TEAM GALSKAP KOMPANIET

ENDELIG! Vi er samlet igjen. team galskap kompaniet er komplett. 

Litt over en uke har godt siden vi hadde koselig besøk av min beste venninne, som også er dadda til Mina Adeline. Det føles som en evighet siden hun var sist, og sannelig har hun vert savnet. I går hentet vi henne endelig hjem igjen til oss. Det er ikke til å legge skjul på at jeg egentlig bare synes at hun kan flytte in til oss, for hun er min beste venninne som vi alle stortrivest og ha rundt oss. Om vi skal gjøre noe som egentlig ikke er så utrolig kjekt, så blir det alltid morsomheter som dukker opp! latterbåndene får virkelig god trening. 

Nå har hun endelig ferie og vi har vert så heldige og få kapret hun på ubestemt tid, noe vi gleder oss stort over. Mina Adeline fikk være med i går å hente hun, og hun snakket om dadda hele kjøreturen, samt også ble kjempe glad når vi var fremme og hun endelig fikk se dadda igjen. Kjøreturen gikk unna, samt også timene før kvelden var kommet. Mina Adeline hadde ikke mye lyst å legge seg, siden dadda endelig var kommet tilbake på besøk. Men når dadda kunne være med når hun skulle legge seg, og hun forsto at dadda skal være her lenge, da kunne hun legge seg til å sove. 

Solen skinner endelig igjen i dag, og vi har allerede hatt masse lek og morro inne, før vi gikk ut på tur. Morgen timene fløy som vanlig avgårde, og nå ligge min lille solstråle og sover litt. En spennende dag er dette, siden det kommer 2 nye kaniner til gården. To belgiske kjemper skal nå flytte inn på gården våres, og vi er veldig spente på å få møte dem. Det virker som å være noen rolige og kjekke kaniner, men kaniner i seg selv er jo så herlige og koselige dyr. Mina Adeline synes også det er veldig morro med alle dyrene vi har. Hun er flink til å være med å plukke gras, gi dem mat, kose med dem, osv. Så det er ingen tvil om at hun lærer tidlig! 


 

SOS! OVERLOADED GIFT TABLE

Gavebordet, ja det var virkelig et fullpakket å prakt fult gavebord! Jeg valgte å bruke den brede vinduskarmen våres, som gavebord. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at det skulle bli så mange gaver, og at vinduskarmen kom til å bli helt full av så fantastiske gaver. Alle gavene var helt perfekte og gleder Mina Adeline stort. Jeg merket godt at alle gjestene virkelig viste hva Mina Adeline liker og hadde funnet gaver som passet helt perfekt for hun. Jeg var skikkelig imponert og smilet gikk nesten rundt på meg. Det å se at alle som kom hadde tatt seg tid til å finne gaver som de ønsket å gi til Mina Adeline, samt også tatt seg tid til å finne ut hva hun liker for tiden, det satte jeg stor pris på. 

Jeg er enda helt overveldet over det gavebordet som sto til slutt. Så fult av flotte gaver, og alt var bare helt perfekt. Jeg har bare fått tatt bilde til nå av gavebordet som var ifra selskapet onsdag den 15. Selskapet som var på selveste dagen hennes. Og skal snart få tatt bilde av gavebordet ifra søndagens familie selskap. Begge dagene var det masse gaver, og alle gavene var helt perfekte for hun! Så tusen takk til dere alle som kom med gaver og som stilte opp å gjorde bursdagsfeiringene hennes perfekt! Jeg svever enda på en vakker sky av glede etter to så flotte dager med feiring. Samt også se den store gleden som boblet over hos Mina Adeline under disse to fantastiske selskapene. Hun var i fyr flammer hele tiden av latter, glede, lek og morro. Jeg har sakt det mange ganger men det var bare helt perfekt! 

Noen av gavene som hun har fått er:
– Frozen ball
– Frozen is maskin leke
– Charley bear bamse
– Charley bear truse 
– DVD
– Gryte sett til kjøkken 
– Frozen matboks
– Frozen te-sett 
– Frozen armringer 
– Frozen puslespill 
– Barnebibel
– Puslespill
– Frozen leke figurer
– Bundegård lotto
– Frozen sekk
– Bamse hest som kan lage lyd
– Klær
– Håndkle 
– Penger

Bilde av det andre gavebordet ifra selskap nr 2, kommer etterhvert. Men jeg må si jeg er helt overrasket over alt hun fikk og alle gavene var perfekte for Mina Adeline. Hun har allerede storkost seg med alle gavene, så jeg kan trykt si at alt falt godt i smak hos hun. 

 

MORGEN IDYLL MED KREM OG TULL

Ingen vekkerklokke ringte her i hus, men en liten vakker barnestemme som ropte på mamma, var det som vekket meg. klokken hadde akkurat klart å passere 07.00, da den vakre barnestemmen ifra rommet ved siden kalte på meg. Et umenneskelig trøtt tryne som hadde skremt alle å en hver, klarte å komme seg opp av sengen. Jeg hadde vert uheldig og lagt meg litt for sent kvelden før, etter et fantastisk bursdagselskap. Jeg har bare meg selv å takke for at jeg var så trett!

Mina Adeline er en morgen ful til det fulle. Hun roper så vakkert på meg hver morgen å vekker meg, og det med et flott smil rundt munnen. I dag var hun raskt på bena da vi kom ned i stuen og det gikk ikke lange tiden før leken var i gang. Hestene hun fikk i gave i går ble hentet frem av hun, og jeg så min flotte mulighet til å halvsove litt på sofaen. Så raskt jeg hadde fått lagt meg ned å begynt å realisere min tanke, var det en liten stemme som sa rett foran ansiktet mitt “takk mamma”. Jeg fikk servert alle hestene opp ved siden av meg i sofaen, samt også en solstråle som var fult uthvilt. Tanken ved å få noen få minutter på sofaen var bare å kaste bort! 

Da meg å Mina Adeline hadde lekt litt i sofaen med hestene, fant hun ut at de trengte tur. En hest i hver hand sprang hun rundt på gulvet og trimmet de på høyt nivå. Jeg datt tilbake på tanken med å få noen minutter på sofaen, og prøvde fortvilet igjen. 07.00 var litt i det tidligste laget for meg i dag, men igjen må jeg si jeg har meg selv og takke. Da jeg fikk lukket øynene og kjente det ble stille i stuen, begynte tankene å svive. Stillhet når et barn er i nærheten og egentlig leker, er ingen god kombinasjon. Det er en faretruende varsellampe som da lyser rødt på høyt nivå, nesten slik at sirenen også kommer på i samme sleng. Jeg måtte bare åpne øynene mine og se rundt om hva som kunne være satt igang nå, for varsellampen min den svev for fult. Synes som møtte meg da øynene mine åpnet seg, var en jente full av krem. En jente som vell er lys i huden, men som nå var hvit, samt også hester på siden av hun som var like hvite og ikke lengre i forskjellige farger. Hun satt der så stolt på gulvet og sa med en myter stemme “mamma, se!”, når hun så jeg hadde åpnet øynene mine. Jeg kjente latteren tok meg, og jeg ble sjarmert i senk av smilet og den glade stemmen som var så stolt. Hun hadde først trimmet hestene på høyt nivå, men sannelig hadde hun også stelt dem nå. Ikke hadde hun bare stelt hestene, men tatt seg selv med i samme sleng. 

Leken var langt ifra ferdig der! Hun styrte vilt videre, og måtte ha noen våtservietter og vaske hestene med, før hun laget til bokser til dem med noen av lyktene som jeg har i stuen. Kubbelysene ble raskt tatt ut av en liten barnehand, som skulle ha sove plass til hestene sine. Hun pakket de inn i våtservietter og la dem fint inn. Stolt og fornøyd ny hesteeier av mange hester, startet hun dagen med full lek og stell! Det var ingen tvil her i hus at den lille solstrålen min er en ekte hestejente, som virkelig hvet og ta godt vare på sine leke hester. Vell er hun liten, men smart! Ja smart er noe hun virkelig er. Hun ser og fanger opp ting vi gjør med våres hester, og prøver å gjøre det samme men på hennes måte med sine leke hester. Det sjarmerer meg så utrolig mye å se på, samtidig som jeg blir overrasket av hvor mye hun faktisk får med seg og fanger opp. 

Det ble en flott at aktiv start på dagen, og videre stoppet det ikke. Vi tok oss en koselig tur opp til banken og satte inn sparepengene til Mina Adeline på hennes sparekonto, etter et års sparing på “gisle”, som hun kaller grisen sin. Hun var stolt der hun spradet inn i banken og var med å satte inn alle pengene sine. Hun fikk også velge ut en egen belønning for så god sparing som hun hadde gjort. Det er ingen hemmelighet at hun valgte, såpebobler. Hun har fått så stor sans for såpebobler, og har nå i noen dager hatt det veldig trivelig ved å blåse bobler både inne og ute. 

 

COMPLETE


Noen ganger kan enn spørre se selv, hvor mye må enn gå igjennom for å få ting på rett vei. For å få noe positivt og godt tilbake? Svaret er defust , men jeg har fått masse lærdom,positivitet og styrke! Og ikke minst, nå har jeg og vi fått en minnerik dag som alltid vil bli tatt godt vare på!

Hele livet mitt har vert en stor lærdom, enda er det masse mer lærdom som kommer og som holder på å komme. Jeg lærer hele tiden, og forstår ting på et helt annet perspektiv. Jeg er den jenta andre mennesker aldri har lagt merke til. jeg er den jenta om satt fremst på skolebenken, virket som et skolelys med sitteplassen, men holdt hode akkurat over vannet. Jeg er den jenta som har så mange skulte arr, som har vert åpne sår, men sydd igjen med lærdom. Jeg er den jenta som har gått min egen sti igjennom livet, og fått min dose utfordringer på veien. MEN! Jeg er den jenta som den dag i dag står med rett rygg, og er stolt av alt jeg har kommet meg igjennom, og stolt av den jeg er i dag! 

Fra jeg var liten av vokste jeg opp flere år uten en pappa. Jeg opplevde ting som et lite barn aldri i sitt mareritt skal oppleve en gang. Jeg husker små episoder som demrer i hode, som en film som suser i bakgrunden. Stemmer, lukt, farger og alt. Det er som jeg den dag i dag, kan kjenne hvordan putene på bilstolen min kjentes ut, hvordan håndtaket på ytterdøren var å ta i, og hvordan lyset var gulaktig i taket og ikke sterkt lys som nesten gjorde vondt i øynene. Mest av alt husker jeg følelsen av å være et lite barn som kjente på den følelsen av å ikke være hel. Av å være ulik alle andre, men en uendelig uro inni meg som aldri tok slutt. Hvordan læreren kjeftet på meg, for at jeg ikke var klassens skolelys, men satt med blyanten i handen og tegnet. Jeg husker hvordan jeg følte noe var annerledes, uten å hvite hva det ville si og ha det som manglet. Ikke kunne jeg sette skikkelig ord på det, men nå kan jeg!

Flere år har godt, og jeg er nå voksen. Jeg har prøvd ut mange veier igjennom livet mitt, før jeg fant den rette veien uten blindspor. Etter flere år ved å bare kjenne den ene delen av min familie, bli adoptert inn i en annen flott familie, men være full av spørsmål og ikke føle at jeg passer inn, kan jeg nå si. Jeg passer inn! Jeg fikk for noen få år siden bli kjent med min andre del av familien min. En flott og stor familie som tok meg inn i varmen, med åpne armer! Jeg vet det ikke bare har vert en lett tur for dem, fordi utfordringer kommer for alle å en hver, men jeg tror vi alle får brakt med oss lærdom fra det meste. Jeg kjenner oppi alt at jeg er evig takknemlig. Jeg er evig takknemlig for at jeg endelig får være hel. Endelig vet jeg at jeg passer inn, hvor jeg kommer ifra og hvordan flotte og fantastiske personer som faktisk er i hele familien min. JA endelig kan jeg si, JEG KJENNER HELE FAMILIEN MIN. Hele å hele, var nokk å ta litt godt i , men jeg kjenner mange av dem. Jeg trenger ikke å kjenne alle, for jeg har fått besvart mine spørsmål, jeg endelig fått kjenne på hvordan jeg er elsket i denne verden av begge sidene på min familie. Jeg har endelig fått den flotte gaven av å kjenne på at ikke bare den ene av familien min er takknemlig for at jeg er på denne jorden, men jeg har nå fått kjenne i noen år på hvordan jeg er ønsket til denne verden av hele familien min. I flere år følte jeg at jeg var en feil, at jeg ikke skulle ha vert på denne jorden, kommet til dette livet. Men hele livet har utvalgte veier, men fartshumper som skal styrke deg selv på livsveien som enn skal finne frem på. Endelig var og er det min tur og kjenne på hvordan jeg aldri var noe feil til dette liv, hvordan jeg blir satt pris på den jeg er. Jeg blir godtatt for den jeg er, jeg er mer enn god nokk. 

Det å kjenne på det av den andre siden av min familie, er helt fantastisk. Jeg har hele tiden vert omringet av en flott og stor familie, men det har vert på den ene siden av min familie. Nå har jeg begge sidene, ja rett å slett en stor glad og flott familie. Jeg er så uendelig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å endelig få bli kjent med resten av min familie, endelig få kjenne følelsen av å være hel. 

Selv er jeg alene mamma, men jeg vet hva det vil si det min datter kanskje kan oppleve å kjenne på når hun blir større. Jeg kan forstå og snakke med hun om alt hun kanskje kan føle og tenke. Jeg vet det er mange barn og voksne som har opplevd det jeg har opplev, men enn skal fare på livets sti, til tiden er inne for at flere ting skal bli fult ut. Tiden må være inne, der må være rett anledning og tidspunkt. Alle parter må være klar for det, og ikke minst du selv som opplever det må være klar. Andre som står rundt kan stå å pisse i havet, det spiller ingen rolle om du selv som står oppi det. Du som står imellom to deler av deg selv, du må selv være klar for at det skal bli en god følelse ut av alt. Det tok meg litt over 20 år, før tiden var inne for meg, men endelig var tiden inne og jeg er evig takknemlig for det. Det er aldri for sent, enn må bare ta tiden til hjelp. 

Enn kan sitte med en følelse at enn har mange år tapt, men enn kan ikke leve i fortiden av slikt. Enn må se frem over, og heller glede seg over nåtiden og det som skjer frem igjennom. Enn kan aldri gjøre noe med fortiden, men enn kan velge hvordan enn ønsker fremtiden skal bli. Jeg har tatt mitt valg, og jeg er uendelig takknemlig for det, men samtidig er det aldri noen som kunne ta det valget for meg. Aldri er det noen andre enn meg selv som kunne kjenne når tiden var inne for meg. Og det er noe jeg alltid kommer til å ta med meg. Jeg vet aldri om min datter kommer til å kjenne på noen av de følelsene jeg gjorde, men om hun en gang gjør det. Skal jeg alltid stå å beskytte hun, jeg skal alltid stå foran hun og bane veien for hun som et skjold som beskytter hun mot alt. Jeg skal støtte og og hjelpe hun igjennom isåfall alt jeg kan. Men en viktig ting jeg alltid kommer til å være klar på, det er min datter som vet best. Hun vet når hun blir eldre hva som er hennes følelser, hva som er det hun føler er rett for hun, hun vet når hennes tid eventuelt er inne for å finne sine svar på sine spørsmål som hun kanskje har. Det er aldri noe jeg kan verken forutsi nå om hun noen gang kommer til å kjenne på det samme som jeg kjente på. En ting vet jeg hvert fall, jeg ønsker henne aldri å kjenne på de følelsene og ubesvarte spørsmål som jeg kjente på, men jeg ønsker alle de gode følelsene som de kjenner når de føler seg hele. 

Vi har i dag hatt en flott feiring av 2 års dagen til Mina Adeline. Jeg hadde min flotte familie samlet. Mina Adeline fikk leke med barn som er i familien våres, og hun fikk kjenne på en uendelig stor kjærlighet som fylte rommet, samt også en uendelig stor glede ifra alle som var her. Det var en flott dag, og aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd 2 års dagen kom til å bli så flott! Når jeg så hvordan 1 års dagen var, kom redselen for 2 års dagen. Jeg er glad jeg klarte å ta meg i nakken og heise meg opp, et år hadde godt, og mye har skjedd på det året. Huset har vert fult av flotte og fantastiske mennesker to dager denne uken. Mange gaver har kommet og gikk Mina Adeline en stor glede, men mest av alt kjærligheten. Det at så mange valgte å samtidig hadde anledning til å delta på å feire min vakre datter sin 2 års dag, har jeg ikke ord på. Det er så stort for meg, og gleder meg så uendelig mye. Vi har alle fått kjent på en umenneskelig stor glede, og vi har nå begynt på det nye neste året som nå suser videre. Et år går utrolig raskt, og jeg kan nesten ikke tro at 2 år er allerede godt. Min lille datter er plutselig ikke liten lengre. Hun er blitt hele 2 år, og nå har vi som sakt startet på år nr 3. Det skremmer meg nesten å skrive det. Det er skremmende å tenke på at 2 år nå har fløyet avgårde og nå er det bare 1 år til hun er 3 år. Off, tiden må gå litt senere nå.. Dette neste året må være så snill å gå litt senere. Jeg vil så hjerne ha enda mer tid enn bare 365 dager i et år. Det er faktisk for lite dager.. men det er vell slikt det blir når livet som enn lever blir komplett, med et fantastisk barn og en flott familie. Det er vell faktisk slik det skal være. 

Nå er kvelden senket seg, Mina Adeline er i seng. Jeg prøver å få bearbeide denne flotte dagen, alle nydelige inntrykk og herlige følelser. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd med disse to dagene med feiring av bursdagen til Mina Adeline. Det har vert over all forventning, det har vert perfekt! Jeg vil igjen takke alle som kom i selskapet både i dag og på onsdag. Dere er fantastiske hele gjengen, og har gitt oss alle en minnerik dag som er en stor glede og se tilbake på. Jeg skulle ønske jeg hadde hele familien rundt meg hver dag, for det har vert så godt å ha dem rundt oss i dag. jeg har ikke ord, det har vert helt perfekt! 

Nå kjenner jeg hode går rundt og tanker og glede, så jeg tror bare jeg kryper godt under dynene, med et stort smil rundt munnen. I morgen er det en ny og flott dag som står for tur. 3 ukers ferien ifra barnehagen har også startet for Mina Adeline, så nå er det bare å for meg å sette meg ned å koke hode mitt i sammen og finne på noen kjekke påfunn for min aktive solstråle som allerede er 2 år. 

Håper dere alle har hatt en flott dag, og helg. for det har hvert fall vi! 
Jeg må også bare få tilføye igjen, tusen takk alle sammen for at dere har gjort feiringene til Mina Adeline perfekt, og tusen takk til dere som også har hjulpet med kake og dekorasjon. Det har vert helt supert. 

 

DET ER NÅ DET STARTER

* Dette innlegget ble skrevet i går, når jeg skulle legge meg. Men søvnen tok meg før jeg fikk publisert det!*

God kveld alle dere flotte lesere! En sen kvelds oppdatering ble det vist i dag. Men siden det ikke blir sol på noen dager, benyttet vi dagen til å stille opp å hjelpe naboene med å male og pusse litt. Det var utrolig koselig og en fantastisk følese å kjenne på, ved å hjelpe de. Det å hjelpe andre gir en så utrolig god følelse. En kan legge seg med en kjempe god samvitighet og med et smil. Det å vite at enn har kunnet vert til hjelp for noen en dag, er så positivt og flott! Samtidig som det gleder flere enn bare deg selv. 

I dag var det også siste dagen i barnehagen for Mina Adeline. Nå er det 3 uker med ferie og sommerkos, så nå må finværet og varmen venligst være på golaget å komme for fult! Ingenting er som flotte solskins dager med god temperatur. Det å kunne springe rundt ute sammen med Mina Adeline og leke, fikse i hagen å rundt dyrene er så kjekt og noe Mina Adeline også liker utrolig godt. Hun er virkelig en jente som elsker å være ute.

Jeg kjenner jeg er spent på hvordan hun reagerer den første uken med ferie. Plutselig skal hun ikke få gå i barnehagen å leke med alle de herlige barna der, på noen uker. Hun vet hun nå har ferie, men en ting er å få høre det, det blir noe annet når hun merker det mer til uken. Jeg håper hvertfall på å kunne finne på noen kjekke ting i ferien hennes. Jeg har hatt utrolig lyst å reise på en weekend på ferie, men hva det blir til får vi se det litt ann. Nå er det først å fremst familie selskapet som står for tur denne helgen.

Mina Adeline virker super klar for familieselskapet, for ved middags bordet i dag gikk det i bursdags sang og kronen måtte også på hode ijen. Her er det tydligvis en liten prinsesse som vil ha bursdag flere dager på rad. Det viser hvertfall at feiringen på dagen hennes ble en suksess for hun! Så nå håper jeg familieselskapet kan bli en like så god suksess så selskapet vi hadde på bursdags dagen hennes. Men med den flotte og herlige familien min, så jeg er så heldig å har, kan det bare bli en stor sukse. Jeg føler meg så heldig som har en så stor og flott familie!

I morgen blir det bursdags tilberedelser igjen. Kaken er heldigvis bakt, men dekurasjon og to glasurer står for tur ved å lage. Helgen har også allerede kommet, så rutinen må også gjennomføres, som er helgvask av huset. Flere ting skal gjøres og fikses før alt er klart til selskal nr 2, nå i helgen. Men jeg gleder meg til alt er klart og jeg kan senke skuldrene og bare nyte feiringen for min vakre datter som nå er 2 år.


 

 

SYKT, JEG HAR 2 ÅRING I HUS!

En strålende flott feiring av 2 års dagen til Mina Adeline, ble fullført i går. Jeg kjenner jeg er utrolig takknemlig for at de som ble invitert kom og deltok på å gjøre dagen hennes fantastisk. 

Solstrålene skinte vakkert inn i gjennom vinduet i går tidlig. Sommerstemningen inviterte oss til å delta på en av få sommerdager i år. Det som var så vakkert med at solen valgte å kommer frem i går, var at det var Mina Adeline sin store 2 års dag. Den startet med tradisjonen her i hus, nemlig å våkne til sang og pakker på sengen. Mina Adeline var virkelig trett når hun faktisk ble vekket med sang og gaver, men en gang av å til må det kunne være jeg som får gleden av å være vekkerklokken i huset og ikke bare min lille solstråle. Det tok ikke lang tid før hun var i full fart med å åpne gaver, og virkelig forsto hvilken dag det var. Hun hadde ikke tid til å nesten komme ut av sengen før hun ville åpne pakker. 

Papiret fløy rundt oss, og frem kom det vakre gaver som virkelig satte smilet hennes godt i gang. Lek og morro var det i noen timer, før trettheten tok over. Det var så godt å se at hun likte gavene hun fikk til morgenen, ettersom jeg virkelig trengte litt tid til å lage til noe glasur på kjøkkenet, pynte litt til selskapet og gjøre klar kaken. Jeg hadde virkelig ikke trodd det skulle ta så mye tid, men sannelig gjorde det de. Tiden fløy av gårde, men vi fikk komme i mål med det meste. 

Flotte gaver strømmet på igjennom hele dagen, og når klokken tikket over til at selskapet skulle starte ble det hopping og jubel ifra Mina Adeline. Hun var flink og tok imot de første gjestene, men etter kort tid ble hun fult opptatt av å pakke opp gaver og vise frem fiskene vi har i stuen. Heldigvis var det såpass flott vær og alle dørene kunne stå oppe, og de som var invitert bare kunne komme rett inn. Det var virkelig ikke lett å klare å få hjelpe med teipen på gave papiret, ta imot gjestene og lage til maten på en gang. Derfor var det så godt at ting ble gjort enkelt. Kakene var klar og sto på kakebordet, flott pyntet og klar til å spises. Maten sto på kok og tok kort tid før den var ferdig, for hvem er vel ikke glad i skikkelig lettvint pølse i pølsebrød mat i barnebursdag? Jeg kjente hvert fall at det gjorde uendelig godt med bare noe lett til mat, og det virket som den klassiker maten til barnebursdag falt i smak hos gjestene også. 

Jeg synes det gikk overraskende bra med å klare å få nokk sitteplasser til alle gjestene. Vi fikk utnyttet alle stolene vi har i huset, sofaen og det meste. Men heldigvis gikk det over all forventning. Gavebordet ble fylt opp med mange gaver, og ikke minst nydelige gaver ifra alle gjestene. Hun pakket opp gaver hele dagen, ettersom hun fant ut at hun måtte leke litt, spise og ut å kose litt med hestene, imellom tiden ved å pakke opp gaver. Derfor ble det utrolig kjekt for hun med å få pakke opp gaver hele dagen. 

Når jeg tenker tilbake på selskapet i fjord, er jeg overrasket over hvordan ting kan snu så bra. I fjord var det nesten ingen som kom i selskapet, og jeg ente gråtende i sengen uten noen gjester i 1 års dagen. Heldigvis var det noen i familien som hørte om dette og som kom en ekstra gang på besøk slik at det ble bursdagsfeiring i fjord. Der imot i år! WOW! Alle som var inviterte i går kom, samt også nesten alle som er invitert på søndag kommer også. Jeg er overveldet av takknemlighet over hvordan ting kan snu så positivt. selskapet ble over all forventning, og det varmet mitt mamma hjerte så uendelig mye av å se den store gleden som strømmet over hos Mina Adeline. Det at noen barn også kom i selskapet hennes, satte prikken over ien i selskapet. Hun fikk en flott dag med alle de uten om familien som hun virkelig bryr seg om samlet. Jeg merket at det ble overveldende for hun, fordi hun sprang ifra den ene til den andre igjennom hele kvelden, samt også sprang ut å inn av huset sammen med barna og voksne. Det er virkelig helt utrolig at hun klarte å være våken til 9 tiden, men sannelig ikke rart at hun sovnet på utrolig kort tid når hun la seg. Jeg hørte bare noen få lekelyder ifra en flott hestebamse som hun fikk, men etter kort tid var den også stille og leken var godt over til søvn. 

I år også merket jeg at tankene fløy tilbake for 2 år siden. Jeg så på klokken og mimret tilbake så å si hele dagen. Jeg kjente tydelig at det var en følelsesladet dag, som er og forblir stor for min del også. Det var tross alt den dagen jeg lå på sykehuset og var alvorlig syk, men klarte å føde mitt vakre barn til denne verden. Det var den dagen jeg fikk holde mitt barn i mine armer og kjenne den ubeskrivelige mors kjærligheten mellom mor og barn. Det var den dagen hele livet mitt ble snudd på hode, og totalt forandret. Men forandret på den beste måten noen sinne. Det var og vil for alltid være den beste og største minnerike dagen noen sinne. Jeg kjente hvor stolt jeg var over Mina Adeline som nå er 2 år. 

Når kvelden kom og gjestene var godt ble jeg stående på gulvet og se på min vakre datter som spradet rundt på gulvet. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi klart å tenke når jeg lå på fødestuen “om 2 år springer min datter rundt i huset som jeg selv eier, snakker og er blitt en jente med sterke og flotte meninger”. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi klart å sitt før meg den flotte dagen som skulle komme på hennes 2 års dag, når jeg lå på sykehuset med åpningsrier og skulle klare å presse ut et barn som veide 2770 og 47 cm lang. Når jeg tenker tilbake på tiden som har gått kjenner jeg på en uendelig stolthet og glede. Jeg husker hvordan jeg hele tiden har sakt til klær i str 92 og 98, oy så store de klærne er. Men plutselig nå smetter hun oppi de str i klærne og de andre klærne er jo kjempe små. Det er så spesielt å tenke på, men samtidig så magisk. 

Alt det med å være mamma er magisk, det byr på mange spennende utfordringer, lærdom og mye mer. Men mest av alt det byr på så uendelig stor kjærlighet og glede, at jeg føler meg uendelig heldig så har fått min vakre datter og har det livet jeg har sammen med hun. Jeg sier ikke at vårt liv er perfekt, men det blir aldri bedre enn hva en klarer å gjøre det til selv. Så jeg er kjempe fornøyd. 

Jeg vil til slutt bare takke alle som deltok på feiringen i går og som kommer på søndag i selskapet, dere er fantastiske og tusen takk for at dere har deltatt på å gjøre dagen og den kommende dagen hennes perfekt! Og til slutt, hipp hipp hurra for Mina Adeline som nå er 2 år. 

BTW.. SYKT, Jeg har 2 åring i hus! 

 

HAPPY BIRTDAY, MINA ADELINE

For to år siden, skjedde det største som noen gang kunne skje meg! Jeg fikk møte min vakre prinsesse for første gang. Endelig fikk jeg holde jenta mi tett inntil bryste mitt, og kjenne den flotte og ubeskrivelige kjærligheten som strømmer. Hun er og forblir min store stolthet. Tiden flyr, å i dag er det allerede 2 år siden. Den lille jenta mi er plutselig ikke så liten lengre, men er en vakker jente som har tatt hjerte mitt med storm.

Mamma elsker deg over alt, Mina Adeline! <3 Gratulerer så uendelig mye med 2 års dagen din. Måtte alle ønskene dine bli oppfylt 🙂

Kvelden har senket seg over klevemonen. Roen og stillheten har kommet i hus, noe som gjør at jeg merker sengen virkelig roper på meg. Etter en lang og ufatelig koselig dag, kjenner jeg at jeg er sliten. Jeg er en person som legger utrolig mye i bursdager. Jeg pynter, baker og steller i stand på et plan som flere av de rundt meg ikke er så vant til. Det er noe jeg trives med og liker! Og alt i alt, så virker det som flere å flere begynner å få sansen for det rundt meg, ikke at det er noe som har så stor betydning. Det viktigste og som har all betydning er at Mina Adeline får en flott og fantastisk dag, noe hun virkelig har hatt i dag. Hun har nydelige gaver, og ikke nokk med det men mage gaver også. Hun har hoppet av glede, lekt masse, sprunget ut å inn av huset med de andre barna som var her i selskapet. Barna har hatt kjekke leker seg imellom med å springe rundt igjennom stuen, kjøkkene og gangen. Det har vert helt himmelsk å se det ekte, flotte og gledes fulle smilet hennes , samt også å hørre den fantastiske latteren å stemmen hennes, i hele dag. 

Det var en flott og helt perfekt feiring og dag av hennes store 2 års dag. Det er blitt en minnerik dag som aldri vil bli glemt. På søndag er det tid for selskap igjen, noe som blir utrolig koselig. Da er det familie selskap, noe vi gleder oss til. Vi har alle gledet oss veldig til denne dagen som nå snart er over, og virkelig med all grunn har vi gledet oss for det ble perfekt! Jeg kjenner virkelig at jeg skal legge meg med et stort smil og en herlig positiv følelse inni meg. Mina Adeline sovnet også på utrolig kort tid, noe lek i sengen med de nye bamsene sine, før søvnen snek seg innpå. 

Flere bilder ifra dagen i dag, og skriv kommer i morgen. For nå tar trettheten over å sengen venter. En ny og vakker dag står for tur i morgen, med ant siste dag i barnehagen, før Mina Adeline har ferie. 

Håper dere alle sammen har hatt en flott dag! 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top