den tryggheten som det gir meg. Mange vil nokk si at det at jeg har fått barn uten for ekteskap å nå er alene mamma er en synd, men det er opp til hver enkelt om hva de vil tenke å tro om det. Jeg ser på det som noe som ikke er en synd og alle barn er en gave. Ingen barn har bedd om å komme til verden i forskellige situasjoner som de kommer til verden i å alle barn er like høyt elsket! 
*Jeg kan opplyse at jeg kommer ikke til å publisere hvis det kommer noen upassende kommentarer ang dette, så det er isåfall sløs av tid om noen kommentere det. Blogginnlegget handler somsakt om filmen jeg har laget og ikke om troen og valgene som har blitt tatt ut ifra forskellige situasjoner.*

Det er ingen bilder i denne filmen det er bare film snutter, men på den lengre filmen jeg skal lage kommer det til å være bilder ifra før jeg fødte datteren min, før og etter bilde av magen før jeg fikk henne og etter, Det er bilder av hun dagen etter hun ble født osv. Den kommer til å vise tiden våres ifra sykehus tiden som varte noen uker siden hun ble fortidlig født og trengte litt hjelp på nyfødt intensiv avdelingen på sørlandets sykehus i kristiansand. 

Jeg ønsker å vise dere en liten film trailer av den kommende filmen som jeg skal lage som kommer til å handle om livet frem til nå sammen med min nydelige datter.
Håper dere liker film traileren jeg har laget.

Hva synes dere om filmen?
Har dere laget film av deg å barnet deres?
Liker dere å filme og ha minner av barnet deres?

 

Allerede 2 måneder

Tiden flyr avgårde å i dag er det allerede 2 måneder siden jeg lå på fødestuen og skulle endelig få treffe min nydelige datter.Tenk jeg hadde gått å ventet å forberett meg i 7 måneder og 3 uker på den store dagen, å nå er det allerede 2 måneder siden livet mitt ble helt forandret. Jeg trodde aldri det gikk ann å bli evi glad for en liten rap etter mat, en bleie med avføring og en bløt bleie. Jeg trodde aldri at det å fortelle å være opptatt av gulping, avførings fargen, hvor bløt en bleie er, hvor kjekt det skulle være å vaske klær osv, skulle være så kjekk. Men det er langt ifrå bare det! Det er så mye mer.

Da jeg var mindre å trodde jeg hadde hele vettet å viste så utrolig godt hva kjærlighet er, hadde jeg virkelig ikke peiling! Jeg hadde faktisk ingen anelse om hva kjærlighet var å hva det ville si at en mors kjærlighet til sitt barn var. Det kan jo virkelig ikke sammenlignes med en kjærlighet til en gutt/mann! Kjærligheten til en gutt/mann er jo bare 0 nada iforholt til den store å evige kjærligheten en mor har til sitt barn. Å tenk denne kjærligheten har jeg vert så heldig å fått oppleve, ja ikke nokk med det! Jeg får leve i det hver dag resten av mitt liv. Jeg har vert så heldig å fått den største gaven i mitt liv å fått en så fantastisk datter. Jeg kunne aldri vert mer heldig enn det! Jeg er så utrolig glad og føler virkelig at jeg kommer til å leve i en evig lykkerus med det fantastiske livet det er å få være mamma.

Min kjære datter lyser opp dagen og nettene mine. Det er ikke tid til å kjede seg eller noe, Hun fyller opp hele tiden og er den beste sjefen noen gang. Til å med en arbeidsgiver kunne ikke vert en så god sjef, for denne sjefen er en født sjef uten å trenge noe utdanning den har bare en uendelig kjærlighet og glede, ja rett å slett alt! Er det ikke bare helt sykt? Det er jo bare super fantastisk! <3

Men som dere alle nokk har forstått så har min søte og fantastiske lille solstråle 2 måneders dag i dag. Hun ble født 5 uker fortidlig men fy søren hvor sterk og flink hun er. Hun vokser i rekord fart og er allerede oppi 3990 gr og er allerede 54,6 cm lang! Å tro meg, jeg er så stolt jeg vet ikke hvilken fot jeg skal stå på. Jeg bare svever for jeg klarer ikke å bestemme meg for hvilken fot jeg skal stå på av denne stoltheten over for hun. Hun er en glad jente uten stopp. Hun smiler og koser ser uansett om hun stakkar har kolikk. Hun er blitt utrolig sterk med å bruke hode og bena. Hun har utviklet seg kjempe bra og jeg elsker å se utviklingen som skjer å så fort som det skjer. Jeg er sjokert! Nå er jo jeg første gangs mamma så hvor fort eller sent det egenglig skal skje vet jeg ikke, men jeg er stolt uansett.

I dag siden hun er 2 måneder allerde så benyttet jeg denne anledningen til å ta på hun noen av de nydelige kjolene hun har og tok noen bilder.
Så her er noen av 2 måneders bildene av min nydelige prinsesse.

Hva synes dere om bildene?
Føler dere tiden går for fort sammen med barnet deres?
Tok dere 2 måneders bilder av barnet deres?

Ukens antrekk – Tullejente

Favuritt antrekket på Mina Adeline, for hver uke! 

Denne uka har det som vanlig vert mye kles skifte, siden hun gulper endel. Dette er jo somsakt helt vanlig for små barn. Det er også vanlig at det går flere antrekk til dagen pga gulp osv, så vaskemaskinen er virkelig ikke arbeids ledig her i hus. Men er jo godt den også får vert i arbeid. Oppi alle anrekkene som min nydelige datter har hatt på seg iløpet av denne uka, er det et antrekk som har passet henne super bra. Hun er jo en liten jente som liker å tulle litt. Hun er ofte kledd i rosa, eller har noe som det kan skimte litt rosa oppi i anrekket. Til en forandring denne uka så har hun hatt litt andre farger også på seg. Hun har blant annet blitt kledd i litt mer lilla, noe jeg synes hun passer veldig godt. Så denne ukas antrekk ble rett å slett en lilla boddy som det står tullejente på og en hvit bukse. 

Her er bilde av ukas antrekk:


Boddy – røff og tøff (Kristiansand)   //     Bukse – H&M – Smurfe sett med flere deler i et

Jeg kommer nokk til å prøve å bruke litt forskellige farger på hun frem igjennom, så blir spennende å se om jeg klarer det. Jeg merker jeg liker utrolig godt både rosa å lilla fargene på hun nå for tiden, men alt kan jo forandre seg. Rosa fargen er å forblir hele tiden favuritt fargen min, så det vil nokk gå endel igjen i klærne hennes nå som hun er så liten. Så utrolig men sant hun har ikke noe rosa på seg på ukens antrekk, men jeg liker det kjempe godt uansett. Fint med litt forandring å også ha litt hvitt sammen med farge. Synes det lyser opp antrekket litt og hvit ser jeg på som en ren og lys farge som får meg i humør  (noen mener at hvit ikke er en farge, men vet ikke helt hva annet jeg skal kalle det). 

Hva synes dere om antrekket?
Har dere noen av de samme klærne?
Har dere en farvuritt farge som går igjenn i det dere kler barnet deres i? 

 

Adeline i skinnende sølv


Min vakre datter Mina Adeline, har nå vert så heldig og fått sitt alle første armbånd. Det er i skinnende sølv og det har inngravert det ene av navnet hennes som vi bruker mest til hun. 
Dette nydelige armbåndet har hun fått i gave av sin super snille momma. Adeline liker kjempe godt dette nydelige armbåndet og hun vil ha det på hele tiden. Hun viser tydelig at hun ønsker det når jeg prøver å ta det av siden det enda er litt stort til hun. Men blir kjekt når adeline har våkst litt mer så det passer litt bedre, siden armene hennes er litt små å tynne nå. 

Både meg å Adeline ble super glad da hun fikk dette i gave av sin fantastiske momma og jeg synes det er så kjekt at Mina Adeline endelig har fått sitt første og så nydelig armbånd. Det er bare helt perfekt til min kjære datter. 

Har dere armbånd til barnet deres?
Har dere armbånd med navnet til barnet deres?
Liker barnet deres å ha armbånd på?

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top