MASKE ØNSKER IFRA EN 3-ÅRING


Kjære "mooomma" du som er så flink til å trylle med en til flere pinner som jeg nesten ikke kan telle. Du har fylt opp kle skapet mitt med ønsker, som er laget av kjærlighet og masker. Garn som varmer og ikke klør, motiver som gleder meg hver dag når jeg får dem på meg. Du strikker og hekler både mine store ønsker av bamser, strikker flotte og gode varme gensere med mine favoritt figurer, og du lar meg være med i godteri butikken din (som er på det kjekke soverommet ditt). Jeg føler meg så heldig hver gang jeg får bruke mine tanker og ønsker til å velge, kjenne og plukke frem med mine små hender de fargene som jeg ønsker du skal trylle frem klær og bamser til meg med. Du gleder meg så mye og spenningen er like stor hver gang at jeg nesten hopper av den store spenningen som fyller kroppen min hver dag jeg ser du har noe på pinnene. 

Jeg elsker å få bruke min fantasi og få høre at min fantasi og farger er helt fantastiske. Jeg elsker når vi kan bla i de spennende bøkene dine som indeholder nydelige bamser og flotte klær som jeg kan peke og velge ut selv. Jeg er så heldig som har en "mooomma" som deg, som tryller frem de fine tingene til meg. Nå i vinter har du holt meg varm, med å trylle frem tykke gensere i mine fargevalg. Du har holt både mine små "pæler" varme, mine raske ben som jeg springer rundt å skaper så mye latter og glede med, og min gode mage som har den flotte smile ansiktet på til tider. Til og med har du holt mitt hode varmt og min hals, med å lage vakre luer og halser som varmer og som ingen i barnehagen har det samme av. Det å kunne ha klær som du lager med kjærlighet og fine tanker til meg, elsker jeg og springe å vise frem og synge ditt navn i jubel i barnehagen hver gang. 

Nå som dere sier at sommeren nærmer seg og dere har fortalt at jeg kan få springe ute å lette klær, har jeg noen ønsker til noen nye klær. Klær som er laget med masker og trå, som mine små hender får plukke frem og jeg får se på. Jeg elsker når når ditt garn blir til mine klær, som lyser opp i mitt praktfulle skap som blir oppgradert med sommerklær. 

Her har jeg plukket ut noen ønsker (men jeg har mange flere), som jeg nå har kapret min mamma sin mac i håp om at du skal få se dem. 

Linker til oppskrift av strikke produktene som er på bildet:
http://www.ravelry.com/stores/hilde-tunheim-johannesen-designs
https://klompelompe.no/nettbutikk/oppskrifter/
http://www.craftsy.com/pattern/crocheting/accessory/funky-donkey-hat-with-tail-hat-pattern/163467
http://www.craftsy.com/pattern/crocheting/accessory/circus-pony-hat-pdf-crochet-pattern/101829
http://www.ravelry.com/patterns/sources/gro-kristiansens-ravelry-store/patternsJeg gleder meg til du å jeg "mooomma" kan labbe opp på ditt praktfulle rom, som er fult med godteri gleder som jeg elsker å leke med. Stor klem ifra ditt barnebarn, Mina Adeline. 

Og dere, mens jeg har deres oppmeksomhet. Min "mooomma" har en råkul blogg som jeg synes dere virkelig burde sjekke ut. Dere finner bloggen her -->  http://benteslilleverden.blogg.no/// Dette er ikke sponsede linker eller noe, det er linker til strikke klær med oppskrift som er plukket ut og som er ønsker ifra min datter på snart 3 år til å få i sitt kleskap av sin momma //

Kommentarer

Bente

29.04.2016 kl. 12:57
Kjære søte lille Adeline gull <3

Selvfølgelig skal mooooomma strikke og hekle til lille gullet sitt, vi skal se på garnet jeg har i " godteributikken " på rommet mitt. Og du skal få plukke ut hva farger du vil ha på det jeg skal lage til deg :)

Nå skal vi trylle med garn, er du klar lille venn? <3

Klem fra moooomma
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits