COOLSTUFF REDDER JULEN!

// REKAME - INNEHOLDER ANNONSELENKER // 

 

Vi har nå passert 3.søndag i advent og uken har kommet godt i gang. Julen tikker seg innover realiteten, og alle juleforberedelser kan raskt bli et kaos for mange. Det å bevege seg fysisk ut i butikker, er nesten ekstremt når julekaoset kikker inn hos så mange mennesker på en gang. Lange køer og butikker som er fulle av kaos. Har en barn er virkelig ikke det noe hyggelig handletur for foreldre med barn, samt også ikke noe hyggelig handletur for noen. 

Denne problem stillingen som bærer med seg kaos og ikke noe hyggelig stund rundt kaos, har jeg funnet løsning på. Nemlig å shoppe på internett. Nettbutikker er så utrolig genialt, og noe av den ekstreme teknologien som vi har nå i dette århundre en faktisk ganske grei. Det å ha butikker som en kan kose seg med i ferd og ro, tenke og bruke så lang tid enn ønsker på, samtidig som en sitter godt avslappet i sofaen, er faktisk fantastsik! så tommel opp for nettbutikker. 

Som jeg har skrevet tidligere er det nokk flere der ute som har noen som er vanskelige å finne gaver til når julen kommer. Årene går og en kan raskt sitte igjen med en tanke "de har jo alt, hva i alle dager kan jeg kjøpe i gave til h*n?". Problemet er igjen løst! Jeg har oppdaget Coolstuff.no, som er en nettbutikk med alt til alle. De har gaver til både de som har alt og de som ikke har alt. De har gaver til alle! Produkter som de har en faktisk utrolig kule og veldig fasinerende. De har noen produkter som får gir en liten tankevekker og som en ikke trenger å være usikker på om andre har ifra før av, fordi det er produkter som skiller seg ut på en spektakulær måte og som virkelig kan glede alle å en hver. 

Jeg vil nesten påstå å si at coolstuff.no kan være redningen for mange nå med julestriden, gave kaoset og alt. Så er du litt sent ute med gavene eller mangler noen gaver, så anbefaler jeg å klikke deg inn --> HER, og ta en titt på de spennende produktene som skuler seg på deres nettbutikk. 

Jeg tenkte at jeg kunne ta å vise dere noen av produktene som jeg synes er veldig spennende som coolstuff.no har. Jeg kunnet ha lagt ut evig mange produkter, men har klart å begrense meg litt. 


Objektivkruset 
Her har du det perfekte kruset til alle som er glad i å fotografere. Det ser ut og føles som et skikkelig objektiv. Ikke nokk med det men det har også i tillegg objektivdeksel, som er perfekt for å holde varmen i kruset eller om du ønsker å bruke det som asjett. Ikke noe som befinner seg hos alle, men samtidig en spennende og flott gave til fotoglade mennesker. 

Dette Objektivkruset finner du på Coolstuff.no til  kr 129,-
 
 


Magnogrip Armbånd
Det er nokk ikke et kjent fenomen at vi alle har noen i familien som er glad i å være litt selvhjulpne og kreative. Her har dere et praktisk magnetisk armbånd for alle handy mennekser der ute, samt også til de som er snekkere og håndverkere. Plutselig slipper du å fulle munnen med skruer og andre gjenstander som en helst skulle hatt noen til å legge frem for enn hver gang, men som ender i munnen når en står å jobber alene. Nå kan du få spare munnen og slippe flere små stikk. Dette armbåndet har som sakt magnet i seg og holder skruer, muttere og andre magnetiske småting som en alltid bruker når enn er kreativ eller er på jobb innen slike yrker. Dette armbåndet finnes i flere farger. 

Dette produktet finner du på Coolstuff.no til kr 179,-
 
 
 

Klesbretter
Hurra! Nå kan alle brette klær, og nå kan det endelig være slutt på å få høre "Nei jeg er ikke noe kles bretter". Vi kjenner nokk alle noen som ikke er så veldig gira på å brette klær og som kommer med titals unnskyldninger. Her er endelig produktet som kan få stopp på disse dårlige unnskyldningene, og rett å slett sette alle i arbeid av en lett jobb. Klesbretter er et genialt produkt som faktisk gjør det kjekt å brette klær, og samtidig raskt. Bare med 3 brett (ett brett til høyre, ett brett til venstre og ett brett fra undersiden) så er det gjort. Enkelt og raskt! 

Dette produktet finner dere på Coolstuff.no til kr 99,-
 
 

Fangedrakt babybody/ sparkedress
En morsom boddy eller sparkedress i form av en klassisk amerikansk fangedrakt. Den har en tøff tekst på seg "I just did 9 months on the inside". Det er et plagg jeg selv har lett lenge etter, og ønsket å ha til min datter når hun var født, men har ikke funnet den i norge før nå. Så det er et perfekt plagg for å feire barns frihet og feire at graviditeten er over, med en slik flott og morsomt plagg. Coolstuff.no selger både body og sparkedress med av denne typen. 

Dette produkte finner du på Coolstuff.no til kr 189,-
 
 

Snackeez Jr Frost 2-i-1 Mellommåltid 
Frozen eller Frost som vi sier på norsk, er virkelig blitt kjempe populært. De fleste barn liker det, og denne koppen er helt genial. Det er en drikkeflaske med sugerør, samtidig som enn kan bruke den til flere ting. Det er bare fantasien som kan stoppe deg her! Det er også plass til mellommåltid eller noe snacks, for det er en liten lomme med lokk på på toppen av flasken. En flott gave til barn og Frost fan. 

Dette produkte får du på Coolstuff.no til kr 129,-
 
 

 
Tassen følelseskopper
Alle får frem smilet når de drikker kaffe, te eller drikken som enn ønsker i en kopp med et søtt ansiktsutrykk. Dette er en julegave som passer til alle, samtidig som den også kan vise litt hvordan humøret til personen er til en hver dag. Coolstuff.no har også skåler i samme type. Det er kraftig og solide kopper og skåler, i høy kvalitet! 

Dette produktet finner du på Coolstuff.no til kr 149,- 
 
 

Polaroid 300
Det populære kamera Polaroid er en gave som gleder mange. Det er et kamera som du får bildet ut med en gang ifra, ingen kabler, ingen USB, ingen PC. Det er bare et trykk som skal til, nemlig trykket med å ta bilde. Det er et morsomt kamera som du raskt og enkelt kan bevare minnerike øyblikk. 

Dette produktet finner du på Coolstuff.no til kr 899,-
 
 
 
Dette er bare litt av det store utvalget som befinner seg på nettbutikken til Coolstuff.no. OPS! Husk det er ikke for sent å bestille jule gavene på nettsiden deres enda, så klikk deg inn å la Coolstuff.no redde din jul. Jeg ønsker også å tipse dere om at Coolstuff.no har en egen Julegavegenerator. Den er en flott hjelp om du trenger gode tips til julegaver. Den er lett å bruke, og gjør gave shoppingen straks lettere. Du fyller bare ut om det er julegave til barn, herre eller dame du leter etter gave til. Deretter Velger du pris og eventuelt interesser som du hvet denne personen har. På den måten hjelper Coolstuff.no sin julegavegenerator deg til å oppdage de kuleste og mest perfekte gavene til hver enkelt person. Samtidig får du noen unike og spennende gaver, som har store marginer om å ikke ligge dobbelt av under juletreet. 

KLIKK HER! Hvis du ønsker å benytte deg av Coolstuff.no sin egen Julegavegenerator! (Direktelink!)
 
 

 

 

 

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits