Klar ferdig gå!

Denne helga ble helt annerledes enn hva den pleier å Være, men på en god å utrolig kjekk måte. For jeg å min kjøre mamma, ei sykt kul vennine og min fantastiske datter har nemlig vert på Rally! Der traff vi min kjære pappa og teamet han er med å skrur for.

Dette var første gangen Mina Adeline var på rally. Hun må jo tidlig krøkes 🙂 så hennes super snille Moffar hadde vert å fått kjøpt øreklokker til hun. Han hadde sett etter i rosa men de hadde ikke flere i rosa igjen så da ble det grønn. Men det gjor ingenting siden grønn også er fint å siden grønn fargen på øreklokkene passet til fargen på bilen til det teamet som pappa er med å skrur for. Selvfølgelig er jo det viktigste med øreklokkene at de demper lyd nivået å det gjor de. Adeline var stille hele tiden å sov endel men når hun var våken var hun glad og fornøyd. Hun var ikke helt eni med meg ang at hun måtte ha på øreklokkene så hun protesterte litt men så godtok hun det helt fint 🙂 flinke dattera mi <3

Jeg tok masse bilder på rallyet i dag så det kommer bildeblogg så fort bildene er klar.
Vi alle storkoste oss på rally i dag å hadde en super kjekk dag, å i morgen skal vi bort på rallyen igjen. Noe jeg gleder meg noe helt sykt til.
Mere ifra hvordan dagene på rallyen har vert kommer å somsakt kommer det også bildeblogg for de som liker det 🙂

Hva har dere gjort til nå i helga?
Liker dere rally?

Xoxo,
Xtine Michelle

En fin liten forandring på helgen

Dagen i dag har vert super bra. Den startet at jeg våknet til varme kanel svinger som mamma hadde laget. Dette var så fantastisk å våkne til å de smakte så godt! Mamma hadde laget de uten q-melk å egg siden jeg må holde meg borte ifra alt som inneholder q-melk siden mini reagerer på q-melk proteinene.

Etter vi hadde spist di fantastiske kanel snurrene å Adeline også hadde fått mat, var det på tide å reise til Kristiansand til kiropraktoren som Adeline skulle til i dag.

Adeline var super fornøyd å koste seg så bare det i dag også hos kiropraktoren. Det var så godt å se hvordan hun nyter behandlingen å også se den gode virkningen som behandlingen har.

Senere var vi rundt litt i sørlandsparken siden vi ventet på en venninne av meg skulle bli ferdig på skolen. Hun skulle nemlig være med meg hjem å være på overnatting 🙂

Så nå sitter vi her å slapper av å koser oss med film på tv’en. Er utrolig kjekt å ha besøk av en venninne og få litt forandring på kvelden siden det er helg.

Hva gjør dere i kveld?
Har dere vert ute på noe kjekt i dag?

Xoxo,
Xtine Michelle

Min første reise

På tirsdag startet dagen tidlig ettersom vi skulle på en kosetur tur til Oslo. Eller bedre sakt dagen i gård sluttet aldri så det ble to dager i strekk ettersom jeg ikke fikk lagt meg siden det var masse å gjøre for å bli klar til Oslo turen. Er jo endel som skal pakkes å gjøres klart nå når jeg har ei fantastisk lita jente. Men å få gjøre alt som skal gjøres er så utrolig kjekt å jeg elsker at hun tar opp hele tiden min. Hun er en god sjef over tiden min og livet mitt.

Vi skulle ta toget ca halv 6 på morgenen og jeg var utrolig spent på hvordan mini ville ta dette. Men som god jenta mi gjør stadig er å overraske meg over hva snill hun er, så hun sov og koste seg hele tog turen. Hun gren ikke en eneste gang! Hun var bare glad og fornøyd hele tiden.

Jeg ble positivt overrasket ettersom det var hennes første tur så langt bort å samtidig hennes første tog reise.

På toget må jeg erlig innrømme at jeg ble paff over hvor dårlig kundebehandling de hadde når de kom til barn! Da måltidet sto for tur for mini og jeg hadde ammet hun og deretter skulle gi hun det hun får på flaske, siden hun er allergisk mot q-melk proteiner gikk jeg til kafé vogna for å spør etter strøm tilgang. Da jeg kom fram å spørte høfelig hvor jeg kunne få varmet opp det jeg skulle gi hun fikk jeg beskjed om at de ikke hadde strøm tilgang utenom at jeg da måtte spørre om å få sitte i comfort vogna mens jeg varmet det. Men bak denne NSB mannen som sto bak disken så jeg at det hang en mobil lader. Så jeg spørte om jeg ikke bare kunne få låne strøm tilgangen som mobil laderen var i. Svaret jeg da fikk var at jeg ikke kunne det akkurat da ettersom det var en mobil som ble ladet da. Fortvilet å paff sa jeg til han nokk en gang at dattera mi må ha dette siden hun er allergisk mot q-melk proteiner å at jeg måtte gi hun mat. Han ga meg beskjed om at det var en mobil som lå å ladet så jeg måtte vente. Jeg ble irriterd å paff over dette å sa at dattera mi trengte mat nå å at jeg måtte varme dette å derfor trengte strøm tilgang men fikk nokk en gang beskjed rett ut om at dattera mi måtte bare vente med å få mat! Jeg kjente jeg ble sinna å fortvilet, hvordan kunne en voksen mann si sånn så det. Hadde det vert jeg som var sulten å skulle hatt
Mat kunne jeg ventet men ikke en liten jente på 6 uker..

Deretter fant jeg kunduktøren på toget å spørte han etter strøm tilgang på toget eller om jeg kunne gå inn i comfort vogna å varme dette å forklare han det samme som jeg hadde gjort til han som stod i kafé vogna. Kunduktøren bare så merkelig på meg å spørte om jeg ikke ammer hun, å jeg fortvilet svarte ja til at jeg ammer hun men at jeg måtte gi henne noe på flaske siden hun er allergisk. Etter endel forklaring der kunduktøren ikke var behjelpelig sa han til slutt at det var strøm tilgang i familie vogna jeg satt i..

Jeg var lettet over å endelig få tilgang til strøm for å varme flaska men var små sinna over hvor dårlig kundebehandling de viste over for meg med tanke på måltidet til dattera mi..

Her er noen bilder ifra tog turen:

Her er Adeline og hennes fantastiske momma (min kjære og gode mamma) <3

“Jippi, jeg kjører tog for første gang”, Adeline koser seg på toget 🙂

Da vi annkom Oslo etter 4,5 timer var det fantastisk å kunne strekke på bena å komme seg ut å gå så Adeline kunne få seg frisk loft etter den lange reisen. Adeline var i strålende humør å hadde vert det på hele turen. Så vi fant ut at det var på tide å utforske Oslo.

Første plass vi da ente opp i var selvfølgelig Karl Johansgate. Adeline hadde da sovnet så hun sov seg igjennom hele gata nesten men vi hadde mer planer enn bare denne gata. Vi skulle nemlig opp på slottet! Det var jo en selvfølge at vi måtte på Slottet når vi var i selveste Oslo.

Da vi annkom slottet etter en koselig liten spaser tur var det måltid til min søte mini som stod for tur. Å når pliktene kaller er det ingen unnskyldning på hvor man befinner seg! Så da var det å sette seg ned inne i slottsparken å amme. Enn skulle jo tro at amming på offentlig sted nå i år 2013 var normalt å at alle hadde sett det men tydeligvis ikke. Det var noen som virkelig ikke kunne trekke til seg øynene men ettersom jeg er så jeg er å ikke tar ting så tungt så satte jeg blikket tilbake på de å stirret like mye tilbake på de som de stirret på meg. Likt skal jo være likt, synes nå jeg. Men hver sine meninger ang det.

Da Adeline var blitt god å mett å var godt fornøyd med Xtine Michelles meieri as, var det på tide å fortsette å utforske Oslo å slottet som vi var på. Så da var det rundt å se å mamma var snill å tok bilder av oss. Noe jeg er utrolig takknemlig for. Er alltid så kjekt med minner å spesielt når det er første turen Adeline er på. Da vi var ferdige på slottet å deretter skulle igjennom Karl Johansgate igjen hadde den lille prinsessa mi bestemt seg for at hun skulle være våken å skulle være på armen min å jeg var bare super glad for å ha henne inntil meg. Hun var enda i strålende humør å var helt med da vi gikk ned over Karl Johansgate og følte med å så rundt seg å snudde på hode ifra side til side med jevne mellomrom å så på alle de nye inntrykkene for hun.

Da vi kom litt ned over så plutselig mamma en “kjendis” dame. Vi hadde vert på utkikk etter kjendiser hele tiden å da mamma plutselig så ei så måtte vi bort å ta bilde. Vi kunne ikke så hilse på hun ettersom hun ble intervjuet, men samme det, vi så hun. Dama vi så var Siv Jensen ifra sånn parti greier, noe jeg virkelig ikke er interisert i (ja mange synes nokk det er mindre bra at jeg ikke engasjerer meg innen det, men er ikke alle som kan ha samme interesser med hva de engasjerer seg innen). Jeg viste iallfall hvem hun var å synes dette var stas.

Her er noen bilder ifra da vi var på slottet å rundt i gatene i Oslo:

Da vi var kommet igjennom Karl Johans gata igjen på tilbakeveien hadde Adeline sovnet på slutten at gata. Å da var klokken så mye at vi måtte videre med trikken i Oslo til en avtale som vi hadde med noen der. Da vi var ferdige med dette hadde tiden gått litt for raskt enn hva som var planlagt så da var det å kjappe seg tilbake til tog stasjonen å prøve å rekke toget hjem. Vi sprang å sprang å jeg trodde virkelig ikke at jeg hadde noe kondis, men sjokkerende nokk er det sprøtt å se hva som er innebygget når en trenger det. Vi sprang ifra der trikken stoppet å inn på Oslo S å jeg med vogna å mamma etter, vi sprang mellom folkene som de var kjegler å det var ikke lite folk heller men det gikk bra å det var ikke noen kjegler som flyttet så raskt på seg heller så beregningen min da vi sprang mellom de ble riktig.

Vi sprang å sprang å var veldig redde før at toget hadde kjørt siden vi var forsinket. Men da vi kom ned over til sporet der toget skulle stå så vi det. Det hadde ikke kjørt å var forsinket så derfor rakk vi det på sekundet. Meg å mamma var så letter å glade å ikke minst total anpustne etter springeturen som virkelig ikke sto høyest på ønskelista. Men glade var vi over at vi hadde rukket toget å at vi nå kunne sette oss ned å slappe av.

Kundebehandlingen hjem igjen var ikke så mye bedre men det fikk nå bare være. Jeg viste iallfall denne gangen hvor jeg kunne gå for å få strøm tilgang så det gikk bra. Adeline suppa mi var godt fornøyd hjem igjen også. Hun hadde litt vont i magen men hun fikk være i armene mine å når det gikk bedre fikk hun ligge i vogn posen sin på siden av meg i sete, å der sovnet hun godt å sov nesten resten at turen hjem.

Da vi kom hjem var det hærlig å kunne legge seg ned å sove å slappe av å ta inn over seg alle inntrykkene å hvor flink dattera mi hadde vert på denne kjekke turen. Jeg var utrolig stolt over hun å var veldig fornøyd meg hele dagen å turen. Det var spennende å kjekt å få så god opplevelse med hvor flink Adeline var og det var utrolig kjekt å kunne reise på tur med mamma.

Hvordan gikk første reisen sammen med ongen deres?
Ammer dere?
Har dere ammet offentlig blant masse folk?

Xoxo,
Xtine Michelle

Mmm, Så godt! Mer takk

Mmm, dette kan jeg like! Mer takk, HALO kan du gjøre mer?

I dag var momma og mamma til noe som heter kiropraktor. Ikke vet jeg hva det nå er, men jeg hadde ikke det største valget enn å være med. Jeg passet på å underholde mamma på det sterkeste så jeg fikk lure til meg ekstra oppmerksomhet av de koselige folkene rundt. Så jeg koste meg i armene til mamma å samtidig hørte mange kjekke komentarer om hvor søt jeg var osv. Dette likte jeg godt så da var jeg godt fornøyd. Ektra oppmerksomhet er bare ektra gøy! 

Da momma kom inn til kiropraktor dama fortalte de litt informasjon om meg, å dette likte jeg fordi det er så kjekt når jeg får ektra oppmerksomhet. Ingenting er bedre enn det, oppmerksomhet blir enn bare aldri lei 🙂 Men det de fortalte var ikke så kult. De fortalte hvor flink jeg hadde vert å holt mamma våken i hele natt pga jeg hadde så store magesmerter så jeg gren endel å var klarte bare ikke å være rolig fordi det var så vont. Så da hjalp det å være i armene å ligge intil mamma hele tiden å også få så mye tilgang som jeg bare ønsket til matfatet siden jeg da valgte å være litt rolig inni mellom. Er jo utrolig godt med kosemåltider så lenge matfatet er foran meg. Jeg liker så godt å få kose meg med maten så er glad jeg har så lett tilgang til maten som jeg har. 


Her koser mamma med meg mens kiropraktor dama undersøker meg eller som hun kalte det, hun ser på meg.. 
Jeg ligger bare der å nyter det! 🙂

Da kiropraktor dama hørte dette sa hun at hun kunne se på meg, jeg forsto veldig lite akuratt da siden hun selvfølgelig så meg allerde og syntes jeg var så søt. Så jeg var bare glad og fornøyd da å tenkte at hun ønsket å bruke jobb tiden sin til å se enda mer på meg siden jeg er så søt som hun fortalte meg. Men jeg fant raskt ut at hun ønsket å sjekke om det var noe som ikke var helt som det skulle i nakken min og i bekkene mitt. Da kiropraktor dama sjekket meg var det bare himmelsk godt. Jeg kunne ikke annet enn å bare nyte det. Så fant hun ut at jeg var litt stiv i den ene siden i nakken og i den samme siden nede i bekkene. Så da ble jeg bøstet med hvorfor jeg liker best å ligge å spise mest på den ene siden enn den andre og hvorfor jeg er missfornøyd når jeg må ligge på den andre siden som jeg ikke liker når jeg ligger i vogna osv. 


Her får jeg behandling i nakken. Dette er den dunketingen som dunket forsiktig på de plassene som er litt stift i nakken og bekkene mitt. 
Dette var likte jeg utrolig godt så jeg koste meg masse mens momma hålt og koste meg i handen min. 


Her får jeg behandling i bekkenet, samme behandling som hun ga meg i nakken min.
Dette er like godt når hun gjør det i bekkene så jeg stor koste meg. 
Mamma koser meg på hode samtidig så alt var bare helt topp 🙂


Etter hun hadde funnet ut dette begynte hun med en maskin som dunket forsiktig på de plassene i nakken og bekkene mitt som er litt stift. Dette likte jeg super godt å når hun plutselig stoppet opp med denne maskinen der ble jeg ikke fornøyd så da gren jeg litt så de skulle forstå at jeg ønsket at hun skulle gjøre mer. Så når hun endelig gjor mer av dette ble jeg helt sitte for da hadde de forstått hva jeg ønsket. Dette var kult, tenk jeg fikk det som jeg ønsket så lett. 


Dette bilde husker jeg ikke at har blitt tatt siden jeg ligger i vogna å sover.
Men jeg er egentlig på bildet sammen med mamma, dere ser meg bare ikke altså.


Dette bildet husker jeg heller ikke siden jeg nokk en gang ligger i vogna å sover..
Hva er det med at de tar bilde når jeg ligger i vogna å sover.. 
Men men, her er altså vogna mi med søte meg som ligger oppi å sover åsså er det mamma å momma.
Vi er godt fornøyd alle sammen her etter behandling hos kiropraktoren.

Nå etter behandligen har jeg vert veldig trøtt å sovet mye å våknet når det er mat å fått servert den ferske gode maten akuratt som jeg ønsker. Det er virkelig helt topp! 

Er det andre enn lille meg som har vert til behandling hos kiropraktor?
Ble dere små trøtte etter behandlinge?
Fungerte behandlinge for dere små?

Xoxo,
Mina Adeline  

Mini Dumle

Min søte datter, Mina Adeline har fått seg en liten mini Dumle 🙂 Denne falt godt i smak hos hun, men det var øre til mini Dumle bamsen som falt mest i smak.

Når jeg så denne søte hunde bamsen var det ingen tvil at Mina Adeline måtte ha en sånn. Synes det var en perfekt mini Dumle til hun ettersom jeg har en liten tibbe som heter Dumle så måtte jo hun også ha det. Fargene på flekkene er ikke samme farge som Dumle sine flekker men uansett så er det en likhet med at denne hunde bamsen har flekker 🙂 Mini Dumle falt iallfall godt i smak hos hun, å det er de viktigste.

Xoxo,
Xtine Michelle

Innfo:
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker!
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Mamma, hører du meg?

S.O.S!! Mamma jeg har mistet smokken min. S.O.S!! Mamma jeg må ha ny bleie.
S.O.S!! Mamma nå er jeg sulten igjen. S.O.S!! Mamma jeg er for varm.

Jeg har en god stund gått å tenkt på at jeg skulle hatt meg en babycall, men har ikke funnet den jeg synes så grei ut til en grei pris. 
Men i dag kom mamma over en babycall til en pris jeg syntes var grei, så da fikk jeg endelig kjøpt meg babycall. Dette er bare helt supert! Er så spent på å prøve den ut i kveld. Kan nesten ikke vente. Så skal sette den opp nå etterpå å prøve den ut. Jeg har tenkt å få mamma til å være der ved den som skal være ved Adeline å snakke til meg der jeg har den som jeg skal ha med meg. Grunnen for jeg har tenkt å teste den ut sånn er fordi jeg ønsker å være helt sikker på at den fungere før jeg har den ved siden av Adeline der hun sover. 


Dette er den delen jeg har med meg når Adeline sover, der jeg hører henne.


Dette er den delen som skal står ved siden av sengen til Adeline når hun sover så jeg kan høre hun.

Som dere ser her på bildet er det Philips Avent som er merket jeg har. Jeg kan ikke så mye om hva merke som er bra osv innen baby verdenen men selv har jeg vert å enda er super fornøyd med Avent merket av Philips. Så det har automatisk blitt til at jeg har havnet opp ved kjøp av Avent på de forskellige tingene jeg har trengt. Synes det er en grei pris på Avent tingene å jeg har vert heldig på noen av kjøpene jeg har hatt at jeg har fått det til en enda billigere pris enn hva original prisen har vert, noe jeg virkerlig synes er kjekt. Ingenting er kjekkere enn å få mer for pengene når enn trenger så mye baby ting. Men det var helt tilfeldig at det var Avent sin babycall jeg ente opp med å kjøpe, men er veldig glad for at det er den å er utrolig spent på å prøve den ut ettersom jeg har/er så fornøyd med det andre av dette merket. 

Jeg vet ikke hvordan det er med andre babycall som er av et annet merke om det er sånn at enn kan velge å bruke baterier eller å heller koble den til så en slepper å bruke baterier, men denne babycallen som jeg nå har av Avent har jeg muligheten til enten bruke den med baterier eller å velge å bruke den uten baterier. Å ha muligheten til å velge om jeg vil bruke baterier eller ikke synes jeg er utrolig greit og hvis jeg skal avsted så er det veldig greit å også ha muligheten til å f.eks bruke baterier om det er letter da. Dette har jeg mulighet til med både den som står ved sengen av Adeline og den som jeg har med meg så jeg hører hun.

Har dere babycall?
Hvilke merke har dere?
Har dere mye av barne tingene i sammen merket?
Har dere mye av Philips sitt Avent merke?

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

BleieLarven

Den er liten. Den er diske. den forhindrer lukt. Den rommer mye. Uten den, vet jeg ikke hva jeg skulle ha gjort! 
 Her er den geniale bleie bøtta!

Jeg hadde aldri tenkt noe sånn på å ha en sånn bleie bøtte, men da jeg så den for første gang på Barnas hus der det var et stort skilt der det sto med stor skrift ” GRATIS ” var det som sang i mine ører. Det var da jeg først tenkte at det kunne vært greit å prøvd ut en sånn bleie bøtte. Jeg la merke til at refillene kostet litt, men siden jeg til å med fikk en med i bleie bøtta å en 3pakning billigere så kunne jeg ikke la dette vente. 

Da jeg endelig fikk reise hjem ifra sykehuset å fikk satt igang å bruke denne bleie bøtta merket jeg fort hvor god den faktisk var! Den hålt all lukt borte, den har så god plass til så mange bleier på en gang oppi seg at det er faktisk sykt! + en refill varer i evigheter synes jeg. Jeg fikk datteren min den 15.07.13 å var noen uker inne på sykehuset før jeg fikk reise hjem men har enda ikke brukt opp den første refillen. Jeg liker også godt at den er så liten å hvit, for siden jeg har der lyst rundt med inventar og vegger der stellebordet er så synes jeg at der var så greit at den blei bøtta er så diskre og ikke tar stor plass. Da en vennine av meg var på besøk å skulle skifte bleie på Adeline måtte hun spørre meg hvor hun skulle kaste den ettersom hun faktisk ikke så bleie bøtta. Men hun virket positiv overrasket da jeg viste den til hun å hun så hvordan den fungerte. 

Grunnen for at denne bleie bøtta var gratis var pga jeg ble medlem på barnas hus kundeklubb. 
Det kan dere også gjøre om dere ønsker, da trykker dere bare på denne linker nedenfor:
http://www.barnashus.no/kundeklubben

Her er noen bilder av den geniale bleie bøtta


Som dere ser er den liten men samtidig rommer den mye! 


Angelcare bleie bøtte – Barnas hus – 199,-  //  Angelcare refill 3-pk – Barnas hus – 299,-


Som dere ser på Bildene, der rommer mye, den er lett å bruke og den er liten og tar liten plass.
Synes det er så greit å ha denne bleie bøtta så jeg kan kaste bleiene i der jeg slipper at det skal lukte etterpå.

Har dere Bleie bøtte?
Er dere medlem på barnas hus kundeklubb?

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Forandring fryder


Nytt design, ny header, snarvei knapper! Dette er noe av det nye som er på bloggen nå.

Nå har jeg oppdatert bloggen med et nytt design. Designet som jeg nå har er laget av inaanjuta.blogg.no. Hun har mange fine blogg design så om noen er ute etter nytt design anbefaler jeg å ta en tur innom å se på blogg designene som hun har laget. Siden jeg nå har et nytt blogg design tenkte jeg at det var på tide og oppdatere med en ny header også som passet til bloggen nå og siden jeg nå har fått Mina Adeline. Jeg valgte å lage en enkel header denne gangen der det er lite som er reddigert. Jeg kommer til å “leke” meg litt mer med å lage header til bloggen min etterhvert, tiden må bare strøkke til.


Som dere kan se har det kommet litt nye ting på bloggen min nå. det er blant annet kommet knapper som dere kan trykke på for å følge bloggen min lettere. Det er blant annet knapp til facebook, blogg.no profilen min og twitter. Den siden jeg bruker mest til bloggen min med å legge ut informasjon når det er noe nytt på bloggen min og når jeg har skrevet ny blogginnlegg er Facebook siden til bloggen min som heter xtinemichelle.blogg.no på facebook. Noe annet som også er nytt på bloggen min nå med dette blogg designet er at jeg har dropdownmeny nå på bloggen min, som er på langsiden nede på headeren min.


Den headeren jeg hadde på bloggen på det bloggdesignet jeg hadde tidligere.


Den nye headeren jeg har nå på bloggen min til det nye bloggdesignet.

Jeg er selv veldig fornøyd med dette designet og synes det er utrolig kjekt å friske opp bloggen med et nytt design og ny header 🙂

Hva synes dere om blogg designet mitt nå og headeren min?
Hva synes dere om det som er nytt på bloggen min med dette designet?
Har dere brukt noen av blogg designene til Inaanjuta.blogg.no?
Følger dere bloggen min på facebook?
Liker dere dropdownmeny?

Xoxo,
Xtine Michelle


Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

I dag er dagen!


Tenk i dag er dagen. Dagen som jeg ventet lenge på. Jeg hadde nedtelling til denne dagen. Det er nemlig i dag du egentlig skulle komme til verden. Det er egentlig i dag jeg endelig skulle få treffe deg min vakre prinsesse. Men ettersom omstendighetene ble mer alvårlige pga jeg fikk en alvårlig infeksjon måtte du komme 5 uker før tiden. At du kom 5 uker før tiden gjor ingenting, du er å forblir det viktigste å mest fantastiske jeg noen gang kan få ha i mitt liv. Du er den beste gaven jeg noen gang har fått å for alltid får ha i mitt liv. Du er alt for meg jenta mi <3 Mamma sin lille prinsesse <3

Det er helt utrolig at i dag er dagen Mina Adeline egentlig skulle komme til verden. Tenk jeg skulle egentlig hatt hun i magen min frem til i dag, hvis jeg ikke hadde godt over tiden da. men i dag er termin datoen. Det er helt merkelig men samtidig fantastisk å se utviklingen på hun og hvordan hun har blitt sterkere å lært seg ting disse 5 ukene hun kom fortidlig. Det er rart å tenke på at sånn som hun er nå skulle hun ha blitt inni magen min. Å ikke minst så stor hun er nå, hun har jo vokst i rekord fart synes jeg. Men på disse ukene har det skjedd så mye! Noen av det er at Hun har lært seg å spise/drikke selv så hun slapp sonden etter ca 1 uke. Hun har lært seg nå å drikke (bli ammet) uten skjold. Hun har begynt å løfte hode og blitt sterkere nå til å gjøre det å holder det oppe litt å legger det forsiktig ned igjen. Hun setter bena under rumpa si å løfter seg opp bak når hun ligger på ryggen. Hun har blitt sterkere i hendene å holder å klemmer hardere med handen sin rundt fingeren min. å hun klarer å feste blikket sitt mye bedre nå og det har bare blitt bedre å bedre siden hun ble født. Dette er noen av tingene som har skjedd og utviklet seg de 5 ukene som har gått. Det er flere ting men tenkte å bare nevne noen av de nå. 

Det er enda endel sykehus besøk men det er pga noen ting som enda blir sjekket ettersom hun ble født 5 uker fortidlig og var prematur. Nå har hun vokst og kan endelig bruke 1´er bleier isteden for apoteket sine prematur bleier. Hun har også vokset seg litt mer inn i noen av klærne som er i str 50 men bruker enda noe i str 44, men det kommer seg iallefall veldig med str på klærne. Er så merkelig å se hvor liten tid det tar før klærne er for små å hun må over i større str. 

Tiden frem til nå og videre er bare så spennende, alt som skjer er jo helt fantastisk. Jenta mi har virkelig fått gitt meg et eventyr liv. Det er bare så fantastisk å jeg elsker hver dag, hver minutt og hvert sekund jeg har. Hun gjør alt helt perfekt bare med å være den hun er. Hun er å forblir min perfekte engel på jord. Jeg er føler meg som verdens heldigste mamma <3 

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
– Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Jeg vil mer!

Smilet kommer frem. En super glad jente som stor koser seg. Hun nyter hvert minutt. Hun elsker det! Ja i dag var det endelig kvelden for et nytt kveldsbat. Det var virkelig en liten jente som ble glad da.

Det er så kjekt å se hvordan hun koser seg i vannet når hun blir badet. Enn merker på hele hun at hun elsker det. Å hver gang hun blir badet er det like stor nedtur når hun blir tatt opp av vannet. Men når hun får de gode håndklærne runt seg blir det bedre igjen.

Når hun er pakket inn i håndkle ligger hun å koser med det og lager kose lyder å bare slapper av.

Xoxo,
Xtine Michelle

Innfo:
– Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker!
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top