MAMMA INSTINKTET TAR OVER

Mennesker kan være fantastiske og herlige mennesker å være rundt, men ingen mennesker er like. Situasjoner og hendelser kan forandre mennesker til noen av de verste å være rundt. Det kan også skape situasjoner som virker negativt inn på andre å skape uønskede situasjoner med desperate handlinger som ikke alltid blir tatt like godt i mot hos andre med mennesker, som kanskje andre hadde ønsket.

Grenser! Ja det er noe vi alle mennesker har, men noen tråkker godt over de til tider å noen drar “strikken” litt for langt noen ganger. Handlinger og sitasjoner som andre skaper, er ikke alltid tenkt over like godt som enn skulle ønske og for noen blir det ikke tatt like godt i mot som enn kanskje skulle ønske.

Hele livet mitt har jeg møt på slike mennesker men etter jeg ble mamma og alene mamma, er beskyttelse evnen blir sterkere enn noe annet på denne jorden og i mitt liv. Jeg kan akseptere mye og “glemme”mye, uansett om det ikke er glemt kan jeg late som det er glemt for å gi andre en mulighet i å rett opp det som har blitt “feil” tidligere. At jeg skriver feil i gåsetegn, er fordi ikke alle ser på situasjoner på samme vis og derfor blir det feil for noen men ikke feil for andre. For meg har det mye av situasjonene som har blitt feil for meg og over for min datter. Jeg står foran hun og beskytter hun hele tiden og det er noe jeg kommer til å gjøre resten av mitt liv.

Jeg blir oppgitt av situasjoner og hendelser som skjer og at andre mennesker som virker som å være opp begående og gode mennesker gjør handlinger som blir upassende og som sjokkerer og virker inn på en ubehagelig måte og som gjør situasjoner til uakseptabel hendelse. Jeg har akseptert mye, men merker grensene mine er nådde. Strikken er dratt for langt og det har gått over min grense og mulighet til å akseptere det. Vell er det en ting når det går ut over meg men når det omhandler min datter også og som virker negativt inn på hun, så er det nokk. Vell er hun liten og ikke husker ting på den måten som vi som er eldre gjør, men hun vil alltid bli preget av hendelser og situasjoner. Hun er et levende menneske som skal bli behandlet med respekt og kjærlighet. Jeg kan se situasjoner og hendelser på en annen måte enn hva min datter kan og da er det min plikt til å passe på hun og skåne hun for uønskede situasjoner som påvirker hun negativt. 

Mennesker gjør handlinger som virker som inn puls handlinger og lite gjennomtenkte handlinger. Det sjokkerer meg på en måte men det sårer meg mer som en mamma å se at andre kan ta valg og gjøre slike handlinger som påvirker min datter og som påvirker omgivelsene hennes. Jeg blir provosert og har nå kommet til en grense der jeg setter foten min ned å klarer ikke å akseptere at andre mennesker skal få gjøre forskjellige hendelser og lage situasjoner på de måtene som de gjør, når det går ut over min datter nå og eventuelt senere. Nokk er nokk! En mamma passer på sin barn hele tiden og ingen mødre eller opp begående foreldre ønsker å utsette barna sine for handlinger og situasjoner som kan påvirke de på en negativ måte. 

Mennesker kan være fantastiske men når noen tråkker over grenser som enn selv har å gjør det som de selv ønsker uten å tenke seg om, er det noe som sier stopp inni hvert fall meg. Det er vell egoisme å desperate handlinger som er det som tar over for andre mennesker til tider, når de velger å gjøre slike handlinger som jeg nå opplever og har opplevd over lengre tid. Det er virkelig trist å fortvilende å være den som sitter å opplever det gjentatte ganger.

 

Vi lever i år 2014, handlinger burde bli tenkt igjennom. Kontakt måten som vi har i det århundre vi lever i burde bli tenkt igjennom. Valget med hvordan vi ønsker å vise oss frem til andre og påvirke andre sitt synspunkt om oss, burde også tenkes igjennom. Et valg om en ønsker å ta ansvar å være en voksen person eller om en ønsker å leve som en tenåring og ikke ta ansvar og voksne avgjørelser, er et valg flere av oss må ta og vi burde stå for valget vi tar. Det å slutte å være vaklete og stå opp får våres valg er en del av det å være voksen. Det å kunne ta vare på det live vi har og de livene som blir skapt til denne jorden, er noe som er tragisk når andre mennesker ikke forstår alvoret og bare er uberegnelige og ustabile i valgene som de tar. Jeg ønsker aldri å omgås med slike mennesker å aldri om min datter skal bli satt i en situasjon med å omgås slike mennesker. Slike handlager, valg og ustabilitet er aldri noe min datter skal oppleve å bli såret med å omgås rundt.

Nokk er nokk, mamma instinktet tar over! 

Give away – VannPluss


Jeg har nå vert så heldig og får ha en give away her på bloggen for dere flotte lesere. Give awayen er i samarbeid med VannPluss, der det vil bli gitt bort en flott intropakke som inneholder alle de 12 fantastiske smaker ifra VannPluss sine produkter. Ikke nokk med at du får en intropakke selv, men du får også en intropakke til en venn av deg!

Selv har jeg testet ut VannPluss sine produkter, og er kjempe fornøyd! Dere kan lese mitt innlegg her på bloggen om vannpluss ved å trykke àHER!

VannPluss er små pulverforpakninger som med en halv liter vann forvandles til en smakfull og fantastisk kalorifattig drikke. Den veier bare 20 gram og er derfor lett å ha med seg der enn skulle ønske. Det er hele 12 forskjellige og spennende smaker, så her er det noe som passer for alle! De har forskjellige vitaminvann, smaksvann, energivann, supervann, iskaffe og iste.

 

VannPluss har mange fordeler i forhold til ?vanlig? brus og saft!

Hvorfor velge VannPluss:
– VannPluss er praktisk og lett å ha med seg rundt der enn skulle ønske.
– VannPluss er mer kalorifattigere enn vanlig brus, saft, juice osv.

– Det er miljøvennlig og sparer miljøet ved transport av vannflasker. 
– VannPluss er for spredt målgrupper, alt ifra voksne til barn liker disse produktene. 
– Det er ingen kunstige søtstoffer, fargestoffer (Kun evt. Farge fra frukten selv) og ingen konserveringsmidler. 
– Det er flest mulig natulige aromastoffer fra frysetørket frukt.

 

Dette kan du og din venn vinne som gave:

12 spennende smaker:
– Røde bær
– Kokosnøttvann
– Grønn te med aloe vera
– Hvetegress med lime
– Tropisk
– Antioksidant
– Defence
– Eple & pære
– Iste med fersken
– Iskaffe med karamell
– Appelsin energi
– Pink Lemonade

For å delta på denne flotte give away må du gjøre følgende:
– Like vannpluss sin facebook side à HER!
– Like min facebook side til bloggen
à HER!
– Legge til en begrunnelse på hvorfor du bør vinne og skriv navn på en venn du ønsker å nominere i kommentarfeltet på linken til dette innlegget på facebook siden til vannpluss. Kopier samme kommentar og post det også som kommentar på dette blogginnlegget her på bloggen!

HUSK!
Legg legg gjen samme kommentar både på vannpluss sin facebook side og her på bloggen! Skriv navn ditt og e-posten din også, så vi kan kontakte deg om du blir den heldige vinneren!

 

Lykke til alle sammen 🙂

* Del gjerne videre *

// Give away er i sammarbeid med VannPluss //

 

DIKT – BARNE KLANG!

Barne klang!
En nydelig stemme
En vakker klang
En liten jente synger sin sang

En mynter tone
et smil på et prinsesse hode
er det som fyller et mammas hjerte rom 

En vaker klang
ifra en barne sang
En barne stemme synger
med sin vakre stemme klang

Toner er store
men gleden er størst
En mammas hverdag
en gledens røst

Skrevet av: Xtine Michelle Broberg -2014  

VannPluss – En smak uten grense


Vann, vann, vann, ja vis det går ann å være avhengig av vann så er jeg vell nesten det. Vann med smak har jeg over lengre tid vert veldig glad i, men om det er så synt er vell et annet spørsmål. Da jeg oppdaget noe som heter Vannpluss, forandret ting seg! Jeg var så heldig og fikk tilsendt flere herlige produkter ifra vannpluss, som jeg skulle teste ut. Etter første glasset var jeg hektet! Jeg kunne endelig drikke vann med smak og samtidig ha god samvittighet. Hva er vell ikke bedre enn det?

Et brett utvalg innen forskjellige smaker som har sine egne nytter i hverdagen, å spesielt min hverdag som alene mor! Smakene var fantastiske og både energi, vitamin og smaks sansene mine ble fylt opp med det de ønsket. Mange vill nokk si at det er for godt til å være sant, og ja jeg hadde nokk raskt tenkt i disse banene selv hadde jeg ikke prøvd det ut og snakt ut ifra egne erfaringer. At noe er et sponset produkt utgjør ikke for meg at jeg skal sitte og snakke positivt om det uten at jeg faktisk føler at det er noe som er positivt, er det noe som er sponset og jeg virkelig ikke liker det så sier jeg det! For meg er det ærlighet som varer lengst.

Vannpluss har for meg bare vert positivt, hadde det vert noe negativt hadde jeg vert ærlig og sakt det, men dette er virkelig å ekte! Dette funker å det er fantastiske produkter. Smakene er herlige og det er forfriskende. 

I alle år har aldri noe energi drikke hatt noe effekt på meg, ofte har jeg hatt et stort ønske og behov for litt ekstra energi iblant men aldri har jeg funnet noe som har fungert for meg. Som alene mor blir av å til dagene lange og energien faller litt til tider, noen dager er tøffere enn andre og noen dager skriker både jeg og kroppen etter litt ekstra energi. Da jeg fikk prøve ut blant annet energi drikken ifra vannpluss ble ting forandret. Endelig var det noe som faktisk ga meg overskudd når jeg trengte det. Jeg ble ikke hypper eller full av energi, men jeg fikk et overskudd med energi på en normal måte der jeg kunne være på bena uten å føle et stort behov for å sette meg ned. Dette ble fort en av mine favoritter og smaken er helt fantastisk. Den smaker appelsin og jeg synes det var en forfriskende og god smak. 

Jeg fikk teste en del forskellige smaker og jeg er positivt overrasket av de alle. Aldri har jeg likt kaffi, men da jeg smakte iskaffe med karamell var det plutselig noe med kaffi som jeg kunne like. Det var en herlig smak. Jeg fant ut at jeg ville teste litt med den også ettersom den skal blandes ut med melk, så jeg smakte den både med kald melk og jeg smakte den med varm melk. Den var god både når den var kald og når den var varm, så for de som er glad i å teste ut litt selv eller ønsker det litt variert så er dette virkelig en ide å prøve!

IS-TE! Hvem elsker vell ikke Is-Te? Ja jeg elsker vann, men Is-Te er en av de tingene jeg under meg til å kose meg med av å til. Aldri har jeg følt at jeg kan drikke Is-Te med god samvittighet, men nå kan jeg det. Denne Is-Te har ca 1/3 av karbohydrater i forhold til andre Is-Te som enn kan få kjøpt og samtidig har den en fantastisk smak! Den er virkelig noe jeg anbefaler til de rundt meg og som jeg virkelig anbefaler dere flotte lesere! Det er en forfriskende og herlig smak som fikk sommerfølelsen frem i meg.

Noen andre smaker som jeg også ønsker å dra opp, forde om jeg kunne skrevet om alle smakene så er det noen til jeg også ønsker å legge ekstra fokus på. Der iblant vitamin drikken og smaks vannet. Begge disse to er også noen av de herlige smakene som de har. De smaker godt og vitamin vannet tilfører kroppen din vitaminer som den trenger, og samtidig kan du kose deg og slappe av med en god samvittighet. Du gir kroppen noe den trenger og du får en forfriskende og god smak. De har forskjellige vitamin typer, og det var noe som falt godt i smak hos meg. Jeg har ikke prøvd ut alle men de jeg har prøvd ut var rett å slett fantastiske. Deilig smak som jeg tror de fleste hadde likt. Som jeg også nevnte var smaks vannet. Å kunne tilføye smak i vannet når jeg drikker så utrolig mye vann som jeg gjør, var deilig. Jeg har tidligere kjøpt mye smaks vann på vanlig matvare butikker, men å kunne bruke dette pulveret som vannpluss har som gir en like god, og faktisk bedre smak i vannet, var for meg helt perfekt. Når jeg blant annet er ute og triller tru er det herlig og ha med seg en flaske med smaks vann og samtidig har jeg ingen dårlig samvittighet. Forfriskende og godt med forskjellige smaker etter hva jeg ønsker den dagen.

 

De har flere typer som jeg også prøvde ut, men for å ikke dra dette så langt ut og siden jeg er så fornøyd med dette så har jeg egentlig noen få ting å si om dette. LØP Å KJØP! Du kommer ikke til å angre å det er hvert hver å en krone! Smakene falt godt i smak hos meg, noen ble en større favuritt men alt falt i smak. Jeg er veldig glad for denne muligheten som jeg fikk til å få teste ut en del av vannpluss sine produkter, og personlig er jeg strålende fornøyd. Sende tiden var kort og produktene er ikke til en overkommelig pris. Det er herlige smaker, og dekker for meg mine behov og kroppen min sine behov. Til å med så dekker det luksus behovet mitt også og det er smaks sansene mine, hehe. Ja for meg er det viktig å dette alt av de ønskede behovene når det kommer til drikke og dette er virkelig noe som jeg er strålende fornøyd med. Variert og herlig drikke etter hva enn føler behov for. Noen sitter nokk (som nevnt litt ovenfor) å tenker at jeg skriver masse positivt om dette pga det er et sponset produkt. Der tar dere i så fall feil. Jeg har som også nevnt skrevet dette med ærlige meninger som jeg personlig har. Jeg har ingenting til overs å sitte og skrive positivt om noe som jeg kanskje ikke hadde synes noe positivt om. For meg er det viktig og være ærlig mot dere å kunne anbefale videre produkter til dere som jeg personlig mener er bra og som smaker fantastisk. Hadde jeg ikke ment det hadde jeg skrevet det. 

Siden noen av dere kanskje er enda litt små skeptiske til dette så har jeg latt noen venninner av meg fått smake på noen av smakene som vannpluss har. Der de personlig har sakt hva de synes og som jeg har fått låv til å legge ved i dette innlegget. Så her er noen av det de har sakt:

? Jeg synes det var veldig godt, er ikke særlig glad i kaffe, men denne smakte ikke for sterkt. ?

? Jeg synes det var en frisk og herlig smak, som har ga meg mer energi. ?

? IsTe på matvare butikk, kommer aldri til å bli det samme igjen! Denne var jo så mye bedre enn de vanlige fra butikken! ?

? Energi drikken ga meg en veldig god energi på en mild og fin måte. ?

? Smakene til vannpluss var jevnt over veldig god. ?

? Jeg pleier og få store smerter i magen av koffein, men denne kaffe typen som er blandet ut med melk ga meg ingen magesmerter og smakte helt fantastisk! ?

? Jeg kommer absolutt til å handle ifra vannpluss! ?
 

Til slutt vil jeg takke Vannpluss for denne flotte muligheten til å få oppdage de herlige smakene og produktene de har og at de valgte å sponse meg med noen av deres produkter. De har fått en strålende fornøyd kunde her og de har fått venninnene mine også utrolig fornøyd med det som de smakte igjennom meg. Hvis noen av dere er fristet til å prøve ut noen av disse vidunderlige smakene og den fantastiske måten til å kunne få tilføye kroppen og fulle sine behov innen hva de har mulighet for med dette pulveret, så finner dere vannpluss sine produkter àHER! Og dere finne også deres personlige side på Facebook àHER!

Håper dere alle har hatt en strålende start på den nye uka som nå er i gang. Og husk, det er viktig og drikke mye nå som sommeren går oss i møte. Hvorfor ikke tilføye det lille ekstra i din vannflaske nå som varmen har meldt sin ankomst og godværet allerede har startet. Om du ikke har en vannflaske, så har de også to forskjellige vannflasker som du også kan få kjøpt på vannpluss sin hjemmeside. Selv har jeg kjøpt den og jeg er veldig fornøyd med den. Den er god og drikke ifra og den lekker ikke! Noen jeg har hatt store plager med på flere vannflasker jeg har hatt. Denne er nå ofte med meg rundt på trilleturer og aktiviteter ute, også inne faktisk. En flaske som både gleder meg og min datter, som skal prøve å drikke ifra alt nytt nå som alt er spennende, nytt og må testes ut.

– Har du hørt om VannPluss før? 
– Har du prøvd noen av VannPluss sine smaker/produkter? 

 // Sponset produkt //

 

DIKT – Løyner!

Løyner
Sort og hvit skal all ting være,
men den som skriver
er den som skal bære!

Løyn, bedrag, et skittent utsagn
er det noen lager til sin stand.

En fremtid skal være,
men ærlige folk
er det som skal være.

Den som lyver
den skal få
en usikker fremtid
å bære på!

skrevet av: Xtine Michelle – 2014 
 

Den siste tiden har det blitt til at ord har kommet opp i hode mitt. Det har blitt korte setninger, som har blitt skrevet ned og har ent opp til et dikt. Jeg føler at av å til har dikt et større budskap i seg selv enn hva mange ord og lange setninger kan ha. De diktene jeg har skrevet til nå har jeg valgt å dele med dere her på bloggen, ettersom bloggen er for meg min personlige dagbok. Ja den er offentlig men samtidig er det min “fri plass” til å skrive å få satt ord på det jeg føler for å ønsker. Jeg deler hverdagen og livet mitt her, og derfor er det naturlig for meg å skrive ned noen av diktene mine også her. 

Håper dere alle har hatt en flott dag å får en fortsatt fin dag! 🙂

Hva syne du om diktet mitt?
Har du skrevet dikt før?
 

 

 

3 DIY I ET BLOGGINNLEGG

Over en litt lengre periode har jeg holdt på å sy til min datter. Jeg har også begynt å sy litt interiør ting men det er ikke mye enda. Tidligere har jeg delt noen DIY bilder, med steg for steg. Der jeg blant annet viste hvordan jeg laget vognpose ut ifra gjenbruk, barne håndkle ut ifra gjenbruk og tøffler ut ifra gjenbruk. Ettersom det er en stund siden jeg delte dette med dere så ønsker jeg å dele te en gang til, sånn at de som ikke har fått muligheten til å se dette tidligere, har den muligheten nå. 

Den første jeg tenkte å vise dere er vognposen. Det er en pose som ikke bare kan brukes i vogn, men jeg har laget den til sånn at du kan bruke den i sports delen i vogn, bilstol og vippestol. Den er foret med dyne og er derfor litt tykk, men du kan velge å fore den på et tynnere vis om enn ønsker det. Det var kaldt ute og mer eller mindre vinter så derfor laget jeg den litt tykk. Stoffet jeg brukte er hello kitty stoff ifra et gardin og inni posen har jeg brukt den ene siden av et teppe. 

jeg ikke har sydd etter noe mønser så har jeg brukt en vognpose som jeg hadde ifra før som et utgangspunt til å tegne opp rundt selv. Det er somsakt bare fantasien som kan stoppe deg. Om du føler du streker opp feil så husk, det er på baksiden av stoffet du jobber, så det vil ikke synes på fermsiden uansett. 
 

  1. Legg en vognpose på stoffet (husk du jobber på baksiden av stoffet sånn at den rette siden ligger ned mot gulvet).
  2. Teg opp rund posen og husk å pluss på litt ekstra uten for posen sånn at du har en litt å kunne sy på, så den ikke blir for liten. Jeg synes selv det er bedre den er litt for stor enn for liten.
  3. Klipp ut og sitt der igjen med to av hver type (2x bakstykke & 2x fermstykke). Når du klipper ut så pleier jeg å klippe den halve siden først og så legge den over å klippe resten, sånn at det blir likt på begge sider.
  4. Sy deretter bakstykkene sammen og femstykkene sammen. Her legge du også inn kantebånder sånn at du syr fast den enen siden av kantebåndet så du kan bruke det til å lukke og åpne påsen når du skal ha barnet i den. Husk å ha ikke sy igjen en liten del i bunnen av posen sånn at du kan fore den om du ønsker. 
  5. Vreng posen til rettsiden og jobb deretter på den rette siden. Sånn at ønsket mønster på posen kommer ferm. Klipp deretter til foret som du ønsker å ha i posen og legg det inn.
  6. Fest igjen den åpningen som du har hatt på posen til å legge inn fyllet med låler og sy igjen. 
  7. Om du ønsker hull på “ryggen” av posen, så den passer til sportsvogner, bilsete og vippestol så klipper du opp det nå. og syr rundt kantenen så det ikke rykker seg opp å hullene blir større. Sy også bakstykke og fermstykke fast til hverandre. 
  8. Ferdig resultat! 

 

Posen er rask og sy, og utrolig god og varm. Den er lett å pakke med seg og ha med rund forbi, å tar ikke stor plass. Du kan bruke hvilke mønster og farge du måtte ønske og fasång. Her er det bare fantasien som kan sette grenser. Spør gjerne om det er noe dere er usikker på med forklaringen min. 

Håper dere blir fornøyd med vognposen, hvis dere velger å prøve å lage en selv 🙂 Hvis du velger å sy en sånn pose, så link gjerne til det ferdige resultatet så jeg kan få se hvor flott din pose ble til ditt barn 🙂

– * – * – * — * – * – * — * – * – * –

Den neste DIY en jeg tenkte å vise dere er Barne håndkle. Jeg synes det fort kan bli litt mye penger når enn skal kjøpe sånne håndklær til barne sitt og ønsket derfor å prøve å lage det selv. Det er en helt genial å fantastisk håndkle så forstår godt at foreldre velger å kjøpe sånne. Selv bruker jeg det også utrolig mye, å derfor ønsket jeg å prøve å lage mit eget håndkle til min datter. Det er laget ut ifra gjenbruk material, så den er utrolig billig og lett å lage. 

 1. Du trenger : Et stort håndkle og et mindre håndkle, saks, nåler, kantebånd eller det du ønsker å ha rundt kanten og strykemerke eller det du ønsker å ha på hetta (trenger ikke ha noe på hetta heller).
2. Ta det minste håndle og brett en trekant på den, etter hvor stor du ønsker og klipp den ut så du har to like. 
3. Klipp bort de harde kantene rundt det store håndkle (ikke nødvendig men jeg gjor det).
4. fest de to trekantene sammen med nåler og ha den lengste enden åpen der du legger på kanten/kantebåndet. 
5. Fest den delen av trekanten som du har åpen på mitten av langsiden av det store håndkle med nåler. 
6. Fest kanten/kantebåndet rundt kantene på det store håndkle og resten av trekanten (som er hetta). 
7. Sy det så sammen.
8. Fest på eventuel punt som du ønsker på hetta.
9. Ferdig! 🙂 

Kankje ikke den beste forklaringen men håper dere forstår den 🙂 Det er somsakt utrolig lett å lage, og det er faktisk billigere å lage det selv enn å kjøpe sånn badehåndkle på butikken (kommer jo ann på hvilken butikk enn går på). Jeg ble utrolig fornøyd å det gjor Adeline også. Synes det var kjekt å kunne lage det selv og kunne lage et sånn som jeg hadde lyst at det skulle være. Jeg hadde tenkt å ha kantebånd rundt men hadde bare en type kantebånd hjemme og det var for smalt til å bruke til dette, så da ble det fleece som ble klippet opp i remser etter hvilken bredde jeg ønsket og sydde på. rett å slett en 1 2 3 løsning på det. om enn bare har små håndkler og ønsker å lage det større så er det bare å sy sammen flere håndkler etter hvor stort enn ønsker 🙂

 – * – * – * – – * – * – * – – * – * – * –

Den siste DIY en jeg har laget og ønsker å vise dere igjen er kanin barnetøffler som jeg har sydd. Jeg har sydd disse også ut ifra gjenbruk material (teppe), så det er noen varme og billige tøffler. Dette er også en enkel og lett type og lage og jeg føler bildet sier seg selv med forklaringen. Når dere syr disse så ser dere litt lettere hva som er hva og hvordan tøffelen former seg. Selv har jeg 2 x dobbel fleece såle i tøfflene og jeg har desverre ingen mål på de men har klippet ut ifra sko som passer til min datter og klippet det lit større enn skoen som jeg målte med siden jeg også skal ha kant til å kunne sy på uten at de skulle bli for små. 

De er lette å lage men litt smått og jobbe med, men når enn finner teknikken med det så er det bare kjekt! 🙂 OPS! Som dere kan se på bildet så er den fleece tøffelen som er inni tøffelen, har en liten åpning på lang siden (bak på skoen). Det er der dere kvrenger hele tøffelen. Uansett om hullet er lite så går det helt fint å krenge det over på “rett” siden. 


 
– * – * – * – – * – * – * – – * – * – * –
 

Håper dere liker DIY ene og at de faller i smak. Send meg gjerne bilde eller link til din blogg eller nettsted med ditt resultat hvis du har prøvd ut noen av DIY ene mine. Om dere lurer på noe anf DIY ene, så spørr gjerne i kommentar feltet eller send meg en privat melding på facebook (xtinemichelle.blogg.no eller kreativ maxm – lik gjerne sidene også når du er innom). 


Ønsker dere alle en nydelig dag! 

Hva synes du om DIY ene?
Hvilken DIY likte du best?
Er det noen av DIY ene du kommer til å prøve å lage selv?

 

BURSDAG – inspirasjon, tanker & planlegging

Tiden flyr og det nermer seg med stormskritt, en stor dag! Det nermer seg 1 års dag, for min vakre prinsesse. Det er helt uvirkelig at hun snart er 1 år og jeg har nå begynt å tenke på forberedelsenne på bursdags feiringen hennes. Jeg har bestemt meg for at bursdags fargene og dekurasjonen blir hvit og rosa. Jeg har vert mye inne på tanken om jeg skal ha Hello Kitty dekurasjon/pynt også men er enda på tenke stadiet der. Hele dette året har det gått i Hello Kitty og Rosa, så det er en del av året som jeg synes blir riktig og bruke i bursdagen også. Greit at hun er liten men det er tråss alt den første bursdagen hennes, og den er virkelig spesiel, hvertfall for meg er den veldig spesiel. Hvert år når hun har bursdag er det en stor dag, men den første er det noe spesielt med. 

Jeg har begynt å tenke på om vi skal feire den hjemme eller om vi skal reise til hjemplassen min og feire den der, men er enda litt usikker på hva det blir til. Bursdags gaven ifra meg til Mina Adeline har jeg også begynt å tenke veldig på men det å finne den perfekte gaven bruker iallefall jeg litt tid på. Jeg har det iverfall sånn at når det er min egen datter så er det ikke bare til å gå inn på en lekebutikk eller barnebutikk og kjøpe det første som er greit som gave. Det er for meg en stor dag og feiring og derfor skal jeg finne det som er perfekt for meg å gi til hun på denne dagen. At hun er liten og ikke kommer til å huske det, har ikke noe for meg å si. Det har noe med helheten og gjøre, for meg.

Bursdags kjolen har jeg også begynt å tenke på, og ideene og planene har begynt å falle ned i hode mitt. Jeg har valgt at jeg kommer til å sy kjolen selv til hun, og gleder meg veldig til å begynne. Det er mye som skal planlegges og gjøre klart men dette er noe jeg gleder meg til.

Jeg har begynt å se litt rundt å få litt inspirasjon og ideer, og her er noe av det jeg har sett på.// Bildene er hentet ifra google.no //

Det er alltid kjekt med litt inspirasjon og jeg er spent på å se hvordan resultatet blir og hvordan jeg bestemmer meg for at det skal være. 
Om noen av dere har hatt 1 års bursdag i hus og har skrevet om dette på bloggen og har inspirasjons bilder så tar jeg det imot med en stor glede. Er alltid kjekt å få litt forskellige ideer og inspirasjon som enn kan sette sammen til sitt eget. 

Håper dere alle får en flott dag!

– Har du nylig hatt eller snart har 1 åring i hus?
– Planla du mye til den første bursdagen til barne ditt?
– Hvilke farger hadde du og hvor kjøpte du det du brukte i bursdagen for å klargjøre alt?
– Hvilke inspirasjons bilde likte du best? 

 

NEW HEADER – Summer time

Sommeren nermer seg med stormskritt og min datter har blitt hele 10 mnd. Headeren jeg har hatt på bloggen var derfor klar for å nå bli byttet til noe som var nyerer og ga en mer sommerfølelse. Etter en koselig fotografering i går ente jeg opp med å lage en ny header. Denne gangen ble det en litt enkel variant men samtidig ble jeg veldig fornøyd og fikk det til sånn som jeg ønsket. 

Her kan dere se den tidligere headeren og den nye headere.

// Tidligere header //


// Ny header //

Håper dere alle får en flott Mandag og en nydelig ny uke. 

– Hva synes du om den nye headeren?
– Ga den deg en sommerfølelse?

HOMEMADE – 17.Mai antrekk

I går var det den store dagen mange hadde ventet på. Det var flere barn sin første 17.Mai og der iblant var det min datter, Mina Adeline sin første 17.Mai. Det var en stor dag og ikke minst en fantastisk dag. Feiringen ble helt perfekt og det blir en gledens dag å huske tilbake på som hennes første 17.Mai. 

Ettersom det var en lang og veldig aktiv dag, så er jeg utrolig sliten i dag. Langt ifra om det bare er jeg som er sliten, men det er egentlig vi alle. Jeg har ligget på sofaen å sover noen timer, og Mina Adeline har hatt den lengste formiddags hvilen, noen gang! Igjen har hun sin andre hvil for dagen. Både jeg og min datter, har virkelig en dag i dag der vi begge er veldig trøtte. Men etter en så herlig og lang dag i går å siden det enda er såpass kort tid etter operasjonen så synes jeg det er helt okei å ha noen dager der enn er sliten og trøtt. 

Siden jeg ikke enda har fått anledning til å vise dere Mina Adeline sitt 17.Mai antrekk, så tenkte jeg å vise det nå. Den store dagen var jo i går, men ettersom jeg satt oppe til hal 4 på natten (natt til 17.Mai) for å bli ferdige med hennes antrekk ble det rett å slett ikke tid til å vise det i går. Jeg valgte å sy og designe mitt eget sett til hun, og synes det var veldig kjekt å kunne tenke tilbake på å vite at jeg sydde selv og laget til hennes første 17.Mai antrekk selv. Jeg brukte et mønster til selve kjolen i str 74, men kombinasjonen av stoffet og resultatet av utseende og det ekstra på kjolen er ideer ifra meg selv. Jeg valgte også å sy body, lue og laget til en sløyfe til hun så hun kunne ha i håret. Alt ble brukt i går og det passet kjempe bra! 🙂 

Bilder og skriv ifra våres flotte feiring av dagen i går, kommer! 
 

– Hva synes du om 17.Mai antrekket som jeg sydde til min datter?
– Hvilket antrekk hadde du som 17.Mai antrekk?
– Hadde du en flott feiring?

Den store dagen

Allerede har den 15. kommet igjen i en ny måned og det er allerede hele 10 mnd siden jeg lå på sykehuset, å på et merkverdig vis klarte å føde min vakre datter, Mina Adeline. Livet mitt ble snudd totalt på hode, men på den beste måten noen gang! 🙂 Stoltheten min har blomstret over i høyere frader hele tiden, ikke at jeg trodde det var mulig. Tiden har fått ben å springe med, å flyr avgårde fortere enn jeg noen gang har opplevd. Utvikling skjer å mye skjer på en gang nå med utviklingen hennes. Ikke nokk med at jeg er evig stolt av min datter og alt hun nå klarer og utviklingen som har skjedd allerede, så har virkelig ikke stoltheten stoppet! I dag på 10 mnd dagen har Mina Adeline tatt sitt første steg ALENE og uten noe støtte! 😀 Om jeg er sålt? ja det er sikker å vist. Å tenkt at hennes første steg var på hennes 10 mnd dag, var veldig kjekt synes jeg. 

Vi har hatt en kjempe koselig dag i dag. Vi har hatt en avslapende dag med mye lek og morro. Vi har vert ute på tur og vi har kost oss sammen med dyrene. Mina Adeline elsker å være sammen med dyrene vi har. Hun ler og smiler ifra øre til øre. Hun har også fått en ny kjole som jeg har sydd, men den kommer det bilde av etterhvert.  Samtidig som vi har hatt en kjempe koselig dag har jeg også mimret mye tilbake til 15. 07.13, da jeg lå på sykehuset og fødte min vakre datter. Hver måned når den 15. kommer er det altid en spesielt dag og en dag som jeg mimrer mye tilbake. Minenne og hendelsenne er og kommer alltid til å bli husket så sterkt som at det skulle vert i går. En fantastisk dag og mimre og hyske tilbake på, ja den støreste dagen i mitt liv. 

* Gratulerer så utrolig mye med 10 mnd dagen din i dag, min vakre lille prinsesse <3 Mamma elsker deg, min nydelige lille solstråle. Du er det beste som noen gang har noen gang har hent i mitt liv. Jeg er evig stolt av deg, og det kommer jeg for evig og alltid til å være. * <3


 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top