Mønster er for pyser

I lengre tid har jeg hatt utrolig lyst til å sy å prøve å lage klær og forskellig ting til Adeline. Jeg kjøpte meg en sy maskin i fjord å de ente med at jeg ikke kom igang med å prøve den før for et par dager siden. Jeg har hatt utrolig lyst til å prøve den men annledningen har ikke vert der. Nå for et par dager siden fant jeg den frem å begynte og teste den ut. Det var utrolig kjekt å jeg ente opp med å lage en pose som hun kan sove i om natten. Dette var det første jeg noen gang lagte med en symaskin. Aldri har jeg konnet sy eller noe, men lot fantasien sette igang. Det var utrolig kjekt å resultatet ble jeg kjempe fornøyd med. Jeg fant ut før jeg startet å skulle lage denne at jeg hadde ikke tålmodighet til å lage en mal. derfor fant jeg frem en sånn pose hun hadde ifra før av som jeg hadde kjøpt tidligere. Jeg begynte å ta utgangspuntet etter denne og tegnet opp å klippet den sånn som jeg ønsket å ha den. Jeg fant også ut at denne ville jeg fore men ønsket ikke å ha den for tykk. Derfor foret jeg den med flis. Jeg ble utrolig fornøyd å fikk virkelig helt hekta med en gang. Det ente med at jeg fortsatte å la fantasien ta over å jeg ente opp med å lage denne posen, smekke, kose klut og en nattpysj som jeg nå holder på med). Det er utrlig kjekt å jeg gleder meg ti å fortsette og se hva jeg klarer å få til med denne sy maskinen. Ingenting er kjekkere enn å kunne lage klær og ting til min egen datter :) 

Er du glad i sy?
Begynte du å sy etter du fikk barn eller før?
Hva har du sydd?

Kommentarer

Lene

23.01.2014 kl. 18:16
Så fint det var :)

Jeg er kjempe glad i å sy, syr selv barneklær til mitt tantebarn og noen klær bare fordi lysten er der noen ganger :)

Christine

23.01.2014 kl. 19:46
Så flink du er! :-) Skulle ønske jeg kunne sy. Jeg lærte meg der i mot å hekle og strikke mens jeg gikk gravid, så har laget en del tøy til tullemor.

Sus'n's sang og smurferi ! :-)

23.01.2014 kl. 20:56
Såå fiin den var!! :)

Mønster og oppskrifter er til for å brytes ;) hehehe?

Lykke til, du kommer nok til å få mye glede av maskinen din :)

Mia Dorthea

24.01.2014 kl. 02:17
Så fin, du er flink :)

Jeg har selv symaskin, jeg begynnte å sy da vi hadde musikal i 10 klasse, etter da har jeg sydd en del klær til meg selv og sydd inn bukser og gensere, osv, har jo ikke barn ennå. Men jeg tror nok att jeg kommer til å sy noe til barnet mitt når den tid kommer, hehe.

Phuong Dang

25.01.2014 kl. 08:53
Så fine ting du har sydd, jeg fikk en symaskin til bursdag ifjor og har brukt den kjempe

Mye. Jeg syns det er kjempe kjekt å sy klær til barna mine, du kan sjekke

Det ut på bloggen min :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits