Knøtte har fått navn, blir det avslørt nå?

Knøtte har fått navn! Skal jeg avsløre det eller skal jeg holde det hemmelig inntil videre? Jeg tenker mye? Men svaret på hva valget blir finner dere i denne bloggen. 

Mitt lille knøtt som jeg har pleid å kalle babyen min, men som nå er ei lita prinsesse. Som har det kjempe godt å trykt inni magen min. Har nå fått seg et navn <3

Navnet betyr veldig mye for meg, å selvfølgelig sier det seg jo selv at jeg liker navnet super godt. Navnet har en spesiell betydning for meg ettersom hun er oppkalt etter noen i familien min som betyr ekstremt mye for meg! Hun som prinsessa mi er oppkalt etter satte stor spor i meg å som lærte meg mye å tok seg tid til meg. Hun var kunstner og folk kjente henne godt pga hennes super fine malerier. Det var alltid koselig å være på besøk hos hun å det var så kjekt når vi satt å malte sammen å gjorde ting sammen. Hun var en fantastisk dame som alltid vil være i mitt og familien min sitt hjerte <3


Jeg har bestemt meg for at jeg ikke kommer til å gå ut med navnet nå, men går ut med det når fødselen nærmer seg. Grunnen for dette er at jeg ønsker å få ha navnet for meg selv å slippe at andre bruker det før meg. Navnet er garantert brukt av andre tidligere, men ønsker ikke å risikere at noen plutselig skal bruke det samme navnet nå når jeg venter jenta mi.

Når tiden er inne skal dere få vite navnet! Så hol dere oppdatert så finner dere ut av det kommende navnet etter hvert.
 

Har noen av dere valgt å holde navnet til deres baby hemmelig til fødselen nærmer seg? 
Har dere kalt babyen deres opp etter noen i familien deres? 

Xoxo, Xtine Michelle 

knøtte er h*n, Ultralyd


Endelig var dagen her. Det var nå på tide med en ny ultralyd ettersom legen var veldig usikker på hvor langt jeg er på vei. Jeg var veldig spent men også nervøs. Jeg håpet bar han lett fant knøtte når han skulle ta ultralyden. 

Det var mye tanker som fløy i hode på en gang.. Er alt okei med knøtte, er alt som det skal være inni magen med utviklingen osv. På toppen av alle tankene om hvordan det gikk å hvordan alt sto til med knøtte så håpte jeg også å kanskje få vite hvilke kjønn knøtte er.

  

Da det var min tur å jeg endelig fikk komme inn til han som skulle ta ultralyden (det var han samme som jeg var hos sist) kjente jeg bare hvordan nervøsiteten sto på topp og blandet seg med gleden av å endelig så se knøtte mitt igjen. Han var raskt i gang med å utføre ultralyden å jeg fikk nesten ikke fullføre setningen min ?Håper du finner noe inni magen?. Imens jeg sa dette så var det et hode som bare sa ?tit tei? å det var knøtte! Nervøsiteten bare sank med en gang å jeg ble bare overlykkelig! Jeg fikk se min lille baby igjen å den så rett på meg å jeg stokk litt også fordi jeg har aldri sitt et baby hode på ultralyd før.. hehe.. Mitt lille nurk ville hele tiden ha oppmerksomhet å flyttet seg en del, men samtidig var knøtte stille litt så han klarte å se kjønne.

    

It´s a girl! Jeg får en liten prinsesse <3 å alt står bra til med hun. Alt var helt fint å utviklingen var også akkurat som det skulle. Jeg var så lykkelig å stolt, tenk alt sto bra til med prinsessa mi. Jeg viste ikke hva jeg skulle si eller gjøre nesten for jeg var så glad. Det var rene lykke rusen av å få se babyen min igjen å til å høre at alt var som det skulle.

Jeg fikk masse bilder av hun å meg å mamma gledet oss over hvert minutt vi fikk se henne. Vi fikk også hvite hvor langt han trodde jeg nå var på vei men vi får vite alt mer eksakt på neste ultralyd 22. Mars. Gleder meg kjempe mye allerede. Vi får også en til bekreftelse da på at kjønnet er det samme. Men så lenge alt er bra til med babyen min å alt så er jeg kjempe glad og fornøyd.

Etter ultralyden var vi på baby butikk å feiret litt med å kjøpe jente klær, det var salg så da er det jo låv. Tihi.. Vi kjøpte vell en del baby klær men hun trenger det jo når hun kommer ut ifra magen. Så jeg klarte ikke å vente lengre, jeg bare måtte kjøpe så lenge det var på salg. Å det sprøeste var at hele butikk var så å si på salg av baby klær. Det var rene julaften for meg, å jeg stor koste meg sammen med mamma når vi shoppet litt vilt! Hehe..


Jeg føler meg allerede som verdens heldigste å kunne nesten ikke slutte å se på bildene av prinsessa mi <3 hun er bare perfekt, å hun vil alltid være det for meg. Jeg gleder meg over hver dag over å få bære henne fram å jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å få holde henne i hendene mine å få skape masse gode opplevelser å minner sammen med hun. Jeg er bare så glad!

Feiret noen av dere med å gå å kjøpe klær når dere fikk vite kjønnet på babyen deres?
Har dere en sånn nervøsitet å spenning på en gang når dere skal på ultralyd?
Hadde ultralyden rett med hvilke kjønn det ble på deres baby?

Xoxo, Xtine Michelle 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top