SPAR PENGER, LAG DET SELV!
Over lengre tid har jeg hatt et stort ønske om å få pute til spisestolen av Mina Adeline. Jeg har egentlig sett på det helt sidne hun fikk spisestolen sin. Da jeg så prisen som var på putene til spisestolene, mistet jeg hele lysten til å kjøpe det. Jeg følte det kostet en del og samtidig hadde de ikke de fargene som jeg selv ønsket. Jeg har tenkt lenge på at jeg ønsket å prøve å lage spisestol pute selv, så hun kan ha på spisestolen sin. Dette har bare vert ved tanker og planlegging i hode mitt, helt til nå. I går klarte jeg endelig å sette igang. 

Ingen mønster, ingen mal, bare mål og prøving å feiling, var det som ventet meg. Utfordring og nye prosjekter å sy, er noe jeg virkelig liker så dette sy prosjektet var virkelig noe jeg gledet meg til å se resultatet på. Jeg hvet det er flere som har laget slikt selv, så hvorfor ikke prøve. 

Jeg begynte å måle opp, tegne opp tanken på hvordan jeg skulle ha det på eget ark. Deretter målte jeg opp på stoffet og klippet til. Alt i alt ble jeg veldig fornøyd med puten til spisestolen, men småfeil er det selvfølgelig. Mer trening må til og flere puter kommer jeg til å lage, slik at jeg kan ha noe å skifte i når jeg vasker det. 

Penger spart, med å lage det selv. Det var billigere å lage det selv samtidig som jeg fikk den fargen som jeg selv ønsket. 

- HVA SYNES DU OM SPISESTOL PUTEN?
- HAR DU LAGET SPISESTOL PUTE? 

Håper dere alle får en flott dag og en strålende helg.  

Kommentarer
wow, så flink du er! Det var jo super fint :)

Xtine Michelle

31.10.2014 kl. 11:42
*mammamalene: Tusen takk, det var utrolig kjekt å høre :)

Julegleder

31.10.2014 kl. 11:42
Så bra :D Dette var ett godt tips til småbarnsforeldre :D

Xtine Michelle

31.10.2014 kl. 11:48
Julegleder.blogg.no: Tusen takk :D Ja jeg håper der kan inspirere andre småbarnsforeldre og at det kan være et godt tips til dem. Slik at de også kan ha muligheten til å få gjøre noe av all barneutstyret billigere :D

Malin

31.10.2014 kl. 12:45
kjempe smart! utrolig mye man kan lage selv, bare man vill! :) jeg skal lage babynest nå snart, (med hjelp av mamma) og det gleder jeg meg til ^^
Det er utrolig mye man kan spare penger på å lage selv ja :)

Xtine Michelle

01.11.2014 kl. 20:26
Malin J Frydenlund: Tusen takk :) ja det er helt sant :) så kjekt at du skal lage babynest, har tenkt på det samme bare ikke kommet så langt enda :) Forstår godt du gleder deg til det! :)

Xtine Michelle

01.11.2014 kl. 20:26
SiljeMerethe: Ja det er helt sant :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits