Boy or Girl + svangerskaps oppdatering & Bilde

For en liten stund tilbake valgte vi å avsløre den store hemmeligheten ved hvilke kjønn babyen i magen er. Siden det har vert opp å ned å mye har fult dagene og ukene, fikk jeg ikke delt denne nyheten her. Det er jo noe ved det de sier, bedre sent enn aldri. Så endelig nå skal det avsløres her også.

vi har lenge vist hvilket kjønn vi venter på babyen i magen, men jeg er som jeg er å skal dokumentere alt og når kroppen sier stopp kan det ta lengre tid enn planlagt. Ballongen ved riktig farge ble kjøpt inn og dette skulle filmes og tas bilde av. Ukene gikk og ballongen lå godt under bordet med avsløringen klar.

Når jeg endelig fikk kommet igang å hoppet i det ble det mye latter å morsomme øyeblikk bak kulissene. Første ballong ble smelt av uten at min mor klarte å få starte filmen, jeg var opptatt av bakgrunnen og vinkelen, osv. Så mye prøving ble også gjort før det ble feil filmet med at ballongen ble smelt av men ingen film ble filmet. Da ballong nr 1 ble smelt av hoppet både meg og Marvin til. vi stokk noe helt enormt, for sannelig var det godt trykk i denne ballongen.

Ballong nr 2 ble heldigvis filmet, for det var den siste ballongen jeg hadde kjøpt. Her kunne det ikke være rom for feil, så den måtte vi bare få til, noe vi klarte. Filmen ble kjempe fin når musikken ble satt på, for før musikken ble satt på kunne enn høre latter å mindre fine ord ettersom vi stokk godt av den også. Heldigvis kunne ikke andre se at vi stokk under denne ballong smellen også, så en koselig film og bilder fikk vi.

Tenk det vi venter en gutt! Lykken er så stor og vi teller ned uke for uke. vi var overlykkelig da vi fikk høre at det var en gutt som skulte seg i magen, for vi trengte virkelig en gutt i denne jente flokken her i hus. Jeg har mildt sakt blitt sjokkert over hvor mye jenter nå for tiden kan lage drama! Det er jo verre enn hva det var da jeg var liten. Nesten skremmende å se hvordan tiden har forandret seg med årene.

Vi har også fått startet på innkjøpet til den lille gutten vår. Vi har mye igjen men en plass må vi starte. Mer av innkjøpene kan jeg gå innpå i eget innlegg, og liste over andre ting som mangler og som vi har plukket ut og skal kjøpe osv.

Jeg har under hele svangerskapet så langt ikke lagt ut så mye bilder av magen min, og jeg har heller ikke skrevet stort offentlig hvor mange uker jeg er på vei. Så det har vert lite oppdateringer under dette svangerskapet i forholdt til svangerskapet med Mina Adeline.

Så nå skal dere for første gang tror jeg det blir offentlig på nett avsløre hvor mange uker jeg nå er påvei. Jeg er faktisk godt over halvveis, og kan avsløre at vi nå går inn i svangerskaps uke 27. Magen har vokst men er langt ifra så stor som første svangerskap. Jeg er mye roligere under dette svangerskapet å har hormoner men på en annen måte en første svangerskap. Jeg er ikke så hissig som i det første svangerskapet, men griner mye mer isteden for å bli sinna. Jeg er mer forsiktig under dette svangerskapet med andre rundt meg, og skjeller dem ikke ut for ingenting (noe jeg var fæl til å gjøre under første svangerskap).


Mage bilde ifra uke 25

Litt mer spesifikt på noen punkter
svangerskaps uke: 27
Barnet lengde: ca 32 cm
Vekt: 950 gram (skal opp i 1075 gram i slutten av uken)
Termin: 01.12.20
Kjønn: Gutt
Kjenner liv i magen: ja
Funnet navn: ja det første navnet er funnet men det andre navnet snakker vi enda om siden vi skal ha to navner på gutten vår. Navnet blir holt hemmelig på sosiale medier inntil videre.
Cravings: Vann

Så da var de store avsløringene rundt svangerskapet offentlig gjort og vi gleder oss enormt til termin og jeg gleder meg til å oppdatere dere om masse baby info om svangerskapet, innkjøp osv.

Jeg vil også benytte innledningen til å takke så mye for de gode, fine og støttende tilbakemeldingene på innlegget mitt i går. Jeg har ikke fått svart på alle meldinger på Facebook osv, men svar kommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top