Bake dag med sykt barn i hus

Når lille M.A har blitt syk og jeg er en smule godt redusert i svangerskapet, ja da er det godt å ha en mamma som stepper inn å finne på gode å kjekke rolige aktiviteter. Så i går ble det den store bake dagen. Vi bakte sammen 3 generasjoner og fikk dekket alle sine ønsker med gjærbakst. Vi storkoste oss å både små å store fikk delta å lage en kommende fantastisk mat.

Vi lagte 2 brød, 24 fylte horn med ost og skinke, 25 sjokolade boller. Etter å ha satt 3 deiger i går og fått laget til brødene, hornene og sjokolade bollene fant jeg ut at jeg har alt for lite kjøkken. Alle kjøkken overflatene var fulle av gjærbakst og mange gode mager ble mettet. Nå har tankene mine falt over på å tenke ut hvordan det perfekte å gode drømme kjøkkenet mitt kan være, så nå er det bare å vente å få realisert drømmen med tiden. Men selv om kjøkkenet ble litt i det minste laget koste vi oss enormt, og masse mat ble det. Lille M.A måtte ha flere pauser under bakingen, men hun var i godt humør og deltok det hun klarte.

Da vi våknet i dag var det herlig å kunne se at gjærbaksten ifra i går kunne mette mange mager i dag også, og ikke minst så smakte det helt magisk i dag også. Jeg er så fornøyd med oppskriftene vi brukte og med resultatet som vi fikk. Det var en god mestrings følelse og ble ny lærdom for meg med baking av horn og flette brød.

Hvordan rolige aktiviteter pleier du/dere finne på når det er sykdom i hus?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top