NÅR ER DET PÅ TIDE MED FILTER?

Det er ingen hemmelighet at jeg lett kan bli revet med under samtaler, engasjere meg kanskje en liten dråpe for mye og samtidig har sterke å klare meninger. Det har blitt vist både her på bloggen og i hverdagen der de som er rundt meg av både venner, familie og kjente nokk har lagt merke til dette. Det kan være både en positiv ting og en ulempe, for når filteret ikke kommer frem alltid når det trengs kan det utvikle seg til samtaler som ikke alltid er like kjekke.

Jeg har fått dele mange tanker å meninger her med dere, og delte meninger er det alltid. Som igjen er bra det også. Det er bra vi er forskjellige å mener forskjellige ting, for det hadde vert veldig kjedelig om alle mente det samme. Vi er alle hvert individ med tanker å meninger, samtidig som noen viser den tydeligere enn andre. Det jeg har lagt merke til er at de som ikke mener det samme er raske med å skrive negative å til tider veldig usaklige kommentarer, mens de som mener det samme ofte ikke sier noe. Men slik er det bare.

Jeg har i alle år hatt sterke meninger å tanker, og jeg har tydelig vist dem. Jeg har ADHD, men samtidig er ikke det noe unnskyldning. Alle som både har ADHD og ikke har det kan ha like sterke meninger, og til tide glemme filteret.

Selv er jeg glad for at jeg er slik som jeg er å jeg har fått brukt det til noe positivt, nemlig å blant annet kunne hjelpe andre rundt meg. Det å kunne hjelpe andre er helt fantastisk å det gir en så god følelse. Jeg merker også at min datter har sterke meninger å en sterk vilje, som jeg synes er kjempe bra. Det er så viktig å ta det med seg videre i livet, men samtidig bruke det på rett måte og ikke bruke det som en negativ ting.

Jeg merker at filteret ofte blir glemt på bloggen, men filteret kommer frem når det trengs. Bare kanskje jeg noen ganger må huske å heller bli stille når jeg har talt mitt å ikke forsette å prate, for enn må til tider velge sine kamper om når det er nødvendig å kjempe for det som er riktig og når det er nødvendig å bare delta på å si sine meninger å la andre mene noe annet.

Jeg kunne skrevet så mye mer om dette, men kjenner jeg trenger å hvile hode.

Men hvordan er du? Har du sterke meninger og husker du på å finne frem filteret når det trengs?

Kommentarer

23.04.2016 kl. 19:40
Sliter litt med det filteret jeg og av og til, men blir flinkere og flinkere med åra. :)

Ha en fin kveld :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits