SMÅBARN REISER ALENE TIL FLORIDA!

De er små, men overraskende store nokk! I dag får barna lov av foreldrene å reise på tur til Florida alene, sammen med barnehagen! 

Flere dager har godt, der det har vert stille her på bloggen. Men dagene har uansett ikke vert stille her i hjemmet. Dagene har vert fult opp med oppussing, besøk, avtaler, osv. Så dagene har godt i ett. Når kveldene har kommet har jeg derfor trengt tid til å hente meg inn igjen, og har derfor lagt med tidlig. Det er ikke noe unnskyldning men en forklaring!

Som jeg nevnte har vi jobbet med å pusse opp. Bursdagen av Mina Adeline nærmer seg med stormskritt. Jeg hadde derfor bestemt meg for at stuen skulle males før den store dagen. Sannelig har jeg klart å fullføre det også. oppi all planlegging til den store 2.års dagen, har vi klart å fått malt hele stuen våres. Nå gjenstår maling av lister, dører og tapensere en vegg, så er det meste klart. Planleggingen av bursdagen går også veldig bra, og flere ting til den store dagen har kommet i hus. Så jeg er virkelig lettet og glad for det. Jeg er ikke en person som liker å stresse med å få gjort noe klart. Jeg liker å ha god tid, og få gjordt ting skikkelig og gjennomført. Derfor har jeg store planer om å lage en test kake i dag, som er prøve kake til bursdagen av Mina Adeline. 

Mange av dere funderer nokk litt på overskriften. Florida! Hvordan kan jeg ha disse bake planene i dag, når det står ang Florida i overskriften. Det er faktisk ganske lett! Fordi jeg er hjemme, men Mina Adeline har reist til Florida sammen med barnehagen i dag. Dagstur til Florida. Det er jo helt fantastisk får de små! Mina Adeline gledet seg veldig til å reise til Florida i dag. Badetøyet ble pakket og hun hadde stolt med seg hello kitty badedrakt i dag, samt også rosa badesko. Hemmeligheten som mange nokk har forstått allerede, er den.. De leker at de reiser på tur til Florida. De reiser faktisk opp til den store avdelingen av hennes barnehage og samler barna i sammen, der de leker at de er i Florida. De skal få bade i badebasseng og har flotte planer for dagen. Jeg gleder meg stort til Mina Adeline kommer hjem ifra den lille utflykten på tur til Florida, så jeg kan få høre hvordan hun har hatt det på turen deres i dag. Blir utrolig spennende!

Jeg synes det er så fantastisk at barnehagen kommer på med slike flotte og morsomme påfunn. De gjør forandringer og ikke bare det samme hver dag. Den barnehagen som Mina Adeline går i, synes jeg virkelig fortjener en stor klapp på skulderen. De har mange aktiviteter som de finner på. De har uker med spesielle temaer og barna får delta på mye forskjellig, samt også de lærer utrolig mye om hver aktivitet og tema som de har. Jeg er veldig fornøyd med barnehagen og kan på det sterkeste stå god for at det er en flott og bra barnehage med flott personell som jobber der!

Været i dag er veldig grått og trist, men det skal ikke få lage min dag grå uansett! Så jeg får finne frem bake tingene og prøve meg på nye påfunn, som jeg ikke har gjort før. Slik at jeg ikke risikerer å misslykke totalt på bursdags kaken. Jeg laget dåps kaken til Mina Adeline, så det kommer nokk til å gå bra med bursdagskaken også, men greit å være på den sikre siden og prøve før dagen er der. 

Noen få bursdags ting må jeg også få satt meg ned å bestilt hjem, samt også gjøre ferdig innbydelsene. men det er jo utrolig kjekt å jobbe med, samt også går veldig raskt, men det er sannelig godt når enn kan puste lettet ut med at alt er klart. 

Håper dere alle får en flott dag! 

 

FROZEN IN THE SUMMER

LET´S HAVE SOME FUN WITH FROZEN IN THE SUMMER!

 En travel dag, full av masse kjekke påfunn! Tiden fløy av gårde i går, og jeg sprang nesten om kapp med timene. Mina Adeline var i barnehagen og jeg benytet tiden til å male i stuen. Det er rene galskapen å stå inne å male i så flott vær som det var, men samtidig er det godt å bli ferdig med det så jeg kan nyte resten av sommeren etterpå. Vi malte i 4,5 time i går og heldigvis er det bare 2 vegger igjen å male. Selvfølgelig gjenstår også lister og dører, men det får komme etterpå. Prøver å ta en ting om gangen, enn å rase over alt på en gang.

Når Mina Adeline kom hjem ifra barnehagen var det på tide og ta første ute badet. Jeg fylte bassenget med vann, og plutselig var frozen tatt over sommeren. Bassenget er ingen sjokk, det er selvfølgelig frozen badebaseng, samt også frozen badeball. Mina Adeline er utrolig glad i frozen, så det var ingen tvil om hvilket badebaseng hun ønsket å ha. Etter koselig badestund ute, var det tid for å kose seg med litt middag. Med det herlige været og den gode varmen, var det ingen tvil, middagen ble servert ute og det var skikkelig sommermat. Vi koste oss med følser i pølsebrød. Jeg skulle egentlig grille, men siden Mina Adeline virket ganske trett, valgte jeg å bare koke dem så det gikk raskere.

Vi fikk også en spennende pakke i posten i går. Tiden var kommet for junior overgangen. Derfor hadde jeg bestilt en junior langside til sprinkelsengen. Etter mye frem og tilbake, synes jeg det er greit å gi hun en litt mild overgang til junior sengen. Derfor valgte jeg å kjøpe en slik langside som er lavere, og som hun kan gå ut å inn i sengen selv. Det er fremdeles en seng som hun er vant til, bare den er jort om til junior sprinkel seng. Etterhvert skal hun få en skikkelig junior seng, men ønsker å gi hun en litt mildere overgang enn å bare gå rett over på en stor juniorseng.

Vi fikk montert den på, og spenningen var virkelig stor. Første dag, første natt,  i junior sprinkelseng. Et stort skritt skulle tas, og en stor overgang skulle nå prøves ut. Om det fungerte bra eller om det ente opp med å skifte tilbake til sprinkel seng langsiden igjen, får dere vite senere i eget innlegg.

Nå er Mina Adeline i barnehagen igjen i dag, og hun hadde ikke tid til å si hade. Hun sprang rett inn til de andre barna. Det er så godt å se at hun trives så godt! Det gleder meg utrolig mye og se at mitt barn har det kjekt i barnehagen. At det var rette barnehage som jeg valgte og samtidig også fikk plass i. 

Håper dere alle får en strålende Fredag, og en flott kommende helg!

 

EN VAKKER DAG I KNERTEN PARADISET

Sommer! Endelig kan jeg turre å si det høyt. Været har holdt seg bra og temperaturen har virkelig slott seg på den rette siden av gradestokken. FANTASTISK!

 

Nå som sommeren har kommet å ferie tiden nermer seg, var dagen kommet for den store og spennende sommerfesten i barnehagen. Både familie og venner kunne komme. Grill mat sto på menyen, samt også kake, lek og morro. Det var laget en vakker film av alle barna i barnehagen, der de lot oss få et større innblikk i barna sin hverdag i barnehagen. Det var helt fantastisk å se den filmen! Smilet mitt var stort hele tiden, samt latter, glede og stolthet bobblet over hos meg.

 

Noen av foreldrene hadde baket flotte kaker, som smakte helt himmelsk. Selv hadde jeg også satt meg opp til å bake kake, som ble den herlige jordbær kaken. Den forsvant unna i en fart, så jeg velger å håpe at den var innbydende og samtidig falt i smak. Det er en kake som jeg selv synes gir en frisk og sommerslik følelse, siden den har så mye jordbær i selg. Noe som gjør den frisk og god. Ikke for søt men samtidig søt nokk.

 

Barna hadde laget til kunst som de hadde dekurert den flotte barnehagen sin med. Det var friske og herlige farger som fylte store deler av en vegg, og de som jobber i barnehagen hadde laget til forskjellige salater som vi alle kunne forsyne oss av.

 

Det var en fantastisk dag med mange nye men flotte inntrykk. Veldig koselig å ha slike samliger med alle som har barn i den barnehagen. få treffe dem i mer enn 2 sekund i døren når enn leverer eller henter barna i barnehagen.

 

Tiden fløy avsted og vi gikk ikke hjem før Mina Adeline hadde spist og lekt kjempe mye med alle barna og hilst på alle de andre, og ble trett. Jeg tror hun synes det var kjekt med en slik dag, for hun var hvertfall i supert humør til å med når hun begynte å bli veldig trett.

 

Selv kjenner jeg at det blir tidlig kveld etter en travel dag med maling, baking, masse lek og sommerfesten. Det har vert en strålende og fantastisk dag, som jeg alltid vil huske. De ansatte i barnehagen hadde gjort en fabelaktig jobb med å stelle i stand alt, samt også barna som hadde laget så mye flott kunst og puntet så flott! Tommel opp, for en vakker dag i knerten paradiset.

 

I GOTTA FEELING

Som musikk i mine ører, idyll og glede. Barnelatter og lek. Ja dette er livet, dette er sommer!

I går hadde vi en fantastisk dag. Først med den flotte morgen turen som jeg nevnte i sist innlegg, og deretter en varm og herlig sommerdag. Vi hadde kattungene ute for første gang, noe som virkelig falt godt i smak hos Mina Adeline. Hun lekte og koste seg sammen med dem, mens jeg kunne slappe av litt i solen. Den herlige varmen hadde virkelig kommet, og endelig kunne vi få nyte en sommer dag ute, i den vakre idyllen som plassen våres har. Det er vår andre sommer her, siden vi flyttet bort sist sommer. Det er helt sprøtt å tenke på at vi snart har bodd her allerede i 1 år. Det er skremmende hvor fort tiden går. Da vi flyttet bort her, kunne ikke Mina Adeline gå. Hun kunne ikke snakke eller noe. Hun kunne si mamma, og lage noen dyrelyder, men de var det. Nå bare på dette året har det skjedd så utrolig mye. Hun kan gå, springe, hoppe, danse, snakke, osv. Hun er ikke lengre en liten baby, men en liten jente som er selvstendig og har egne meninger. Hun er en jente som viser tydelig at hun vil klare seg litt på egen hånd, med å ønske å leke litt alene ute (der jeg sitter litt i bakgrunnen og ser på/passer på), hun vil klare å gå i trapp alene, og sier nei når jeg spør om å hjelpe hun. Det er bare litt av den store forandringen som har skjedd på dette året. skoene, ja skoene! De tar hun på og av selv, ikke at det blir helt riktig med høyre og venstre for, men hun står på sitt og prøver hele tiden å få det riktig.

For bare et år siden når vi kom å så på dette flotte småbruket, glemmer jeg aldri det første møte med plassen! Vi var for sene bort hit, men vi var de eneste som hadde finansieringen i boks. Mina Adeline måtte bare rett inn i huset og skifte bleie, etter å presset bleien full! Da bleien skulle skiftes klarte det også å komme litt på gulvet, men når jeg tenker tilbake på det. Var det som hun merket huset med at det var våres. Det var som om hun viste før oss at dette ble våres plass, vårt småbruk og vårt hus. Det er litt spesielt å tenke på, og sikkert ekkelt for noen. Men som småbarns mamma er det utrolig hva som blir vanlig hverdags snakk og ting.

Den flotte dagen i går fikk meg virkelig til å komme i sommer stemningen. Sommerklærne kom på ut over dagen, etter gradene virkelig hadde overbevist meg om at de hadde kommet for å bli den dagen. Mina Adeline lekte og storkoste seg ute, og jeg fikk endelig klippet store deler av den store plenen våres. Det var som musikk i mine ører å få gå med gressklipperen, kjenne solen skinne på kroppen min, og kjenne den herlige lukten som kommer ifra ny klippet gress. Det var balsam for øynene mine og få se den store gleden Mina Adeline viste med å få springe rundt å leke og kose seg med ute lekene sine. 

Mamma og vår fantastiske nabo var snille og hjalp meg med å holde et øye til Mina Adeline, siden jeg holdt på å klippe gresset. De hadde hun også med å plantet noen planter og plukket gress til hestene. Vi alle storkoser oss når vi får tilbringe tid med den herlige naboen våres! Jeg som ønsket meg naboer, men hadde ikke i min villeste fantasi noen ideer om at vi kom til å ende opp med så flotte og fantastiske mennesker til naboer. Det er faktisk en drømme situasjon som er virkelighet, det går faktisk ann å få gode naboer som er gull verdt. 

Etter flere timer ute i solen, tikket klokken over til middags tid. Mina Adeline slappet godt av i sofaen imens jeg laget middag, men så fort middagen var spist måtte vi ut igjen. Det var nesten galskap å sitte inne i så flott vær! Så vi var raske med å komme oss ut og leke og ha det utrolig kjekt, helt til klokken tikket over til kveldingen og Mina Adeline skulle legge seg.

Det er lenge siden det har gått så fort å legge hun, der hun har sovnet med en gang. Det var herlig og en god følelse å høre at det var helt stille på max 5 min ifra soverommet hennes. Det viser bare at hun har hatt en flott dag, og fått brukt kroppen sin bra.

I dag var det tid for barnehagen igjen. Mina Adeline våknet fint og humøret var helt på topp. Hun viste tydelig at hun gledet seg til å gå i barnehagen og treffe igjen barna der. Hun snakket mye om den helt ifra hun sto opp. Vi måtte finne ferm sommerklær og koste oss med frokosten ute, før det var tid for å komme seg bort i barnehagen. Det var en herlig start på en fin dag! Nå sitter jeg bare å tripper for å komme meg ut igjen, og avsted for å kjøpe maling. Vi har planer om å få malt stuen før neste måned, så er greit å få malingen i hus, så enn kan starte. Men når været og temperaturen er på topp, blir det nokk mest tid ute.

Håper dere alle får en strålende dag, og at dere også har kommet i sommerstemning og fått hentet frem sommerklærne. Bedre at sommeren endelig kan komme nå, enn at vi ikke får noe sommer i år. 

 

UT PÅ TUR I MORGEN IDYLL

En ny uke står for tur, og hva er vell ikke bedre enn å starte mandags morgen og starten på den nye uken med en koselig tur i skogen. 

Endelig er formen til Mina Adeline bedre, og dagen i dag startet tidligere enn i går. Det var herlig å våkne til den mynter og glade stemmen hennes som ropte på meg halv 8 i dag. Jeg kunne høre bare på stemmen hennes at hun var bedre i formen. Jeg der imot har klart å blitt forkjølet og kjenner at formen min ikke er helt hundre. Men så lenge Mina Adeline er bedre, er det de viktigste!

Solen skinte så vakkert i dag, og varmen hadde også kommer mer. Ettersom formen til Mina Adeline har kommet seg mer i dag, pakket vi sekken og gikk ut på en koselig skogs tur. Jakken la vi igjen hjemme, noe som var herlig! Endelig en dag der vi kunne være ute uten å måtte ha på oss jakke. Endelig en smakebit igjen på sommerdag.

Mina Adeline var helt i hundre da vi skulle på tur, og hun var kjempe flink til å fote seg frem i det ujevne terrenget som vi labbet oss frem i. Vi var veldig herlig og komme ut å kjenne på de herlige omgivelsene som naturen har. Vi snakket mye om fargene vi så rundt oss, og dyrene som er rundt i naturen. Mina Adeline er så glad i grønn fargen, og snakket mye om den samt også pekte rundt på de grønne bladene, gresset osv.

Når de små søte bena begynte å bli slitne, stoppet vi og hadde en koselig pause med litt drikke og kjeks, før hjem turen sto for tur. 

Det var en herlig start på dagen, og veldig godt å se at Mina Adeline sin form endelig er bedre! Nå har jeg bestemt meg for å ikke legge noen planer videre for dagen, men ta det som det kommer å se hva vi finner på. 

Håper dere alle får en flott mandag, og har hatt en fin helg! 

 

KAKEGLEDE SOM GIR SOMMERFØLELSEN

Dags luren til Mina Adeline ble ikke den lengre i dag. På under 1 time var hun våken og hadde ikke tenkt å sove noe mer. Til vanlig pleier hun å sove en god del lengre, men når enn ikke er helt i topp form, da blir det noen forandringer og ikke alltid søvnen er like lett å finne. Smågrining med noen små øyner som lyst at hun ikke var helt i form, slappet vi litt av med teppe over oss på sofaen. Når hun fikk våknet enda mer, var det på tide og lette oss fra sofaen og gjøre noe litt mer fornuftig men også kjekt for alle. Derfor ble det kake baking! Ja vi kastet oss ut i det, og sommerstemningen prøver vi virkelig å tvinge i oss nå. Vi valgte å lage det vi kaller jordbær kake. Det er en enkel kake, som enn ikke tar en evighet og lage. 

Kaken består av:
Sokker brød bunn, fløte og jordbær. 

Ja så lite og lett! Når sokker brød bunden er ferdig stekt deler vi kaken i to, og pisker fløten stiv. Deretter legger vi på pisket fløte og jordbær på den ene delen av kaka. Deretter legger vi over del nr 2 av kaken og hiver på mer pisket fløte og dekorerer med jordbær på toppen også. Bedre sakt, den er veldig raskt og lett å lage. Ikke nokk med det, men smaker utrolig godt. Det er en kake som får meg til å komme i sommerstemingen. 

Da kaken var ferdig og vi hadde spist masse kake, labbet vi inn til kattungene en liten tur, før vi labbet over til våre herlige naboer. Til tross for at Adeline er små dårlig i formen, kan det gjøre litt godt også med litt stue forandring. Vi hadde det utrolig koselig på besøket hos våre snille naboer. Vi brakte også med bort litt kake til dem også, som falt godt i smak der å. Er så koselig å se at andre liker maten vi lager. Det gir en utrolig god følelse. 

Tiden fløy i godt selskap, og plutselig var kvelden kommet snikende og leggetiden sto for tur. 

Det har vert en veldig koselig dag, til tross for min lille prinsesse som ikke er i form, har vi klart å kose oss til det fulle i dag. Med først et koselig besøk og deretter gikk vi på besøk til de gode naboene våres. Kake ble baket og nesten allerede spist opp. 

 

SYKEBESØK FOR SMÅ, HJELPER ALLTID PÅ!

Dagen startet ikke så tidlig i dag heller, klokken tikket over til halv 10 før det ble liv i dette huset. Ingen sol var å se på himmelen, og en grå typisk vårdag var kommet tilbake på den etterlengtede sommeren. En natt med hoste og ikke den dype gode søvnen for Mina Adeline, forstår jeg godt at hun henter inn litt mer søvn om morgenen enn hva hun pleier. 

Det å våkne så sent på formiddagen, gjør at jeg føler halve dagen har godt. Jeg er ikke vant til å sove så lenge, samt også ikke vant til å måtte sette vekkerklokken på. Min vekkerklokke er som regel Mina Adeline i helgene. Nå som hun er småsyk, har det ikke blitt så tidligere morgener men før jeg vet ord av det, er morgentimene tilbake til kl 7. Jeg må vell nesten bare nyte de ekstra timene med søvn, så lenge de varer. 

I dag har vert en koselig søndag så langt, til tross for formen som ikke er helt på topp hos Mina Adeline. Vi fikk koselig formiddags besøk av en venninne og hennes herlige sønn. Det passet Mina Adeline ypperlig og få sykebesøk, og jeg merket at hun glimtet til når de var her. Hun koste seg med å leke sammen med han. Det er så koselig å se på når de leker i sammen. Samme alder og samtidig går de så godt i sammen. Begge barna koste seg og hadde en koselig tid i sammen. Selv ble jeg veldig glad når vi fikk besøk og Mina Adeline fikk sykebesøk, der var utrolig koselig med en liten forandring i syke hverdagen som har vert denne helgen. 

Tiden fløy avsted og plutselig tikket klokken over til at begge barna skulle ha sin dags søvn, og flinke var de til å si hade til hverandre og gi hverandre klem. Ikke nokk med det, men de små søte ga hverandre et herlig barne kyss før de også gikk. Det var virkelig super søtt å se de små vise enn slik kjærlighet til hverandre, ikke kjærlighet som vi voksne viser som et par, men kjærlighet som barn er fult med som vi voksne viser og lærer dem og vise til andre. Jeg synes kjærlighet er viktig og vise til hverandre fordi det gir så mye positivitet som gleder andre. Bare noe så “lite” som en klem eller å si “jeg er glad i deg”, kan redde en hel dag for noen. Det er så lite som skal til for å vise kjærlighet, samtidig så viktig og huske på.

Nå ligger Mina Adeline og inntar sin gode søvn for dagen. Noe som nokk gjør veldig godt nå som formen hennes ikke er på topp. Jeg håper virkelig at hun er i bedre form enn i går når hun våknet, slik at hun er i bedre form til å kanskje få være med ut litt i dag. Men på slike småsyke dager, er det ingen anledning til å legge noen planer. Bare ta time for time, og ta ting som det kommer.

Håper dere andre har hatt en koselig helg så langt, og får en flott søndag! Og husk, det skader ikke å vise andre at enn setter pris på dem, og gi dem litt kjærlighet.

 

SNUDD PÅ HODE

Planer du selv planlegger, kan være så perfekte du bare ønsker selv. Men om planene blir realitet, er som regel et større spørsmål. Du er ikke lengre sjefen i huset, det er de barne ditt som er!

Det har vert en nydelig dag i dag. Solen har stått høyt på himmelen og skint så flott så bare det. Varme har det også vert litt av, men vinden har gjort det litt kjøligere. Dagen startet ikke så tidlig som den pleier. Mina Adeline sov helt til kl 10 i dag, som nå er veldig sjeldent at hun faktisk gjør. De siste dagene har jeg merket at hun har vert hås i stemmen, hostet litt mer, samt også våknet de siste nettene med en veldig hoste og vert mer tett. Jeg har derfor de siste dagene vurdert hver morgen, hvordan tilstanden hennes har vert og om hun har vert frisk nokk til å gå i barnehagen. Overraskende har hun vert frisk nokk hver morgen i de to siste dagene til å gå i barnehagen. Formen hennes startet og bli dårligere på tirsdag, etter barnehagen. Nettene har virket mest utfordrende, da hun har våknet og ikke vert god. Så føler meg litt lurt på en måte, når natten er dårlig, men morgenen og dagen er fin. Det gir liksom ikke helt mening i mitt hode. Det pleier som regel å være morgenen og kvelden som er dårlig, og at enn er bedre midt på dagen. Det er ingen fasit når enn er i dårlig form, men det er bare en uskreven ting som de fleste merker er realitet. 

I dag der imot hadde jeg store flotte planer for dagen. Solen skinte og jeg følte endelig at sommerfølelsen begynte å snike seg på. Jeg reagerte litt på at vi sov så utrolig lenge i dag, men samtidig tenkte jeg ikke det store over det. Jeg merket Mina Adeline var små forkjølet, men samtidig virket hun ganske grei i formen. Etter bare 2,5 time våken, snek trettheten seg på igjen, og hun ville legge seg. Hun sovnet på et blunk, og plutselig var 2,5 time søvn in tatt igjen hos hun. Det var da jeg reagerte mer, ettersom jeg faktisk også måtte vekke hun. 

Planene mine for dagen, med en koselig ute dag i det flotte været, ble raskt dratt ned i do. Det var forferdelig å se de forandringen på 2,5 time. En trett og dårlig jente, var det som møtte meg i sengen når jeg vekket hun. Hun var svett og veldig overfølsom. Jeg viste med en gang at det ble ikke noe utedag, men en rolig kosedag under teppe. Hosten var i full gang, slim kom opp, og mer hoste. Både hoste og rennende nese. Uten tvil forkjølelse og refluks som var sterkere med plagene. Hadde jeg ikke vert såpass kjent med refluks plagene og hva refluksen gjør, hadde jeg virkelig blitt veldig bekymret og redd. Noe jeg faktisk har vert tidligere når hun har vært forkjølet. Forkjølelsene har ofte pleid å være verre for hun enn når f.eks jeg er forkjølet. Dette fordi hun har refluks problemet. Jeg har vert på legevakten opp til flere ganger når hun har vert “bare” forkjølet. Så er veldig glad for at vi nå vet hva som gjør at hun er verre enn andre som ikke har refluks problemet, når hun er små syk eller syk. Heldigvis får hun medisiner som hjelper for refluksen, så satser på at forkjølelsen kommer seg raskt. 

Dagen ble derfor ikke som planlagt, og planene for dagen ble virkelig snudd på hode og trukket ned i do. Men en flott og koselig kose dag inne har vi hatt. Det er jo for gale og sitte inne på slike flotte dager, men er enn syk så er enn syk. Da er det ikke så mye å gjøre med det. Så håper dagen i morgen blir bedre for Mina Adeline, og at vi får en fin solskinsdag med god varme i morgen også. Kanskje vi da kan få den fine ute dagen, som jeg hadde håpet på i dag.

OPS! vil også minne dere på spørsmålsrunden som pågår på bloggen min. 
Har du noen spørsmål, klikk deg inn –>HER! 

 

JEG FANT, JEG FANT.. NEI JEG VANT!

For en liten stund siden deltok jeg i en konkurranse ang bloggen. Det var en konkurranse som lekmer.no hadde, der bloggere kunne laget en collage med ønsker vi hadde ifra lekmer.no sin nettside. Jeg fant flere flotte produkter som passet perfekt til barnerommet som nå om kort tid skal gjøres om til junior rom. Spenningen med å gjøre et barnerom om til junior rom er stor. Det er en stor forandring for Mina Adeline, men samtidig også en stor forandring for meg. Tenk tiden nærmer seg for at sprinkel sengen skal bort, og en junior seng skal inn. Det er nokk den største forandringen for oss begge to. soverommet hennes vil også forandre seg, men jeg tror det er forandringen med sengen som vil by på noen utfordringer. Mina Adeline har allerede nesten klart å komme seg ut ifra sprinkel sengen en gang, og er igjen igang med å nesten komme seg ut av den igjen. Selv synes jeg det er litt skummelt at hun nesten klarer å komme seg ut av den, samtidig som det viser at tiden for den store forandringen nærmer seg med stormskritt. 

Noen av de flotte produktene jeg hadde laget collage om med ønskelisten til junior rommet, er de utsolgt for. Men med så mange flotte produkter som lekmer.no har, så er det ikke mangel på flotte produkter som enn ønsker til en slik forandring på soverommet.

Til den store nyheten! Som jeg nevnte deltok jeg med bloggen min, i denne spennende konkurransen. Jeg har virkelig gledet meg til de skulle trekke vinnere, og nå har de gjort det. Jeg fikk for et par dager siden, en mail som virkelig fikk meg til å juble! Jeg vant 2.plass i konkurransen, og vant derfor et gavekort på hele 1000 kr ifra lekmer.no! Jeg er så glad, så uendelig glad. Nå er det virkelig shopping som står for tur. Jeg har sittet over lengre tid allerede og sette på mange flotte og spennende produkter, som passer perfekt til junior rommet. Mina Adeline har også fått være med å se på ting, og pekt på hva hun ønsker seg. Siden noen av de produktene jeg hadde laget i collagen er utsolgt, har jeg valgt å plukke ut litt andre ting. Jeg kommer til å vente i spenning på når de får inn de produktene som jeg ønsker som de er utsolgt for, og kjøper det etterhvert når ann ledningen er til stede. 

Les blogginnlegget mitt som vant 2.plass her!

Nå gleder jeg meg kjempe mye over 2.plassen og det flotte premien med gavekortet til hele 1000 kr. Det er mye penger som virkelig hjelper utrolig mye på den nye forandringen som skal gjøres. Så nå er tiden inne for å sette seg ned en siste gang og bestemme seg helt for innkjøpet som skal gjøres. Jeg kommer til å legge ut bilder av produktene som er kjøpt når vi får det hjem, og hvordan det blir på sove rommet hennes. Dette er en stor glede for meg, og en stor glede med å bli trukket ut som en av 3 vinnere. At jeg fikk 2.plassen, er stort for meg. Føles nesten som en drøm som jeg ikke har våknet ifra enda, å har kløpet meg i armen flere ganger for å sjekke om det er virkelighet. 

Vil samtidig også gratulere de andre to som også ble trukket ut som vinnere av konkurransen! De hadde laget flotte collager med nydelige produkter!

Nå er det shopping som står for tur her, før vi skal ut og kose oss i det nydelige været! Her har virkelig solen klart å komme seg frem på himmelen, og varmen har endelig begynt å komme mer. Siden vi ikke har hatt så mye av det enda, så synes jeg det er viktig og kose seg mye de dagene det faktisk er flott vær og god varme. Endelig har sommerfølelsen begynt å komme litt, håper bare været holder seg bra, slik at sommerfølelsen kan komme for fult! 

Ønsker du å se alle de flotte produktene som Lekmer.no har, så klikk her!
 

 

SMAKEBIT – LOVELY BLUE

Bursdags forberedelsenne er veldig godt igang. Flere ting har kommet i hus, og listen for bursdags planlegging blir kortere og kortere. Det er så herlig å være tidlig ute, ha god tid og kose seg med planleggingen og klargjøringen.

I fjord ble det flytting rett før 1 års dagen. Internett og parabol hadde vi ikke da. jeg ente opp i flere timer i tlf, for å få hjelp av en kompis for å bestille alt til bursdagen hennes, og hadde virkelig flaks med at alt kom frem i tide. Slikt stress ønsker jeg ikke i år, og derfor er ganske tidlig ute.

Temaet for 2 års dagen er Frozen. Ikke den største overraskelsen, når Mina Adeline er veldig glad i frozen og olaf. Det ble derfor en flott blå kjole, som er en annen type elsa kjole som jeg ikke har sett at di selger her i norge. Mina Adeline er storfornøyd med kjolen, noe jeg også er. Det er litt spennende å planlegge en 2 års dag, en bursdag som får et tema som Mina Adeline er veldig glad i. Valget sto mellom my little pony eller frozen, ettersom hun er veldig glad i begge deler. Så lot jeg hun få velge. Det er tross alt hennes bursdag, og hennes dag. Det er da en selvfølge for meg at hun får velge tema.

Dere skal få se en liten smakebit av den flotte bursdags kjolen, samt mere detaljer om bursdags forberedelsen etterhvert. Så nå håper jeg på å få bestilt de siste tingene som vi trenger til den store dagen i juli 🙂

 

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top