GAVETIPS TIL DE SOM HAR ALT

// SPONSET //

Vi har nokk alle noen i familien eller som vi kjenner, som vi føler "har alt". Det er jo et kjent fenomen at gavekjøp til dem kan by på sine utfordringer, og bli som regel utsatt til siste stund. Nå som julen nærmer seg med stormskritt, og vi allerede er godt ut i november som er den måneden som har den første søndag i advent. Merker vi alle julestemningen tidlig. Mange har allerede begynt på julegave shoppingen, mens noen enda sitter litt fast og vet ikke hva de skal kjøpe til de forskjellige. Noen sitter kanskje fast i shoppingen til julegaver pga det som er hindringen, er de som vi føler har alt.

Selv har vi også noen av dem i familien, men i år har jeg klart å knekke koden! Og med det, vil jeg dele noen av mine gavetips som ikke koster skorta til de som "har alt". Gaver har fått et litt trist synspunkt de senere årene, og det er et stort penge press som ofte skuler seg i det stille. Men det vi må huske på er at det er ikke pengene som skaper glede, men at andre har brukt tid på å finne den gaven de føler er rett for hver enkelt. det er tanken så teller ikke pengene!

Det er jo ikke til å legge skul på at jeg er veldig glad i å shoppe på nette. Det gjør alt så mye lettere siden jeg er alenemamma. En av de nettbutikkene jeg liker veldig godt og som har det meste enn trenger er Ellos.no! De har alt av klær til barn, damer & herrer. Ikke nokk med det, men de har også ting til hjemmet, ergo interiør! Det gjør det samtidig mye lettere og kunne handle det meste på en plass, og dermed slipper enn å stresse med å bestille ifra mange forskjellige plasser, og fylle opp porto etter porto.

Men tilbake til mine gavetips som jeg ønsker å dele med dere! La oss starte!
 

GAVETIPS TIL DE SOM HAR ALT!

Det er ikke til å legge skul på at en hver dame elsker å piffe opp soverommet med nytt sengetøy. Det gir en stor glede å se forandringene som bare et sengetøy kan gjøre. Samtidig som det å legge seg i nytt herlig sengetøy gjør at enn får en mye bedre søvn og sover tungt å godt. Ego, du får enn happy dame dagen etter, som er glad og uthvilt.

Dette er også et supert gavetips til de som skal kjøpe til noen familier, fordi det gir mye glede for alle å få skifte på sengen, se den forandringen, sove godt og være opplagt og glad dagen etter. Samtidig som du gir en stor glede for de i familien som går oppi hverandre, når de våkner dagen etter uthvilt og glade. Det gir en masse positivitet. Og plutselig har du ikke bare gitt dem en glede med gaven, men du har gitt dem glede i flere dager, pga de er uthvilt og lykkelig.

Sengesett Emmie / COOPER sengesett 2 deler / Sengesett Gripsholm i bomull / Sengesett Kimberly i bommullspercale / Sengesett Vanessa i bomull 6 deler / Sengesettpakke Colleen / ANNA sengesett 2 deler / PAPILLON sengesett 2 deler / Sengesett Mea / Sengesett Rae / Sengesett Ardis med trykt tekst 4 deler / Sengesett Sol med fotoprintDet er et kjent fenomen at ingen kvinnfolk eller familier får nokk av pynte puter. Det er alltid moro med forandring, og alle og en hver har godt av en forandring iblant. Ellos.no har et stort utvalg med pynteputer til alle sin smak og stil. samt også til de mannfolkene som bor alene og venter på den rette dama skal dukke opp, her er det til å med pynteputer for dem også. Så pynteputer, er et sikkert gavetips til de som har alt!

Putetrekk Rikki 50x50 cm / Putetrekk Nicole / Putetrekk Bess 40x40 cm / GUSTAVIA putetrekk med blonde / Putetrekk Tamara / Putetrekk / Putetrekk Iben / Putetrekk Iben / Putetrekk Raven 50x50 cm / Putetrekk Miriam 2-pk / Putetrekk Mia / Putetrekk Kate / Putetrekk Margot / Putetrekk Iva / Putetrekk Faviola 50x50 / Putetrekk Carrie / Putetrekk Barbara / Putetrekk Dorinda, 2-pk / Putetrekk Solid i 2-pk / Putetrekk Willie 50x50 cm / Putetrekk Taylor 60x40 cm / Putetrekk Maida 40x40 cm / Putetrekk Isabelle
 

Lamper! Ingen får noen nokk lys i hjemmet, så en lampe kan glede både små og store. Enn ser jo alltid hvilken type stil andre i familien eller venner og bekjente har i hjemmet, og deretter kan enn lett finne en superflott lampe som passer til dem. Ellos.no har masse flotte lamper i alle forskjellige stiler. Så et nyttig tips til de som har alt!

 
Gulvlampe / Bordlampe / Vindusbelysning / Baderomsbelysning Hjuvik / Pendel / Pendel / Bordlampe Salong / Bordlampe Ellie / Vegglampe Salong / Taklampe / Bordlampe Yes we can
 
 
 

Små ting av mange typer kan være supert for de som har alt. Ingen får nokk av håndklær, kjøkken håndklær. Bake glade mennesker trenger alltid å bytte ut slitte bake førklær, piffe opp hjemmet med litt nye pyntegjenstander, eller skifte ut duker som har ligget i det uendelige på samme bordet.
Så ting, kan gi stor glede, selv for de som har alt!
 
Avishylle / Vase Mini 3-pk Sara / Lyslykter i 3-pk / MOHOLM lykt - liten / DO MORE... veggdekor / Skjærebrett Index Advance Sølv / Supreme Non-stick Kasserolle / Redskapssett Nest Multi Farge / Infinite Chef Collection Pasta Insert / Teppe Dorothy 70x150 cm / Duk Fairy / CLASSIC kjøkkenhåndkle 3-pk / Kjøkkenhåndkle Clarice / Duk / Grillvott og gryteklut Hanna Klassisk
 

Men et kjent fenomen som flere foreldre får høre ang barna sine når gavekjøp står for tur. "barne ditt har jo alt", ja vell det kan virke som et barn har mye, men det er stadig under utvikling. Ergo, det trengs alltid nye ting. det er ikke alltid at alt må handle om leker, for leker ligger det alltid skult i noen pakker under treet. Mange foreldre setter stor pris på de gavene som også er fornuftige. Barna kan noen ganger synes at de er litt mer kjedelig men samtidig kan barn også sette pris på de mer fornuftige gavene. Alle barn liker jo f.eks å ha hylleplass til bøkene sine, opphengs plass til stas klærne, oppbevarings bokser til leken (så dem slipper å snuble i leke sølet som hver dag blir strødd ut over gulvet), osv. Så fornuftige gaver kan også være kjekke gaver, og som sakt gleder foreldrene stort og gleden kommer alltid hos barna også ved det.
 
Vimpelslynge Grønn/Brun / Rådyr Veggdekor / Pute Pumpkin 50x30 cm / ABC Bokstaver 3-pk Rosa / Pumpkin Knaggrekke / Star Veggoppbevaring Hvit / ABC Bokstaver 3-pk Blå/Hvit / Vimpelslynge Rosa / Hjul Til Oppbevaringsboks 4-pk / Pumpkin Veggoppbevaring / Star Oppbevaringsboks, Blå / Oppbevaringsboks Star Grå / Pumpkin Bilde 123.. / Star Vegghylle Hvit / Postkasse Ugle Hvit / Industri Boklist Hvit / Pappboks Rund Abbey / Knaggrekke Elefant Blå / Pumpkin Målestav Hvit / Star Postkasse Rosa / Gyngestol Star Rosa / Oppbevaringseske Hello Kitty / Esker Elefant Blå / Spisestolpute Royal / Star Knaggrekke Blå / Star Målestav Blå / Liftgardin Pumpkin 140 cm / Sengesett / Sengesett Sprinkelseng Uggla Mix / Star Ullteppe Rosa / Pumpkin Ullteppe / Star Bordlampe Lyseblå/Hvit / Star Bordlampe Rosa
 
 
 
 
 
 
 


Men om enn ønsker til slutt å hive med noen leker under juletreet, er det nokk av utvalg hos ellos.no. så her kan enn få unna det meste enn trenger for å krysse av gave listen, samt også legge ved noen gledelige gaver til seg selv. For det meste enn trenger til både damer, menn, barn & hus og hjem, ja det finner vi hos ellos.no!
 
Bakesett Blå / Potte - Anka / Malesett med 67-deler Frozen / Aluminiumflaske Cars / Puslespill Cars 100+70 Brikker / Rullrangle Bie / Putteboks Black / Spiderman Sengesettet / Mål med baller / Demolition Bulldoser 60074 / Juniors Prinsesseslott 10668 / Mummi akrylglass / SPIDER-MAN 78 cm actionfigur / Strykejern / Cupcakes / Brødrister / Discolampe / Tøfler Pumpkin / Sett med drikke / Leketelt / Frozen Sofa Uttrekkbar / Star Knagg Hvit / Tromme Grønn / Krokodille Stor 200 cm / Porselenssett Grønn / Starprojector Lilla / Planes Badeponcho / Klesstang Star Rosa
 
 
 
 
 
 
 
 


Jeg håper mine julegave tips som passer til alle, har vert til hjelp for dere flotte lesere og at det har hjulpet dere med de kommende julegave shoppingen. For hva er vell bedre enn å sitte avslappet i sofaen, med colaen i glasset og pc en på fanget, samtidig som enn klikker hjem julegaver som det koster etter? Ingenting julekaos, og samtidig ingen penge overraskelser, for her holder shopping kassen oss oppdatert med det kommende slutt beløpet. Det er jo faktisk bare rett å slett fantastisk!
 
 
// Alle gavetipsene er ifra www.ellos.no. //
// KLIKK HER FOR Å KOMME DIREKTE TIL ELLOS.NO SIN SIDE! (DIREKTELINK) //
 
 
 

 
 

 

 

 

 

Kommentarer

Maren

16.11.2015 kl. 12:25
Mange og veldig fine gavetips:). Her kan vel alle finne noe å kjøpe:). Ønsker deg en strålende dag og ei fin uke:)

Becca Alexandra

16.11.2015 kl. 13:22
Takk for ett superdetaljert og flott innlegg om julegavetips! Sengesett er en utrolig kjedelig ting å kjøpe selv, så det ønsker jeg meg faktisk også i år :-D

Xtine Michelle

17.11.2015 kl. 14:27
Maren: Tusen takk, det var kjekt å høre! :) Ja jeg håper gavetipsene mine kan være til hjelp for andre. Håper også at alle kan finne noe å kjøpe her, og at di kan slippe å kjenne på julekaoset og gave stresset ved å kunne benytte seg av disse gavetipsene :) Tusen takk, ønsker deg også en strålende dag og flott uke :)

Xtine Michelle

17.11.2015 kl. 14:32
Becca Alexandra: Tusen takk selv for kjempe koselig kommentar som gledet masse! Veldig kjekt å høre at innlegget faller i smak hos andre og at gavetipsene falle i smak :D Ja det er helt sant, og jeg kjenner det så godt igjen det du sier ang sengesett. Så tenkte også at det er et fantastisk gavekjøp til jul, for det er noe alle setter stor pris på å samtidig aldri få nokk av. Så kjekt å høre at det var et gavetips som du selv faktisk ønsker deg i år :)

Bella(Bitte)-Louise

17.11.2015 kl. 15:37
Kjempe mange bra tips :D

Xtine Michelle

17.11.2015 kl. 15:46
Bella(Bitte)-Louise: Tusen takk, det var veldig koselig å høre :D

Becca Alexandra

19.11.2015 kl. 09:51
Ja. Har en dobbeldyne som er 240x220 og da er det ekstra dyrt med sengesett, og da er det jo kjempegreit å få det i gaver :-D
sengetøy er faktis ei veldig fin gave :-)

Martine Lilløy Bruun

24.11.2015 kl. 14:45
Mange gode tips!

Asalia

24.11.2015 kl. 14:53
Så mye fint :) Gode tips. Ha en flott dag videre :D

Xtine Michelle

27.11.2015 kl. 15:11
Becca Alexandra: Det var godt å høre :)

Xtine Michelle

27.11.2015 kl. 15:13
Nina: Det var godt å høre! :)

Xtine Michelle

27.11.2015 kl. 15:14
Martine Lilløy Bruun: Tusen takk!

Xtine Michelle

27.11.2015 kl. 15:14
Asalia: Tusen takk! :) kjekt å høre at tipsene faller i smak. Ha en flott dag videre du også :)

Henriette Celin

30.11.2015 kl. 13:43
Så mye flott å velge mellom her! fine tips :-D

Daniel Miller

30.11.2015 kl. 14:07
Så utrolig gode tips! Dette likte jeg, tusen takk :D
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits