HVOR BLE VI AV?

ja - hvor ble vi av? Plutselig ble det stille og vi forsvant en stund. Med masse ting i ilden og lite tid til overs. Men sannelig er det mye som har skjedd og ikke ble vi borte for godt. Vi trengte bare tid til å sortere ting og få unnagjort en masse som vi hadde å gjøre. Tankene å hode klarte ikke å samarbeide, og dermed ble det stille. Med mye som skjer på en gang er det ikke alltid like lett å klare å plassere tankene og hode samtidig, og når kvelden da kommer blir enn trett og kryper til høys tidlig.

Men vi er her enda, og mye oppdatering - skriv og bilder kommer! Blant annet har vi vert på en liten ferie, blei slutt er vi i full gang med, snart har jeg 3 åring i hus, Bursdags forberedelser er igang for fult, smokke slutt å tutteflasker skal snart bort, oppussing ute på loven, osv. Ja en hel hau har skjedd siden sist. Sannelig har M.A også vert på sin første konsert!

Bedre sakt! - dere har mye å glede dere til som kommer litt etter litt her :) og ikke nokk med det men trass alderen er enda i hus, og jeg skal la dere få en større innblikk i det også. Alt er ikke bare rosen rødt, men samtidig er det så mange gode stunder som er fult av kjærlighet som er det som blir husket mest ifra en dag. Men filteret blir lagt litt til sides og dere skal som sakt få bli med mer inn i vår trass alder som preger hverdagen - noen ganger mer å noen ganger mindre.

Ha en flott dag og det blir en glede å få ta dere med på alt som har skjedd og som skjer! Følg med :)

Kommentarer

Hege Kristin

03.07.2016 kl. 14:45
søte <3

Xtine Michelle

05.07.2016 kl. 12:49
Hege Kristin: Tusen takk <3

jannickea

03.07.2016 kl. 18:03
så herlig fin <3

Xtine Michelle

05.07.2016 kl. 12:50
jannickea: Tusen takk <3
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits