NEW IN – EBAY UGG’S

Spenningen stiger, klokken tikker. Den røde bilden triller inn i tunet. Du hører det kommer et svakt smell, det er da du vet, posten har kommet!

… Hvor skal jeg begynne? Jo! Jeg elsker ting som er billig, samtidig som det holder godt. Det sies at enn betaler for kvalitet, å vell skal jeg ikke si meg uendlig i det. Når det kommer til å handle i utlandet er summene av ting enn annen, samt som igjen kan bli billig til tider.

For noen uker siden ble jeg mer aktiv på Ebay, og sannelig kom jeg over ting vi trengte og som var til en grei og billig peng. Jeg har hele tiden hatt i bakhode at kvaliteten kan være dårlig, men jeg har blitt positivt overasket. Kvaliteten til nå på det jeg har kjøpt har vært overraskende bra!

I dag kjente jeg at jeg var utrolig spent på når den røde bilen full av post, skulle annkomme tunet vårt. Jeg var veldig sikker på at i dag kommer det pakke. Noe det faktisk gjor! Pakken med noen søte rosa (etterligning av uggs), var det som skulte seg i postkassen i dag.

Jeg er så fornøyd så langt, og gleder meg til Mina Adeline våkner ifra luren sin. Slik at vi kan få prøve skoene. De virker varme og gode, og jeg er sikker på de kommer til å falle godt i smak hos min lille prinsesse 🙂

NEW IN – HJEMMALGET VÅRJAKKE

Med nål, tråd og en sy maskin, er det spennende å se hva enn kan trylle frem. I går ble jeg jeg ferdig med min første vår jakke til Adeline. Det er den første jakken jeg noen gang har sydd, og sannelig fikk jeg der også til.

Jakken er tynn og luftig, slik jeg synes en vårjakke skal være! Den er romslig og lett, og ble slik jeg selv ønsket at den akulle være. Jeg valgte også å ha trykk knapper fremme, enn glidelås. Dette først for jeg hadde ikke glidelås hjemme, samtidig som jeg ønsket å ha trykk knapper. Det er lett og samtidig litt luftig, og det gir litt pynt på sin måte.

Jeg er selv veldig fornøyd med resultatet, og kommer nokk til å prøve meg igjen på flere forskjellige jakker til Adeline 🙂

Håper dere alle får en flott dag og uke!

EN FORKLARING – INGEN UNNSKYLDNING

De fleste blogg innlegger mange skriver er hvor fint og flott alt er, mange skjuler en realitet som de ikke ønsker å vise og noen har faktisk fine og flotte dager sånn som de skriver. Jeg deler både gode å mindre gode dager, prøver å være åpen slik at dere skal få ta del i store deler av hverdagen våres. Noen ting holder jeg selvfølgelig for meg selv, men det er ting som er veldig personlig og som jeg ikke ønsker å dele med andre. Jeg deler mye, men helheten er vanskelig for alle å en hver å få inntrykk av ut ifra å skrive.

Nå er det noen få dager siden jeg har skrevet og delt noe. Jeg har flere ting på listen jeg ønsker å dele, men etter fullpakket dager med to dager på rad der det har vært flytting av ting fra min barndomshjem. Har dette tatt knekken på nakken min, ettersom jeg har nakkeskade. Jeg har derfor ikke hatt hode til å tenke å klare å få ned noen ord. Jeg har vært sliten ifra turen til Arendal og etter disse dagene med ting som har kommer bort til oss ifra barndomshjemmet mitt.

Vi har også oppi alt dette har koselig besøk ifra familien min, der vi har jobbet videre med å sette inn det “nye” kjøkkene. Et brukt kjøkken vi har fått gratis! Noe som passer oss helt perfekt 🙂

Som dere forstår, det har vært mye på gjøre over flere dager. Så de dagene Adeline har vært i barnehagen, har tiden gått i et. Det er en god følelse å få gjort endel når hun er i barnehagen og har det kjekt, slik at jeg kan bruke tiden 100% sammen med hun når hun kommer hjem ifra barnehagen. den tiden av døgnet som jeg elsker over alt, er den tiden Adeline er våken og hjemme ifra barnehagen. Hun sprer så mye glede og positivitet. Uansett om jeg eller hun er sliten etter en dag i barnehagen så kan vi være slitne i sammen og slappe av å kose når hun kommer hjem ifra barnehagen. For det er så høyt aktivitets nivå og mye de gjør i barnehagen, så jeg merker at hun er tidlig trett de dagene.

Siden jeg ikke er i den beste formen i dag, pga nakkesmerter, kan jeg ikke si noe annet enn jeg kommer snart sterkere tilbake! Jeg har endelig funnet ut hva som er galt ned min datter og hva som er årsaken til hosten, pustestoppene hun hadde for en stund siden,osv. Noe jeg skal skrive i eget innlegg. Jeg er utrolig glad for å endelig få svar på ting, og komme til en konkret begrunnelse ifra spesialist. Det gir en god forståelse, forklaring og en bedre trygghet på alt.

Håper dere alle får en flott helg og en fin dag.

VI KOMMER STERKERE TILBAKE…

… Etter en LANG dag, har det endelig blitt kveld og vi er hjemme!… Mye bilkjøring, siden vi har vert i Arendal på Arendal spesialist senter i dag. Vi er alle super trette, og sengen har stått å ropt på oss med høy stemme for å la kroppene til oss alle få lade opp til en ny og vakker dag i morgen ijen. Pga en så lang dag, med mange times kjøring å mye på bena er det ikke så mye mer å si en…

… VI KOMMER STERKERE TILBAKE I MORGEN …

– * God natt! * –

ALLE BLIR SLITNE I BLANT

I dag har vert en utrolig koselig dag. Vi har vert ute så å si hele dagen, uten om formiddagen. Da var det baking som sto på listen. Vi prøvde oss på de populære men popcakes eller hva det nå heter. Etter å prøvd fortvilet hele 3 ganger, vil jeg nesten heller kalle det capycakes! Etter Adeline hadde sin lange og herlige formiddags hvil, der jeg og min mamma var ute og gjor rent i stallen, trente den ene hesten og hang opp masse nyvasket klær.

Etter Adeline hadde våknet ifra formiddags hvilen sin, var vi ute i flere timer og var også å kjøpte oss is å koste oss med. Da klokken nermet seg kveldingen var det koselig nabo besøk av herlige naboer, som kom og spiste kvelds mat med oss. Det var skikkelig koselig og veldig kjekt å være flere sammen i kveld. Det å spise kvelds og ha måltider med flere mennesker som enn trives godt i lag med, gir enn så uendelig mye glede. Adeline var virkelig i ekstase og hadde ingen planer om å legge seg for kvelden, etter et godt måltid.

Etter 1 time i sengen med preting, kasting av smokker osv, var det bare og kaste inn håndkle og ta hun ned og ut igjen. Kvelds steller med alle dyrene var igang, og dette elsker Adeline å få være med på. Hun jublet og nermest hoppet av glede rundt. God hjelp fikk vi også, så før vi viste ord av det var det klart så hestene kunne komme inn. Jeg var utrolig trett allerede da, men siden Adeline ikke fikk sove var det bare å sette hun i vognen og trille en koselig kvelds tur, det hesten min og min mamma var med. Adeline satt i vognen og storkoste seg så bare det, igjennom hele turen!

Det hele ente med at hun ikke kom seg til sengs og sovnet før halv 11. Jeg er så utrolig trett og stupte derfor i seng selv også. Søvn er jo virkelig noe som enn setter stor pris på når dagene blir fult opp med masse fysisk aktivitet hele tiden. Da kjenner enn at skuldrende senker seg og trettheten kommer snikende frem når kvelden kommer.

I morgen blir det en lang dag, ettersom vi skal til Arendal. Dette for Adeline skal til spesialist for utredning med astma og allergi. Det skal bli godt å få et endelig svar med hva som er grunnen for den grufulle hosten som er og som blir tim sterkere hoste anfall, samt også flere ting på en gang.

Men nå tikker klokken ifra, hode begynner å skrive etter å sove. Håper dere alle har hatt en strålende helg!

ORD STRØMMER PÅ

“mamma..mamma,mamma se”

En vakker barnestemme som former fleren å flere ord, er helt magisk å høre på. Komunikasjonen blir mer å mer utfyllende med ord som forklarer, slik at flere enn bare jeg forstår hun. Tanker, følelser, ønsker begynner å bli mer å mer formet som ord. Det er så uendelig spennende tid, som utvikler seg raskt for hver dag. Ord blir tydeligere, farger blir forstått og satt ord på, frukt blir utalt med navn, osv. Det er så stort og jeg kjenner jeg blir så uendelig stolt hver gang et ord kommer frem og ut ifra munnen hennes.

Jeg merker en stor høflighet ifra hun allerede, noe jeg er opptatt av å være selv og få hun også til å være. Allerede har jeg klart å få hun til å vær høffelig p forstå de viktige verdiene i det. Interessen hennes merker jeg sterk hva er.. Hest! Alt er hest, alt med hest er topp og hester legger hun alltid merke til, uansett avstanden! Hun skal hele tiden ha hjelmen sin på når vi er ute, og bort å ri på hesten min. Da er det aldri mulighet til å få hun bort ifra tanken, hun er fast bestemt og klar på hva hun skal.

Jeg er utrolig glad for at hun har sterke meninger å står fast på det hun ønsker, for det er viktig å ha med seg når hun blir eldre. Selvfølgelig kan det by på litt utfordrende situasjoner i noen tilfeller, men da er det viktig å ha en god komunikasjon og forklare med skikkelige ord og begrunnelser, slik at hun kan ha mulighet å ha en forståelse over hva jeg sier. Om jeg bare hadde sakt nei til noe og ikke forklart, kunne jeg aldri forventet at hun skulle hatt forståelse.

Det er en utrolig spennende tid og stadier som vi går igjennom sammen. Jeg nyter hver en dag, og føler meg velsignet som er mamma til min herlige og fantastiske datter.

FARGET VÅRSTEMNING

Solen skinner og måleståkken trekker nye tall for temperaturen i dag. En herlig får/snart sommer følelse inntreffer. Det er nå enn merker at en liten shopping tur for innkjøp av blomster, virkelig er perfekt.

Vi var derfor på en koselig shopping tur med den herlige nabodamen våres i går. En fantastisk dag som jeg virkelig ikke ønsket skulle ta kveld. Masse herlige blomster å dufter (det lille jeg kjente ogs tett neste grunnet forkjølelse), men uendelig koselig var det! Masse flotte ute gjenstander sto sammen med masse blomster, og jeg ble helt i hundre å ønsket egentlig å kjøpe med halve butikken, noe som jeg bare måtte slå av meg for det hadde aldri vert reelt en gang.

Vi fikk kjøpt med oss noen flotte blomster å potter/ute ting. Det var så kjekt å få piffet det opp litt her hjemme. Samt forsterke vår/den begynnende sommerfølelsen. Sommerblomstene var for tidlig å kjøpe enda, siden frosten ikke har reist helt bort om natten. Men litt herlige blomster som tåler det er bedre enn ingen!

Siden jeg hadde store smerter ogsa magesåret som jeg har, klarte jeg ikke samle hode for å skrive om den flotte turen våres i går. Smertene var så intense og store, at det var rett å slett umulig å prøve å få ned noen ord. I dag er heldigvis smertene litt mer dempet, men skulle virkelig ønske jeg ikke hadde magesår, men det kommer seg nokk med litt tid 🙂 jeg velger hvertfall å håpe på det.

I dag blir det også en koselig ute dag, noe vi allerede har hatt i dag og skal ha videre i dag. Slikt vakkert vær, så går det ikke ann å sitte inne. Flere blomster skal plantes og med 12 mål rundt eiendommen er det nokk å pusle med ute, noe som er utrolig kjekt. Samt også med dyr som skal ha stell og mat. Bedre sakt, koselig ting er det alltid å gjøre her! 🙂

Håper alle får en strålende helg og at god været også har kommet til dere.

FARGERIK STØYDEMPER

//REKLAME//

Pakke i posten, er like spennende hver gang! Hva sjuler seg i postkassen nå?

For noen dager siden satt jeg å shoppet litt på internett, jeg klikker hjem noen flotte personlige smokker ifra navnesmokken.no. Et stort utvalg samt også herlige farger, som gjor valget litt vanskelig. Jeg kunne velge selv hva jeg ønsket at de skulle stå på smokkene, noe som var både morsomt å kjekt!

Valget ble hele 4 forskjellige pakker med 3 smokker i hver pakke. Spenningen på å få dem hjem var stor, så da smokke pakken kom i dag ble jeg kjempe glad.

De va helt perfekte, både fargen og skrivet på dem. Jeg hadde også skrevet en koselig hilsen til Mina Adeline, som hun får sammen med smokkene når hun kommer hjem ifra barnehagen i dag. Det blir kjempe kjekt å se gleden som hun viser når hun får pakke.

VI GÅR ALLE I HVER VÅRES SKO

Hver gang du tråkker rundt i sand, lager vi alle hver våres spor. Vi etterlater spor ned egne følelser, tanker å erfaringer. Ingen spor er like, men dype kan dem være uansett. Men betyr det at vi alle skal lære ifra andre sine fotspor i sandne, og unlate oss å lage egne?

Vi er alle mennesker. Mennesker som er forskjellige, ingen er like men flere kan ha ting til felles. Samtidig som vi er forskjellige mennesker, har vi alle forskjellige meninger, ønsker, tanker og erfaringer. Et liv blir bygget opp på opplevelser som der igjen skaper erfaringer. Til å med små barn lager egne erfaringer, for foreldre kan ikke springe etter dem å si “ikke gå der, for da detter du” for hva gjør barne da? Jo det går faktisk akkuratt der du sa det ikke sko det, for det fungerer ikke slik at de bygger sine erfaringer på hva som er dine egne. De må falle på den plassen, for å forstå at der faktisk var tilfelle. Det var selvfølgelig ikke et tilfelle som vi foreldre gjorspå at skal skje. Vi flytter selvfølgelig barnet bort ifra en slik situasjon, om vi ser den komme. Men dere forstår poenget!

Slik er mitt liv også. Min tilværelse som alene mamma, kan ikke bygges på andre sine erfaringer. Det kan bygges på hva min magefølelse sier å hva erfaringene som blir bygget opp hele tiden som den mammaen jeg er. Vi er alle forskjellige foreldre, fordi vi er forskjellige mennesker. Der igjen vi kan ikke bygge våres meninger å følelser ut ifra hva andre mener, ønsker å føler. Desverre er det ofte der det skaper komflikter å vanskeligheter. Det er vanskelig for alle å akseptere noe vi ikke ønsker selv, gagner oss på de måtene vi selv ønsker eller som vi er enig i. Det er vanskelig å innfinne oss etter noe som går imot oss selv. Der igjen er det også viktig og se ut ifra alle situasjoner om hvem som faktisk kan bestemme ut ifra forskjellige situasjoner, og prøve å komme til en enighet. Desverre opplever jeg mange ganger at slike ting blir vanskelig for andre. Men vi alle må gjøre det som vi føler er rett for oss og de viktige som vi har rundt oss, nemlig de dyrebare barna våres! Vi må prøve å tenke igjennom hva som føles rett ut ifra dem, hvilke situasjoner som passer barna vi har ut ifra stadiet som de er på. Ingen kan presse små uskyldige barn til noe som ikke er rett for dem, og som vil gi dem en påvirkning som skaper usikkerhet.

Dette er det jeg hele tiden tenker på. Jeg lager mine egne spor i sanden, sammen med min datter! Mange spor fyller sanden, men det er spor ifra andre med andre sine erfaringer å liv. Jeg kan prøve å tråkke i dem, men det passer ikke mine sko, pga alle sine spor er forskjellige.

MINNERIK DAG, MED BARNEHAGEN PÅ BESØK

For en liten time siden dekket roen seg igjen på småbruket våres, etter et uforglemmelig koselig besøk av barnehagen skom Adeline går i. Det var en ro som gjerne ikke trengte å komme så fort som den gjor, ettersom det var så utrolig kjekt å ha dette besøket.

Jeg var utrolig spent på Adeline sin reaksjon da barnehagen skulle komme. Hun ble veldig overrasket å forsto veldig lite da to av de voksne å seks barn ifra barnehagen plutselig var hjemme hos oss. Kort tid gikk det før Adeline spradet rundt og var i en ekte jubel av glede, for det koselige besøket vi hadde. Hun viste dem godt rundt på gården, dyrene og den nye lekeparken som hun har. Sandstranden hennes viste hun også frem. Det virket som hun var stolt over å vise hjemme sitt til de andre, og hun var overraskende flink til å dele på både meg og tingene sine. Hun lot de andre få klappe og holde dyrene, og var ikke vanskelig med noe.

Eller… Da barna skulle få ri, var adeline først ut. Som den hestegalne jenta hun er, var det ingen ønske om å gå av ifra hesteryggen ijen. Tårefult øyeblikk inntraff defor, men med litt forklaring og lek var tårene byttet om til smil å latter.

Alle barna virket som å ha en flott tid her på gården. Samholdet var magisk å se på, både med lek og hverandre, samt også sammen med dyrene. Det var en uforglemmelig kjekke formiddag, som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg håper virkelig det blir flere slike besøk!

Da vi skulle spise, flyltet vi inn i den åpne garagen våres. Den var omgjort til koselig uteplass, ned høy å sitte på, samt også noen bil dekker som det lå ull dekken oppå. Slik at vi alle skulle holde varmen. Jeg hadde også laget til et midlertidig bord, med to bildekk på bakken og en plage på toppen. Etter et skikkelig måltid, fikk både små og store hjemmelaget boller. Noen “klassiske” boller, noen med gul krem og noen med rosiner. Jeg var virkelig dypt imponert over hvor flinke alle barna var, samt også Adeline så kunne sitte stille (og på samme plass) under hele måltidet! Aldri har jeg sett min egen datter sitte stille så lenge på en plass uten om spisestolen sin. Det var et måltid som overrasket meg stort, og som de i barnehagen fortjener stor skrøyt for. Slik jobb med å få barna til å forsto de grensene og reglene som de har, er stort når de klarer å få så mange barn på en gang til å høre etter. Jeg er dypt imponert!

Under besøket fikk alle dyrene hver sin dose med koselig oppmerksomhet og kos av både små og store. Alle barna var flinke til å være forsiktig med dyrene og behandlet dem på en vakker måte. De fikk klappe og holde både kaninene, kattene og hundene. De som ønsker fikk også klappe på hestene og ri på den ene hesten (ettersom de andre to er under inn ridning).

Da barnehagen skulle gå, valgte den andre araberen (min mamma har to arabere) og lage et lite eget show, som vell å merke ikke var planlagt! Han åpnet plutselig opp boks døren sin, og kom springende ut på en elegant måte. Jeg fikk sprunget bort imot han og passet på at han ikke kom bort til barna. Videre sprang han elegant bort over veien, og virkelig viste seg frem. Barna var trygge hele tiden og jeg passet godt på at han ikke kom forbi meg, bort imot barna og de voksne. Min mamma var alene på hesteryggen til den andre hesten og ridde inn på gjorde våres, som den løse vakre araberen til min mamma også valgte å springe inn på etter kort tid. Dyr har selvfølgelig sine tanker å meninger, som tydelig kom frem at han ønsket også å få komme ut.

Det var en flott formiddag med somsakt et uforglemmelig kjekt besøk. Jeg tror både små og store hadde det super kjekt og fikk skape minner som for alltid vil bli husket.

Nå ligger Adeline og sover så søtt, på den forsinkede formiddags hvilen. Jeg kan tenke meg hun var god å trett, etter en så aktiv å koselig formiddag, med så mange inntrykk og nye minner som ble skapt.


#mammablogg #ungmor #barnehage #besøk #minner #foreldreogbarn #familieogbarn #foreldre #familie #barn #dyr #kvinesdal

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top