A start of a great change

Det er mye som skjer i hverdagen min og nå er de store forandringen satt igang ;]

 I sist uke var jeg på sikkerhets kurs for oljearbeidere og det skal jeg legge ut en blogg om iløbet av kvelden eller iløpet av morgendagen. For de som er interiserte i og lese den. 

I det siste er det mye som har sjedd og jeg holder på meg og jobbe endel med meg selv. Så i dag fant jeg ut at det var på tide og friske opp litt av utseende. Det innebærte at meg og en vennine farget etterveksten min og deretter fant jeg ut at det var på tide og gjøre det jeg hadde snakket leeeeenge om, Nemlig å ta Sidecut! Tro meg jeg har tenkt veldig mye fram og tilbake på dette øver en veldig lang stund men i dag fant jeg ut at det var på tide og heller gjøre noe med det enn å bare tenke på deg. Jeg har også fått hørt endel av folk at jeg hadde passet det osv. Så da ente jeg med og gjøre det i dag. Eksakt tid som det lange håre mitt på siden forsvant var kl. 17.00 xD 

Jeg var så nervøs før jeg skulle gjøre det og tenkte veldig fram og tilbake hele tiden, men jeg håret vokser ut igjen og hvorfår ikke bare prøve. Resultatet ente veldig bra, og jeg ble super fornøyd. Jeg angrer ikke noe på at jeg jore det.

Her er et bilde av resultatet:

Hva synes dere om resultatet? 🙂

Resten av dagen har jeg vert med venner, satt inn den nye cd spilleren min i bilen og bare slappet av 🙂
Her er et bilde av den nye cd spilleren min til min lille søte A3’n :

 

Xoxo,
Xtine Michelle 

Between love, between hate..


If you have a problem, do not put the blame on you or anyone else. Accept the problem and let it go! Everyone makes mistakes, but everything can be perfect again. You just need to have faith!

Det er nokk mange der ute som har vert oppi en tøff kjærlighets liv i sin fortid. Men er det ikke på tide og leggen den fortiden bak seg og komme seg videre og se heller det positive i kjærligheten? At det faktisk er en der ute som er perfekt for akkurat deg.. Selv har jeg vert oppi noen få seriøse forhold, men vis jeg kunne ha valgt så hadde jeg aldri syntes at det hadde våre feil og ha sluppet noen av de harde erfaringene som jeg har fått ut ifra noen av den. Eller selvfølgelig så har de forholdene jeg har vert i lært meg mye og jort meg til den jeg er i dag. Men samtidig så prøver jeg og ikke hate fortiden heller, fordi den har gjort meg til en sterk jente som faktisk har ben i nesa!

Det jeg merker ofte blant folk er det at mange har blitt skremt ifra de forholdene de har vert i og ønsker og bare gi opp alt som kalles kjærlighet. Jeg forstår dem veldig godt ettersom jeg har blant annet hatt et veldig hardt forhold som preget meg veldig og som enda sitter i til tider ettersom han jeg var sammen med for mange år siden var psykopat!
Når jeg hører om andre som har hatt harde forhold som har knekt dem en del og slitt dem ut, så får jeg veldig medfølelse for dem. Men samtidig så ønsker jeg så sterkt at de skal klare å se fram over og tenke at det er fortiden og at de heller må fokusere på framtiden og det som er rundt dem i dag. 

Some people care too much, I think it’s called love!

Mange der ute har nokk vert oppi forhold som har skremt dem, slitt dem ut, gjort noe med dem psykisk osv. Men det som er viktig og fokusere på etter sånne opplevelser er det at alle er ikke like. Om du har vert oppi det 2,3,4 ganger eller flere så er det så viktig og ikke ta alle under en kam. Fordi plutselig møter du en person som ikke er sånn som de andre du har møtt men samtidig så er du kanskje redd for at det skal være den samme «fellen» som du var oppi, men det finner du aldri utav før du bre hopper i det og blir kjent med personen på den måten du måtte ønske. Og det er bedre og snakke med de andre rundt eller den personen du møter som du ønsker f.eks og bli bedre kjent med enn og kansje bare dytte den personen bort etter kort tid vis det er noe som kanskje kan stresse deg selv litt, eller få deg til og bli usikker på situasjonen osv.. For den andre personen klarer sjeldent og forstå noe så lenge du selv ikke åpner deg opp. Men det er jo viktig ifra begge parter! Men om du blir skremt bort i noen sitasjoner av en person, så heller snakk med personen og ha en god kommunikasjon enn og bare dytte personen bort, for tenk om det var en person som bare ville deg godt eller som bare var kjempe bra for deg.

Situations can be better, you just have to believe..

Alle sitasjoner kan bli bedre hvis en bare gir situasjonen lov. Alle har sine sekker de bærer med seg, men noen klarer letter og gi slipp på de sekkene som det er kanskje er noen harde ting som er oppi og noen sliter mer med det. Men husk og heller ha en åpen dialog og ikke steng det inne.

I min fortid var jeg oppi blant annet et veldig hardt forhold som jeg nevnte ovenfor. Det forholdet varte en god stund og ble et stort kapitel i min sekk. Men jeg har klart og komme meg veldig godt på vei med og bare legge det bak og vite at det er fortiden og ikke nå tiden. Den fortiden der er et gammelt kapitel som jeg ikke ønsker skal være i min nåtid. Nå har jeg også vert så heldig og møtt på en helt fantastisk gutt. han tar godt vare på meg, behandler meg med respekt og behandler meg ekstremt fint. Han tar vare på meg og stiller opp for meg, jeg klarer også og holde en åpen og grei dialog med han. Han som jeg har truffet holder jeg på å bli enda bedre kjent med og jeg har ikke noe vondt og si om han og jeg er spent på å se hvordan tiden fram over kan bli. Jeg har vert åpen med han om hvordan ting har vert før og jeg blir forstått og jeg vet at han her ikke er som fortiden min har vert. Han har til og med klart å bygge selvtilliten min litt opp også, og det har ikke noen klart på all den tid! Han aksepterer meg for akkurat den jeg er og jeg aksepterer han for akkurat den han er og det er ikke noe jeg ønsker og forandre i det hele med han, han er perfekt akkurat for den han er. Sånn som ting har vert fram til nå, har vert magisk.

Be easy, think simple, and everything will be easy

Men til dere alle.. om dere har noe som plager dere, et problem, er hard fortid, en hard kjærlighets opplevelse ifra fortiden osv. Heller aksepter det og deretter bare la det gå, ikke legg skylden over på deg selv eller noen andre. Bare la det problemet eller den tinge få lov til og passere deg uten å få for mye oppmerksomhet! Og om huska å heller ha en åpen og god dialog med andre eller din bedre halvdel. Stå på og ha troen med dere, alt ordner seg til slutt vis du bare lar det få lov og hvis du bare lar det få komme inn til deg og ikke stenger de gode situasjonen ute pga tvil eller redsel. Heller hopp i det og ha en åpen og bra dialog og ta ting så det kommer.

Denne bloggen er skrevet ut ifra mine meininger og tanker, om dere andre har andre tanker om dette temaet så respekterer jeg det.
Xoxo,
Xtine Michelle

 

 

The new and modern technology, follow my blog on facebook


Ønsker dere og få en rask oppdatering på de nye blogg innleggende mine?
Da er løsningen her!

Hvis det er noen der ute som ønsker og følge bloggen min og få rask og enkel oppdateringer på når det er nye innlegg på bloggen min. Hvis det er noen som ønsker det så har jeg laget en facebook side som dere kan gå inn på å trykke “Liker” på, så får dere de siste oppdateringene fram når det kommer nye blogg innlegg på bloggen min 🙂

Adr til facebook siden er:
https://www.facebook.com/#!/pages/xtinemichellebloggno/276543819036743

Håper denne siden kommer i smak for de som er interiserte 🙂

Xoxo,
Xtine Michelle ♥

Nyttårs filmen kl 00.00 – 1.1.2012 :)

Jeg låvet dere blogg lesere at jeg skulle legge ut filmen ifra nyttårs feiringen når kl ble 00.00 – 1.1.2012 når jeg fikk til youtube. Så i dag har jeg jobbet med det og klarte og få den til, så her kommer filmen 🙂

Håper filmen falt i smak og at dere fikk et lite innblikk nå i hvordan stemningen blant folkene var da kl. slo 00.00 og det var et nytt år 🙂

Xoxo,
Xtine Michelle

My perfect New Year’s celebration!

Jeg har vert litt treg med og legge ut en blogg ifra min perfekte nyttårs feiring som jeg aldri kommer til og glemme! Alt sartet med at jeg ikke hadde noe jeg skulle gjøre på nyttår å tanken slo meg faktisk med og bare vere alene i leiliheten på nyttår. Men så har jeg noen så fantastiske venner som fant ut av dette og overasket meg med og dra meg med ut og feste inn det nye året. Og jeg angrer ikke et sekund på dette, men egentli hadde jeg ikke det store valget for de hadde dratt meg ut uansett om jeg ville eller ikke 🙂 Men det er jo det vi kaller gode venner som passer på hverandre og stiller opp!

Morgenen på nyttårsaften startet med at jeg våknet med en vennine av meg som heter Sara som hadde sovet over hos meg, og med en gang vi våknet var stresset igang ettersom jeg måtte handle og siden jeg hadde bestemt meg for at vi måtte ha stjerneskydd! men tiden rant jo bare forbi å plutselig var klåkken så mye at vi måtte stå på badet og stelle oss for kvelden, jeg fikk vite dagen før nyttårsaften at jeg skulle være med de ut på en fest i Flekkefjord 🙂 Og selfølgelig var jeg veldig spent og gledet meg litt innerst inne for jeg skulle ha en super feiring i sammen med verdens beste venner <3 Ingenting skulle få ødelegge min nyttår!

Etter vi hadde brukt veldig lang tid på å stelle oss og gjøre oss klar så ble jeg sånn som dette:

Hva synes dere? 🙂

Etter alle fiksingen av håret, sminken og klærne så hadde Sara klart og overasket meg med at jeg skulle være med henne hjem til hennes familie og spise kalkun før vi gikk ut! Og jeg er evi takknemlig for dette og maten smakte bare perfekt!

Etter vi hadde spist å var helt klare til og komme oss på bunden av flasken og feire inn det nye året så kjørte faren hennes jente gjengen som skulle til Flekkefjord 🙂 Vi var litt tilige bort men han som hadde festen så ikke ut som å ha noe imot dette 🙂 Jeg hadde også fått en litt god tone med han som hadde festen så gledet meg til og bli bedre kjent med han og jeg var heller ikke så nervøs siden jeg jaffal kjente noe på denne festen men selfølgeli var jeg litt nervøs ettersom det var endel ukjente folk også, men det gikk veldig bra 🙂

Festen var veldig kjek, og vi alle hadde en kjempe kjekk tid der. Han som hadde festen var også veldig snill med meg og passet hele tiden på at jeg hadde det kjekt og at alt var greit for oss alle 🙂 Å det synes jeg er veldig viktig og bra av en person som har en fest og være sånn som det! 🙂 Senere på kvelden gikk vi ned til byen og klokken nermet seg 00.00 – 1.1.2012. vi var litt runt i byen og kikket og traff folk osv, så når klokken var rett før 00.00 så gikk vi ned på bryggen i flekkfjord og sto der til kl var 00.00. Det som var litt komisk var at når klokken var noen min før 00.00 var at hun ene venninen min som heter Dragana så på en klokke som var raskere enn min og sto og ropte godt nyttår til meg og klemte meg osv før kl var 00.00 så vi sto der og hadde nerdteling til min klokke faktisk var det, og med en gang den slo 00.00 ble det fult liv! 😀 <3 Og akurat når kl var 00.00 gikk jeg ønsket mitt for nyttår oppfult! En kjekk gutt som jeg har hatt et øye til og som hadde fått min oppmerksomhet ga meg nyttårs kyss <3 PERFEKT start på det nye året spør du meg! (han kjekke gutten var en gutt jeg hadde snakket litt med før så det var ikke bare en ukjent person, for de som lurer på det :] )  Jeg har også en film jeg ønsker og dele med dere ifra nyttår så dere kan få et innblikk i hvordan det var når kl var 00.00 🙂 men den legger jeg ut en av de nermeste dagene sånn at jeg kan få til youtube først 🙂

Men resten av kvelden var bare helt perfekt sammen med de beste vennene ever! <3

Så til slutt ønsker jeg bare og ønsker dere alle en litt sen men godt nyttår og jeg ønsker og takke de gode vennene mine og folkene som var rundt for å gjøre nyttåren min så perfekt som den var! dere er verdens beste <3

Hadde dere andre en kjekk nyttår?
Hvordan feiret dere andre deres nyttår?

Xoxo,
Xtine Michelle 🙂

Det er en mening med alt!

Mennesker kommer inn i ditt liv for en mening, en periode eller for livstid. Når du forstår hvilken av delene det er, vil du også vite hva du skal gjøre for denne personen.

Når noen kommer inn i ditt liv for en MENING, er det som oftest for å imøtekomme et behov, som du har uttrykt. De er kommet for å hjelpe deg gjennom en utfordring, for å gi deg veiledning og støtte, for å hjelpe deg fysisk, psykisk eller spirituelt. Det kan virke som om de er sendt fra himmelen… og det er de kanskje? De er der på grunn av hva du trenger dem for. Så plutselig, uten at du gjør noe som helst galt, eller på et tilsynelatende upassende tidspunkt, vil denne personen si eller gjøre noe som gjør at deres forhold kommer til veis ende. Noen ganger dør de, andre ganger går de bare sin vei, noen ganger provoserer de deg, og tvinger deg til å ta et standpunkt. Det som er viktig å forstå, er at ditt behov er mettet, din skjebne er fullbyrdet, og deres jobb er utført. Den bønn om hjelp du har sendt ut i universet, er blitt bønnhørt og det er på tide å gå videre.

Noen mennesker kommer inn i ditt liv for en PERIODE, fordi det er din tur til å dele, vokse eller lære. De bringer deg en opplevelse, ro eller får deg til å le! Kanskje lærer de deg noe du ikke vet, eller viser deg noe du aldri før har gjort. Vanligvis bringer de deg utrolige mengder av gleder. Tro på det, det er ekte…., men bare for en periode.

LIVSLANGE forhold lærer deg livslange leksjoner, ting du må bygge opp for å få et solid grunnlag. Din oppgave i dette er å akseptere leksjonen, elske denne personen og bruke hva du har lært i alle andre relasjoner og området av ditt liv.

Det sies at kjærlighet er blind, men vennskap er klarsyn! Du burde ta deg tid til å TAKKE mennesker rundt deg for at de er en del av ditt liv, enten det er for en MENING, en PERIODE eller for LIVSTID. De er alle rundt deg for en grunn!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top