FILM REALITET! – FAMILIE MØTE MED STERKE MENINGER

De fleste liker å fremstille bare det rosenrøde og flotte i hverdagen. Men realiteten er ikke alltid bare rosenrødt og flott. Hva når enn faktisk får motgang, av små søte barn? da kan det faktisk by på noen utfordringer. Nemlig uenighet!

Enn kan lett tro at små barn ikke har sterke meninger, fordi de er så små og søte. De gjør jo aldri noe galt, og bare sier masse morsomme ting. Det vi ofte tror er ikke alltid det som er faktumet. Små barn er utspekulerte og forstår fort når de ser en utvei til å hjemme seg bak noe, vi andre tror. Det er jo ikke for ingenting at barn går ifra den ene til den andre, helt til de får det svaret som de ønsker. Derfor er det litt greit å snakke med de som er rundt i hverdagen, slik at enn kan prøve å stå på samme svar. For små glipp, det blir husket av småtroll som sjarmerer alle i senk. 

Her i huset har søvnen stått litt på prøve. Den søte lille sjarmør prinsessen min, er faktisk allerede litt utspekulert. Hun har kommet i trass alderen og flere utfordringer som blir til lærdom, står for tur hver dag. Dette er endel av utviklingen både for meg som mamma og min datter. Jeg liker å si at vi lærer og utvikler oss sammen. Fordi vi begge går igjennom nye stadier som vi aldri har møtt på før. Sammen blir vi sterke og sammen lærer vi hele tiden. Hver dag er en ny og spennende dag, fordi det er så mye nytt som skjer hver dag nå. Hun har kommet i et stadie der det er utrolig mye som skjer. Helt siden hun ble født har tiden fløyet. Det har vert mye som har skjedd helt siden da, og samtidig er det mye som skjer enda under utviklingen. Hun har gått ifra å ligge i armen min og være totalt av hengi av meg, til å bli en jente som kan lett vinke hade til meg, og springe og leke der hun ønsker. For de som lurer, ja jeg blir hengende på slep etter i smug for å passe på. Samtidig som hun får kjenne på å være mer selvstendig og føle at hun er litt mer på egenhånd. Men! Enn skal alltid huske på, en mamma har øynene åpne og får med seg alt (vi liker hvert fall å leve i troen på det, og samtidig la våres barn tro det). 

De siste 2 ukene har vert litt mer utfordrende på nattesøvnen. Leggetiden har blitt en seier når søvnen har kommet snikende til Mina Adeline, på leggetiden om kvelden. Flere kvelder har blitt til sene netter, og i dag var det tid for familie møte. Forklaringen skulle frem, slik at Mina Adeline skulle få en god forståelse på hvorfor det ikke er mørkt ute lengre når hun legger seg. Mange kan tro at hun ikke forstår så mye som jeg skal ha det til, ettersom hun er liten. Men da har jeg en ting å si, TRO OM IGJEN! Små barn forstår mer enn vi faktisk vil ha det til. Familie møte ente med sterke uenigheter blant oss, som viser en realitet av sannheten bak. Små barn har egne meninger, samtidig som de har sterke meninger. De er ærlige tvers igjennom, å samtidig legger de ikke skul på noe. 

Her får dere se selv, realiteten flere ikke ønsker å vise. Her er film ifra våres familie møte i kveld!
 

OPS! Mina Adeline har funnet frem vann støvlene sine selv (Som er helt rene), og tatt dem på. Hun er for tiden veldig opptatt av sko og plukker ferm sko hele tiden som hun vil ha på seg. Hun er også veldig glad i å prøve å ta på sko selv for tiden. 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg