Del 2 Footprints In The Sand - Snart klart


Da er gips avstøypningen som jeg gjor i går kveld ferdig tørket, og nå har det blitt et resultat jeg er super fornøyd med. Jeg har fått til å lage 3D avtrykk av foten og handen til min kjære datter. Det er 2. gangen jeg prøver på dette ettersom det første resultatet ikke var helt som håpet på. Jeg har valgt å spare på begge to siden jeg ønsker så sterkt å ha så mange minner som mulig ifra hele tiden frem igjennom. Avtrykkene er jo bare perfekte uansett siden det er avtrykk av min kjære Adeline sin fot og hand. Men dette resultatet som ble nå 2.gangen er akuratt som jeg ønsket å få det til. 

Her er resultatet:

Her er resultatet av avstøypning av den høyre handen og foten til Mina Adeline etter den har stått å tørket over natten.

Nå har jeg bare igjen å male rammene, lime på gips avstøypningen i rammen og sette på oppheng feste på rammen så jeg kan henge det opp på veggen :)

Hva synes dere om resultatet?
liker dere sånne minner?

Kommentarer

wenchepia

18.09.2013 kl. 09:42
Nydelig :-D
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits