hits

Mitt liv som gravid

Bildedryss - Den nakne sannhet

 

Som jeg har nevnt tidligere i bloggen min, skulle jeg til fotograf å ta gravid/mage bilder. Ettersom jeg ble lagt inn på sykehuset og fødselen ble deretter satt igang har det dratt litt ut før jeg har fått sett og fått bildene ifra fotograferingen. Så i dag kom dagen jeg endelig skulle få se og få bildene ifra fotograferingen. Jeg var så spent og gledet meg noe sykt! 

Så nå i dag har jeg vert nede og fått sett og fikk med meg bildene ifra fotograferingen. Det var så utrolig kjekt å jeg ble så fornøyd med bildene! Jeg er så stolt over den kroppen jeg hadde og nå har og er så stolt over at jeg har fått bære fram min fantastiske datter. Jeg syntes det var merkelig og se tilbake ifra uke 33, som var uka da jeg var å ble fotografert. Det var så merkelig og se hvor stor mage jeg hadde og jeg kjente at det var merkelig og ikke ha den magen lengre. Men samtidig godt også for nå har jeg min fantastiske prinsesse i armene mine og fått starte på det nye og eventyrlige livet mitt sammen med hun. 

Siden jeg fikk bildene i dag, tenkte jeg å endelig få vise dere andre gravid/mage bildene ifra uke 33 som ble tatt hos fotografen :) Fotografen jeg var hos heter Unni warren og hun driver Warren foto som holder til i Mandal. Selv synes jeg hun er en dyktig og utrolig god fotograf å selv elsker jeg bildene hennes. 

Så nå kan jeg med en stor glede og stålthet vise dere bildene for første gang, så her kommer noen av de! :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
  
  
 
  
 
 
 
  
  
 
 
 

Fotograf: Unni Warren - Warren foto
Hjemmeside: http://www.warrenfoto.no/

Selv vil jeg si at hun er en utrolig dyktig fotograf. Hun tok godt imot mine ønsker med hvordan mine tanker og ideer med bildene var. Hun kommer med ideer selv og hun er lett og sammarbeide med. Hun får deg til å føle deg komfortabel foran kamera og bildene blir bare helt fantastiske! Det er virkelig en fotograf jeg anbefaler andre å gå til og det er virkelig en fotograf jeg kommer til å bruke mye fram igjennom. Jeg er super fornøyd med bilde resultatene og opplevelsen. 


Har noen av dere vert hos Warren foto?
Hva synes dere om bildene?

Har dere vert hos fotograf og tatt bilder eller gravid/mage bilder?
Hvordan var deres opplevelse hvis dere har vert hos fotograf?

Xoxo, 
Xtine Michelle 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

 

Uke 35, Det største som har hent!

  
Dette skulle bli en vanlig svangerskaps uke, men det ble det ikke! Men samtidig ble det den mest minnerike og beste svangerskaps uka noen sinne!

For mange er uke 35 en vanlig uke i svangerskapet, der det skjer forskellige ting som er normalt i et svangerskap. Noen opplever mer ting enn andre, som kommer ann på hvordan hver enkelt sitt svangerskap er. Min opplevelse for svangerskaps uke 35 ble en stor forandring som jeg aldri kommer til å glemme! Det er det største som har hent i svangerskaps ukene jeg har vert igjennom.

Som mange av dere har fått med dere så ble jeg sent inn i sykebil og deretter lagt inn på sykehuset for ca 3 uker siden. Jeg var da i svangerskaps uke 34. Jeg hadde en alvorlig infeksjon og ble merket som rød pasient og ble høyt prioritert. Det var en tøff runde med smerter og alt som følte med (dropper å gå i detaljer). Jeg kan i alle fall si at jeg har aldri vert så dårlig noen sinne før. Jeg var liksom bare der, men ingenting annet. Jeg husker ikke alt ifra alle dagene og tidene iløpet av døgnet heller, det er bare små klipp som kommer av å til som jeg husker fra de første dagene.

Etter noen dager med umenneskelige smerter, utslitt og trøtt pga alt som skjedde i kroppen pga den alvorlige infeksjonen bestemte legene seg for noe stort! Jeg trodde det nesten ikke da jeg fikk høre hva de hadde bestemt seg for.Det var lørdag 13.Juli og jeg hadde akkurat kommet over i svangerskaps uke 35, da legene fortalte meg hva de hadde bestemt seg for. De hadde sett hvor store smerter jeg hadde til tider og hvor langt bort jeg var pga smertene. De hadde sett at jeg ikke klarte og gå på do selv, gå selv, vaske meg selv, og nesten ikke klarte og snakke. De hadde sett mange tårer som trillet ned over kinne mitt pga smertene var så ubeskrivelig store. De så meg, de så hvordan jeg hadde det å de hadde ut ifra det og ut ifra at de ikke viste noe om hvor infeksjonen kom ifra tatt beslutningen på at de skulle sette i gang fødselen! De hadde ikke funnet ut hvor den alvorlige infeksjonen kom ifra å viste ikke noe eksakt om den. Utenom at de hadde satt meg på sterke smertestillende og 3 forskjellige antibiotika kurer der en av de så ut til å virke, men de viste ikke hvilken av de så jeg måtte fortsette på alle 3 osv. 

De bestemte seg for at de ønsket å starte fødselen på søndag den 14.juli med noen tabletter som skulle få fram åpnings riene. De ga meg en veldig sove dose for de ønsket jeg skulle prøve å få litt søvn og få litt krefter til jeg skulle føde min lille prinsesse ettersom det hadde vert lite søvn og veldig lange netter der andre dagene. De vurderte hele tiden også om jeg måtte ha keisersnitt eller om jeg kom til å klare å føde vanlig siden jeg var så syk.Da søndagen 14.juli kom var alt rolig helt til kvelden kom! Jeg hadde fått 2 tabletter som kunne få åpnings riene til å starte og det begynte jeg å merke på søndags kveld. Jeg hadde vert oppe å gått en del iløpet av søndag også for å prøve å få det til å hjelpe. Men usikkerheten på når fødselen ville starte helt var usikkert, så den natten var spørsmålet ?kommer hun i natt eller i morgen??.. Det var det bare å smøre seg med tålmodighet og vente å se. 

 

Da mandag den 15.juli kom hadde hun ikke enda kommet. Jeg hadde fått sovet noen timer og samlet litt krefter. Jeg var fremdeles veldig syk og gruet med til fødselen. Jeg viste ikke hva jeg gikk til å jeg viste ikke noe om det stort. Jeg hadde jo selvfølgelig ikke lest stort noe ang fødsel, fordi jeg har gruet meg sånn til det hele svangerskapet så jeg ønsket ikke å legge så mye fokus på det før jeg måtte. På morgenen ga de meg tablett nr 3 og jeg hadde rier av å til men ikke skikkelige rier enda. Derfor kom en av jordmødrene inn og fortalte at hun hadde fått lov av legen å ta vannet mitt hal 3, da var det virkelig ingen vei tilbake! Da var det bare å roe seg ned med tanken på det og la det gå sin gang. Selv følte jeg at det gikk veldig fint, men ja jeg var sykt nervøs men klarte samtidig ikke å tenke så veldig på det hele tiden siden jeg var såpass dårlig pga jeg var syk. 


da klokken ble hal 3 tok hun vannet og fødselen kom raskt i gang! Og jeg ble hele tiden vurdert om jeg måtte ha keisersnitt eller om jeg klarte og føde vanlig ettersom jeg hadde feber og var såpass dårlig/syk. Men jeg klarte og føde vanlig og slapp keisersnitt! Noe jeg er utrolig glad for nå! (Jeg går ikke i detaljer ang fødselen nå, ettersom jeg tenkte å i så fall skrive et blogg innlegg om min fødsel historie som dere kan lese senere). Så 6 timer og 45 min senere var prinsessa mi kommet til verden og jeg var offisielt blitt mamma til verdens fineste datter (synes jeg). Hun var helt perfekt og jeg har aldri vert så lykkelig og stolt før. Den følelsen av å få hun opp på brystkassen min var så ubeskrivelig stor og det er ingen ord som kan klare og beskrive den fantastisk gode følelsen. Den må rett å slett bare oppleves for å kunne forstå den.Etter jeg hadde hatt hun på brystkassen litt så klippet min fantastiske mamma navlesnoren og deretter ble jenta mi tatt bort på et stellebord der de undersøkte hun og måtte inn på nyfødt intensiv for prematur. Der ble hun koblet opp på overvåking å koblet til noen maskiner osv. Hun fikk blant annet cpap, sonde og ble overvoket på en sjerm med hjerterytmen, pulsen osv. Jeg skal skrive mer om det på et eget blogg innlegg som dere kan lese senere.

Nå er det gått 17 dager siden jeg ble lagt inn på sykehuset og 13 dager siden prinsessa mi ble født så er litt sent ute med å fortelle denne store og fantastiske nyheten. Men har dessverre ikke fått anledning før til å sette meg ned å fortelle dette ettersom det er mye som har skjedd her på sykehuset og dagene har gått i et. Men både meg å jenta mi har det kjempe bra og hun er nå koblet ifra alt og slipper til å med sonden nå. Så er så stolt over hun og hun er blitt så sterk å flink og drikker selv nå når jeg ammer hun! =)Da jenta mi ble født veide hun 2.770g og var 47,5 cm lang og hadde hodeomkrets på 32 cm J Hun ble født 21.15 og kom ut på 3 press rier som tog 8 min og hele fødselen på gikk i 6 timer og 45 min. Fødsels dagen hennes er 15.juli.2013 og ble født 5 uker for tidlig. Termin datoen var 21.August.2013. Hun er prematur men er sterk og har kommet seg super bra på rask tid!

Har noen av dere født 5 uker for tidlig?
Har noen av dere fått prematur barn?
Har noen av dere vert syke hunder fødselen?


Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Offisielt høygravid dagen ente med sykebil å sykehus

Jeg er nå i slutten av uke 34 å endelig kan jeg si at jeg er offisielt høygravid. Det er faktisk litt godt å kjenne på den følelsen at det er nå så nerme at hun lille jenta mi skal komme å spesielt at jeg nå er høygravid. Det er på en måte en helt ny ting igjen i svangerskapet, men på en god måte.

I går når jeg endelig kunne si jeg var offisielt høygravid snudde alt seg. Jeg ble sent inn på sykehuset til fødeavdeling på sjekk om fødselen var igang pga store smerter å siden jeg er blitt syk. De sjekket alt kjempe bra å passet godt på. De fant ud at jeg hadde litt åpning men det var ikke mye så jeg fikk reise hjem igjen men måtte komme rett inn igjen om smertene ble større eller hvis alt ble verre/forandret seg.

For å si det sånn, da vi startet på hjem reisen til Mandal begynte alt på en verre måte men jeg ville hjem i senga mi.. Men om dere tror jeg fikk kommet meg hjem i senga så må jeg nokk fortelle med en skuffelse at så langt kom jeg ikke..

Vi kom til Mandal der vi bare måtte gå innom legevakten. Grunnen for at vi gjor det var fordi jeg frøs så sykt mye å lå med masse tepper osv, men ingenting hjalp. Jeg klarte ikke å gå eller noe. Alt var bare smertefullt å kalt. Siden vi stoppet på legevakten var for å spørre om å få måle feberen men det ente med at jeg ble trillet inn i rullestol å fikk IKKE gå hjem.. Feberen var høy å CRP en var høy, blodtrykket var heller ikke som det skulle osv.. Så isteden for å få gå hjem ble jeg sent inn til sykehuset igjen men denne gangen i sykebil..

Da vi var framme på sykehuset igjen var det igang med mange prøver å tester der de hviste jeg hadde en infeksjon men de hvet ikke hvor den kommer ifra.. Jeg har nå blitt over en natt å skal være på sykehuset videre. De jobber enda med å prøve og finne ut hvor infeksjoner er å de passer hele tiden på den lille jenta mi å meg.

Så nå er det bare å ta dag for dag å se hvordan det blir å de passer også på hvis det blir for galt at de da ønsker å sette igang fødselen. De har også en plan om akutt keisersnitt om de finner noe infeksjon i magen min der jenta mi er. Så er virkelig på rette plassen å får kjempe god hjelp. Noe jeg er veldig glad for.

- Skal prøve å skrive et blogginnlegg senere ang dette siden denne er bare skrevet raskt og på mobil (første mobil bloggen min) :)

Xoxo,
Xtine Michelle

Som mor som datter?....


Som mor som datter, er det ikke det de kaller det?

Shopping er å forblir alltid medisinen for alt det gode, uten om det gode for det stakkers visa korte som blir brukt under shoppingen. Men det stakkerst visa kortet er laget for å bli varmt til tider, så da er det bare å blåse litt på det så blir det nedkjølt å klart for neste shopping tur. Utrolig greit, ikke sant? hehe. 

I dag var det iallefall tid for at visa kortet skulle få blåse av seg litt støv å endelig få kose seg i kort automaten for å svi av noen penger og gi litt glede igjen av seg. Så meg å min kjære mamma kjørte inn på lagersalget og shoppet litt. Skal være helt erlige med dere, det var så utrolig KJEKT! Endelig få tankene å alt over på andre ting og bare glede seg over handleturen og alt det fine vi fant. Det var virkelig medisin for sjelen våres. Vi hadde nemlig fått med oss at det skulle være 50% salg på masse, å da mener jeg masse heste utstyr, klær til rytter og masse mer til hest. Det var rene himmelen vi kom til. Det var til å med kjempe masse kingsland klær, å vi som bare ELSKER kingsland. Det var bare helt sykt! Jeg fant så mye fint men siden jeg har baby mage akuratt nå så var det ikke så mye jeg følte jeg kunne kjøpe siden jeg ikke hvet eksakt hvilken str jeg kommer oppi etter graviditeten. Men likte kjempe mye der inne å det var tungt å gå ifra endel av de fine rosa klærne i kingsland som jeg fant. Men prøver å tenke at hvis det er ment jeg skal ha det en dag så dukker det opp igjen der jeg kan passe det og ha det når baby magen er borte :) hvet sånn ca hvilken str jeg nokk kan passe men det får jeg bare se mer eksakt når tiden er inne.

Det jeg ønsker å vise dere ifra shopping turen var at jeg fant noe så utrolig søtt til den lille jenta mi. Jeg kom over rosa kingsland ride bukse i str 1 år. Jeg vet det er 1 år til den passer til hun, men kunne ikke gå ifra den. Den var bare helt perfekt å hva tid finner jeg en sånn søt ridebukse igjen som er i kingsland og til å med i rosa? Det hvet ikke jeg så derfor måtte jeg ha den med. Jeg og min kjære mamma fant masse annet fint til hestene blant annet kjempe fine og gode dekken, osv. Men tenkte å vise dere iallefall den søte ridebuksa til jenta mi og den nydelige første store bamsen hennes som også er i kingsland. 


Kingsland ridebukse - Str.1 år - ny pris 399,- (salg 199,-)  ♥ Kingsland bamse - ny pris 299,- (salg 149,-)

Jeg trenger vell ikke si så mye mer nå når dere ser den søte ridebuksa å bamsen enn, som mor som datter? 


Hva synes dere om ridebuksa og bamsen?

Har dere hest?
Kjenner dere til Kingsland merket og liker dere det isåfall?
Noen av dere som har vert på Lagersalget i dag eller som skal der?

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

En uke nermere


En uke av gangen. En uke nermere. En ny uke er igang. 

Denne uka er det uke 32 som står for tur. Jeg er nå kommet noen dager ut i uke 32 og allerede er det mye som har skjedd! Ukene blir bare mer å mer utfordrene og mer spennende enn før. Det er så store forandringer nå på ukene en hva det var tidligere i svangerskapet. Nå er det masse liv hele tiden. Magen har begynt å forandre seg (seget mer ned over) ettersom hun lille har snudd seg å nå ligger rett vei, alså hun ligger med hode ned i bekkene mitt. Det har blitt forandringer på kynnerene og mer smertefulle opplevelser enn tidligere. Sliter med å få på meg bukser, sokker, sko, komme meg opp av senga, gå vanlig rundt forbi, osv. Ja ting er lettere sakt tyngre enn tidligere. men samtidig er det så fantastisk og spennende med hvordan dagene er dag for dag å hvordan ukene er fra uke til uke. Merker at ukene frem til nå er virkelig vert forskellige enn hva det er nå. Har vert endel sykehus besøk den siste uka men alt er topp med hun lille jenta mi. Hun har nå begynt å gjøre puste øvelser som legen på sykehuset sa var nydelige med hvordan hun gjor de. Og mer stolt blir jo jeg av den lille jenta mi så er så flink og klarer å øve på pusteøvelser og har godt med overskudd som legen på sykehuset også sa. Ja bedre sakt, jeg er en stolt mor allerede til min fantastiske datter 


♥ Uke 32 

Uke 32
♥ Vekt: 2100 g
♥ Full Lengde: ca 39 cm
 CRL: ca 29 cm
♥ Termin: 21.August.2013
♥ Høygravid: Nei, det er et par uker igjen. 
♥ Kjenner liv i magen: Ja, utrolig mye og sterke spark.
♥ Kjønn: Jente
♥ Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig frem til hun er født.
♥ Trimester - 3.trimester
♥ Utålmodig: Ja veldig! Gleder meg så til hun kommer. 
♥ Strekkmerker: Ja! 
♥ Hevelser og vann i kroppen: Ja litt.
♥ Tungt: Ja merker det godt nå.
♥Kynnere: Ja en god del å de er veldig ubehageli å smertefulle! 
♥ Ligger: Med hodet ned (rett vei).
♥ Hodet festet: Nei

♥ Plager: Store smerter i nedre del av magen & ryggen og på sidene av magen.
Sliten, mindre og dårligere søvn. Drikker ekstremt mye vann. Press nedover i nedre del av magen. 
♥ Humør: Bra men noen reaksjoner til tider pga smertene
♥ Sykehusbagen: Nesten klar, skal bare vaske klærne til jenta mi.litt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 32
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 30 uker gammelt. Kroppen vokser ikke like fort lenger, men hjernens vekst fortsetter i samme tempo. Når nye hjernefolder dannes, presses hodeskallen utover slik at hodestørrelsen øker. Antallet nervesammenkoblinger i hjernen øker enormt!

Håret på hodet blir tykkere, og nå er både tå- og fingernegler ferdig formet. Lanugohåret dekker stadig mindre deler av kroppen, og øyebryn og øyevipper blir stadig lengre.


Nå har fosteret så dårlig plass i livmoren at det må trekke føttene opp og innta det vi kalles fosterstilling. Fosteret får stadig mer fett under huden slik at noe av rødfargen forsvinner og huden ikke lenger er så rynkete. Nå er fosteret i ferd med å få det litt lubne utseende som hos nyfødte.(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Hvordan er deres uke 32 i svangerskapet?
Hadde/har dere mye smerter i nedre del av mage og ryggen?
Hadde/har dere noen ting som er vanskeligere og gjøre nå enn tidligere?

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Tvangs bestevenn!

Jeg har fått en ny bestevenn, eller rettere sakt... Tvangs bestevenn! 

Jeg har vert så "heldig" og fått meg en ny bestevenn. Det er en bestevenn som aldri svikter. Det er ikke en unik bestevenn fordi alle kan ha den som bestevenn. Noen mer fordi de bare elsker den, og andre fordi de ikke har noe valg. Den er utrolig spennende og kan finnes i mange varianter. Den kan være myk, den kan være hard. Det kommer ann på hvordan du liker den. Du kan bestemme alt med den! Den kan være i forskellige farger og du kan selv variere på hvordan den skal se ut. Men iløpet av tiden vil den se ut som et mess! men da er den lett å få på rett vei igjen der den skinner og er like fin ijen. Denne bestevennen trenger ingen sminke eller skjønnhets produkter. Den er billig og ha som bestevenn og er alltid nyttig. 

Hva er det som er blitt min nye tvangs bestevenn? 

Det jeg snakker om som er min nye tvangs bestevenn er faktisk sengen min! Tro det eller ei.. Jeg har desverre ikke klart å blogge så mye den siste tiden pga jeg har vert så utrolig dårlig. Jeg har hatt mye smerter som har gjort at det har vert inn å ut litt av sykehuset noen ganger den siste uka. De var faktisk litt bekymret for at fødselen skulle være igang også pga sånn så smertene er. Heldigvis var de ikke igang men jeg må nå holde ut med disse smertene så lenge de varer. Ingen hvet hvor lenge smertene blir der. Men alt er bra med hun lille jenta mi så jeg må bare bite tennene sammen og holde ut! Jeg er nå og har vert den siste tiden, så dårlig at jeg er rett å slett sengeliggende. Å ja jeg HATER det! Det er ikke noe jeg ønsker men har ikke noe valg. Jeg har fått beskjed om å høre etter på kroppen min og ta det med ro. 

Min kjære mamma har hjulpet meg utrolig mye disse dagene da det har vert verst og kommer til å hjelpe meg fram igjennom til det roer seg og jeg er mer på bena ijen. Jeg kommer meg ikke opp av sengen selv, hun må hjelpe meg opp pga smertene er så store at jeg ikke klarer å reise meg. Hun finner varme hånkler i pose så vi legger der smertene er for å håpe at de demper seg. Hun finner alt jeg trenger siden jeg ikke klarer det selv. Å jeg er aldri vert en person som ikke klarer meg selv. Jeg liker ikke at andre må gjøre ting for meg, men akurat nå har jeg ikke noe valg.. 

Mange vil nokk si "bit tennene sammen, det er ikke så vont!", men da er det sånn at jeg bare ønsker de skal holde munnen sin lukket å ikke si noe når de ikke er i min kropp å kan kjenne det. Jeg ligger ikke å griner og vrir meg av smerter og til slutt sovner pga kroppen er utmattet av smerter. Jeg er normalt sett en person som tåler mye smerter og står på uansett. Men denne gangen klarer jeg ikke. Jeg har stått på i så å si hele svangerskapet og gått igjennom et utrolig tøft og vanskelig svangerskap som jeg ikke har skrevet rett ut hele tiden ang hvordan det er. Grunnen for dette er at jeg ikke ønsket å virke som er person som klager å er svak! Men har insett det at jeg er ikke svak om jeg er erlig med hvordan svangerskapet mitt er. Så fram igjennom kommer jeg til å være erlig med svangerskapet mitt og legge det fram akuratt sånn som det er. For jeg er ikke en svakere person forde om svangerskapet mitt er tøft og hardt. Jeg er å heller blir en sterkere person ut ifra det fordi jeg ikke går igjennom et svangerskap som er utrolig lett og ikke merker noe til noenting nesten av smerter. Så jeg er egentlig takknemlig for å få oppleve svangerskapet mitt sånn som det er, uansett hvor tøft og vanskelig det er. Uansett hvor mange tårer som renner ned kinne mitt og hvor mye jeg vrir meg av smerter osv. Jeg hvet jeg får det beste som jeg noen gang kan få etter dette og jeg hvet at alt er vert det. 

Ingen svangerskap er like!

Ingen svangerskap er like og ingen mennesker er like. Alle takkler ting forskellig, og ingen kan dømme andre sine opplevelser og svangerskap ut ifra hva de hører osv. Fordi de hvet ikke eksakt hvordan personen har det. De kan kjenne seg igjen i endel av det, men å dømme det skal en være forsiktig med. Så jeg prøver ikke å fremstå som er person som klager fordi jeg er sengeliggende nå av smerter å at det siste trimestere mitt er bydd på større utfordringer nå en tidligere. Jeg ønsker heller å være erlig sånn at andre som kanskje har noe av de samme opplevelsenne kan se og høre at de faktisk ikke er alene og at andre også har tøft svangerskap. For de tøffe svangerskapene føler jeg selv ikke er de som blir så mye snakk om fordi alt skal være så bra og godt osv. Så da er det mye enn ikke skulle trodd var normalt fordi det ikke er mye snakk om det. 


Tilbake til tvangs bestevennen min. Hun har et navn, det er Agnes. Hun er sjefete og bestemt. Hun er akuratt som et tangsbur. Har hun fanget deg og blitt din bestevenn så er det vanskelig og komme ut av det. Hun er overbevisende men samtidig snill. Hun svikter aldri men tror jeg snart prøver å svikte hun, men hvet ikke hva tid jeg klarer det og bli kvitt hun. Men vi har det fint men jeg er dritt lei. 
 

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Bildedryss - Jeg viser stolt frem kroppen min!


Klærne er nesten borte å jeg viser stolt frem kroppen min for første gang! 

Jeg er rett og slett stolt over kroppen min! Jeg sjemmest ikke på noen måter.  Jeg hvet det er store forandringer på kroppen min nå enn før, men hvem hadde ikke forventet det? Jeg er heldig å nå får bære fram det vakreste jeg noen gang kan få. Nemlig min hærlige datter. Jeg er stolt over å få bære henne fram og jeg er stolt over hvordan kroppen min er. Jeg hvet jeg kan få træne kroppen min mer tilbake når hun er kommet og jeg har fått kommet meg, men det tar jeg når den tiden kommer. Akuratt nå går jeg med hode hevet og smiler stort over å få ha den kroppen som jeg nå har. Jeg er stolt over den magen jeg har, for det er min fantastiske datter som ligger inni der. Hvem kan sjemmest over det? Det gjør iallefall ikke jeg.

Hvem som helst får mene hva de ønsker om meg å min kropp, men så lenge jeg klarer å være stolt å fornøyd så er det de viktigste!
Disse bildene er ifra uka som nå er gått, alså uke 30 og nå ønsker jeg å vise de fram til dere.

Det er helt nytt for meg å ta magebilder å sånn av meg uten å dekke til magen, men tenkte det nå var på tide og prøve noe nytt igjen. Så jeg er glad for at jeg gjor det og jeg er super fornøyd med bildene. Det er nokk noen som ikke liker sånne bilder men selv liker jeg det og er stolt av å få muligheten til å være så stolt over kroppen min så det jeg er nå som gravid. Jeg synes det er viktig og føle seg vell med å alle forandringene på kroppen å alt som skal bli akseptert av det å faktisk gå gravid. 

Jeg er iallefall stolt over å gå gravid med min fantastiske datter! Det er det ingen som kan forandre :)

Tok dere bilder av magen uten å dekken den til?
Klarer dere å trivest med forandringene på kroppen deres som gravid?
Tok dere forskellige type magebilder under uke for uke i svangerskapet?

 
Xoxo,
Xtine Michelle 


Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

En gave uten bruksanvisning!


En av de få gavene enn ikke trenger bruksanvisning til.

Jeg har fått en gave. En gave som ikke hadde med en bruksanvisning. Det er en gave som ligger så nært hjerte mitt så noe noen gang kan ligge. Det hører hjerte mitt slå bedre enn noen andre har noen gang hørt det. Gaven har jeg resten av livet mitt, og den er fult med kjærlighet og alt du kan tenke deg. Den må bevares med kjærlighet og omsorg og masse mer. Det følger et stort ansvar over for denne gaven. Det er en gave jeg har resten av live mitt. Hvordan skal jeg hvite hva som er rett og hva som er galt i tiden fram igjennom med denne gaven når det ikke følger en bruksanvisning? 

Gaven min vokser inni magen min, jeg kan ikke se den eller holde den før tiden er inne. Det er en gave jeg har kikket litt på i smug, men samtidig viser det ikke det endelige resultatet før tiden er inne. Den har et innpaknings papir som jeg alltid kommer til å ha med meg resten av mitt liv. Innpaknings papiret vil selvfølgelig få side spor etter å holde denne gaven inne pakt i 9 mnd. Men inn paknings papiret har sin store verdi den også. Ventetiden på å få pakke opp denne gaven er til tider lang, men samtidig er dette en gave som krever at ting blir klart til den kommer og jeg må selv få gå igjennom de 9 mnd på å bli klar til å få denne gaven. Enn kan føle seg klar til å få gaven før enn virkelig har fått den men samtidig så er enn kanskje ikke så klar som enn trodde! Men med de månedene i ventetiden på å åpne pakken så blir en faktisk helt klar. 

Hva pakken vil bringe kan enn ikke vite med sikkerhet før enn har fått den å begynt på det nye livet som pakken gir deg. Enn kan hvite at pakken vil gi en stor kjærlighet som enn aldri har kjent før. En stor glede og et stort ansvar. Det vil være den beste gaven enn noen gang har fått.

Jeg føler meg mer å mer klar nå til å få gaven å kan nesten ikke vente til å få åpne gaven jeg skal få. Jeg har fått gjort mye klart til gaven, til den er klar til å bli åpnet. Jeg vet litt om gaven allerede fordi jeg har kikket i smug på den. Men hvem kan la være å kikke i smug på en så stor gave?

Jeg vet jeg ikke trenger noe bruksanvisning fordi gaven gir meg et morsinstinkt som er så mye sterkere å ikke minst bedre enn en bruksanvisning. Jeg vet det blir den største og beste gaven jeg noen gang kan få. Jeg gleder meg så enormt mye til jeg endelig kan få pakke opp gaven eller jeg gleder meg ikke til opp pakningen men jeg gleder meg til jeg har fått gaven ut av papiret og i mine hender.


Min perfekte gave jeg venter på i spenning 

Xoxo, 
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Lurer dere på hva jeg har i sykehus beggen?


Den er liten, men inneholder mye! Den har nå tatt form og begynner å bli klar. 
Lurer dere på hva jeg har i sykehus beggen? Dere trenger ikke lure lengre, her er svaret.

Jeg har valgt å være tidlig ute med å begynne å pakke sykehus beggen siden jeg nå er kommet i uke 30 å ikke hvet om noen kan skje der hun kommer for tidlig. Jeg har hatt et litt utfordrende  svangerskap og siden det er ingen i familien som har gått over termin og endel har fått før termin så valgte jeg å være tidlig ute med å pakke sykehus beggen. Mange vil nokk synes dette er merkelig av meg å være så tidlig som jeg har valgt å være, men bedre å være for tidlig ute med det enn for sent ute med å pakke den synes jeg :)

Jeg har tidligere fått et tips om å skrive hva jeg har i sykehus beggen og ble utrolig glad for dette tipset å derfor skrev jeg det i sist uke til dere der jeg låvet dere å legge ut en blogg som jeg fortalte hva jeg har i sykehus beggen. Nå har jeg endelig klart å sette meg ned å pakke den så å si ferdig til hun lille jenta mi og tenkte det var på tide og dele med dere hva jeg har tenkt å ha med. Jeg har ikke enda pakket min egen begg men tenker på å gjøre det om ikke så alt for lenge, iallefall starte på den. Jeg liker å ha ting klart og være tidlig ute enn for sent.

Så siden jeg ikke har pakket min egne sykehus begg enda så tenkte jeg at jeg kunne legge ut noen bilder og informasjon om hva jeg har i sykehus beggen til den lille jenta mi.

Jeg kjøpte en bok i starten av svangerskapet mitt som heter "min svangerskapsdagbok" der kan jeg skrive ned uke for uke og annet nyttig innformasjon iløpet av svangerskapet mitt. Den er delt opp i 3 trimester og har masse annet nytttig informasjon i seg også. Denne boken har gitt meg råd og tips om hva jeg burde ha i sykehus beggen til den lille jenta mi og til meg selv. For i starten av hadde jeg ikke peiling på hva jeg skulle ha med.Sykehus beggen til jenta mi

- Klær til hjemreisen
- Helseteppe/Dyne
- Lue
- Bleier
- Bilsete 
- Bamse
- Barneboka hennes
- Pose til å ha på i bilsete


Dette er Sykehus beggen til den lille jenta mi.
Det er egentlig en stelleveske men valgte å bruke denne som sykehus beggen til hun :)
Men den vil bli brukt som stelleveske etterpå. 


Her er bilder av nesten alt som jeg har i sykehus beggen + bilsete jeg skal ha med så jeg kan ha henne i når vi skal hjem igjen :)
Bildene vises i slideshow. 

Noen synes nokk jeg har med meg litt mye, men noe av det som f.eks klærene har jeg ikke helt funnet ut enda hvilken av det jeg skal ha med. Jeg er også litt usikker på str i klærne ettersom jeg ikke hvet hvir lang hun blir. Så derfor har jeg tenkt å ha med klær som kan passe uansett hvordan hun blir :) Synes det er bedre å være på den sikre siden. Men det med klærne bestemmer jeg meg nokk mer for etterhvert. men har pakket noen itilfelle jeg blir for sent ute med å finne ut hvilke av det jeg skal ha med eller om jeg skal ha med noen andre klær. Det er nokk mange andre som har med seg andre ting i sykehus beggen til babyen sin men jeg har valgt å ha med dette. Jeg kommer til å pakke ned bleiene og stelle ting i en egen liten begge eller stelle veske, til turen hjem etter sykehuset itilfelle jeg må skifte på hun. Synes det er bedre å være på den sikre siden og ikke mangle noe underveis :)

Kamera å andre ting som mange nokk savner her i denne beggen blir pakket i min egen begg. 
Så det blir pakket etterhvert når jeg får startet på den (synes det er kjedelig å pakke til meg selv).

Hva synes dere om det jeg har med i sykehus beggen til hun lille?
Hva hadde dere med i sykehus beggen til deres baby?
Følte dere at dere manglet noe som dere ikke hadde pakket?
 
Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Filmdryss - Min skinnende diamant (vist for første gang)


Den er nå ute for første gang! Aldri blitt vist før, men nå er den her. 
Med en stor glede og stålthet kan jeg pressentere den her.

Nå er enelig filmen ferdig laget og den er lastet opp. Den er aldri blitt vist før eller noe, så jeg kan med en stor glede og stålthet få endelig vise dere den for første gang! Det var utrolig kjekt å lage den. Det er en utrolig spesiel film som får meg til å smile hele tiden. Den gir meg en helt spesiel glede og stolthet. Filmen heter "Min skinnende diamant" og hva den handler om får dere nå se selv. Jeg håper dere liker den men uansett klarer å forstå min store glede bak denne filmen og hvor spesiel den er for meg. Det er jo min fantastiske stolthet jeg nå kan få vise fram til dere på den beste måten jeg noen gang får frem til hun er her. 

Men nåkk gnål fra meg nå, her er filmen dere nokk har ventet på etter jeg nevnte at den skulle komme. 

Jeg kan med en stor glede og stålthet for første gang presentere den og vise den fram til dere. 
Her er filmen "Min skinnende diamant" 


Hva synes dere om filmen?
Likte dere filmen?
Har dere laget film om barnet deres?
Eller har dere laget film om andre ting som betyr mye for dere?

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Film blogg på god vei

Den er laget. Under opplastning. Den kommer snart ut å blir vist for første gang!
Følg med! 

Jeg ønsker bare å innformere dere lesere om at film blogg er på vei! Jeg skal nå laste den opp på youtube og så kommer den ut så fort den er klar. 
Om dere ønsker å se den eller å se hva det er den handler om så er det bare å følge med så kommer den fort ut :) 

Liker dere film blogge?
Liker dere å lage film?
Liker dere å se film blogger?

Xoxo,
Xtine Michelle  

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 


Bildedryss & film - My one and only


Følelsenne ble virkelig. En uendelig lykke. En større kjærlighet finnes ikke.
Her er min fantastiske prinsesse.

I går var jeg på 3D og det var en ubeskrivelig stor opplevelse. Jeg har fått et spesielt bånd til hun, det var jeg klar over men nå etter jeg så henne i 3D ble alt mye sterkere. Det ble en realitet jeg ikke hadde innsett på den måten før nå. Jeg hviste jeg skulle bli og er allerede mamma til verdens vakreste prinsesse, nemlig jenta mi. Men den sterke følelsen som kom i går da jeg fikk se henne årntlig var helt ubeskrivelig. Hun er alt for meg å live mitt, jeg elsker henne av hele mitt hjerte og gleder meg til å starte livet det nye livet jeg vil få når hu også kommer ut og i hendene mine. Jeg gleder meg så utrolig mye og ser så fram til å få være hennes mamma. Tenk jeg har fått gaven med å få bli og har blitt mamma til en så fantastisk jente. Det er helt sykt, men samtidig det største som har skjedd meg. 

Jeg sitter flere ganger iløpet av dagen og bare ser på de herlige bildene av jenta mi. Jeg blir aldri lei av det! og smilet kommer fram hele tiden, filmene blir satt på flere ganger før jeg kan se videre på neste film. Ja jeg sitter bare å smiler hele tiden. 

Alt så kjempe bra ut med den lille jenta mi og hun sa det var ikke noe galt med hun som hun kunne se på 3D & 4D en, og hun sa hun hadde det kjempe godt inni magen min :) Dette gledet meg så utrolig mye og høre hun på ultralyden si. Smilet mitt hadde gått helt rundt hadde ikke ørene mine stått og past på at det ikke gjor det. 

men jeg kan skrive mer om det i egen blogg om dere ønsker så kan jeg heller vise dere noen av bildene ifra 3D & 4D en 

Her er en liten film av prinsessa mi 

Hun gjesper på filmen 


Skal sette sammen en film med film snutter og flere bilder av jenta mi som jeg tenkte å vise dere. Så følg med videre så kommer filmen så fort den er klar :)

Hva synes dere om bildene?
Hvordan ble deres 3D og 4D bilder og filmer hvis dere var på det?
 
Xoxo,
Xtine Michelle 

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

En rund uke

En rund uke, med runde tall. En uke fult med glede og lykke. 

Nå er jeg kommet i uke 30. Det vil si at det er bare ca 10 uker igjen til den lille jenta mi kommer. Det kan være hun kommer før eller etter, det er aldri godt å hvite eller å si. Denne uka til nå har vert helt magisk. Jeg har endelig fått sett gull jenta mi på 3D og 4D og lever på en enorm glede og lykke etter det. Føler alt jeg har gått igjennom å enda går igjennom i svangerskapet og hvordan svangerskapet mitt er, er så hvert alt sammen nå når jeg har fått sett hun så bra å fått et enda sterkere tilknytning til hun. Hun er alt for meg å det er ingenting som kan forandre det. Jeg er så glad jeg har fått opplevelsen med å få bli/være mamma til den perfekte jenta mi <3

Som noen av dere har lest tidligere så har svangerskapet mitt bydd på utfordringer å enda byr på nye utfordringer men samtidig går det helt okei nå. Alt ble så annerledes etter i går da jeg fikk se henne årntlig (ut ifra hva en ultralyd kan vise deg). Jeg er stolt over magen min og jeg er stolt av å få være min lille prinesse sin mamma. Uansett hvor hart det er å være alene å gå igjennom dette alene så har jeg fantatsike venner og en super god mamma som hjelper meg så jeg begynner å føle at dette går bra å bare gleder meg til hun kommer. Jeg er klar for å stå på å klare å være alene mamma. Kan andre så kan søren meg jeg også! Det er jo det vakreste som finnes som jeg nå skal få dele livet mitt med. Så jeg er mye mer innstilt på dette nå og føler mye sterkere bånd til den lille jenta mi nå enn hva jeg noen gang har kjent før. 


Akuratt nå i denne uka så er det to kontroller jeg skal på (har vert på en allerede). Grunnen for at det har blitt to er fordi jeg må måle blodsukkere ettersom det var så høyt i sist uke. Jeg hvet veldig lite enda. men målingen for i dag var bra, så skal måle igjen neste uke så håper på å få hvite mer da å at det holder seg bra. Jeg har gjort forandringer som kan være hjelpende for at resultatet av målingen skulle kunne ha mulighet til å bli bra, men det kan jeg skrive om i en egen blogg isåfall å fortelle dere :)
Så denne uka går mer i kontroller å passe på kroppen min. Føler uka til nå har vert utrolig bra.

Uke 30
♥ Vekt: 1750 g
♥ Full Lengde: ca 37 cm
 CRL: ca 27,5 cm
♥ Termin: 21.August.2013
♥ Kjenner liv i magen: Ja, mye mer enn tidligere og sterkere
♥ Kjønn: Jente
♥ Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. 
♥ Trimester - 3.trimester
♥ Utålmodig: Ja veldig! Gleder meg så til hun kommer. 
♥ Strekkmerker: Ja! 
♥ Hevelser og vann i kroppen: Ja litt
♥ Tungt: Ja begynner å bli tungt nå
♥Kynnere: Ja en god del å de er veldig ubehageli å smertefulle! 
♥ Hodet festet: Nei 
♥ Plager: Bekkenløsning, til tider store smerter i magen
♥ Humør: Veldig bra
♥ Sykehusbagen: har begynt på denlitt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 30
 
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 28 uker gammelt. Hjernens overflate blir stadig mer rynkete etter hvert som vindingene dannes. Forskere mener intelligensen kommer fra dette laget. Når vindingene snor og bukter seg på overflaten, maksimeres antallet hjerneceller og overflaten blir større. Nå kontrollerer hjernen den rytmiske pusteøvelsen og regulerer temperaturen selv!

Lanugohårene begynner å forsvinne, men forblir lengst på ryggen og skuldrene. Fosteret har nå ordentlige hår på hodet. Fettlaget under huden blir tykkere og glatter ut huden. Fettet isolerer og fungerer som energikilde.

Fosteret fortsetter å bevege seg så mye som mulig på den begrensede plassen og sparker med føttene og dunker med hendene. Noen fostre begynner også å snu seg med hodet ned nå. Dette kjenner du når fosteret sparker og dunker mot mellomgulvet og ribbeina, og hodet presser mot bekkenbunnen.


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Hvilken svangerskaps uke er dere kommet i nå?
Hvordan var det for dere når dere kom over i 3. trimester?

Xoxo,
Xtine Michelle  

Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

En liten smakebit - Evig lykke


En opplevelse for livet. En ubeskrivelig stor kjærlighet. En evig lykke. Hun er perfekt! <3

I dag har jeg somsakt vert på 3D & 4D. Det var en sinsykt stor og minne rik opplevelse som jeg aldri glemmer. 3D & 4D ultralyden var så vert hver å en krone jeg betalte for den. Jeg angrer ikke et sekund. Jeg er så evig glad for å ha fått denne muligheten til å få gå på den. Alt ble så mye mer virkelig og jeg kjente noe ekstreme følelser jeg aldri har kjent før. Jeg er så evig glad og er virkelig i en totalt lykke rus etter å ha sett min perfekte datter. Hun er helt perfekt i mine øyner å jeg elsker henne over alt på denne jord.

Jeg klarer desverre ikke å legge ut noe bildeblogg å filmer før i morgen her på boggen siden jeg er så trett og sliten etter turen. Men hver en time av kjøre turen var vert det. Jeg har hatt en så utrolig kjekk dag at jeg kan ikke annet enn å bare smile hele tiden. Nokk en gang jeg er så utrolig glad og stolt over datteren min.

Men her får dere en liten smakebit på et av 3D bildene som ble tatt og så kommer det mye mer i morgen. Så bare følg med om du ønsker å se mer og høre mer ifra 3D & 4D ultralyden.

Min perfekte lille prinsesse,
jeg elsker deg over alt på jord. Du er alt for meg <3

Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

Spenningen bare øker


Tiden har aldri vert så nær. Spenningen bare øker, mer å mer å enda mer..  Å den har ingen planer om å roe seg før tiden er her.

Nå skal vi snart kjøre inn til Stavanger. Det er ca 6 timers tur til sammen (fram og tilbake). Er ikke så opptatt av at vi må kjøre et stykke for det er så vert hele turen. Som jeg nevnte i går så skal vi inn til Stavanger på 3D. Tenk jeg skal endelig få se jenta mi årntlig. Jeg skal få se hvordan prinsessa mi ser ut. Jeg prøvde å beskrive hvor stor følelse det var til mamma men følte forklaringen ble merkeli, haha. Jeg prøvde å beskrive det som at jeg har så mange sommerfuler i magen akkurat som om jeg er forelsket bare 1000 ganger sterkere enn følelsen med å være forelsket. Mamma forklarte meg at det var det nermeste mamma følelsen jeg hadde nå til den lille jenta mi. Så tørr nesten ikke tenke på hvor sterkt det kommer til å bli når jeg får henne i armene mine siden kjærligheten og følelsenne for hun er så sterke som de er allerede. Men stort blir det, ja ubeskrivelig stort! 

Jeg hvet ikke hvordan jeg kommer til å reagere når jeg ser prinsessa mi årntlig for første gang i dag (alså på en mye bedre måte enn på vanlig ultralyd), det blir nesten spennende å heller se hvordan reaksjonen min blir enn å prøve å tenke seg til det. 

Her er en liten film om hvor klar jenta mi er til å endelig vise meg hvordan hun ser ut

Jeg hvet jeg kommer til å synes at prinsessa mi er perfekt uansett, men gleden av å endelig få oppleve å få se henne årntlig er så stor. 
Jeg kommer til å oppdatere dere og vise bilder så fort jeg får muligheten. Vi skal nemlig innom tante og onkelen min også på veien hjem over der vi skal endelig få treffe Sienna igjen. Det er søskenbarnet mitt. Gleder meg kjempe mye til å treffe de alle sammen igjen. Sienna er ble født i år så hun er ikke enda 1 år gammel, så er så kjekt å få se henne og treffe henne og følge henne i tiden frem igjennom. Hun er bare så kul og fantastisk jente.

men nå må jeg springe å hive på noe sminke i ansikte og gjør meg klar til at meg å mamma kjører inn til Stavanger.
Hold dere oppdatert så kommer det mer senere.

Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.
 

Dagen jeg har ventet på


Flere uker med venting. Ventet på en spennende dag. En dag med glede og spenninge. 
I morgen er endelig dagen her. Hva jeg har ventet på får dere hvite her.

For flere uker siden fikk jeg en dato, en dato der jeg skulle få oppleve noe som jeg synes er stort. Jeg har gledet meg så utrolig mye å hatt nermere nedtelling til denne dagen. Hva jeg skal denne dagen er det nokk noen av dere så hvet men samtidig noen av dere som ikke hvet. 

Denne dagen vil si mye om den lille jenta mi som jeg venter om ca 10 uker (sier ca siden ingen vet hva tid hun bestemmer seg for å komme). Denne dagen vil jeg få endelig hilse på jenta mi en siste gang før hun kommer. Jeg får se henne mye bedre enn jeg noen gang har gjort før. For jeg skal nemlig på 3D i morgen! :) Jeg gleder meg så utrolig mye og klarer nesten ikke vente til morgen dagen kommer å jeg er på vei inn til stavanger med min kjære mor for å se hun lille jenta mi for en siste gang før hun kommer. Jeg får nå muligheten til å se bedre hvordan hun ser ut å hvordan hun har det. Jeg får filmer av hun når hun ligger inni magen min og har det trykt og godt. Jeg får rett å slett se jenta mi på den beste måten som jeg hvet går ann så lenge hun er i magen min. 

Min mor knuste tåa si i dag så det er jeg som skal kjøre inn der i morgen, men det vil gå kjempe fint. Det er meg og mamma og kanskje pappaen min som skal inn. Og vi er utrolig spente alle sammen. Det blir så stort å få oppleve dette. De som har vert på 3D før eller skal på 3D hvet nokk mer hvor stor glede det er å få denne muligheten, men flere av dere forstår nokk godt hvor spennende det er. Jeg skal selvfølgelig vise dere bilder å sånn i morgen når jeg er hjemme igjen om hvordan jenta mi ser ut. Jeg håper jeg får så gode bilder som mulig å skal vise dere de bildene jeg har fått som er gode. Så kan jeg se om noen av filmene blir gode og om jeg klarer å få vist dere noen av de også. Jeg må nesten bare se hvordan filmene å det blir før men skal prøve å få vise dere det jeg kan av det :)

Har vert på 3D?
Fikk dere gode bilder og filmer?
Var det mye glede hos dere før dere skulle på 3D?
Hvem var med dere på 3D en eller gikk dere alene? 


Xoxo,
Xtine Michelle 

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Fargerike løfterJeg låvet tidligere i uka at jeg skulle legge ut magebilder. Siden dagene har vert fult med mye som har skjed så har det desverre dratt litt ut. Men jeg holder det jeg lover, å her er magebildene for uke 29. Jeg var veldig dårlig og sliten den dagen de ble tatt så det ble ikke tatt så mange bilder. Men er glad for jeg klarte å få tatt magebilder for uke 29 uansett hvor mye dagene har vert fult opp med å hvor dårlig jeg var/er til tider. Så bedre å legge de ut nå enn aldri. Så her er bildene, håper dere liker de :)Hva synes dere om bildene? 
Synes dere at det er noe forandring på magen nå enn tidligere? 
Hadde dere like stor baby mage i uke 29 eller var deres baby mage mindre?
Tok dere bilder for hver uke?

Xoxo,
Xtine Michelle Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Gratis fra forskjellige kjeder


Gratis pakker ifra forskjellige kjeder er alltid like spennende og kjekt. Hva ligger oppi disse pakkene?

Jeg har nå vert å fått flere gratis pakker. De jeg har fått av denne gangen var Libero som jeg fikk pakken ifra på Kiwi og jeg var på vitus apotek å fikk pakken ifra de. Det var utrolig spennende å få de pakkene også å få se hva som var i disse pakkene. Jeg synes alt som var oppi var nyttig og spennende. Det var ikke noe av det jeg ikke følte nytte av. 

Jeg skal nå hvise dere hva som var oppi pakkene så jeg starter med Libero sin pakke
(de arkene og brosjyrene som lå oppi ble litt utbrent i bildene så er litt vanskelig å se hva som er i brosjyrene så beklager det).
Libero startboks er full av nyttige og kjekke gaver. f.eks. på innhold i pakken er: bleier, svanemerkede pleieprodukter, en leke og noe til mor. Innholdet varierer siden de hele tiden videreutvikler boksen sitt innhold.

 

Så var det pakken ifra vitus apotek og innholdet i den.
(de arkene og brosjyrene som lå oppi ble litt utbrent i bildene så er litt vanskelig å se hva som er i brosjyrene så beklager det).
 


Apotekpakken er en boks som inneholder mye informasjon og kvalitetsprodukter fra kjente apotek-leverandører. Det er ikke bare til babyen men også til mor.

Begge pakkene er spennende pakker å jeg likte kjempe godt alt jeg fikk med. Alt kommer til nytte og det blir spennende og prøve ut de forskjellige prøve produktene som er i pakkene for å finne ut hva som passer til den lille jenta mi. Anbefaler virkelig andre som er gravide og ikke har enda benyttet seg av disse gratis pakkene til å benytte seg av de. Det er utrolig kjekt å kunne ha prøve produkter å teste ut hva som passer perfekt for ditt eget barn enn å kjøpe forskellige ting så enn plutselig finner ut ikke passer til barnet som en har. Disse to pakkene som jeg har vist her har jeg hentet på Vitus apotek og Kiwi. Det er bare til å gå inn på sidene til Libero og registrere seg der så får enn hente lapp i posten for å gå på kiwi og apotek pakken registrerer du deg på vitus apotek å da får en mail og kan hente den ut. 

Jeg har flere gratis pakker jeg venter på å få hente ut og skal skrive om de så fort jeg har hentet de ut.
Det er vanskelig og finne en bestemt som en liker bedre enn de andre for alt er så nyttig av det enn får i pakkene.

Har dere hentet ut noen av disse gratis pakkene?
Var dere fornøyd med innholdet i pakken siden det kan variere litt?
Hvis dere ikke har hentet gratis pakker, skal dere gjøre det? 
Hva synes dere om disse to pakkene jeg har hentet ut nå?

Beklager at det ikke var mer utfyllende informasjon om hver pakke, om noen ønsker jeg skal skrive mer utfyllende informasjon om de så er det bare å si ifra. 

Xoxo,
Xtine Michelle  Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.
 


En vanskelig og tung beskjed


Jeg så det ikke komme. Det føltes mer som et slag rett i ansiktet av en beskjed. Dette var det siste jeg trengte å få høre nå ettersom svangerskapet mitt har bydd på utfordringer å ikke vert det letteste svangerskap som en kan ha.

 
I går fikk jeg en beskjed som jeg virkelig ikke så skulle komme! Jeg kan lite om det, men samtidig gikk det mer innpå meg enn hva jeg trodde det skulle gjøre. Jeg hadde jo ikke stilt meg inn på at en sånn beskjed kunne komme men den kom. Som lyn ifra klar himmel.. Jeg var nemlig hos legen å tok glukosebelastningstest. 

Det var tidlig på dagen og jeg skal ærlig innrømme at jeg var veldig morgen gretten. Lite søvn å ikke noe mat på flere timer ettersom jeg måtte komme fastende. Hva kan en forventer da, jo at jeg er morgen gretten. Med en gang jeg kom til legen var det rett inn å starte testen. Det startet med at de skulle ta en blodprøve å måle noe i kroppen som jeg ikke hadde peiling på hva var, jeg bare viste jeg måtte ta denne testen å hadde fått klar beskjed om dette. Etter blodprøven var tatt fikk jeg vann utblandet med noe utrolig søtt (sukkervann eller hva de kaller det). Dette måtte jeg drikke da jeg satt der å alt måtte ned. Det smakte mer som melis vann og det vil si det var utrolig søtt! Jeg er glad i sjokolade men det med begrensning. Så dette var veldig søtt, synes jeg. Etter jeg hadde drukket opp alt det jeg skulle av dette så var det ut på venterommet å måtte sitte der i 2 timer. Fikk ikke lov til å gå der ifra eller noe. Heldigvis hadde jeg pakket med meg en hodepute så jeg kunne prøve å sove og ja jeg var utrolig sulten men fikk ikke spise før testen var over. Heldigvis klarte jeg å sove og lå der ut over en to seter sofa og sov så bare det. Tror folk fikk et rart syn da de så en jente ligge på et legekontor å sove, men det fikk nå bare være. Jeg skulle jo være der lenge å jeg trengte mer søvn for at tiden skulle gå fort så jeg kunne få i meg mat!

Etter de 2 timene hadde gått var det inn igjen å ta den samme blodprøven igjen som de skulle sjekke noe ut ifra og ville hvite hvordan jeg hadde følt meg etter jeg hadde drukket det sukker vannet som jeg kaller det. Jeg fikk ikke hvite noe om resultatet av hva prøven sa før jeg fikk komme inn til legen etterpå. Når de spurte hvordan jeg hadde følt meg etter det jeg hadde drukket hadde jeg ikke så mye til svar siden jeg hadde sovet hele tiden så å si.Da jeg fikk komme inn til legen forventet jeg ikke at prøve resultatet skulle være noe annet enn bra, men det var da slaget med prøve resultatet kom! 

?Du har verdi på gukosebelastningen (tror jeg det heter) på 8,6! Og det er for høyt!?

Jeg ble helt fortvilet å forsto veldig lite. Jeg kjente bare hvordan alt sokk i meg å jeg ble fortvilet. Legen begynte å forklare meg at dette ville si at jeg var i fare for å få svangerskap diabetes!... Han forklarte også at hadde det lugget på 9 istedenfor 8,6 så hadde jeg blitt sent inn med en gang på sykehuset og da måtte ha fått justert dette med insulintilskudd.. Jeg ble helt fortvilet å kjente bare hvordan jeg ble tom og fult med en fortvilelse og jeg ble lei meg. Hvorfor måtte dette skje, hvorfor måtte resultatene være sånn. Jeg og min kjære mamma har sakt i evigheter at jeg drikker store mengder med vann (ifra 5-7 liter til dagen) og andre ting som har vert litt merkelig, men verken lege eller jordmor har reagert. Så jeg har bare begynt å trodd at det da skulle være sånn. Men nå forstår jeg at det virkelig ikke skal være sånn.

Han forklarte lite om hva det ville si hvis det går over til å være at jeg har svangerskap diabetes men forklarte meg litt i en kort og rask versjon. Da jeg gikk ut der ifra hadde bare alt rast. Jeg var fortvilet, følte meg som en dårlig mor uansett om jeg var klar over at jeg ikke hadde gjort noe for at det skulle bli sånn men følte en sånn følelse uansett. Jeg kjente jeg var rett å slett utrolig lei meg. Dette var virkelig det siste jeg trengte i svangerskapet mitt nå.. 

Jeg klarte ikke å blogge noe i går pga dette. Det gikk så innpå meg og kanskje mer innpå meg enn hva det burde men er så fortvilet å kan ingenting om dette stort. Jeg føler også at det hadde vert lettere om jeg kunne få en bedre forklaring på hva dette innebærer og hva som skjer hvis det går over til det så jeg kan være litt for berett på det i så fall og så jeg kunne få en litt mer ro inni meg. Jeg er jo liv redd for hun lille jenta mi å jeg har hele svangerskapet prøvd å passe på hva jeg spiser å at jeg får i meg nokk mat å næring så hun lille jenta mi har det bra inni magen min. Jeg har alltid vært glad i sjokolade og snop men har spist lite av det i svangerskapet enn hva jeg har gjort før jeg ble gravid. Nå i svangerskapet er det begrenset med hvor mye søtt jeg klarer. Jeg har også vært aktiv siden jeg er i stall å har hest og er der hvert dag. Jeg er der i mange timer å går og er i aktivitet. Jeg har også gått tur med hunden min sammen med mamma og hundene hennes. Så aktiv har jeg vært og er enda men til den graden jeg klarer siden det begynner å bli tungt å gå gravid å siden jeg har bekken plager. Men har vert så aktiv at jeg har fått klar beskjed av andre rundt meg at jeg må passe på meg selv å roe med litt til tider så kroppen min kan få hente seg inn ettersom jeg har slitt med hvordan kroppen min er å har vert over store deler av svangerskapet. Men lat er jeg ikke! Og jeg sitter ikke på rompa og trykker i tryne på snop heller. Så fortvilet det er jeg.Jeg forstår ikke hvorfor jeg står i faresonen om å få det å hvorfor det skal være så høyt å hva jeg kan ha gjort galt siden jeg føler dette er min feil. Jeg har fått beskjed om at det ikke er det, men som kommende mamma å siden jeg har hun lille i magen min så føler jeg det automatisk. Jeg elsker jo datteren min over alt i verden allerede uansett og hvil henne bare det beste. Jeg gjør alt for hun.

Jeg har prøvd å lese litt om det så jeg kan prøve å roe meg litt ned å forstå bedre hva dette er, ikke for at jeg skal innbille meg noe men for å få en bedre forståelse og for å prøve å passe enda bedre på hva jeg spiser og hva jeg kan spise og ikke. Jeg har presset meg enda mer på å være aktiv men har fått totalt smell ang kroppen min på det etter i går å i dag med hvor aktiv jeg har vert. Jeg klarer bare ikke å få roen i meg å er så redd for hun lille jenta mi. Jeg hvet ikke hva jeg skal gjøre eller hva jeg kan gjøre. Jeg har kuttet ut alt av sukker å passer på det jeg skal av mat nå siden jeg står i faresonen ang svangerskap diabetes.

Så på Tirsdag skal jeg inn igjen til legen å måle det jeg tror de kaller gukosebelastningen men er ikke sikker på om det heter det, men skal i alle fall måle nivået igjen å får kanskje hvite mer da. Jeg har fått beskjed om at jeg må komme inn på sjekk ofte nå ang dette å måle å passe på og at hvis det kommer opp i 9 så blir det rett inn på sykehuset for å få justert dette. Helt erlig, ja jeg er rett men ikke redd for meg men hun lille jenta mi. Jeg vil bare passe på hun så godt jeg kan men somsakt jeg hvet ikke hva jeg skal gjøre enn hva jeg nå gjør.

Så er det noen andre som har opplevd dette eller kjenner til svangerskaps diabetes? Jeg blir i så fall kjempe glad om noen har tips å har noe kjennskap til dette som de ønsker å dele med meg. Det er ikke vanlig diabetes jeg ønsker informasjon og tips om men de som har opplevd dette som jeg nå opplevde eller kjenner til svangerskaps diabetes som også har tips.

Har dere opplev dette?
Har noen av dere hatt eller vert i faresonen for å få svangerskaps diabetes?
I så fall hvordan gikk det å hvordan gikk det for barnet?
Fikk barnet noe problemer med diabetes selv etter sånn eller gikk det bra?


Jeg er veldig fortvilet så og har mye tanker i hode så beklager om dette er skrevet på en merkelig måte eller en dårlig måte. Om jeg har brukt noen feil ord i forhold til hva det egentlig er å heter så beklager jeg det men kan lite om dette så har prøvd å forklare så godt jeg kan det jeg vet osv.

Xoxo,
Xtine Michelle Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

 

 

new in - Black dress


Å finne klær når enn er gravid å spesielt sommerklær synes jeg er litt vanskelig. Noen synes nokk det er lettere men kommer nokk ann på hvilken klær ut ifra hvilken pris klasser enn ønsker. Jeg har alltid vært glad i å få mer for pengene, alså å få klær til en grei pris men samtidig være fornøyd med de. Så derfor var jeg ute og lette etter en grei sommer kjole. Resultatet så ut som å bli veldig dårlig først men så plutselig fant jeg den perfekte sommer kjolen for meg. Det var en veldig grei pris for den å den falt i smak med en gang. 

Den er behagelig å ha på seg, klemmer ikke på magen å passer godt uansett om jeg har baby mage. Kjolen er egentlig ikke laget til de som er gravid (alså det er ikke mamma klær) men da jeg prøvde den å så hvor god den var å hvor fint den satt på ut ifra hva jeg ønsket så måtte jeg jo bare ha den. 

Her er bilder av min første sommer kjole i år som gravid.
♥ Kjolen - Vero Moda (Amfi Mandal)  ♥ Sko - Sørlandsentere i Kr.sand (husker ikke hva butikken heter) 

Hva synes dere om kjolen og skoene?
Har dere noen sommerkjoler?
Har noen andre hatt det vanskelig med å finne sommer klær som gravid?

Xoxo,
Xtine Michelle 

Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på 
facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

Extreme makeover

Extreme makeover er alltid like kjekt, men hva har fått en makeover nå? 
Her får dere svaret. 

Nå har jeg endelig fått gjort den store forandringen med vogna mi som jeg har ventet lenge på! Jeg har nemlig nå fått kjøpt rosa trekk til vogna mi. Så nå er trekket kommet på vogna å jeg er super fornøyd med resultatet. Her kommer resultatet i bilder som dere kan få se :)

Bilde av vogna Før:Bilder av vogna nå med det nye resultatet:
Hva synes dere om vogna mi nå?
Synes dere forandringen på vogna ble stor ifra før til nå?

Hva synes dere om resultatet av forandringen jeg har gjort?

Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 
Bedre å klare det selv enn å trenge et mannfolk


Jeg har alltid sakt jeg aldri skal være avhengi av å måtte ha en mann i huset. En som skal skru å fikse alt det som vi jenter egentlig ikke skal få til. 
Jeg synes det er så mye bedre å lære seg ting som det sies at egnetlig er gutte ting, men så heldigvis flere å flere jenter nå kan!
For vi jenter kan også!

Jeg har aldri vert en jente som liker å stå på kjøkkene å lage masse mat, vaske gulver, vaske klær, brette klær, jobbe i hagen og det vanlige husarbeidet! Jeg er mer den jenta som elsker å skru, bruke hode til å kunne fikse ting, sette sammen ting som må bygges, alltid ønsket å jobbe i oljen osv. Jeg kan være husmor jeg også, men det med begrensning før jeg ønsker å gjøre andre ting. Jeg kan lage mat, vaske klær, vaske gulv å være "husmor", men hvem kan ikke det?

I dag har jeg iallefal hatt det kjempe kjekt, jeg har satt opp baby ting. ALENE! Min kjære mor var til stede om jeg trengte hjelp til å holde noe men jeg satte opp stellebordet alene (uten hjelp! og dette med den store magen som har kommet). Det var så kjekt å se at jeg kunne klare å sitte på gulvet å få dette til uansett om magen var i veien til tider. Men resultatet ble super bra! Jeg synes iallefall det, å ble veldig fornøyd. Min mor likte også resultatet av hva jeg hadde klart å skru isammen i dag siden jeg har magen som har blitt såpass stor. Hun hjalp meg jo med å snu stelle bordet å få det inn på badet siden jeg ikke klarte så bra å få det med meg når det ble såpass stort siden magen var i veien :P

resultate ble sånn så dette når jeg hadde fått det inn på badet å fått satt tingene i det.

Jeg har også fått satt opp sengen til den lille jenta mi. Den har blitt satt opp på romme mitt, siden jeg har flyttet inn til min kjære mor. Så holder på å fikse til på rommet nå med å sengen som er satt opp å sette baby ting på plass :) Hvordan resultatet blir til slutt på rommet mitt får dere se senere. Meg å min kjære mor har vurdert om vi skal bytte rom etterhvert siden romme mitt er litt i det minste laget for to og sove i, så det er store muligheter for at vi finner ut at vi ønsker å gjøre det for at det skal bli medre for hun lille. Men akuratt nå fikser jeg til mitt rom så får vi se senere hva meg å min kjære mor kommer fram til å gjøre om det blir bytting av rom eller ikke :) Vi ønsker iallefall å gjøre det best for hun lille uansett hva! 

Hva synes dere om stelleborde mitt?
Har dere sånn stellebord?
Liker dere å klare å gjøre ting selv eller liker dere å gå hjelp?
Har noen av dere hatt baby sengen på deres eget rom?

Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Hva har jeg i sykehus beggen?

Lurer dere på hva jeg skal ha og har allerde i sykehus beggen til meg og hun lille jenta mi som kommer om bare 11 uker?


Jeg har fått tips om å lage et blogginnlegg om hva jeg skal ha med og allerde har pakket i sykehus beggen til meg og hun lille jenta mi som kommer om ca 11 uker (kan være hun kommer tidligere eller etter termin så derfor jeg sier ca). Jeg ble veldig glad for dette tipset å tenkte jeg kunne lage et blogginnlegg om dette. Jeg har somsakt begynt å pakke beggen til hun lille jenta mi men har ikke enda prioritert beggen til meg (synes det er så kjedelig og pakke til meg selv). 

Om noen av dere andre er nysjerrige på hva jeg skal ha i sykehus beggen til oss to, så følg med. Innlegget kommer om ikke lenge! :)

Hvis det er noen andre som har tips om hva de ønsker jeg skal lage blogginnlegg om, så tar jeg med glede imot ønsker og ideer. Blir bare glad for og høre hva dere ønsker å lese og hvite mer om det jeg skrive om her på bloggen min. Så skal jeg prøve og lage blogginnlegg om det dere isåfall ønsker jeg skal et innlegg om.

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 


En ny uke med ny lærdom

Folk pleier å si " ny uke, nye muligheter" men jeg vil heller si ang mine uker fram igjennom " ny uke med ny lærdom". 

Jeg har nå kommet i uke 29 i svangerskapet mitt. Og har nå gått en uke i det nye trimestere og skal begynne på uke nr 2 i dette siste trimesteret. Jeg har merket egnetlig ganske store forandringer på ekstremt kort tid, synes jeg! Jeg har iløpet av denne uka som har gått (uke 28) opplevd,
- ubeskrivelig sterke og smertefulle kynnere
- ikke komt meg opp av sengen, stolen osv (så min kjære mor har måttet komme og hjelpe meg.
- Begynner å bli strevsomt å få på seg sokker, sko.
- sliter mer med å klare å sette meg lett ned å sitte i flere "enkle" stillinger i stol, sofa, gulvet osv. Spesielt hvis jeg skal bøye meg ned for å ta opp noe på bakken/gulvet.

Disse tingene jeg har begynt å slite litt med å klare å gjøre er pga jeg merker hun lille i magen min ligger på forskellige måter der hun presser nede i magen min og lager det ømt for meg til å klare å bevege meg på forsjellige måter. Jeg må nokk bare bli mer vant til dette å klare å finne metoder for å klare å bevege meg bedre å klare å gjøre ting lettere forde om det begynner å bli sånn, men øvelse med hvordan jeg skal håndtere hverdags tingene uansett hvordan magen er i veien å hun lille ligger blir nokk lettere når jeg blir mer vant til det :) 

Nå i uke 29, som jeg har kommet til er jeg spent på å se hvordan ting utvikler seg å hvordan uka som jeg har i vente nå vil bli. Jeg føler jeg lærer noe hele tiden av dette svangerskapet og at hver uke som jeg går med jenta mi i magen min. Synes det er en spennende tid men ser også fram til å få hun i armene mine og få starte på det nye livet sammen med hun <3

Magebilder for uke 29, kommer iløpet av uka! :)


Uke 29
♥ Vekt: 1600 g
♥ Full Lengde: ca 36 cm
 CRL: ca 26,5 cm
♥ Termin: 21.August.2013
♥ Kjenner liv i magen: Ja, mye mer enn tidligere og sterkere
♥ Kjønn: Jente
♥ Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. 
♥ Trimester - 3.trimester
♥ Utålmodig: Ja veldig! Gleder meg så til hun kommer. 
♥ Strekkmerker: Ja! 
♥ Hevelser og vann i kroppen: Ja litt
♥ Tungt: Ja begynner å bli tungt
♥Kynnere: Ja en god del å de er veldig ubehageli å smertefulle! 
♥ Hodet festet: Nei 
♥ Plager: Bekkenløsning, til tider store smerter i magen, sterke kynnere
♥ Humør: Veldig bra
♥ Sykehusbagen: har begynt på den 
litt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 29

Fosteret er i begynnelsen av denne uken 27 uker gammelt. Studier har vist at når mor slapper av ved å lytte til rolig musikk, blir også barnets bevegelser og hjerterytme roligere. Ettersom barnet blir vant til denne musikken, roer hjerteslag og -rytme seg raskere.

Dette er en indikasjon på at barnet har utviklet hukommelse og kan kjenne musikken igjen. Barnets hode har nå omtrent riktig størrelse i forhold til kroppen.


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

 Hvilken svangeskaps uke er dere i?
 Hvordan var det for dere i slutten av 2.trimester og starten på 3.trimester?


Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 


Fødselsforbedrende kursI går var jeg som tidligere nevnt på Fødselsforbedrende kurs. Det var første gangen jeg var på det og jeg har en gang igjen før kurset er ferdig. Som jeg sa i går så gikk jeg alene på det første gangen, dette var ikke frivillig men siden min kjære mamma måtte reise til skien med hesten min så ble det sånn. Jeg følte selv at å gå alene var litt lærerikt også. Jeg fikk se at det faktisk gikk bra å jeg var ikke den eneste som gikk alene! De fleste hadde med seg mannen sin men det var noen få som også var alene på kurset. Kurset i seg selv var spennende og lærerikt! Jeg følte jeg fikk lært endel om ting ang fødselen å føler også jeg nå hvet litt mer om hva jeg har i vente, hva som er tegnene på at fødselen er igang, når jeg skal kontakte fødeavdeleingen å litt mer om når vi skal tenke på å kjøre inn når fødselen er igang. Fikk alså lære mer enn bare det og føler meg litt tryggere på at jeg hvet hva som skal skje til en viss grad. Alt kan jo bli forandret men er litt tryggere nå som jeg har fått litt mer informasjon om dette enn at jeg ikke hvet noe. 

Synes det var også greit å hvite mer om eventuelle smerte lindringer som en kan få å gjøre når fødselen er igang å hva man kan gå om enn føler at enn trenger det for smertene under fødselen. Jeg har ikke gjort meg opp så mye tanker å meninger rundt de forskjellige tingene enn kan gjøre, føde og så som smerte lindring så jeg har valgt at det må jeg se ann til fødselen er igang og til jeg er i den situasjonen. Ting kan jo fort bli helt annerledes når det er igang enn hvordan jeg tenker nå at det skal bli å være. Det eneste jeg har funnet ut ang fødselen er hvem jeg skal ha med meg å mer det "enkle" enn kan planlegge i fårhånd. Føler det blir litt vanskelig å planlegge nå hva av forsjellige smerte lindrene ting jeg ønsker å gjøre å sånn. Mange av dere andre som skal snart føde og som har allerede født, har nokk mere meninger om dette enn hva jeg har godt opp i hode mitt akuratt nå. Det er jo opp til hver enkelt person å hvordan enn tenker å ønsker.

På mandag (03.06.13) er det siste kurs dag og da skal mamma være med. Da går de mer innpå det som har med det som skjer etter fødselen, amming osv. Så er veldig spent på dette også. Er veldig glad for at jeg har fått muligheten til å gå på sånn kurs og at jeg valgte å gå når jeg fikk invitasjonen til det.

➩ Var dere på kurs?
➩ Følte dere at dere fikk det dere ønsket ut av kurset?
➩ Lærte dere noe av det de innformerte om på kurset?
➩ Planla dere noe ang smerte lindrene som dere kunne få ang fødselen eller tok dere det som det kom?

Xoxo,
Xtine Michelle 

 

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 


Alene på kursI dag skal jeg på Fødselsforbedrende kurs. Jeg skal faktisk gå alene denne første gangen. Gruer med veldig til det, men tror det skal gå bra. Jeg hvet jeg ikke er den første, den siste eller den eneste som går alene på dette den første gangen. Hvet det er andre som har gått alene på hele kurset, men det er jo vanlig å grue seg litt uansett (tenker jeg). Grunnen for at jeg skal gå alene denne første gangen er fordi hesten min, Drôpi måtte til skien for å bli kastrert (han er klapphingst) så han må på klinikk for å bli kastrert ettersom det er en omfattende opperasjon. Så siden jeg ikke kunne reise med han pga kurset så reiste min kjære mamma med han. Er veldig glad for hun kunne ta turen med han sammen med en fantastisk vennine av hun. 

Jeg skal innrømme jeg gleder meg også til kurset for jeg gruer meg veldig til fødselen å hvet ikke noenting om hva jeg har i vente eller hvordan ting er før og under fødselen. Så tror jeg har godt av dette kurset! Det er jo ikke så lett å hvite hva en har i vente å hva som skjer under fødseln når en aldri har vert på det før. Så uansett om jeg gruer meg til å gå alene så skal jeg klare det å jeg lærer nokk litt av det å gå alene så jeg blir "modigere" å klarer å gjøre mer ting alene fram igjennom :) 

Hvordan det går på kurset å hvordan jeg føler den første kurs timen (på 2 timer) er, kan jeg fortelle senere når jeg har vert der. Og nestegang jeg skal på den andre og den siste kurs timen skal min kjære mamma være med :) Det blir veldig greit å ha hun med meg da :)

➩ Har dere gått alene på svangerskaps kurs?  
➩ Følte dere at dere lærte noe ut ifra det kurset?
➩ Var det mange som var med på kurset eller var det bare en liten gruppe? 

Xoxo, 
Xtine Michelle  Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Kan ting virkelig være gratis?


En ny verden åpnet seg da jeg fant ut at ting virkelig kunne være gratis! Hordan går det ann at andre butikker gir deg ting gratis?!

Dette fikk jeg oppleve da jeg fikk høre om gratis baby pakker! Men hva er i de pakkene egentlig? Det får dere se her!

Jeg har endelig fått hvite mer ang gratis baby pakker! Det var utrolig kjekt å se alle de plassene som de faktisk har sånne tilbud om pakker som er gratis til den lille som kommer. Så i dag satte jeg med ned å gikk igjennom noen plasser som jeg hadde fått tips om at de hadde sånne greie pakker å bestilte de! Det var så utrolig spennende så meg å min kjære mamma måtte bare sette oss i bilen å kjøre ned etterpå å hente ut den enne pakken av de jeg har bestilt. 

Føste plassen jeg har vert er Apotek 1 (flere plasser skal jeg). Det var en passe stor eske som var fylt med spennende ting. Da jeg åpnet denne og så alt jeg hadde fått gratis som prøve pakker, var det som en ny verden åpnet seg for meg! Tenk at noen butikker ønsker å gi andre som venter barn den muligheten til å få en gratis baby pakke med masse prøve produkter oppi, det er jo bare så kjekt! :)

Her får dere se hva som var i den første gratis baby pakken som jeg nå har hentet ut:Apotek 1 BabyBox inneholder blant annet: 

Til Barnet:
-  Pampers New Baby bleier
- Valgfri babybody fra Lindex (kupong i boksen)
- Sokker fra Lindex
- Våtservietter fra Dermica
- Allround cream fra Dr. Greve Pharma
- Salve fra Bepanthen
- Akrem
- Smokk fra Avent
- Tåteflaske fra Avent
- Smekke fra FisherPrice 

Til Mor:
- Always truseinnlegg
- Ammeinnlegg fra Avent
- Foreldre & Barn 
- Gratis mammaBarn forsikring fra Codan
- Refleks fra Codan
- Dettol håndsprit
- Blenda Sensistive vaskepulver


Jeg skal hente ut flere gratis babypakker, så skal legge ut bilder å hva som er i pakkene når jeg henter de litt etter litt :)


➩ Hva synes dere om denne gratis babypakken?
➩ Har dere hentet ifra Apotek 1?
➩ Har dere hentet sånne pakker ifra andre plasser?
➩ Isåfall hvilken plasser?
➩ Var dere fornøyd med de gratis babypakkene dere fikk?


Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 


 

 

 

Rosa kommende resultat


I vinter kjøpte jeg den perfekte vogna for meg og har hatt store planer for denne. Vogna kjøpe jeg brukt og den var kjempe fint brukt! Det er ikke noe galt med den eller noe. Det følte også utroli mye ekstra utstyr med den. Så siden jeg fikk streng beskjed av min kjære mamma at jeg måtte ta det rolig i dag, så har jeg brukt tiden min på å søke på nette etter rosa ting til vogna mi (ettersom jeg har vert såpass dårlig og sliten at jeg har ikke klart å blogge før nå, derfor har jeg ikke enda lagt ut bloggen ang flyttingen men den kommer. Bildebloggen kommer også så fort så jeg klarer å lage den til). Resultatet av søke med rosa ting til vogna mi ble et bra resultat men har ikke bestilt noe enda, men bestilling kommer litt etter litt :)

Jeg fant to rosa farger jeg likte veldig godt, soft pink og pink. Så jeg ringte til barnashus i kr.sand og hørte om de kunne få inn soft pink til vogna mi så jeg kan bruke til hun lille jenta mi når hun er såpass liten og ligger i beggen (for å kalle det de). Så får hvite i morgen om de kan få tag i det til meg eller ikke. Hvis de kan få tak i det så vil resultatet bli sånn så på dette bilde:

Siden de isåfall kan bare få tak i to deler av trekket (siden de ikke selger lengre i tre deler) så har jeg tenkt å kanskje senere kjøpe et sett som jeg også kan ha på den delen som er til sportsvogna (siden jeg ikke får tak i den delen i soft pink men i pink). Så tenkte jeg også litt på en rosa parasoll også som jeg kan ha på vogna. 
Bilde av hvordan det vil se ut er sånn:
Rosafargen til dette sette heter og parasollen heter pink canvas. 
Så håper jeg får dette til ettersom dette er de store planene ang vogna mi. Jeg har også sett på rosa pose til å ha hun lille jenta mi oppi i vogna som er i samme farger. Så jeg krysser fingrene for at jeg får dette til å at det blir disse fargene. Det blir uansett rosa vogntrekk til vogna mi etterhvert :) så gleder meg veldig til dette. 

Hva synes dere om planen mine for vogna mi?
Har dere bugaboo vogn?
Er dere fornøyd med den?


Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Harde dager og på flyttefot


Min søte hund Dumle som sitter å passer på at flyttelasse mitt blir kjørt fint avgårde :)

Ettersom dagen min i dag har vert litt hard pga jeg våknet med å ha ekstreme kynnere som gjor dagen min litt mindre god å deretter skulle sette igang med flytting så klarer jeg ikke å skrive noe blogg om dagen i dag. Jeg hadde tenkt å skrive om flyttedagen min og om badeturen med hundene som meg å min kjære mamma hadde i går. Vi tok bilder ifra den utroli kjekke badeturen med hundene så jeg hadde veldig lust til å dele med dere andre lesere. Men må nokk vente med det til imorgen, siden jeg er så sliten å dårlig i kroppen etter de ekstreme kynnerne som tok på for kroppen min i dag + smerter pga bekken løysning (noe jeg har slitt med over lengre tid men som hadde blitt bedre i det siste, men har kommet tilbake igjen nå). Men i morgen kommer det ut blogginnlegg ifra flytte dagen min i dag å forhåpentligvis klarer jeg å legge ut en bilde blogg ifra badeturen med hundene til meg å min kjære mamma :) 

 Men nå tar jeg kvelden å håper en god natt med søvn kan hjelpe på kroppen min og at i morgen blir en lettere dag :) 
Håper dere andre har hatt en fin dag :)

Foresten, tusen takk til dere alle som har sakt deres mening på den blogginnlegget som ble lagt ut ang barnevognene (blogginnlegg "hva synes dere?"). Har lest igjennom alle kommentarene og er veldig glad for å høre deres mening. Jeg har bare ikke klart å svare dere i dag pga dagen har vert fult opp med flytting og sånn som kroppen min har vert pga kynnerene. Men svar kommer til dere som har lurt på hvor jeg har funnet de vognene å sånn :) 

Xoxo,
Xtine Michelle  


 

Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Hva synes dere?

Jeg har sett litt rundt på noen vogner til hun lille jenta mi blir litt eldre og skal bruke større vogn. Så har jeg kommet over to vogner jeg synes er nydelige! Jeg hadde bestemt meg for den ene og fant masse annet utstyr også som jeg synes var kjempe kult siden det var i samme farge og merke. Men i dag satt jeg å så litt rundt og nå er jeg itvil! Grunnen for dette var at jeg fant en annen vogn også som var kjempe fin. Den har jeg ikke funnet så mye annet utstyr i samme merke men har blitt så usikker på hvilken jeg skal velge av de to jeg har funnet. 

Så nå ønsker jeg å høre deres mening om hvilken dere synes er finere enn den andre. Her er bildene av de to vognene jeg har falt veldig for:

 


Som dere ser er det stellebegg til begge vognene men den øverste følger det med i prisen og i den nederste (hello kitty) må enn kjøpe det utenfor (der jeg har funnet den på nette som de selger den). Dette er jo produkter ifra utlandet så er litt kjipt at jeg ikke har funnet noen plass som de har noen av disse vognenen her i norge. Så hvis noen hvet om noen plass som de selger en av de i norge så hadde jeg blitt glad om dere sa ifra. 

Her kommer spørsmålene til dere:
➩ Hvilken vogn likte dere best? (begge vognene finnes i flere farger men jeg likte best disse fargene)
➩ Hvorfor likte dere den ene vognen bedre enn den andre?
➩ Hva synes dere om fargene jeg har plukket ut på de to vognene som jeg likte best?
Hvis dere har noe mer dere vil si som deres mening ang den ene vognen eller begge så blir jeg glad for å høre deres meninger. 


Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Babybump

Som jeg nevnte i går i et blogg innlegg så sa jeg at det skulle komme noen magebilder for uke 28, ettersom jeg tar bilder av magen for hver uke. Så her kommer noen bilder. 
Jeg kommer til å ta flere bilder for uke 28 så de kommer ut etterhvert når de er blitt tatt. 

➩ Hva synes dere om bildene?
➩ Tok dere bilde da dere var i uke 28?


Xoxo,
Xtine Michelle 

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 


Har du hørt noe så fantastisk?


Jeg sitter å ser tilbake på de to andre trimesterne jeg nå er ferdig med. Og kom over en hærlig film der jeg får høre hjertelyden til min lille prinsesse. Jeg kjenner bare hvordan det varmer hver gang jeg hører på den eller er på kontroller å får høre hjertelyden ♥ Hjerte banker så fort, men det banker å er akuratt som det skal. Det gleder en kommende mamma så utroli mye å få høre sitt egent barn sitt hjerte banke, det er så hærlig og fantastisk at det finnes nesten ikke ord som kan beskrive den gode følelsen. 

På filmen ser dere bare armen min fordi jeg ønsket ikke å filme magen min. Kanskje jeg gjør det senere det hvet jeg ikke. Men det som er poenget med filmen er å høre det fantastiske hjerte banke til min lille jente ♥ Her er filmen så dere kan høre:


➩ Har dere tatt opp når dere får høre hjertelyden til babyen deres på kontroller?
➩ Hvordan var følelsen for dere når dere fikk høre hjertelyden til babyen deres? 
➩ Har dere kjøpt sånn som dere kan bruke hjemme for å høre hjertelyden?


Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

En ny uke, et nytt trimester

En ny uke, et nytt trimester. 12 uker gjenstår, men tiden er nærmere enn den noen gang har vert!
En spennende tid, med nye opplevelser. 

Nå har jeg kommet over i de siste trimestere i graviditeten min, alså 3.trimester. Tiden fram til nå har vert utfordrene og spennende, men samtidig har jeg lært utroli mye! Jeg er spent på den siste tiden som nå er startet. Hvordan de 12 siste ukene blir. Kommer hun på terminen eller kommer hun før, det er noe jeg tenker mye på. Jeg er nå i uke 28, og det er spennende for hver uke som går. Er så mye som utvikler seg med hun lille å hun vokser utroli mye. Merker hun begynner å bli stor inni magen min. Ikke nokk med det, hun begynner å veie litt.. Så merker det begynner å bli tyngre nå å gå gravid en hva det har vert tidligere. Magen har også vokst mye siden starten av, og magen begynner å bli mer i veien nå for meg enn hva den har vert. Men jeg elsker magen like mye uansett. Jeg må bare lære meg måter til å gjøre ting annerledes enn tidligere så går det bra :) 

Har begynt å slite igjen med bekken smerter, noe jeg fikk veldig tidlig i svangerskapet, men prøver så godt jeg kan å kjenner mine egne begrensninger men er ikke alltid like lett. Det er jo mange som har de plagene og noen har tøffere svangerskap enn andre men vi alle er heldige å får det beste som har hent oss når tiden er over som gravid. Det er det som er så bra! Så gleder meg kjempe mye til å få hun lille jenta mi i armene mine. Kan nesten ikke vente, hehe. 

Uke 28
♥ Vekt: 1350 g
♥ Full Lengde: ca 35 cm
 CRL: ca 25,5 cm
♥ Termin: 21.August.2013
♥ Kjenner liv i magen: Ja, mye mer enn tidligere og sterkere
♥ Kjønn: Jente
♥ Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. 
♥ Trimester - 3.trimester
♥ Utålmodig: Ja veldig! Gleder meg så til hun kommer. 
♥ Strekkmerker: Ja! 
♥ Hevelser og vann i kroppen: Ja litt
♥ Tungt: Ja begynner å bli tungt nå
♥Kynnere: Ja en god del å de er veldig ubehageli å smertefulle! 
♥ Hodet festet: Nei 
♥ Plager: Bekkenløsning, til tider store smerter i magen
♥ Humør: Veldig bra
♥ Sykehusbagen: har begynt på denlitt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 28
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 26 uker gammelt. Hjernebølgenes mønster ligner det nyfødtes.

Fosteret blir stadig flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge. Lungene kan nå puste luft, men det er fremdeles best for fosteret å forbli i livmoren slik at det kan vokse seg større. For hver dag som går bedres prognosene for å få et sunt og friskt barn om for tidlig fødsel inntreffer. Fosterets kropp består av mellom to og tre prosent fett.

Sentralnervesystemet begynner også å bli så modent at fosteret klarer å regulere kroppstemperaturen og gjøre regelmessige pusteøvelser. 


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Magebilder for uke 28 kommer ilpet av uka! :)

Hvilken svangeskaps uke er dere i?
Hvordan var det for dere i slutten av 2.trimester og starten på 3.trimester?

Xoxo,
Xtine Michelle 
 Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 
 

 

Bildedryss - Min siste dag

En minnerik dag, En dag jeg aldri har hatt før. Spenninge stiger, tiden nærmer seg. Dette er min siste dag!  

Spenningen kommer mer å mer, ettersom dagene bare flyr av gårde. Noen dager går litt senere enn andre ettersom svangerskapet mitt har bydd på flere utfordringer med smerter. Men ingen svangerskap er like å noen er "heldige" å får litt tøffere svangerskap enn andre. Ikke noe jeg skal klage over, men til tider skal jeg innrømme at det er hart! Men hva aksepterer enn vell ikke av smerter når enn får den gaven av å kunne bære fram en fantastisk baby?! Jeg hvet at når hun er blitt født kommer smertene til å være borte og jeg kommer ikke til å tenke tilbake på svangerskapet mitt som en negativ ting. Jeg gleder meg over hver en eneste dag jeg har min lille jente i magen og elsker sparkene og livet jeg kjenner av hun. Hun er allerede alt for meg! 

Nå har den siste dagen min kommet i det 2.trimestere mitt å dette var en minnerik dag for meg ettersom jeg er førstegangs fødene og ville ha minner av denne dagen. Alle dagene er jo minnerike men synes det var noe spesielt med denne dagen, siden jeg da skulle over i det 3. og siste trimestere før jenta mi kommer. Bildene og dagen var i går, men siden det var en så bra foto dag så ente vi opp med nesten 1 500 bilder så ble sittene i flere timer å jobbe med å plukke ut noen av de å gjøre de klar for bruk på nette. Derfor kommer bilde bloggen nå, som jeg låvet dere i går (i natt).

her er bildene jeg har plukket ut til å vise dere, å ja det ble endel bilder men håper dere like der! :)
Fotografen som jeg bruker er Bente Broberg (Min kjære mamma). Hun er hobby fotograf og har egen facebook side som jeg alltid linker til på bloggen min når jeg bruker bildene hun har tatt av meg. Siden hennes på facebook heter Broberg Foto og dere er hjertelig velkommen til å ta en tur innom facebook siden hennes om dere ønsker å se flere bilder som hun har tatt. Hun har holt på med fotografering i flere år å vi tar ofte bilder sammen. Broberg Foto er det jeg å min kjære mor som driver isammen og vi tar imot foto oppdrag av andre. Kan skrive mer om dette i egen blogg om dere ønsker. Dere får også mere informasjon som blir oppdatert når det er noe nytt f.eks tilbud, nye bilder etter foto oppdrag, prisliste, osv om dere følger facebook siden. Prislisten er ikke enda lagt ut men den er under veis, ettersom Broberg Foto sin facebook side er ganske nylig laget til. 

Her er link til Broberg Foto sin facebook side:

Fotograf av disse bildene: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427


Hva synes dere om bildene?
Tok dere bilder den siste dagen i 2.trimestere deres? (hvis dere er gravide eller har vert)


Xoxo,
Xtine Michelle   

 

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

En liten smakebit på bildedryss som kommer i morgen


I dag er siste dagen min i 2.trimester, å de måtte jeg nesten feire med noen bilder. Siden været var så fint gikk jeg å min kjære mamma ned på stranden i Mandal i dag å tok masse bilder. Det ble nesten 1 500 bilder til sammen, så nå har jeg sittet i nesten 4 timer å jobbet med etterbehandling av bilder og prøvd å plukke ut noen av de 1 500 bildene. Skal låve dere at det var vanskelig å plukke ut ifra en så bra photo dag sammen med min fantastiske mamma! Det var så mange gode bilder så det var ikke en enkel jobb å plukke ut bare noen av de som jeg tenkte å vise dere i morgen i en bilde blogg. Så det blir nokk endel bilder som kommer i bloggen i morgen.

Tenkte jeg kunne legge ut en liten smakebit til dere, så her er den. 


Håper dere likte smakebiten dere fikk nå, så kommer det somsakt ut mye mer bilder i morgen. 

Hva synes dere om smakebiten dere fikk?
Har dere hatt en fin og varm dag?

Xoxo, 
Xtine Michelle  
Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Kjære prinsesse


Nå min kjære prinsesse, nå kan du komme! Din mamma begynner å bli utålmodig og ønsker å ha deg i armene sine. Ditt hjem i magen til du kommer, begynner å bli tungt for din mamma å bære, men det er like magisk uansett å ha deg der.

Du har lært meg mye mer enn du vet bare med å nå være i magen min i flere måneder. Du har lært meg hva blind kjærlighet er. For jeg har aldri elsket noen så høyt uten å ha sett de eller blitt kjent med de, før jeg fikk deg i magen min. Da fikk jeg lære hvor høyt det går an å elske noen før en har sett de, blitt kjent med de osv. Du er magisk for meg, min lille jente!


Du har lært meg å elske kroppen min for sånn som den er, fordi du har gjort kroppen min til det mest verdifulle jeg har pga jeg får bære frem deg! Du har fått meg til å være så stolt over den på en helt ny måte jeg aldri trudde skulle gå an. 

Du har gitt meg søvnløse netter med humor å glede, noe jeg ikke viste fantes i søvnløse netter. Du har jort magen min til det kjekkeste å sitte å se på, fordi du viser meg dine bevegelser. Du har lagt evivarende merker på kroppen min, men det er de beste merkene jeg noen gang har hatt for det er tegn på hvor fantastisk kroppen er som kan bære frem noe så vakkert så deg!Du har spredd latter å glede, uten å gjøre det med vilje. Du har gjort det med å bare være der å vokse så du kan komme i armene mine, komme inn i mitt liv og bli den nye sjefen i huset.

Du har uten vilje vist meg hvor mye smerte kroppen min kan tåle, uten at du har såret meg! Du har gitt meg en ny smerte grense jeg ikke trodde jeg hadde.

Du har vist at mirakler kan skje, og at alle kan få muligheten til å oppleve de. 

Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

OPS! Se va jeg har glemt

Hvem kan gå ifra noe sånn? Det kunne iallefall ikke jeg! Med en gang jeg så det var jeg solgt.. Det skrek bare etter å komme hjem til meg.
Så ja, da måtte jeg jo bare kjøpe det. 

Jeg har helt glemt bort å vise dere det søte hello kitty papp talerknene og hello kitty serviettene som jeg kom over i helgen som var. Så tenkte det var på tide å vise det til dere. Jeg har likt hello kitty lenge, ja før jeg ble gravid å lengre tilbake i årene der igjen. Dere tenker nokk at det kanskje er litt barnslig, men enn er ikke voksen før en tørr å innrømme at en er barnslig, er det ikke så de pleier å si? :) hehe. Så da jeg kom over de søte papp talerknene og serviettene måtte jeg jo bare kjøpe det! Det var som det bare skrek etter å komme hjem til meg, så hvordan kunne jeg da gå ifra det? Jeg har ikke enda funnet papp glass som også er i hello kitty men kommer jeg over det må jeg jo bare kjøpe det. 

Det er ikke kjøpt på nette men på en vanlig butikk. Jeg kommer desverre ikke på hvilken butikk det var, ettersom vi var på en ukjent plass for meg å det var så varmt at jeg bare klarte å gå etter de andre og fikk ikke med meg hvilke butikker vi var innom. 

Hva synes dere om det jeg kjøpte?
Liker dere hello kitty?


Xoxo, 
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

Morgen overraskelse


Overraskelse! jeg bare elsker å få overraskelser, det er så kjekt! :) 
Men hva er overraskelsen? Det lurte jeg også på en liten stund, men nå vet jeg det! 

I dag når jeg våknet hadde min kjære mamma en overraskelse som hun ville fortelle. Det var en overraskelse til meg men den var ikke av hun. Jeg ble jo bare mer å mer nysjerrig å håpte på det beste at jeg skulle få vite hva overraskelsen var. (Jeg har ikke tolmodighet når det kommer til overraskelser å pakker, da MÅÅ jeg hvite så fort som mulig!) Heldigvis så fikk jeg vite det! 

Det var en fantastisk vennine av mamma som hadde funnet ut at hun ville overraske meg. Hun venninen av mamma betyr så ubeskrivelig mye for meg! Hun har tatt meg og mamma inn i varmen sammen med familien sin, og de er blitt akkurat som om vi er i familie fordi de tar så godt vare på oss som en familie vanligvis skal gjøre. Så det er helt fantastiske folk som jeg er super glad i! Jeg kunne sitte å skrevet kjempe mye om hvor fantastiske de er osv, men jeg skal heller kommer fram til hva overraskelsen er, så dere slepper å vente så lenge på å få høre den. 

Overraskelsen som hun hadde kjøpt til meg var et ekstra barnesete ifra hun lille jenta mi er nyfødt og som kan brukes til hun er ca rundt 1 år. Hun kom over så godt tilbud med noen som hun kjente som skulle selge det så hun bare måtte slå til på den. Hun tenkte det måtte være greit å ha to siden meg å min mor har hver sin bil, så slipper vi å ta ut å inn på barnesete hele tiden med hvilken bil vi har. Jeg ble så glad da jeg fikk bilde av den å fikk høre om denne fantastiske overraskelsen at jeg viste neste ikke hva jeg skulle si.. Jeg var så glad at jeg ble nesten tom for ord, høres merkelig ut men sånn er det til tider. Men jeg klarte å takke så mye å hun var klar over at hun gledet meg kjempe mye forde om ord ikke kunne beskrive hvor glad jeg var egentlig. 

Dette barnesete jeg fikk i gave har en veldig grei måte å bli festet på i bil, nemlig iso-fix stativ. Jeg kjenner ikke så godt til sånn stativ men hvet det skal være bra å at det er lettere med tanke på når du skal ha ut barnesete som ungen ligger oppi. Så er veldig spent på å prøve dette ut å til å få begynne å bruke dette barensete også når hun lille jenta mi finner ut at hun skal komme. Merke på barnesete er maxi-cosi. Det er et barnesete jeg har lagt merke til ganske lenge å sett litt på. Så var utrolig kjekt når hun overrasket meg med dette! Så tusen mange takk 

Her er et bilde av barnesete (maxi-cosi) &  Iso-fix stativet:


Hva synes dere om barnesete?
Hva synes dere om iso-fix stativet?
Har dere brukt eller har maxi-cosi barnesete?
Er dere fornøyd med det?


Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.
 

 

 

two in one day

Two in one day, can it be better?

Det var ikke nokk med bare en pakke i dag, men jeg fikk nemlig to! Den andre pakken kom senere på dagen å jeg trodde virkelig ikke at jeg skulle få den andre pakken i dag også. Så det ble jeg utroli glad for. dobbelt opp med pakker blir dobbel glede hos meg! :) Kan jo ikke stoppe å smile da. 

Pakken jeg fikk senere på dagen, alså denne pakken her var mindre enn den andre. Den var alså mye lettere å få med seg og den veide heller ikke mye. Så det gikk kjempe bra. 

Dere er nokk utroli nysjerrige på hva som egentlig var oppi denne pakken, men kan være noen hvet det allerede? 
Jeg tok iallefall bilder av dette også så dere kan få se. Så her kommer avslørelsen på hva som befinner seg i denne pakken :)

Dette var det som sjulte seg i pakke nr to som jeg fikk i dag :) Det var stelleveska mi med en ekstra veske til som følgte med å det rosa teppe jeg også hadde bestilt. Stelle veska er brun med rosa detaljer på. Det er stor og god plass i den å jeg er super fornøyd med kjøpe. Tror den vil passe kjempe godt til vogna mi. Har ikke enda prøvd men er ikke lenge før jeg prøver å feste den til vogna å se hvordan det vil se ut. Er kjempe spent på det. Det står også på siden med stor skrift, Baby på siden som dekurasjon. Så alt passer bare perfekt i synes jeg. Jeg kom også over et teppe som jeg bestilte med en utroli søt tekst på teppe. Det som står på teppe er "Thank Heaven For Little Girls". Teppe er i lys rosa, mer en baby rosa farge for å kalle det de. Det falt iallefall i smak hos meg å jeg ble super fornøyd når jeg fikk dette. Teppe er kjempe mykt og utroli godt å ta på. Så gleder meg til å pakke den lille jenta mi inn i det når hun kommer. Og ikke minst gleder jeg meg til å fylle opp stelleveska mi til bruk når hun lille kommer. Det følgte også med underlag som jeg kan ha hun lille på når jeg skal skifte på hun. Det var med som et sett til stelleveska og den andre veska, så det kom i ett. 

Om dere ønsker mer informasjon ang stelleveska (settet) og teppe som jeg har kjøpt kan dere finne det på en tidligere blogginnlegg som er her:
http://xtinemichelle.blogg.no/1368713787_resultatet_av_interne.html

Dere finner også det jeg har kjøpt her på denne siden:
http://www.rebeccasengel.no/

Hva synes dere om det fikk i pakke nr to?
Har dere en stelleveske dere er fornøyd med?
Har dere bestilt ifra denne siden før å vert fornøyde med det dere har fått? 

Xoxo,
Xtine Michelle 

Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Super size deliver


Super size deliver, oh yeah!
Med en så stor eske må pakken virkelig inneholde noe stort! Men hva? Det er ikke lett å si. 
På tide å åpne å se?

I dag kom det noe spennende i posten, men det fikk ikke plass i den lille søte post kassen min. Så da var det bare å sette seg i bilen å kjøre ned til post kontoret å hente den ut! Spenningen begynte virkelig å bobble inni meg da jeg sto å ventet på at det skulel være min tur. Da det endelig var min tur kom smilet og det bobblet for fult! Det som møtte meg da pakken ble bært fram var stort! Veldig stort! Jeg vil nesten si, det var for stort for lille meg som skulle bære dette.. Men jeg fikk det til, hehe. Pakken var veldig lett så ble overrasket av vekten. 

Da jeg kom ut i bilen måtte min kjære mamma hjelpe meg å få den inn i bilen. Heldigvis har vi stor bil også å ikke bare en "liten" bil, så vi fikk plass. Så var det bare å kjøre hjem å åpne denne super size pakken. Jeg gledet meg så men husket å ta fram kamera å fikk tatt bilder underveis da jeg åpnet pakken.. Er dere spente på hva som skuler seg i pakken? 
Dere trenger ikke vente lengre (forde om pakken røper mest om hva som er i eska med det bilde på siden) for her kommer oppakningen. Hva er dette? JO, Hello kitty barnesete som jeg bestilte i sist uke! :) Jeg ble sjokert over at det kom så raskt som det gjor, men ble super glad for å få det hjem. Her kommer noen bilder til av barnesete så dere kan få se det bedre. 
Min kjære prinsesse:
Nå min lille prinsesse, nå kan du komme! Ting begynner å bli klart til deg å barnesete står klart til å bli brukt av deg. 
Må du la din kjære mamma vente så mye lengre til? Begynner å bli litt utålmodig nå, hehe. 
Du kan iallefall komme med en gang du føler deg klar, min fantastiske lille prinsesse. 
Mamma venter på deg  
Barnesete kan dere få kjøpt her:
http://www.choppi.no/barneutstyr-1/barneseter/barnesete-teamtex-osann-beone-sp-deluxe-hello-kitty-0-13-kg
Og dere kan lese mer om barnesete på bloggen min her:
http://xtinemichelle.blogg.no/1368713787_resultatet_av_interne.html

Hva synes dere om barnesete?
Har dere et barnesete dere er kjempe fornøyd med?
Kjøpe dere brukt eller nytt barnesete?

Xoxo,
Xtine Michelle  

Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

Bildedryss film, hva er innholdet i filmen?


Da er snart mitt 2. trimester ferdig og jeg begynner da på det siste trimestere mitt i svangerskapet, nemlig 3. trimester. 
Jeg har jo underveis oppdatert dere på magebilder ifra uke til uke og det har jo blitt endel bilder og uker. 
Så jeg tenkte det var på tide med en oppsumering på bildene ifra svangerskapet mitt osv. Derfor bestemte jeg meg for å lage en 
film ifra starten av svangerskapet mitt, alså ifra 1. trimestere og fram til nå denne siste uka i 2. trimestere mitt. 

Jeg la veldig merke til hvor mye magen hadde vokst ifra det første bilde og fram til nå. Det er virkelig forandring og mye som har skjedd fram til nå.
Så tenkte å dele filmen som oppsumerer ifra starten til nå i svangerskape. 
Håper dere liker filmen. Her kommer den:

Hva synes dere om filmen?
lagte dere bildefilm ifra noen av trimesterne i svangerskapet deres?
Lagte dere bildefilm som oppsumerte tiden ifra svangerskapet deres? 

Xoxo,
Xtine Michelle 

 


Innfo:
Fotograf av bildene i filmen


Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

Bildedryss - Keep smiling

Keep smiling, 
because life is a beautiful thing and there´s so much to smile about.

I helgen som var så fortalte jeg dere om at meg å min kjære mamma hadde vert å tatt bilder.
Noen av bildene jeg fortalte om at vi hadde tatt var av meg å hunden min, Dumle. Så jeg tenkte det nå var på tide og dele disse bildene med dere. 

Jeg ble så fornøyd med bildene at det var vanskelig å plukke ut hvilke bilder jeg skulle vise til dere. 
Men her kommer noen av bildene som min kjære mamma tok av meg & Dumle.

Hva synes dere om bildene?
Har dere hund?
Tok dere bilder sammen med hunden deres når dere var gravid?


 Xoxo,
Xtine Michelle Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

En ubeskrivelig lykke!

Do you know why love is blind? 
Because your mother starts loving you before seeing you 

Jeg er nå kommet i uke 27 i svangerskapet mitt. Det er siste uka i 2. trimester. Så nå er jeg snart over i det siste trimesteret av svangerskapet og tiden nermer seg veldig til min lille prinsesse kommer til verden. Jeg finner ikke ord som kan beskrive hvor mye jeg gleder meg til hun har kommet! Den kjærligheten jeg kjenner over for hun allerede nå, er så stor at jeg har ikke noen ord som kan beskrive den store kjærligheten. Det må bare oppleves for å si det bedre. Enn hvet hvordan den kjærligheten er når en har opplevd det selv. Jeg er klar over at det kommer til å bli enda mer sterkt og at kjærligheten blir enda mer spesiel og ubeskrivelig god når hun har kommet å blir lagt på bryste mitt. Bare å få kjenne den følelsen at enn har blitt mamma har jeg hørt er så ubeskrivelig sterk. Så er klar over at den store kjærligheten for henne allerede vil bare bli enda sterkere. Uansett og jeg skulle trodd den var på det meste allerede nå så vet jeg det kommer et nytt nivå innen hvor stor kjærligheten kan være når jeg får den opplevelsen. 

Som ble skrevet i sist blogg så var meg og min fantastiske mamma ute og tok bilder i går å da tok hun magebilder for uke 27 for meg :) Jeg ble super fornøyd å som jeg skrev så skulle jeg legge ut noen av bildene. Jeg hadde med meg min søte hund (Dumle) på noen av bildene. Han er en helt fantastisk hund som virkelig har merket graviditeten. Han har tatt godt hensyn med å ikke trokke meg på magen og han har satt seg i fanget mitt og lagt hode på magen min og slappet av. Noe jeg setter utrolig stor pris på når han gjør det.
Men her er noen av bildene som ble tatt for uke 27 Uke 27
Vekt: 1100 g
Full Lengde: ca 33,5 cm
CRL: ca 24,5 cm
Termin: 21.August.2013
Kjenner liv i magen: Ja, mye mer enn tidligere og sterkere.
Kan se det tydelig utenpå magen også når hun beveger seg

Kjønn: Jente
Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. litt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 27
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 25 uker gammelt. Denne uken åpner gjerne fosteret øynene for første gang, men det ser ikke særlig godt. Nyfødte barns syn er heller ikke særlig godt utviklet, og de er nærsynte. Hørselen er mye bedre enn tidligere, så fortsett å prate og synge for fosteret! Lydene vrenges nok noe av fostervannet, og fosteret har gjerne vernix i ørene også.

Nå samles nytt fett under huden hele tiden, slik at huden blir mindre gjennomsiktig og rynkete. Hjertelyden kan høres i stetoskop, og enkelte vil kunne høre det lille hjertet slå ved å legge øret mot magen.

Du begynner kanskje å merke at fosteret har fått tydeligere søvnmønster, og vil kunne kjenne igjen aktive og rolige perioder på omtrent samme tidspunkt fra dag til dag.


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Hva synes dere om bildene?
Hvordan bilder tok dere uke for uke under svangerskapet?
Tok dere magebilder uke for uke?

Xoxo,
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

En liten smakebit

I dag har det vært supert fint vær og utroli varmt. Så meg å min kjære mamma valgte å bruke dagen sammen med dyrene våres (hestene og hundene våres) og ta bilder sammen med de. Jeg har også kommet over i uke 27 i svangerskapet mitt og mamma tok magebilder av meg og av meg å Dumle (hunden min). Jeg ble super fornøyd med dem å tenkte å legge de ut så dere kunne se de. Så bloggen med de bildene kommer om ikke lenge.

Jeg har hatt en kjempe fin dag sammen med mamma, som har vert utroli varm, men heldigvis var det litt vind så det hjalp på med den varmen som var. Tror aldri jeg har vert så glad for noe vind om dagene enn hva jeg er nå når det er så varmt om dagene. Vi brukte mesteparten av dagen til å ta bilder sammen med hundene våres og til å ta 27 ukers bilder av meg (bildene kommer ut om ikke lenge). Så etter noen timer med fotografering så badet mamma hesten sin og vi pakket å gjor alt klart til hun skal på distanseritt i morgen. Det er et ritt som heter Rosa sløyferittet, som er på Froland. Det er et ritt de arangerer og alt de får inn på det rittet av inntekter går til forskning av brystkreft. Synes det er så utrolig bra at noen har valgt å ha et sånn ritt årlig. For jeg synes det går til en god sak! Min mor har jo som jeg har skrevet litt om tidligere her på bloggen vert brystkreft pasient og opperert to ganger for det. Så når opplevelsen har vert så nært føler både jeg og min mor en stor trang for å stille opp å delta på dette. Noe vi gleder oss veldig til. Mamma skal starte 40 km klassen (4 mil). Så det blir en kjekk og spennende dag i morgen som vi begge gleder oss til. 

Her kommer en liten smakebit på noen av bildene som kommer i blogger om kort tid.

 
 
Svangerskaps bilder av uke 27 (uken jeg er i nå). 
Magebilder og bilder av meg med baby magen sammen med hunden min, Dumle.


Bilder som jeg tok av min fantastiske mamma sammen med hundene hennes.
 Bilder av mamma med hundene sine, Kiwi (den hvite samojeden) og Brumle (den svarte tibben).

Klarer ikke å legge ut bildene nå ettersom jeg kom så sent hjem etter denne fantastiske dagen. Men tenkte jeg kunne gi dere en liten smakebit på bildene og skrive litt om hvordan dagen min har vert, før jeg legger meg. Så håper deres dag har vert fin. 

Hva synes dere om smakebiten av bildene som kommer ut om kort tid? 
Hvordan er det for dere med denne varmen hvis noen av dere også går gravide nå om sommeren?
Har dere hatt en fin dag?
Liker dere å ta bilder?

Xoxo, 
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 
 

Min første gang

Første 17.mai i Mandal, Første 17.mai som gravid & Siste 17.mai før jeg blir mamma 

I år var min første 17.mai feiring i Mandal. Det var utrolig kjekk dag og det var kjempe spennende og få oppleve for første gang hvordan feiringen av denne dagen var her. Jeg feiret dagen sammen med min fantastiske mamma og vi stor koste oss. Vi var å så på borgertoget og jeg synes det var kult å se hvordan det toget var her iforholt til Sokndal (der jeg er oppvokst). Det var annerledes og lengre enn hvordan det har pleid å være i Sokndal.

Meg å mamma valgte å ha en rolig 17.mai feiring men den var kjempe fin og gøy! Kunne ikke hatt en bedre dag enn hvordan dagen ble!

Jeg hadde med kamera å tok litt bilder ifra 17.mai toget (borgertoget), Mandal og av meg (min kjære mamma som tok bildene av meg). Synes det var kjekt med minner fra min første 17.mai som gravid og min siste 17.mai før jeg er mamma til min fantastisk datter. Det var også den lille jenta mi sin første feiring av 17.mai i magen min, der hun kunne høre lydene og smellene. Jeg kom jo ikke oppi bunaden min så da hadde jeg kjøpt noen andre klær jeg skulle gå med, men siden det var litt kalt så måtte jeg finne en genser så jeg kunne gå med istedenfor under jakken min siden jeg ikke kunne gå i den toppen jeg hadde tenkt å gå med til jakken min. 
Holder på å lære meg til nytt kamera så noen av bildene jeg har tatt er ikke av den beste kvaliteten men kjekt med minnen uansett. Så jeg er fornøyd med bildene.
Her er noen av bildene jeg tok og som min mamma tok av meg.

Hva synes dere om bildene? 
Har dere bunad?
Hadde dere en fin 17.mai feiring?
Hvordan feiret dere dagen?

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 


 

No one else will ever know the strength of my love for you

No one else will ever know the strength of my love for you.
After all, you´re the only one who knows what my heart sounds like from the inside. 

Jeg er nå i svangerskaps uke 26, som ble nevnt på den bloggen ifra tidligere. Jeg har valgt at jeg ønsker å ha bilder av magen ifra hver uke så jeg kan ha som minner og for å følge med på forandringene på magen. Så min kjære mamma har i det siste vert med å hjulpet meg med å ta bildene for meg. Jeg er så fornøyd med de bildene hun har hjulpet meg å tatt, for jeg liker når det ikke bare er de vanlige bildene som enn tar hjemme for hver uke av magen. Jeg liker når det kan være litt mer eget preg på dem å ikke bare en "rotete" bakgrunn som er forstyrrende i bildene av å til. Jeg ønsker å få fremheve hva som er meningen med bildene og derfor har jeg valgt at jeg ønsket å ha en sånn type bilder som jeg nå i sist uke og denne uka har fått av magen. Jeg er stor fornøyd med bildene å det er såå vanskelig å plukket ut bare noen av de bildene til å bruke i bloggen så derfor tenkte jeg å lage en bilde blogg. 

Her kommer bildene som ble tatt i går (uke 26 + 5)


Her er også noen bilder som mamma tok for meg der jeg er sammen med Etanec (mamma sin hest). Han har en utrolig stor betydning for meg å hun har hatt han i mange år. Så han har vert der sammen med meg igjennom tiden min opp igjennom. Han er en helt fantastisk hest. Så det føles helt rett å ha Etanec med på bildene forde om jeg har min egen hest også. Men han er enda litt for hingst i hode til å være med på sånne bilder. Så håper på å få muligheten til å ta noen lignende bilder med han senere. 
men her er bildene av meg å Etanec 
Legger kanskje ut flere bilder senere som dere kan se ettersom det er så mange jeg ble så fornøyd med. 

Hva synes dere om bildene?
Tok dere bilder under graviditeten?
Tok dere bilder for hver uke igjennom graviditeten?
Tok dere noen bilder ilpet av svangerskapet som dere ble super fornøyde med?
Tok dere bilder sammen med dyr av å til eller bare alene?

 Xoxo, 
Xtine Michelle Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side:
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427

 

Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.
 

Jeg bærer på en dyrebar skatt


Magen vokser og sparkene blir tydeligere. Tiden som gjenstår til den store dagen, blir mindre og mindre for hver uke og hver dag. 
Jeg er nå i uke 26! (Helt i slutten av uke 26)

Store forandringer skjer, det merkes. Opplevelser blir sterkere og hun lille mageboeren blir større, og tyngre. Magen begynner å bli tyngre å bære, men å bære den med stolthet blir aldri vanskelig! Jeg har nå kommet i slutten av uke 26 (bildene som vises her er tatt i går, Uke 26 + 5). Så da fant jeg ut at det var på tide med nye magebilder for uke 26, ettersom jeg tar bilder for hver uke så jeg kan ha som minne og for å se forandringene ifra uke til uke på magen. Synes det er en veldig lett å grei måte å klare å følge med på hvordan forandringene er på magen når jeg ikke klarer å se forandringer ifra uke til uke i speilen. Men hvem klarer å se forandringene for hver uke i speilen? Enn blir jo så vant til å ha magen osv så er jo ikke lett å se forandringene ute om på bilder :)Uke 26
Vekt: 1000 g (1 kg)
Full Lengde: ca 32 cm
CRL: ca 23,5 cm
Termin: 21.August.2013
Kjenner liv i magen: Ja, mye mer enn tidligere og sterkere
Kjønn: Jente
Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. 


litt innformasjon om den lille jenta i magen min for uke 26
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 24 uker gammelt. Hjernebølger begynner å aktivisere hørsels- og synssystemer, og både munn og lepper viser større sensitivitet. Hjernevindingene utvikles gradvis fra nå av. Fosteret begynner nå å reagere på både lys og lyder som kommer utenfra livmoren. Neseborene som til nå har vært lukket, åpnes.


Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Ryggraden vokser for å støtte opp om fosterets vekt. Ryggraden består nå av 33 ringer, 150 ledd og 1000 sener.

Den neste måneden vil være en svært aktiv periode for fosteret, og det vil vokse mye og legge godt på seg.


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Xoxo,
Xtine Michelle 
Fotograf: Bente Broberg (Broberg Foto)
Facebook side: 
https://www.facebook.com/pages/Broberg-Foto/172892266203427?ref=hl

Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

Resultatet av internett shopping

Internett shopping, er en for enkel ting.. En blir lett reven med og bare MÅ ha det enn finner.
Hva resultatet av den letteste shopping turen på nettet er, blir alltid like spennede hver gang. 

Det er nokk mange der ute som elsker shopping, og spesielt den letteste shoppingen som finnest. Nemlig å sitte hjemme i go stolen, lene seg godt til bake og slappe av å shoppe på internett. Enn slipper å prøve ting, stresse rundt i butikker for å finne rette str, stå i kø osv. Det er rett å slett den mest avslappende shoppingen synes jeg. Det er jo kjempe kjekt å gå på shopping i butikker å sånn også men når enn er sliten er det ingenting som er bedre enn shopping på nett, spesielt vis enn kommer over ting som er på tilbud! 

I går ente jeg opp med å sitte å slappe av forran pc en og google på hello kitty ting, rosa baby ting osv. Planen var bare å se litt rundt hva de hadde på nette av sånn ting her i norge, men det å bare se litt tok raskt en venning. Jeg ente opp med å kjøpe! Jeg kunne jo ikke bare la det perfekte barnesete gå ifra meg, ettersom jeg har lett så lenge etter det perfekte! Jeg kom nemlig over et rosa og svart hello kitty barnesete! Og som sikker endel av dere ikke vet men kanskje noen av dere har forstått, så er jeg utrolig glad i hello kitty ting og rosa ting. Dette barnesete var på tilbud og jeg bare måtte kjøpe det. Jeg kunne jo ikke bare "gå bort" ifra det perfekte barnesete. Så da tok fingrene mine over og klikket raskt og... PANG!... Der var det bestilt. 

Her er bilde av barnesete:

Kort info om barnesete
Navn: Teamtex Osann BeOne SP deluxe Hello Kitty
 Vekt klasse: 0-13 kg 
Barnesete vekt: 3,2 kg

Produkt fordeler: 
- Dobbel veggkonstruksjon og Side Impact Protection - for optimal sidekollisjonssikring
- Polstring og komfort i toppklasse - et skikkelig langtursete!
- Vaskbart høykvalitets trekk med meget god polstring
- Ekstra polstringsinnsats for de aller minste
- Belteføringssystem for bilens 3-punkts belter - ECE44/04 godkjenning 
- Gruppe 0+ 

Yttre mål: 
- Lengde 70cm
- Bredde 47cm
- Høyde 40cm

Setets måll: 
- Lengde 32cm
- Bredde 30cm
- Rygg 46cm

Barnesete kan bestilles på denne nettsiden:
http://www.choppi.no/barneutstyr-1/barneseter/barnesete-teamtex-osann-beone-sp-deluxe-hello-kitty-0-13-kg


Da jeg hadde bestilt dette klarte jeg jo ikke å la vere å google litt videre. Så da begynte jeg å google litt på stellevesker og ikke nokk med det så fant jeg den perfekte stellevesken også. Hvordan skulle jeg klare å bare "gå bort" ifra denne stelleveska, jeg kunne jo bare ikke gjøre det. Så da ente det med igjen at fingrene mine tok over og.. BANG... Der va den nydelige stelleveska + et nydelig teppe bestilt! Og ja det er rosa, tihi :) 

Her er bilde av den nydelige stelle veska og den kjempe søte baby teppe jeg klarte å bestilte.
Stelle veska:

Navn: Stelleveske Carter´s baby rosa
Ved kjøpet av denne stelleveska får enn med alt du ser på dette bilde. 
Det står opplyst på nettsiden deres at det er god plass i den og at du får plass til alle nødvendigheter. 
Original pris er kr 699 men er nedsatt til kr 350, lettere sakt et supert tilbud!  


Barneteppe      
  
På teppe er det brodert med tekst.
Det som er brodert på teppe av tekst er: 
Thank Heaven For Little Girls
Teppe koster kr 99

(Grunnen for lite info om de to siste tingene jeg har kjøpt er pga det var mindre informasjon på nettsiden og finne om de to produktene)
Her er link til nettsiden som jeg kjøpte stelleveska og teppe på:
http://www.rebeccasengel.no/


Hva synes dere om tingen jeg har kjøpt?

Kjenner dere til de to nettsidene ifra før av?

Xoxo, 
Xtine Michelle 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

Borte fra syne mitt

Dere er borte fra syne mitt, og dere er dypt savnet ved å kunne bli sett. Tiden går fort å det er ikke lenge igjen før jeg ser dere ijen. 

Tiden tikker å går, å det merkes at dere er borte fra syne mitt. Dere er dypt savnet ved å kunne bli lagt merke til å bli sett. Når jeg savner dere på det meste springer jeg til speilen å står å nyter synet av dere. Jeg kan heldigvis merke at dere enda er der, uansett om jeg ikke klarer å se der. Dere går selv igjennom mye, dere bære tunge meg hele dagen å holder meg oppe. Dere får en større belastning enn før, men dere er sterke å holder ut. Noen jeg ikke vet hvordan jeg skulle klart i hverdagen om dere hadde sviktet uansett hvor skuffet dere er over at jeg ikke kan se dere. 

Tiden går fort å det er heldigvis ikke lenge igjen før jeg ser dere, det er ca 14 uker til dere kan begynne å komme til syne igjen. Å jitt om jeg gleder meg! Kanskje jeg er heldig å får se dere føre? Det er aldri godt å vite men vi satser på det. 

I mens jeg ikke får se dere, får jeg mugliheten til å se på den fineste magen jeg noen gang har hatt. Nemlig min lille baby mage, eller kanskje den ikke er så liten lengre. Det er nesten opp til hver enkelt å bedømme om den søte baby magen min er stor eller liten. Den er uansett perfekt for meg siden jeg får bære fram den nydeligste datteren min. Hun lager virkelig mye liv inni der, så der er nokk av ting som skjer i mens jeg ikke ser dere to fantastiske ben under magen. 

Baby magen min er nå 26 uker gammel å har nå ca 14 uker igjen å få være der, kanskje den forsvinner litt før eller litt etter. Det er aldri godt å si. Så spenningen for heller bare stige i mens jeg venter på den herlige datteren min skal komme til verden og i mine armer. Det er en fantastisk tid jeg aldri kommer til å glemme så savnet etter å kunne se det som skuler seg under baby magen får jeg nokk mye tid til å kunne få se igjen etter hun lille prinsessa mi har kommet. 

Så vi snakkes igjen kjære bena mine, dere kommer heldigvis til syne igjen om kort tid der vi i sammen skal kunne sammarbeide om å kunne gå rundt å bære på min søte datter og trille på en nydelig vogn som den største gaven min ligger oppi. Det er bare å glede seg til fremtiden som vi har i vente og all den styrken vi skal kunne bygge også etter jenta mi har kommet. 

Spenningen stiger, å ventetiden blir kortere og kortere hver dag og uke som går.  

Xoxo, 
Xtine Michelle  


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.   

Var noen av dere på kurs?


Endelig kom invitasjonen jeg har ventet lenge på. Kjenner jeg er spent men vet ikke hvordan kurset er. Håper bare jeg får den nytten jeg ønsker ut av det kurset. 

Jeg har endelig fått invitasjon til svangerskaps kurs. Jeg var veldig tidlig ute med å gi beskjed om at jeg ønsket å gå på det. Grunnlaget for at jeg ønsket dette er at jeg er førstegangsfødene og vet rett å slett ikke hva jeg har i vente under fødselen. Jeg vet ikke hva som skjer rett før fødselen å hvordan jeg vet at fødselen er igang. Det høres jo helt på tryne ut, men sånn er det bare. Jeg er definitift førstegangs fødene og helt uvitene om hva jeg har i vente når fødselen nermer seg og er i gang. Jeg gruer meg for jeg vet jo litt hva som skjer, men hvordan kroppen blir å hvordan ting vil forandre seg og hvordan jeg vet og merker at fødselen er påvei til å starte vet jeg ingenting om. 

Mange sier "du bare vet når den er i gang", men tenk om jeg bare ikke vet det. Tenk om jeg bare sier til mamma "det er noe merkelig som skjer men vet ikke hva det er". Jeg ønsker å vite mer om hva jeg har i vente å at jeg kan være litt forberett på det. Jeg ønsker ikke å føle meg totalt dom så et brød når fødselen er igang eller rett føre fødselen. Så jeg håper virkelig jeg får den nytten jeg ønsker ut ifra dette svangerskaps kurset. Jeg er veldig spent på dette kurset å jeg håper jeg får en god opplevelse med kurset. Håper jeg får litt mer informasjon om hva jeg har i vente og føler meg litt "tryggere" på hva som jeg har i vente om ikke så lenge. Det er mamma som skal være med meg på kurset siden jeg er/blir alene mamma. Mamma er en veldig viktig person for meg å hun stille opp 100% for meg. Hun er den som skal være med på fødselen å hun er den som har hjulpet meg og stilt opp for meg under hele svangerskapet. Jeg vet rett å slett ikke hva jeg skulle ha gjort vis jeg ikke hadde hatt mamma. Meg og mamma har et veldig sterkt og godt bånd oss i mellom og hun har alltid vert en utrolig viktig person for meg hele live mitt. Hun er som min beste venn og samtidig den beste mammaen jeg noen gang kunne bedd om å få. Kunne sakt så mye mer men det kan heller vente til en senere annledning. Jeg er iallefall utrolig glad og takknemlig for at jeg har min fantastiske mamma, at hun stiller så godt opp for meg og hjelper meg under svangerskapet mitt og at hun sa ja til å være med meg på svangerskaps kurset og fødselen 


Er det noen av dere som har vert på svangerskaps kurs?
Følte dere at dere fikk det dere ønsket ut av svangerskaps kurset?
Hvordan var det å være på svangerskaps kurs?
Hvem var med dere?


Xoxo, 
Xtine MIchelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.  
 

10. Juni, er dagen jeg har ventet på


10. Juni. 2013 er dagen jeg har ventet lenge på! Endeli skal jeg få denne opplevelsen, endelig skal jeg få et bedre innblikk på hvordan du er å har det.
Ja det stemmer, dagen er bestemt å jeg klarer nesten ikke å vente.

Som dere nokk har forstått så gleder jeg meg utrolig mye til 10. Juni. Det blir en stor dag for meg å en helt ny opplevelse. Jeg skal nemlig på 3D/4D ultralyd.
Jeg lette som en gal og ringte til en plass i kr.sand for å høre om det var noen plass de hadde 3D/4D ultralyd, men det så dårlig ut. Så jeg fant ingen plass der de hadde det. 
Så da ente jeg opp på å se etter i Rogaland, å der fant jeg! Jeg kom over en dame som holder på med ultralyd og 3D/4D ultralyd i Stavanger. Prisen var også ikke galen synes jeg å den var overkommelig. 
Jeg fikk også en god magefølelse da jeg så på hjemmesiden hennes. Etter å ha snakket litt med mamma (siden det er et lite stykke å reise) og sett litt på hva enn får for pengene, Bestemte jeg meg for å ringe henne. På tlf en ble jeg møtt av positiv å koselig dame og fikk en time hos hun akkuratt når jeg ønsket. Det vil si at jeg fikk time når jeg har begynt på uke 30 i svangerskapet mitt. Noe jeg virkelig ønsket selv. 
Jeg spørte om det virkelig stemte at jeg fikk med bilder på CD og film snutter av hun lille prinsessa mi i magen, og det bekreftet hun. Så nå eg spenningen så stor å jeg gleder meg så mye!
klarer nesten ikke å vente.. Så har rene nedtellingen til jeg skal der, alså 10. Juni :)

Det er veldig spesielt for meg å få muligheten til dette og jeg gleder meg utrolig mye. Det blir så spesielt å på en positiv måte å få se hun lille å få et bedre innblikk i hvordan hun ser ut. Hun kommer jo selvfølgelig til å se perfekt ut uansett i mine øyner, men opplevelsen med å bare få se henne mye bedre enn hva jeg har fått muligheten til på vanlig ultralyd blir så kjekt. Det blir så minne rikt og kjekt å få en CD med bilder å ikke minst film snutter av hun lille i magen min. Jeg kommer til å sitte å se så mye på det. Og kommer nokk til å legge ut her på bloggen også så lenge film snuttene blir bra. Bilder av hun kommer jeg til å dele med dere når jeg har fått de etter jeg har vert der. 

Legger ved en link til siden av hun jeg skal til på 3D/4D ultralyd: 
http://www.sigridsultra.no/index.htm

Er det noen av dere som har vert hos hun jeg skal til?
Hvordan følte dere at det var på 3D/4D ultralyd?

Fikk dere masse bilder?
Fikk dere film snutter?

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.  

 

A moment in my tummy, A lifetime in my heart

 BildeBlogg for uke 25 

Siden det er en stund siden jeg har blogget tenkte jeg at det kunne være greit å legge ut en bilde blogg.
Jeg er nå i uke 25 å tenkte det da var på tide med nye bilder av magen, ettersom den har vokst siden sist. 
Min kjære mamma var så snill å tok noen bilder av meg og av meg og hesten hennes Etanec. Han er en hest som betyr utrolig mye for meg, så følte det var rett å ha han med på bildene.
Jeg kommer nokk til å prøve å få noen bilder av meg å hesten min også (Drôpi) etterhvert, men det kan by på kanskje noen få utfordringer å få det til siden han er åring.
Men jeg velger å ha troen på at det går å at han roer seg litt ned siden han skal bli kastrert nå i helga som kommer. Så han roer seg nokk litt etter det å da kan jeg nokk klare å få noen bilder av meg å han med magen min som hun lille jenta mi ligger inni  

Synes det er så kjekt å ha litt forskellige bilder av magen med hun lille i, enn bare de vanlige ukes bildene. Så håper på å få tatt litt forskellig fram igjennom.
Det er jo minne for livet å ha bilder ifra tiden som gravid, så jeg kan se tilbake på.

Men nokk snakk på meg nå, her kommer bildene.Hva synes dere om bildene?
Tok dere bilder igjennom graviditeten?
Tok dere sånne bilder av å til igjennom graviditeten?
Eller tok dere bare vanli uke for uke bilde?

Xoxo,
Xtine Michelle  

 

Innfo: 
- Fotograf av alle bildene: Bente Broberg

- Facebook siden hennes er: broberg-foto 
(dere kommer inn på siden ved å trykke på linken, Broberg-foto)

- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.

 

Det bevekte seg!

I går var føste gang jeg så det! Det var helt utrolig, men samtidig veldig kjekt. Jeg hadde sett det på film som andre har hatt men aldri opplevd det selv. Min mamma så det også, så det var ikke bare meg. 


I går satt jeg å slappet av i sofaen å så litt på tv. Jeg merket det var litt liv i magen og tilfeldig så jeg ned på magen og plutselig så jeg når hu beveget seg utenfor på magen! Ja du kunne se det utpå magen min.. Det var helt utrolig.. Jeg sa det med en gang til min mamma å hun så også etter å plutselig jor hun lille det igjen. Min mamma så det også! Det var sprøtt men samtidig veldig kjekt. Det var så godt mamma også så det så jeg ikke hadde trodd at det bare var meg. Jeg har aldri opplevd dette før å syntes det var utrolig spennende. Jeg satt å så videre å håpet hun skulle gjøre det igjen men da tror jeg hun lille ikke ville det ettersom hun da roet seg ned.

Jeg vet det er vanlig å kunne se det, men viste ikke hvor langt enn skulle være på vei før enn kunne se det. Så ble veldig overrasket og glad. Tenk nå kunne jeg faktisk se med mine egne øyner på magen min når hun beveget seg. Jeg håper jeg får se det igjen om ikke så lenge, men gleder meg uansett over at jeg har sett det. Så får jeg heller bli overrasket når hu finner ut at hun skal gjøre det så tydelig at enn kan se det igjen.  det var en spennende og god følelse av å kunne se det, ikke noe skremmende følelse men bare god. Å jeg elsker jo hver gang jeg kjenner henne bevege seg. Så hver dag er bare en ren lykke sammen med hun. Er veldig spent også på å se om hun blir en rolig eller en aktiv onge når hun kommer, ettersom jeg har ADHD selv så er jeg litt spent på å se om hun også har det eller om hun er heldig og slipper å ha det. Håper for hennes del at hun slipper unna ADHD en for den kan være utrolig tøff å klare å leve med til tider, men enn blir jo vant til det ettersom enn ikje vet hvordan det er å ikke ha det. Vi med ADHD er jo normale mennesker uansett vi har bare noen ting som er mer vanskelig enn andre ting. Men dette med ADHD å hvordan det er for meg med det kan jeg heller skrive mer om i et annet blogg innlegg.

Når kunne dere se utenpå magen deres når babyen deres beveget seg inni der?
Er det noen andre som også har ADHD som går igjennom et svangerskap som ønsker å si hvordan det er for dere?
Isåfall, fikk deres onge ADHD eller var den heldig å slapp unna det?

(Jeg vet ikke om ADHD er noe arvelig men håper jo det ikke er det å håper at hun lille kan slippe å få det!)

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.  

Magebilde uke 21 + 2


Denne uke er jeg nå i uke 21. Bildene ble tatt i dag, alså det vil da si at i dag er jeg i uke 21 + 2 dager. Føler selv at magen har vokst litt og jeg merker den har blitt mer hard. Kjenner mye mer liv enn tidligere og hun lille jenta mi i magen har begynt å gjøre bevegelsenne (eller hva jeg skal kalle det) sterkere. Noe jeg synes er helt greit, og koser meg masse med å kjenne henne bevege seg inni der. Sliter litt med å få sove om nettene for tiden men det kan også være noe så lite som at jeg blir liggende å kjenne med hånda på magen når jeg ligger i sengen siden hun er mer aktiv da, så gjør at jeg sliter mer med å få sove. Jeg er mye trøtt for tiden ikke bare fordi jeg sover lite om natten men også sjenerelt. Jeg er ikke så mye kvalm for tiden men det kan oppstå av å til og noen dager er jeg litt mer kvalm enn andre dager. Men det er mye bedre og kan ikke sammenlignes med hvordan det var i starten av svangerskapet, ettersom jeg var ekstremt kvalm da og til tider bare ble liggende og ikke klarte noe pga kvalmen. Ble rettere sakt veldig redusert, men dette er jo somsakt ikke unormalt så vet det er mange som kjenner til det.

Jeg begynte jo veldig tidlig og slite med bekkene men heldigvis har jeg noen bedre dager enn andre dager ijen. Så de dagene jeg er bedre nyter jeg 100% men prøver å passe på at jeg ikke gjør for mye men har jo gått på de smellene også. Ikke så enkelt å finne en balansegang der når jeg ikke enda forstår alt som skjer med kroppen min. Jeg merker ikke så mye til om det er tongt eller ikke i svangerskapet med magen, fordi jeg hysker nesten ikke hvordan det var å ikke ha magen. Men merker kanskje mer til det senere i svangerskapet. Jeg gleder meg iallefall over hver dag som går å setter pris på tiden jeg har med min lille prinsesse nå når hun er i magen min, men gleder meg jo noe helt ekstremt til hun har kommet også så jeg kan ha henne i hendene mine 


Uke 21
Vekt: 450 g
Full Lengde: ca 27 cm
CRL: ca 19 cm
Termin: 21.August.2013
Kjenner liv i magen: Ja 
Kjønn: Jente
Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre. En liten innfor om den lille jenta i magen min for uke 21
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 19 uker gammelt. Det er svært aktivt og har fremdeles god plass i livmoren. Du kjenner sannsynligvis mange av bevegelsene, men ikke alle. Nå som fosteret kan sove, vil det sakte men sikkert få rutiner rundt dette. Men ikke forvent at de passer overens med dine egne. Både fostre og små barn har en tendens til å bestemme døgnrytmen selv. Du oppdager gjerne at fosteret er aktivt når du legger deg.

Selv om fosteret har vokst mye, er det svært tynt og spinkelt ettersom fettlaget ikke er særlig tykt ennå. Fosteret fortsetter å gjøre pusteøvelser hvor det trekker fostervann inn i lungene og ?puster? det ut igjen. Fordi det er fullstendig omsluttet av fostervann, er barnets bevegelser mye mer delikate og flytende enn etter fødselen når tyngdekraften gjør enkelte bevegelser umulige fordi musklene ikke er sterke nok. Derfor kan barnet virke litt klumsete og ukoordinert den første tiden. I livmoren kan barnet derimot boltre seg fritt med både kollbøtter, boksing og harde spark. 

 
(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Xoxo,
Xtine Michelle Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

 

3D ultralyd, skal - skal ikke?


Jeg har lenge gått å tenkt på om jeg skal på 3D ultralyd eller ikke. Jeg har hele tiden hatt veldig lyst å har sjekket litt rundt på nette å snakket litt med folk om hvordan de følte det var med 3D ultralyd. Jeg har også undersøkt litt om hvor mye det koster å hvor de har det i nerheten av der jeg bor.

Jeg kjenner selvfølgelig at jeg har veldig lyst til å gå på 3D ultralyd å få muligheten til å se min lille prinsesse bedre enn hva jeg får muligheten til på vanlig ultralyd. Jeg er jo utrolig glad for alle bildene og alle mulighetene jeg har får å få se jenta mi å få vite hvordan hun har det inni magen min. Så uansett hvordan bildene har vert på de vanlige ultralydene så har jeg satt veldig pris på de bildene. Det er jo tross alt jenta mi så jeg får se å får bilder av. 

Jeg er nå kommet over i uke 21 å tenker at det kanskje er på tide å bestille time til 3D ultralyd ettersom det mest sansynligvis er litt ventetid. Så synes det er bedre å være litt tidlig ute med å få bestilt time så jeg vet at jeg får muligheten til å gå på det. Jeg ønsker jo å vente til nermere uke 30 før jeg får timen eller rundt uke 30 (er ikke så nøye på om jeg er eksakt i uke 30 eller litt etter). For jeg ønsker å ikke gå så tidlig på det så jeg får bedre mulighet til å få se mer av hvordan hun ser ut enn hva jeg kanskje kan få se nå. 


Jeg vet ikke så mye om hvordan 3D bildene hadde blitt før uke 30 enn hvordan de ville blitt etter uke 30, men ønsker å ha noe å glede meg til litt senere i svangerskapet. For selv føler jeg at det blir ganske stort for meg å gå på 3D siden bildene viser mer hvordan hun ser ut osv. Hun kommer jo alltid til å være perfekt i mine øyner så utseende har ikke noe å si, så dere må ikke tolke det feil. Men gleder meg så til å se henne er vel egentlig mer rett å si. Er også veldig spent på om hun ligner på den familien jeg er ifra ettersom det er sterke gener i familien min. Men unasett så er hun somsakt perfekt i mine øyner.
 

Har dere vert på 3D ultralyd?
Hvordan følte dere at det var?
Fikk dere gode bilder når dere var?
Hvilken uke var dere i? 

Xoxo,
Xtine Michelle 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.   

Hun lager liv og glede bare med å vise at hun er der

Jeg trenger ikke alkohol, fest eller noe for å gjøre helgene mine perfekte når jeg har en fantastisk livlig datter i magen som lager liv og glede bare med å vise at hun er der 

De siste dagene har det virkelig blitt fart på hun lille i magen min. Dette er spesielt på kvelden! Da finner hun ut at nå er det på tide å beveg
e seg MYE å gjøre mamma glad, hihi. Jeg elsker jo hver gang jeg kjenner henne bevege seg osv. Ingenting er mer fantastisk enn det! Så det har blitt litt sene kvelder på meg de siste dagene ettersom hun har funnet ut at det er ekstra kjekt å være veldig livlig når jeg skal sove. Hvem kan vell sove når de kjenner noe så fantastisk inni magen sin, iallefall ikke jeg.

Det var veldig kjekt i dag når hun begynte å gi ifra seg noen enda sterkere bevegelser enn det hun har gjort før. Så ble sittende en liten stund med hånda mi på magen å håpet at hun skulle gjøre det så kraftig flere ganger så jeg kunne kjenne med hånda mi også hvor mye jeg kjente utefor magen. Men den gleden fikk jeg ikke for da skulle hun bare vere litt mer forsiktig igjen. 

Bevegelsenne og måten hun viser at hun er der (forde om du kan lett se det på magen også at hun er der ettersom jeg har baby mage som er veldig tydelig) er bare helt fantastiske. Jeg har aldri opplevd noe så er mer fantastisk å magisk så å kjenne henne der inni å vite at hun ligger trykt og godt i sin midlertidige mage leilighet.  Jeg gleder meg veldig til å se hvordan bevegelsenne blir fram igjennom, å ettersom hun blir større og større nå så blir forhåpentlig bevegelsenne enda sterkere 
♥ Gleder meg til ukene frem over og til hun kommer eller bedre sakt er ute (gruer meg veldig til fødselen)! 

Kjente dere sterkere og mer liv i magen når dere var i uke 20 og uke 21?  
Hvordan synes dere at det var når dere kjente liv i magen?

Xoxo, 
Xtine Michelle 

 


Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der.   

 

Sikker på det ikke er to?


Siden jeg har fått litt spørsmål rundt det om jeg er gravid med tvillinger, tenkte jeg det var på tide å besvare dette for å slippe flere spørsmål.


I starten av svangerskapet var det spekulasjoner rundt om jeg kunne være gravid med tvillinger (dette var før ultralyd). Grunnen for disse spekulasjonene var at jeg hadde fått mage veldig fort og den vokste utrolig fort også. Det gikk ikke langt tid før de vanlige klærne mine ikke passet lengre og magen ble tydelig. Jeg var stolt over magen men i starten av var det vanskelig ettersom jeg fikk så mye negativ kritikk av andre mennesker rundt meg. Det var som de prøvde å trykke meg ned å påstå at det bare var fett! Jeg hadde jo aldri sett en baby mage før, så jeg slet med og akseptere dette og begynte å lure på om jeg rett å slett hadde lagt på meg (at det altså var fett). Jeg prøvde å google på bilder for å se hvordan andre sin mage så ut tidlig i svangerskapet og jeg prøvde å snakke med min mamma og andre som sto rundt meg som var positive til graviditeten. Noen jeg ikke hadde fått snakket om først om det var baby mage eller om det virkelig var jeg som hadde lagt på meg kommenterte, ?så kjekt, du har allerede begynt å få baby mage?. Og det var da det gikk opp for meg når andre og min mamma fortalte meg at der ikke var fett eller at jeg hadde lagt på meg men at det faktisk var baby mage.

Jeg var ikke så rask med å ta mage bilder ettersom jeg trodde det bare var jeg som hadde lagt på meg og var litt skeptisk til å vise andre magen min å bilder av magen min. Dette gjorde at jeg selv ikke ønsket å ha bilder av magen siden jeg ikke forsto før senere at jeg hadde baby mage. 

Jeg begynte å ta bilde rett før uke 10, men skrev ikke til andre en de nærmeste hvor langt jeg var på vei. For jeg klarte ikke all den negative tilbakemeldingen. Det var vanskelig å håndtere de negative kommentarene av andre og det å klare å være stolt over magen. Dette tok meg flere uker før jeg klarte og være mer stolt over den å innse at det faktisk var baby mage. Nå er jeg jo kjempe stolt over den og har aldri vert så fornøyd med magen min før! Så nå tar jeg bilder ifra hver uke så jeg kan følge med på hvordan den vokser å for å ha minner. 

Da jeg var på ultralyd i va i uke 8 så de at det var en liten baby inni magen, eller jeg liker best å kalle det baby ettersom jeg ikke er så inni hva de kaller de etter forskjellige faser etter hvor langt og utviklet ongen er. Da jeg var på ultralyd igjen rundt uke 12 så de fortsatt at det var en liten baby inni magen min. Så ingen forandring på hvor mange det var inni magen min. Jeg var også til en ultralyd før ca uke 18 og da så de en liten jente som lå inni mage, og det var fremdeles bare ei inni magen min. På den siste ultralyden jeg nå har vert til var de heller ikke noe mer en ei lita jente som lå der inni og koste seg. Under alle ultralydene var alt som det skulle og hun var frisk og ingenting var galt med henne.Så fort å besvare dette spørsmålet som har kommet noen ganger, så er jeg gravid med en jente og det er ikke tvillinger jeg går gravid med. Hadde jeg gått gravid med tvillinger hadde magen min vert enda større en det den er til nå. Selv synes jeg ikke magen er så stor, men jeg har nokk blitt veldig vant til den. Jeg vet den kom raskt og vokste fort, men det har nå jevnet seg ut og den vokser ikke i rakett fart lengre men det jeg vil si er mer normalt i mitt hode. Alle er jo som sakt forskjellige i svangerskapet og baby magen kommer raskere hos noen og senere hos noen, og det er ikke alle som nesten får så stor baby mage + det er også andre som har større baby mage enn det jeg har til nå.

Så alt i alt er jeg fornøyd med den magen jeg har fått til nå å elsker å vite at det er min lille jente som ligger inni der. Det er jo det mest fantastiske opplevelsen enn kan gå igjennom med å bære fram et barn. Noen får jo også strekkmerker som jeg har fått en del av. Dette synes jeg er litt vanskeligere og akseptere å prøver å tenke at det er bare tegn på at jeg bærer fram min datter, men samtidig så ønsker jeg å kunne få kroppen min mer tilbake så jeg kan gå i bikini og være fornøyd med hvordan kroppen min er. Så håper det kommer seg etter hvert å at dette kan bli lettere og akseptere.

Jeg gleder meg i alle fall til alt jeg har i vente og ukene frem over til hun kommer med å se hvordan de er. Det er jo så spennende tid at jeg nesten ikke kan finne ord for å forklare hvor spennende og fantastiske det er. De som går igjennom det samme eller har gått igjennom det forstår det nokk super lett uten at jeg trenger å utrykke det noe. 

Så nå fikk dere svaret en gang for alle at jeg er gravid med ei liten jente og det er som sakt 1 stykk inni magen min.


Magebilder ifra ca rundt uke 10 og fram til nå (dere kan trykke på bildene så blir de større)

    
ca rundt uke 10                                           rundt uke 12                                           uke 15 + 5

    
uke 18                                                            uke 19                                                   uke 20

 

- Fikk dere baby mage fort?
- Hadde noen av dere problemer med og se at det var baby mage i starten av eller viste dere hvordan det skulle se ut?
- Fikk noen av dere negative kommentarer av andre pga magen deres?
  I så fall hvordan håndterte dere det? 


Xoxo,
Xtine Michelle 
 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Magebilde uke 20

Denne uka er jeg i uke 20, Og det vil si jeg er halvveis! Litt spennende å hvite at nå er jeg halvveis men samtidig så synes jeg tiden har gått litt for fort. Jeg gleder meg jo utrolig mye til å få holde hun lille jenta mi inte meg og bare passe på hun osv. Få den tryggheten med at nå er hun her, for jeg føler at graviditet er faktisk det mest risikable jeg noen gang har vert igjennom. En har liksom ingen kontroll på hvordan alt står til hele tiden inni magen for hun lille. Det eneste så gjør at en har en liten kontroll er jo på ultralydene og hos jordmor. Så jeg ser fram til å holde henne inte meg å kunne se stoltheten min å alt annet som er så utrolig fantastisk som følger med. Ja, lettere sakt jeg gleder meg veldig. 

Jeg gruer meg veldig til fødselen men samtidig vet jeg at den kommer uansett, og når den er over så er det en utrolig stor glede. Da kan jeg endelig få se prinsessa mi 


Uke 20

Vekt: 400 g
Full Lengde: ca 26 cm
CRL: ca 17,5 cm
Termin: 21.August.2013
Kjenner liv i magen: Ja 
Kjønn: Jente
Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre.   En liten innfor om den lille jenta i magen min for uke 20
Fosteret er i begynnelsen av denne uka 18 uker gammelt. Frem til nå har fosteret hatt perioder med mer og mindre aktivitet, men først nå får det søvnfaser. Det veksler mellom aktive perioder og perioder med søvn, men har ikke noe bestemt søvnmønster helt ennå. Det sover gjerne mest når du er i aktivitet og våkner når du legger deg. Noen foster finner fort en favoritt-sovestilling.

Lanugohåret dekker nå hele hodet og øyenbryn begynner å formes. Hos jenter vil livmoren være ferdig utviklet i løpet av denne uken. Det er brunt fett som hjelper barnet å holde varmen etter fødselen. Slikt fett dannes nå under huden på halsen, brystet og i skrittet. Et annet fettlag vil dannes over hele kroppen etter hvert. Et kremaktig vokslag kalt vernix beynner å dekke huden. Vernix beskytter fosteret mot blant annet infeksjoner. 


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Xoxo, 
Xtine Michelle 
Innfo: 
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Sjulte talenter med strikkepinne

Min fantastiske mamma har vert så utrolig snill igjen å ver ute med strikkepinnene og strikket en ny genser til den lille jenta mi. Nokk en gang så elsket jeg den å ble så fornøyd og glad for denne nydelige kaningenseren. Den er bare helt perfekt! :) Jeg har virkelig funnet ut av mødre og kommende (og som allerede er) bestemødre og lengre bak over har sjulte talenter når det kommer til hva de får til med strikkepinner å heklenåler! Jeg blir så fasinert av hva det går ann å lage å hva min superflinke mamma klarer å lage og folk sjenerelt. Det er jo helt sprøtt! Håper jeg også en dag kan få sånn sjulte talenter og klare og lage sånn som det. De mønsterene som det går ann å lage å det jeg har sett min kjære mamma har laget og med å strikke med to eller flere tråder på en gang, ja trenger jeg å si mer en at jeg er totalt sjokert og fasinert av alt dette! hehe. Så hver gang mamma har laget noe så blir jeg så utrolig glad og fasinert over hvordan det går ann å lage så nydelige klær, osv.

Her kommer bilde av den nydelige kaningenseren mamma har laget til jenta mi 

Var ikke kaningenseren kjempe fin og søt? 

Jeg elsker den og den er helt perfekt! Jeg synes også kaninene på genseren er så flotte, fargen, den hvite kanten, ja rett å slett alt med den elsker jeg! Jeg er super fornøyd :) Så tusen mange takk til min fantastiske mamma som har laget denne til prinsessa mi 

Jeg setter så utrolig stor pris på når mamma og andre velger å ønske å strikke eller lage noe til den lille jenta mi. At de ønsker å bruke tid på det og tanker til hun lille, det gleder meg så mye alt sammen.


Liker dere lagte (strikket, heklet, osv) gensere eller andre ting som er laget?
Strikker eller hekler dere selv?

Xoxo,
Xtine Michelle 

 


Innfo:
- Dere kan like siden til bloggen min på facebook her om dere ønsker! 
*Dere vil lettere og raskere klare og følge med 
på den siden med nye oppdateringer på bloggen
ettersom det blir lagt ut med en gang der. 

Jordmor besøk


I dag har jeg vert hos jordmor igjen. Det var en vanlig sjekk jeg skulle på, men synes det er veldig spennende uansett. Så jeg gledet meg like mye som vanlig. Jeg viste jo at jeg til å med skulle få høre den fantastiske hjertelyden til jenta mi. Hvem kan lavere å glede seg til sånn? I alle fall ikke jeg! Jeg gleder meg alltid til å få høre den nydelige hjerterytmen hennes. Det er som den vakreste musikken som blir spilt for mine ører når jeg hører det fantastiske hjerte hennes banke.

Da meg å min mamma kom der, ble vi tatt kjempe bra imot. Det er så koselig å komme til jordmor for hun tar seg så god tid til meg og har en så god forståelse for ting. Føler jeg virkelig er i trygge hender når hun gjør undersøkelsene for å sjekke at alt er som det skal å at barnet mitt har det bra. 

Hun startet i dag med å se hvordan resultatene som jeg hadde med ifra sist ultralyd så ut, å det så kjempe bra ut etter hvor langt jeg er på vei. Etterpå snakket vi litt å hu ga meg kjempe gode råd om de tingene vi snakket om. Så følte virkelig jeg ble hørt og forstått, for hun viser en bra og god forståelse hele tiden + hun lytter til meg å mine spørsmål å svarer så utfyllende som hun kan og får meg til å føle at jeg blir tatt for den jeg er å i den alderen jeg er i. Etter vi hadde snakket litt så målte hun litt og  undersøkte litt forskjellige ting ang hvordan alt var med kroppen min i svangerskapet, som også var akkurat som det skulle. Så det gledet utrolig mye og høre at alt var som det skulle. Til slutt fikk jeg høre hjerterytmen til jenta mi. Det var så godt å høre den igjen! Jeg blir virkelig aldri lei av å høre den. Det gjør så godt å høre det fantastiske hjerte hennes banke så fint som det gjør. Blir like glad hver gang! 

Så alt i alt var jeg super fornøyd med jordmor besøket denne gangen også. Er så utrolig fornøyd med hun jeg har som jordmor!


Hvordan føler dere at jordmoren deres er?
Liker dere å ta de vanlige sjekkene hos jordmor eller lege?
Hvordan føles det for dere når dere får høre hjertelyden til ungen deres?

Xoxo,
Xtine Michelle 

 

Magebilde uke 19

Denne uka er jeg i uke 19. Synes tiden begynner å gå litt fort nå ettersom jeg snart er halveis. Gleder meg hver dag over den søte jenta som jeg har i magen og gleder meg veldig fram igjennom å se hva jeg har i vente ut i svangerskapet osv :) Synes det er en veldig spennende tid!


Uke 19
Vekt: 325 g
Full Lengde: ca 25 cm
CRL: ca 16 cm
Termin: 21.August.2013
Kjenner liv i magen: Ja
Kjønn: Jente
Funnet navn: Ja, men holder navne hemmelig inntil videre.  

 

En liten innfor om den lille jenta i magen min for uke 19
Denne uka er fostere 17 uker gammelt. Det har nå begynt sånn smått å legge seg et fettlag under huden. Dette vil hjelpe barnet å opprettholde riktig kroppstemperatur etter fødselen. Lanugohårene dekker nesten hele kroppen nå. Hos jenter dannes eggceller til den store gullmedaljen under svangerskapet, og er på et tidspunkt i millionklassen. I motsetning til guttene, fødes jenter med alle kjønnsceller de noen gang vil ha. Innen fødselen vil antallet eggceller minske dramatisk. 


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)

Xoxo,
Xtine Michelle 


 

 

Ultralyd uke 18 + termin

Rett før helgen var det på tide å gå på en ny ultralyd undersøkelse. Denne gangen inviterte vi med moffar (far av mamma). Han er en av de i familien min som står meg utrolig nært, og har stilt opp for meg i alle år. Så vi tenkte at vi kunne glede han med å invitere han med, å det sa han ja til (noe som gledet meg veldig). Han kom ned dagen før vi skulle på ultralyd og sov over til dagen etterpå.

Når dagen var kommet å det var på tide å reise på ultralyd var alle spente. Det var nemlig på denne ultralyden at vi fikk vite endelig termin å eksakt hvor langt jeg var på vei.

Meg, Mamma, Moffar :)


Da vi ankom fortalte vi at vi nå var 4 generasjoner som var der med hun lille i magen min. Dette syntes han som skulle gjøre undersøkelsen var kjekt å oppleve ettersom det ikke var ofte han opplevde dette. Så da tok han bilde av oss så vi kunne ha som minne. Etterpå startet undersøkelsen med at han spurte meg om en del spørsmål ang graviditeten så langt osv, som skulle fylles ut på denne ultralyden. Deretter var det i gang med ultralyd undersøkelsen der han skulle måle ganske mye forskjellig på den lille jenta i magen min.


Mamma, Moffar & meg som ligger på benken
 

Han bekreftet også for andre gang at det var en jente jeg skulle ha og at alt så helt fint ut. Ut ifra alle målingene så er jeg nå i uke 19 og jeg fikk termin 21.August.2013 <3 så er snart halvveis i svangerskapet. Gleder meg så til jenta mi kommer! Så har nedtelling til termin datoen.

   
Hode/ ansikte til prinsessa mi                 Foten til prinsessa mi               


Skal inn igjen på en ny ultralyd om 6 uker for å sjekke at alt enda er helt fint med prinsessa mi, og til uka skal jeg ringe og sette meg opp på 3D ultralyd ettersom det kan være litt ventetid så ønsker jeg å være tidlig ute så jeg kan ha muligheten for å gå på det. 


Var dere på 3D ultralyd?
Fikk dere ungen deres på termin datoen?

Xoxo,
Xtine Michelle 

 

 

Magebilde uke 18

Denne uka har jeg vert i uke 18. Så da tenkte jeg det var greit å oppdatere med litt ny info om hvor stor jenta mi er nå osv, ettersom denne uka snart er over :)Uke 18
Vekt: 250g
Full lengde: 21,5 cm
CRL: 15 cm

En liten innfor om den lille jenta i magen min for uke 18
Forsteret er nå 16 uker gammelt! Ørene stikker litt ut ifra hodet og øynene når den endelige plasseringen i ansiktet. Øynene er fortsatt lukket en stund til  men forsteret kan allerede blunke. Fingertuppene og tærne utvikler sine særegne avtrykk. Nervene begynner nå å bli dekket av et fettlag som blir kalt myelin. Dette gjør nervecelletransporten enklere og beskytter mot ubrette impilser. Blodsirkulasjonen er nå i full gang! Navlestrengen vokser og den blir tykkere når blod transporteres med betydelig kraft gjennom den for å gi næring til fosteret. Immunsystemet begynner også å virke denne uken og laget antistoffer. 

I tarmene samles avfallsstoffer, døde celler og fordøyelsesvæsker. Dette kalles mekonium og det vil bli barnets første avføring. Barnet eller også kalt forsteret begynner nå å bli stort og sterkt nok til å sparke så hard at du kan kjenne det. Noen kjenner sparkene allerede og har kjent dem over en stund og andre må belage seg på å vente en liten stund til. Dette er veldig forskjellig ifra graviditet til graviditet. 


(Informasjon og bilde er hentet ifra mobil app fra babyverden.no)


hvilken side eller mobil app brukte dere for å lese om barnet i magen?
Følte dere med uke for uke om hvordan utviklingen for barnet er? 

 Xoxo, 
Xtine Michelle 

Se hva min snille mamma har laget


Som endel av dere kanskje ikke hvet men som noen av dere hvet allerede, så elsker jeg hjemmelaget klær. Grunnen for det er at det gleder så mye når andre har brukt tid på å lage noe til deg eller noen som står deg veldig nært å betyr utrolig mye for deg som f.eks ongen din. 

Så jeg har vert så heldig at min fantastiske mamma har satt seg ned å strikket til den lille jenta mi som er på vei. Jeg ble så glad for dette å elsket klærne over alt! Det er bare helt perfekt alt sammen. Tusen mange takk mamma for at du har ønsket å strikke disse nydelige klærne til min lille prinsesse :) 
Her er bilde av noe av det hun har strikket til nå (Fler bilder kommer):

En søt liten baby dress i 3 mnd med hello kitty knapper

Samlett bilde av to sett:
Brunt sett (6 mnd): Genser, lue, sokker
Lyst sett (12 mnd): Genser, lue, sokker
+ Teppe som passer til begge settene 

Bilde av de nydelige knappene på den brune genseren 

Båndet på de lyse (hvite) sokkene, "It´s a girl".

Bilde av de nydelige knappene på den lyse (hvite) genseren


Det er også noen andre som er venniner av meg å mamma som har satt igang og strikke/hekle til den lille jenta mi som er på vei. Setter så utrolig pris på at de ønsker å lage klær til hun og at de ønsker å bruke sin tid på det. Så er veldig spent på å se resultatet av det, og jeg er sikker på jeg kommer til å elske det! :)

Liker dere lagte klær? 
Har dere laget noen klær eller noe selv?
liker dere når andre laget klær til dere, barnet deres eller noe som står dere veldig nært i hverdagen?

Xoxo, 
Xtine Michelle  

Første gang hos jordmor

Ettersom jeg har blitt veldig trøtt i det siste og sovet mye, så har jeg ikke klart å blogge sånn som ønsket. Derfor kommer det en litt sen blogg nå ifra da jeg var hos jordmor for første gang. 


I slutten av Februar var jeg hos jordmor for første gang. Jeg var utrolig spent å viste ikke helt hva det inne berte å gå til jordmor for kontroll. Men jeg ble veldig positivt overrasket og følte meg veldig trygg og at jeg endelig hadde en person av de som har kontrollene som virkelig forsto meg og min situasjon.

Timen startet med at hun begynte å fylle ut graviditets papirene mer enn det legen hadde fylt ut og stilte spørsmål. Etter litt begynte jeg også å spørre og hun svarte utfyllende og bra. Hun forklarte meg mer om svangerskapet og alt jeg har opplevd fram til nå så jeg kunne få en bedre forståelse av det. Hun tok seg kjempe god tid og jeg følte jeg kunne slappe av der. 

Etter hun hadde fylt ut papirene mer så fortalte hun at sykehuset jeg ønsket å føde på har det nå blitt sent papirene til og at jeg ikke trengte å tenke noe mer på det. 

Deretter begynte hun å måle magen og sjekket magen. Alt var helt fint men når hun sjekket/klemte på magen og kjente så begynte hun å lure på om jeg kanskje er lengre på vei enn hva jeg tror. Så det blir spennende å se hva den neste ultralyden sier som jeg skal på nå til uka. Da får vi eksakt termin. Så er veldig spent på det. 

Vi fikk også høre hjertelyden til min lille prinsesse <3 Det er noe av det mest spesielle og fantastiske jeg noen gang har hørt. Det var helt magisk. Jeg kunne sittet og hørt på det i timevis! Har aldri hørt noe mer perfekt enn den herlige hjertelyden hennes. Det banket så sterkt å fint. Det var bare så godt å høre at hjerte å det var som det skulle. Det gledet meg så mye! 

Her er link til filmen der vi fikk høre hjertelyden til den lille jenten min, så dere kan se om dere ønsker :)
http://www.youtube.com/watch?v=tw_pueR6kyk&feature=youtu.be 

Etter alt var sjekket og ferdig så fikk jeg en ny time nå i mars etter jeg har vert på ultralyden. Så ser veldig fram til det. Jeg satte meg også opp til å gå på svangerskap kurs så er spent på om jeg får vite noe mer om det nå neste gang jeg skal til jordmoren.

Har dere vert fornøyde med jordmoren dere har hatt?
Hvordan var følelsen for dere første gang dere fikk høre hjertelyden på barnet deres?

Xoxo,
Xtine Michelle 

Magebilder uke 15 + 5

Tiden er gått egentlig litt fort å litt sent, men samtidig er tiden så spennende nå at det er kjekt. Uka jeg nå er kommet til er uke 15 + 5 dager i dag (ut ifra sist ultralyd men forandringer kan skje på neste ultralyd). Magen egentlig raskt synes jeg, men har aldri vert gravid før så jeg har bare de få opplevelsene med graviditeten som er kommet disse ukene som har gått. 

Til nå i svangerskapet har det gått veldig bra! Har fått vert på to ultralyder å hørt hjertelyden å har kjent liv i magen som har blir mye mer nå. Er merkelig men veldig kjekt å helt utrolig følelse <3 Jeg sliter en del med bekkene allerede å har jort der i ca 1 mnd, Men håper det vil bli bedre ut over i svangerskapet (velger å håpe på det).

Ut ifra mobil appen jeg har så er informasjonen om jenta mi sånn:
- Har gått gravid i 110 dager
- vekt: 135 g
- Full lengde: 16 cm

Kan være andre har annen informasjon ang uke for uke, men jeg går ut ifra den informasjonen jeg har fått på denne appen =)

Her er to magebilder fra i dag:


Hvor lenge gikk dere gravide før magen ble synlig?
Hadde dere noen plasser dere leste om uke til uke ang utviklingen osv med barnet i deres mage?
Fikk dere problemer med bekkene tidlig i svangerskapet?

Xoxo, Xtine Michelle 

- Kommer en blogg om litt ifra hvordan det gikk hos jordmor da jeg var hos hun  :)

Knøtte har fått navn, blir det avslørt nå?

Knøtte har fått navn! Skal jeg avsløre det eller skal jeg holde det hemmelig inntil videre? Jeg tenker mye? Men svaret på hva valget blir finner dere i denne bloggen. 

Mitt lille knøtt som jeg har pleid å kalle babyen min, men som nå er ei lita prinsesse. Som har det kjempe godt å trykt inni magen min. Har nå fått seg et navn <3

Navnet betyr veldig mye for meg, å selvfølgelig sier det seg jo selv at jeg liker navnet super godt. Navnet har en spesiell betydning for meg ettersom hun er oppkalt etter noen i familien min som betyr ekstremt mye for meg! Hun som prinsessa mi er oppkalt etter satte stor spor i meg å som lærte meg mye å tok seg tid til meg. Hun var kunstner og folk kjente henne godt pga hennes super fine malerier. Det var alltid koselig å være på besøk hos hun å det var så kjekt når vi satt å malte sammen å gjorde ting sammen. Hun var en fantastisk dame som alltid vil være i mitt og familien min sitt hjerte <3


Jeg har bestemt meg for at jeg ikke kommer til å gå ut med navnet nå, men går ut med det når fødselen nærmer seg. Grunnen for dette er at jeg ønsker å få ha navnet for meg selv å slippe at andre bruker det før meg. Navnet er garantert brukt av andre tidligere, men ønsker ikke å risikere at noen plutselig skal bruke det samme navnet nå når jeg venter jenta mi.

Når tiden er inne skal dere få vite navnet! Så hol dere oppdatert så finner dere ut av det kommende navnet etter hvert.
 

Har noen av dere valgt å holde navnet til deres baby hemmelig til fødselen nærmer seg? 
Har dere kalt babyen deres opp etter noen i familien deres? 


Xoxo, Xtine Michelle 

knøtte er h*n, Ultralyd


Endelig var dagen her. Det var nå på tide med en ny ultralyd ettersom legen var veldig usikker på hvor langt jeg er på vei. Jeg var veldig spent men også nervøs. Jeg håpet bar han lett fant knøtte når han skulle ta ultralyden. 


Det var mye tanker som fløy i hode på en gang.. Er alt okei med knøtte, er alt som det skal være inni magen med utviklingen osv. På toppen av alle tankene om hvordan det gikk å hvordan alt sto til med knøtte så håpte jeg også å kanskje få vite hvilke kjønn knøtte er.

  

Da det var min tur å jeg endelig fikk komme inn til han som skulle ta ultralyden (det var han samme som jeg var hos sist) kjente jeg bare hvordan nervøsiteten sto på topp og blandet seg med gleden av å endelig så se knøtte mitt igjen. Han var raskt i gang med å utføre ultralyden å jeg fikk nesten ikke fullføre setningen min ?Håper du finner noe inni magen?. Imens jeg sa dette så var det et hode som bare sa ?tit tei? å det var knøtte! Nervøsiteten bare sank med en gang å jeg ble bare overlykkelig! Jeg fikk se min lille baby igjen å den så rett på meg å jeg stokk litt også fordi jeg har aldri sitt et baby hode på ultralyd før.. hehe.. Mitt lille nurk ville hele tiden ha oppmerksomhet å flyttet seg en del, men samtidig var knøtte stille litt så han klarte å se kjønne.

    

It´s a girl! Jeg får en liten prinsesse <3 å alt står bra til med hun. Alt var helt fint å utviklingen var også akkurat som det skulle. Jeg var så lykkelig å stolt, tenk alt sto bra til med prinsessa mi. Jeg viste ikke hva jeg skulle si eller gjøre nesten for jeg var så glad. Det var rene lykke rusen av å få se babyen min igjen å til å høre at alt var som det skulle.

Jeg fikk masse bilder av hun å meg å mamma gledet oss over hvert minutt vi fikk se henne. Vi fikk også hvite hvor langt han trodde jeg nå var på vei men vi får vite alt mer eksakt på neste ultralyd 22. Mars. Gleder meg kjempe mye allerede. Vi får også en til bekreftelse da på at kjønnet er det samme. Men så lenge alt er bra til med babyen min å alt så er jeg kjempe glad og fornøyd.

Etter ultralyden var vi på baby butikk å feiret litt med å kjøpe jente klær, det var salg så da er det jo låv. Tihi.. Vi kjøpte vell en del baby klær men hun trenger det jo når hun kommer ut ifra magen. Så jeg klarte ikke å vente lengre, jeg bare måtte kjøpe så lenge det var på salg. Å det sprøeste var at hele butikk var så å si på salg av baby klær. Det var rene julaften for meg, å jeg stor koste meg sammen med mamma når vi shoppet litt vilt! Hehe..


Jeg føler meg allerede som verdens heldigste å kunne nesten ikke slutte å se på bildene av prinsessa mi <3 hun er bare perfekt, å hun vil alltid være det for meg. Jeg gleder meg over hver dag over å få bære henne fram å jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å få holde henne i hendene mine å få skape masse gode opplevelser å minner sammen med hun. Jeg er bare så glad!


Feiret noen av dere med å gå å kjøpe klær når dere fikk vite kjønnet på babyen deres?
Har dere en sånn nervøsitet å spenning på en gang når dere skal på ultralyd?
Hadde ultralyden rett med hvilke kjønn det ble på deres baby?

Xoxo, Xtine Michelle 

Skinnende sølv + 50% = Perfekt!


Jeg måtte bare inn å se! Hvor ofte ser du en gullsmed butikk ha 20 ? 50 % på alt de har? Det er i alle fall ikke ofte jeg har sett. Dette kunne jeg ikke la fly ifra meg. Gullsmed butikk, here i come!


Det var en vanlig dag, eller bedre sakt en litt grå fult dag. Det var en fin dag uansett. Meg, min kjære mor & en venninne av meg var nede i byen i Mandal, der vi plutselig kom over stor plakat lignende skilt som det sto 20 ? 50 % på alt. Jeg ble jo helt i 100 å dro de begge med meg inn med en gang. Jeg måtte jo se hva ting kostet å om kanskje det var noe som bare sto å ropte navne mitt, hihi.

Da vi kom inn la jeg fort merke til at all sølv i baby avdelingen på gullsmed butikken var også på salt! Å der var det ikke lite fine ting. Skal jeg være helt ærlig så gikk jeg vell litt berserk å fant litt mye der inne som jeg bare måtte ha! =)


Det jeg ente opp med av sølv ting eller hva jeg skal kalle det til knøtte, var dette:

Men hvis dere tror det var det hele, så tar dere dessverre feil. Hehe! I tillegg til det jeg kjøpte til knøtte kjøpte jeg også en morsdag presang til min fantastiske mamma og en gave til Valentine til kjæresten min og en ting til men det er hemmelig inntil videre.   


Hva synes dere om det jeg kjøpte til knøtte?
Jeg vet det er litt vell tidlig og kjøpe sånn nå å at mange får det til dåpen, men hvem kan la et sånn salg gå ifra?
Kjøpte noen av dere sånn som dette eller ventet dere til dåpen? 


Xoxo, Xtine Michelle 

jippi, se hva jeg har kjøpt! Jo min drøm! :)


I det siste blogg innlegget har jeg nevnt denne vogna som jeg ble helt oppslukt av, jeg bare elsket den. Jeg klarte ikke å få tankene bort ifra den, å jeg viste den var dyr men samtidig viste jeg at jeg bare måtte ha den. 

Etter sist handletur kom jeg jo over en vogn som ble min drømme vogn. Jeg klarte ikke å få denne vognen ut ifra hode mitt, så det ente med at den natta når jeg skulle sove (noe jeg ikke klarte) så gikk jeg inn på finn.no å så etter sånn vogn! Det var noen lyse å noen mørke, men ingen rosa. Jeg ble litt fortvilet men så fant jeg ut at det som er rosa på drømme vogna mi går ann til å bytte å få kjøpt i rosa (hvis det blir en jente å blått hvis de blir en gutt). Så da var det bare å finne den vogna som var finest å den du fikk mest for pengene. Opperasjon finn barnevogn, var igang! 

Jeg kom over en lik vogn (hadde ikke det rosa) men ellers var den helt lik, som det følgte med ekstremt mye ekstra utstyr til. jeg forsto fort at dette var et supert kjøp å la meg den kvelden med et smil rundt munnen pga jeg viste jeg nå kunne få tak i den vogna mye billigere enn på butikken.

Dagen etterpå var nesten det første jeg fortalte mamma om, var denne vogna med det ekstra utstyret til. Hun ble veldig ivrig å ville se den med en gang å da vi leste mer å så at den var i kr. sand sa mamma med en gang, send meil på den! Dette var et så supert kjøpt at det kunne bare ikke fly ifra meg.

Etter mye fram og tilbake å folk som var å så på den, ente jeg opp med å være den heldige som kjøpte den! Jeg var så glad at jeg hviste ikke hvilken fot jeg skulle stå på! Vogna var min.. Min drømme vogn var endelig min!


Her ser dere noe av det som følte med! Men det var litt mer enn på bilde som jeg har tatt. Kan ta bilde av alt ekstra utstyret etterhvert. Jeg er så fornøyd at jeg finner ikke ord nesten! Så etterhvert når jeg hvet hvilke kjønn lille knøtte blir så kan jeg forandre det som var rosa på den andre vogna til rosa eller blå på denne :) Gleder meg så en onge til å gjøre det! :)

Her er det jeg sparte på å kjøpe denne vogna med tilbehør på finn.no:
- Ny vogn uten tilbehør : ca 9 150,- (på barnas hus, kanskje den koster mer eller noe på andre butikker) 
- Ekstra utstyret som følgte med denne vogna jeg kjøpte på finn.no ny pris: ca 4 000 - 4 500,- (kan være prisene er litt forskjellige ifra plass til plass)
- vogna å alt ekstra utstyret jeg kjøpte samlet på finn.no : 3 800 ,- 

 Som dere ser, enn sparer faktisk veldig mye av å kjøpte ting heller fint brukt enn å kjøpe alt nytt :) Jeg er iallefall super fornøyd å er kjempe glad for at vogna ble min! :) 

Har noen av dere kjøpt ting på finn.no får å spare penger?
Har dere vert fornøyde med kjøpe deres etterpå ifra finn.no?
sparte dere mye?


Xoxo, Xtine Michelle 

Shopping blir aldri kjedelig!

Ååå, se den! Den må vi ha.. å nei, se heller på denne.. Denne må vi i alle fall ha. Skulle bare ønske jeg viste om det ble en gutt eller en jente! Kan ikke bare de ukene som er igjen til ultralyden fly av gåre så tiden kan gå fort?!

Meg å min kjøre mamma var i kr. Sand på shopping til knøtten. Vi fant ut at vi ikke kunne vente til neste ultralyd før vi begynte å shoppe litt til småen. Så vi ente først opp på Jysk, der fikk vi kjøpt: dyne, pute, teppe, vippe stol, bamse, sengesett, kasse til å ha tingene oppi, å noen andre ting til! :D Det var så kjekt! Vi storkoste oss.


Etterpå fant jeg ut at de hadde vert kjekt å vert på Barnas hus, så vi kjørte ned der å gikk inn (første gangen jeg var der). Det var så gøy plass, å di hadde så mye (syntes jeg). Noen av prisene var litt høye, men mye av det var til en grei pris også. Jeg er jo ikke vant til priser på barne butikker så kanskje det bare var mitt syn som er annerledes enn dere andre. Men super kjekk butikk i alle fall.

Da vi var på barnas hus fant vi noen kler som var på salg som passer til begge kjønn, så dette måte vi selvfølgelig kjøpe med oss =) å etterpå var det rundt å kikke inne på butikken. Etter en liten stund kom jeg over en super fin vogn, rett å slett min drømmevogn ifra det øyeblikket av! Jeg bare elsket denne vogna. Den var super lett å trille, god og trille og enn kan ha vogna igjennom hele tiden en trenger vogn =) Supert, ikke sant? Det eneste problemet var at den kostet litt for mye for hva jeg kunne bruke på en vogn. Så jeg måtte fint bare la den vogna stå igjen å helle ønske meg den.

Etter å ha gått litt lengre i butikken kom jeg over drømme senga/vogga til babyen min og Espen sin. Jeg bare elsket den. Den var hvit og bare perfekt. Den passet til begge kjønnene å var bare perfekt! Denne hadde en mye bedre pris klasse som jeg kan klare å få kjøpe den senere hvis jeg ikke finner lik som er brukt =) Jeg kom også over en vippestol som var helt genial. Den kunne lage lyder/synge å den var bare nydelig. Jeg hvet jeg har kjøpt vippestol men skader jo ikke å ha en type av den jeg kom over her å den andre som jeg har nå til å kunne ha med meg rundt vis jeg skal til andre å sånn =) men tiden får vise om jeg finner ut jeg trenger to vippestoler eller hva jeg gjør =)

Her er det jeg falt for på barnas hus, som jeg må spare til for å ha muligheten til å kjøpe det =) 
Jeg starter med å vise dere senga/våggen som jeg falt helt for! 

  

Så er det vogna jeg falt helt for, å fant ud at jeg må klare å få tak i en sånn vogn! Det er virkelig drømme vogna mi! =)

  

Så er det til slutt vippestolen jeg virkleig likte som jeg fant der. Det er en vippestol som kan spille av sanger, lage lyder osv. Den er bare genial!

  


Hva synes dere om senga, vippestolen & vogna?
Har noen av dere noe av dette?

Xoxo, Xtine Michelle 

 

Utrolig men faktisk fornøyd!

De siste dagene fant jeg ut at jeg skulle prøve meg på å stikke igjen. Sist jeg prøvde gikk det ikke så bra så derfor fant jeg ut jeg skulle prøve meg på noe lite! Nemlig stikke baby tøffler. Jeg valgte ut noen farger som kan passe til både gutt og jente ettersom jeg ikke enda vet hva kjønn ongen min blir (Men skal låve dere jeg gleder meg til å få vite det). 

Jeg ente opp med å ha noen firkanter rosa, hvite, lilla, lys rosa og blå. Jeg hadde ingen anelse om hvordan resultatet kom til å bli men håpte jeg skulle få det til. 


Når jeg var ferdi med å strikke alle firkantene så resultatet så langt ut sånn så dette. 


Og så ble de sydd sammen og de søte små tøfflene fikk en rom som ble låvende. Så neste steg var å tove dem. Spenningen steg og jeg har aldri gledet meg så mye til en maskin med noe i skulle være klar. så resultatet ble sånn:


Jeg ble super fornøyd og har aldri klart å lage noe sånn før! Så endelig var det noe innen stikking jeg fikk til! :) 

Hva synes dere?
Har dere laget sånne tøffler før? 

Jeg har nå satt igang å lage noen som er litt større så er spent på å se resultatet av de!

Xoxo, Xtine Michelle 


 

Inspirasjon, ja takk

Spenningen stiger bare mer å mer om hva det blir, gutt eller jente? Jeg ønsker bare tiden skal fly av gåre så jeg kan få komme på neste ultralyd å få den store nyheten om hvilke kjønn det blir.

I dag har jeg sittet å drømt meg litt bort. Jeg har drømt om hvordan barnerommet skal se ut, å tenkt på begge typer av barnerom ettersom jeg ikke vet enda hvilke kjønn det blir.

 

Jeg har sittet å fått inspirasjon på nette. Inspirasjon innen forskjellige stiler å ideer. Jeg har sett på innredning, interiør, farger og helhet. Jeg har jo bestemt meg for at jeg ønsker å ha det lyst men har veldig lyst å ha en farge som går igjen på rommet ettersom hvilke kjønn det blir. Blir det jente så ønsker jeg å fokusere på å ha ting i lyse rosa å hvilt, og blir det gutt ønsker jeg å fokusere på å ha ting i lyse blå (baby blå som mange kaller det) å hvit.

 

Her er litt av bildene som har gitt meg inspirasjon og ideer.
Starter med inspirasjonen for barnerom hvis det blir en jente =)  

      
    

Og her er litt av bildene som har gitt meg inspirasjon til barnerommet hvis det blir en gutt =) 
    

    

Jeg synes det er litt godt å få inspirasjon ettersom det trengs litt av å til =) Jeg vet ikke enda hvor stort barnerommet vil bli eller noe ettersom jeg holder på å lete etter leilighet, Men håper jeg snart finner en fin å grei leilighet som jeg og knøtte kan trives i å som er klar å alt til knøtte kommer =) Har jo en spennende tid i vente å mye som skal bli klart, men gleder meg også veldig til det.


Har noen av dere fått det fritt med hvordan dere ønsker å ha barnerommet?
satt noen av dere på nette å fikk inspirasjon? 
Hvilke av bildene ga dere mest inspirasjon å som falt best i smak hos dere?

 

Xoxo, Xtine Michelle 

 

1,2,3 ? 9,10! Smiiil!


En ubalanse med lite og noen ganger ekstremt mye søvn, ekstreme hormoner som fester på høyt nivå inni kroppen. En kvalme uten stopp og Influensa smerter på toppen. Dette er bare noe av det.. Men spørsmålet er, hvordan håndtere det?

Hverdagen byr ofte på utfordringer. Andre trenger ikke lage utfordringene for hverdagen min lager dem selv, Kroppen min lager utfordringene. Hormoner så er så sterke å som fester på høyt nivå inni kroppen er den beste måten å forklare det på. Det er hormoner som er vanskelig å styre og forstår. Det er store forandringer i kroppen så skjer daglig, men lite forståelse og mer forvirret blir jeg. Jeg forstår jeg er gravid, men jeg forstår ikke hva som skjer med meg, hva som skjer med kroppen min.

Det er vanskelig og trives i min egen kropp pga vekt økning, jeg vet det er normalt men samtidig hardt å klare å akseptere. Jeg prøver å glede meg over hver dag å sette pris på den, men dagene går mer i et å håvet mitt jobber på spreng.


Jeg prøver å glede meg å drømme meg bort med tanken på hvordan barnerommet skal innredes å sånn men det begynner å bli så mye utfordringer i hverdagen at det er vanskelig å klare å drømme seg bort med tanken på hvordan det skal innredes, tingene som skal kjøpes osv. Det skal jo være en jente sin drøm, men hvis jeg bare kunne hatt det som min drøm enn å bli sliten av alt rundt det.

Jeg gleder meg kjempe mye til ungen kommer å til å få gå på ultralyd igjen å få se min lille engel på jord. Jeg håper bare tiden kan gå fort så jeg snart kan få se knøten igjen <3

Jeg har også begynt å se litt på barnesete å har falt veldig for Ferrari sitt barnesete ettersom jeg elsker biler, å føler selv at det barnesete passer om det blir gutt eller jente. Er nokk en del andre som kanskje ikke mener det, men det er hver enkel sin smak å interesse for ting.

Det er mye tanker i hode å utfordringer og jeg merker det sliter meg ut en del å føler jeg begynner å kjøre meg selv hardt til veggen pga alt, så merker en liten ferie hadde aldri vert feil. Slappet av, sluppet alle tankene å bekymringene. Har ikke vert på ferie på lenge så det hadde vert godt. Men det blir kanskje bedre når det har blitt litt flere uker som er gått å når jeg kanskje klarer å forstå hvilke forandringer som skjer i kroppen min. Jeg krysser i alle fall fingrene å håper det blir litt lettere dager etter hvert. Ingen dager er like, å det er jo bra. Kanskje jeg skal prøve å i morgen når jeg står opp å smile til meg selv å si ?Dette skal bli en bra dag? å håpe det kanskje hjelper på at det kan bli en letter dag med mindre utfordringer.

 

Er det noen av dere som går gravide?
Sliter dere med ekstreme hormoner?
Hvordan takler dere hverdagen å har dere noen tips til hvordan dere håndterer det?

Xoxo, Xtine Michelle 

Surprise!

Det siste året som gikk var det mye som skjedde. Det var et vanskelig år som inne berte gode men også mindre gode opplevelser. Noen av hendelsene som dere allerede vet om, siden det er skrevet litt om tidligere. Det ble så mye at jeg trengte en liten pause ifra all blogging. Men frem over nå kommer det til å bli mer av bloggingen. Noe av det dere ikke enda vet om som skjedde i året som gikk var at jeg fikk meg type å ble forlovet. Å nylig har vi fått en stor og gledelig nyhet.

Nyheten som er kommet er at i slutten av sommeren vil det komme en liten baby. Vi vet ikke enda om det blir gutt eller jente så vi venter i spenning. Men så lenge ungen bare er frisk å at alt er bra med den så er det de viktigste, så vi er begge glad uansett hva det blir.


Ettersom jeg ligger med influensa så var jeg nede hos legen, å blant annet så trodde legen at jeg var 12 uker på vei. Noe som viste seg å være feil dagen etter da jeg fikk komme til ultralyd. Det viste seg da at jeg faktisk er 8 uker på vei, men at hjerte slår akkurat som det skal å alt er som det skal være. Så vi ble kjempe glad for dette! Det var så herlig å se en liten knøtt som ligger inni magen å sviver. Var veldig spesielt å for første gangen se den lille knøten.

Vi klarte ikke å vente siden lege Gunnar Nordland som vi var hos på ultralyd sa at dette kom til å gå bra så valgte vi å gå ut med det nå (det var bare 1-2 % for å miste, derfor valgte vi å gå ut med det ettersom prosenten for det er så lav).Opplevelsen på den første ultralyden var helt fantastisk. Jeg følte meg i trygge hender å lege Gunnar Nordland (Holder til å Kristiansand) var kjempe flink! Jeg følte ikke noe ubehag under ultralyden. Han var flink å forklare alt å fant en midlertidig termin. Terminen som er midlertidig nå er 17. August-2013.

    
Vi gleder oss masse å har mye som skal gjøres klart til den lille kommer 

 

XoXo, Xtine Michelle  

Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten