FRA LAND TIL VANN

Glede, iver og latter! 

Etter en god dose prøvelse av tålmodighet, tikket klokken over i tiden der vi skulle dra til badelandet i går. Jeg er positivt overrasket hvor flink lillesøsteren til min venninne var, med å vente i mens Adeline sov på formiddagen. 

Da vi ankom badelandet var gleden stor. Endelig var vi fremme, endelig skulle vi bade. Adeline gikk hele veien inn på badelandet med bare et ord som kom ut av munnen “Bade, Bade, Bade”. Hun hadde virkelig forstått hva vi skulle gjøre, og viste skikkelig at hun gledet seg. Kort tid gikk det før badetøyet var på, og vi var klar for å springe ut i de store bade bassengene. Adeline sprang ut i bassenget og enn kunne ikke se på hun at det var hennes første gang. Glede, iver og latter, var det de neste timene var fulle av. Tiden fløy av sted, og en fantastisk dag hadde vi i badelandet. Barna storkoste seg, noe vi andre også gjorde. Det var så kjekt å se hvordan glede Adeline viste for å få bade i store bassenger, og hvor godt hun kunne leke med andre barn også. 

Vi hadde en fantastisk dag i badelandet, og det var ikke bare barna som var trette da vi kom hjem. Så tidlig kveld ble de på alle sammen! I dag har Adeline snakket om “bade” siden hun sto opp, så det er tydelig at hun hadde en flott dag i går. Herlig og få skape flere minner og få oppleve nye ting som vi kan gjøre mange flere ganger. Hvert fall når det var noe som falt så godt i smak! 🙂

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg