NABOLAGET - DOBBEL LYKKE

SPONSET INNLEGG  Industriområder, en stor hovedvei, en bensin stasjon og en billigbutikk, ja høres ikke dette idyllisk ut? Realiteten og førsteintrykket av den herlige lille plassen før sentrum der vi holder til, er ikke det beste. Det som er flott, det tar bare noen få sekunder å kjøre rett bak alt dette før idyllen intreffer og blir en realitet. 

En trang og smal vei, trær på sidene av innkjørselen til det koselige smale nabolaget som ligger stille og fredfult borte ifra den høylytte hovedveien, samt industriområdet. Det lille nabolaget som en dessverre ikke legger merke til med det første, der bor vi! Det er ikke et vilkets som helst nabolag, det er et nabolag med noen få hvite og koselige hus, med i enden av veien og i slutten av gaten, ligger det en åpen het av et idyllisk sted. Det jeg vil si er nabolagets diamant, et småbruk. 

Fantastisk, fredfult, samhold. Det er de 3 beste ordene jeg kan bruke for å beskrive mitt nabolag. Det er fult av herlige mennesker som har et vakkert og dypt hjerte. Høflighet og medmennesklige er de, slik det var for noen generasjoner tilbake i tid. Det er samspill, det er ikke lengre jeg skal gjøre noe alene, for vi står sammen. Vi i nabolaget våres gjør ting sammen, vi hjelper alltid om det skulle være noe.Jeg er postivt overrasket over det flotte nabolaget som er her, kort tid har vi også bodd her, noe som ikke spiller noe rolle for noen. Det handler ikke om tidsperspektiv, det handler om en helhet. En helhet av hvordan alle er velkommen og blir tatt godt i mot. Noe vi var ubeskrivelig heldige som fikk rundt oss. Vi gikk ifra å ikke ha et nabolag, uten om fly som fløy over eiendommen, elg som spradet rolig å elegangt over engen, samt træt og bare masse herlig natur som var rundt oss, til å nå ha flotte og herlige mennesker som gjør at det føles mer som vårt nabolag er en stor familie. 

Når enn har et så herlig nabolag samt fantastisk nabo, synes jeg det er helt genialt at Norsk tipping nå har lansert noe helt nytt! Nemlig nabolaget. For hva er vell ikke kjekkere enn å kunne dele gevinsten uansett med fin flotte og herlige nabo? Hva er vell ikke bedre enn å kunne glede andre, og samtidig få glede selv, ja det er jo dobbel glede. 

Lotterispillet med høy underholdningsverdi og samtidig sosilat og morsomt, er nemlig nabolaget som Norsk tipping nå har startet med. Hovedvinneren trekkes alltid tilfeldig og vinner 1 million kroner til seg selv, men resten av premien går til naboene som også har deltat i spillet. F.esk hvis du er hovedvinnerens nærmeste nabo og samtidig har du også spilt, vinner du 100.000 kr. Mange vil påstå der er for godt til å være sant, men det er faktisk realitet! Det lønner seg faktisk å bo nært til hovedvinnere, for desto mer vinnr nemlig du da. Størrelsen på gevinsten til nabospillerne avgjør av den geografiske avstanden til hovedvinneren, som er basert på offisielle norske geodata. 

Dette spillet trekkes hver fredag ut to nabolag som vinner en rekke pengepremier i nabolaget. Hver vinnende nabolag, har en hovedvinner samtidig som resten av nabolaget også blir husket på. 

FOR DERE SOM ØNSKER Å LESE MER OM NABOLAGET, KAN GJØRE DET VED Å TRYKKE --> HER 


Jeg ønsker å minne dere på at trekningen av hovedvinner av nabolaget, kan dere se hver fredag på TV2 kl 19.30! 

Så husk å delta alle sammen, for hvem vet! kanskje det er ditt navn som blir trekt og din herlige nabo sin tur til å vinne.
Lykke til alle sammen! :) 


 


 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits