Si dine meninger, følelser og tanker – barnevernet blir kontaktet!

𝓢𝓲 𝓭𝓲𝓷𝓮 𝓶𝓮𝓷𝓲𝓷𝓰𝓮𝓻, 𝓼𝓲 𝓭𝓲𝓷𝓮 𝓯𝓸̈𝓵𝓮𝓵𝓼𝓮𝓻, 𝓼𝓲 𝓭𝓲𝓷𝓮 𝓽𝓪𝓷𝓴𝓮𝓻 – 𝓶𝓮𝓷 𝓫𝓪𝓻𝓷𝓮𝓿𝓮𝓻𝓷𝓮𝓽 𝓫𝓵𝓲𝓻 𝓴𝓸𝓷𝓽𝓪𝓴𝓽𝓮𝓽 !

Ja nå har jeg opplevd det også. Det er en første gang for alt, og sannelig kom denne også. Jeg trodde jeg hadde opplevd det mest latterlige da jeg opplevde og få bekymrings melding til barnevernet da det ene barne mitt var lite siden jeg har ADHD. Skulle plutselig en diagnose i ung alder dømme meg til å være en dårlig mor?! Men for å gjøre en lang historie kort, det endte med et koselig kaffe besøk der vi snakket hest. Så alltid hyggelige med flere kaffe besøk, kanskje vi ender opp å snakke hest igjen?

Men en slik viktig hjelpe instans burde vi faktisk vise litt mer respekt enn å bagatalisere dem med unødvendig vas. For hvorfor skal de måtte bli kontaktet grunnet andre sine tanker, følelse og meninger som enn velger å dele offentlig? Det er å forblir ulogisk men helt greit, alt kan ikke alltid være logisk – kan det vel?

Vi kjemper mange kamper å jeg er ferdig med å tie alt ihjel, for det er så mange der ute som føler seg alene i kampene de kjemper for sine barn. Det er mange som frykter barnevernet fordi det er skrekk historiene som rundt denne instansen som kommer frem i lyset. Dette er utrolig trist at det er som oftes skrekk historiene som kommer frem ang barnevernet, men slik er sosiale medier. Jeg ønsker hvertfall å dele alle sider av hva vi opplever. Så at det kommer frem at barnevernet ble kontaktet grunnet at jeg deler mine tanker, følelser og meninger synes jeg ikke er noe som er nødvendig. Men som skrevet ovenfor at det gjør meg heller ikke noe, bare fremgangsmåten hadde blitt gjort riktig. Jeg levde før med en frykt for barnevernet grunnet alle skrekk historiene som blir delt i media og på folkemunn, men nå kjenner jeg ingen frykt rundt dem. De er i bunn å grunn er instans som er lagt til for å kunne hjelpe familier og barn, men mange har grusomme opplevelser med dem å andre har gode opplevelser med dem. Jeg synes alle sider burde komme frem ang denne instansen. Mange bruker også dessverre denne instansen som en skremsel propaganda mot foreldre og det er direkte trist at det blir brukt på det viset.

Vi alle burde heller heie foreldre opp og frem enn å trykke ned.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top