NEW IN - HOMEMADE SPRING COAT

Med en sy maskin, nål, tråd og litt stoff, er det utrolig hva enn kan skape selv. Enn kan faktisk lage nesten alt enn trenger og ønsker selv. Noe som jeg personlig synes er utrolig kjekt! .. Og ikke minst, billigere enn å kjøpe alt på en butikk. Enn kan samtidig også lage det til sitt eget, og legge personlig preg på det enn lager selv.

 

Gamle sy mønster har jeg fått stor sans for. Jeg var så heldig og fikk en større eske full av mønster på masse forskjellig klær, av min momma. Det var alt ifra kjoler, bukser, genser, ytterklær, osv. Jeg er enda helt i ekstase over at jeg har fått dette.

 

Etter lengre tid med en stor lyst til å prøve meg på ytterklær, har jeg tatt motet til meg og prøvd. Det er den andre jakken og ytterklær jeg lager. Etter flere timer og noen dager, var det plutselig blitt en ny vårkåpe til Mina Adeline. Jeg har tatta utgangspunktet i et gamelt mønster, og gjort det til mitt eget.

 

Jeg er super fornøyd så langt, samt en liten prinsesse som svanset runt og var glad for den nye kåpen sin.

 

 

Kommentarer

Marthe Dybdahl

12.05.2015 kl. 13:15
den var super fin! ha en fin dag videre!

kindertryne

12.05.2015 kl. 14:08
så søt :D å liker navnet adeline er et veldig fint navn!

Ester Kro

12.05.2015 kl. 16:03
For ei fin kåpe :D Er det lov å spør hvordan du har laget den? Vil du dele oppskrift?
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits