NEW IN - HJEMMALGET VÅRJAKKE

Med nål, tråd og en sy maskin, er det spennende å se hva enn kan trylle frem. I går ble jeg jeg ferdig med min første vår jakke til Adeline. Det er den første jakken jeg noen gang har sydd, og sannelig fikk jeg der også til.

Jakken er tynn og luftig, slik jeg synes en vårjakke skal være! Den er romslig og lett, og ble slik jeg selv ønsket at den akulle være. Jeg valgte også å ha trykk knapper fremme, enn glidelås. Dette først for jeg hadde ikke glidelås hjemme, samtidig som jeg ønsket å ha trykk knapper. Det er lett og samtidig litt luftig, og det gir litt pynt på sin måte.

Jeg er selv veldig fornøyd med resultatet, og kommer nokk til å prøve meg igjen på flere forskjellige jakker til Adeline :)

Håper dere alle får en flott dag og uke!

Kommentarer

Ramona2010

28.04.2015 kl. 10:50
Denne ble bare helt nydelig. Den passer jo snuppa de veldig veldig godt! Du er råflink!

Amanda Keiseraas

28.04.2015 kl. 13:52
ååh, så fin vårjakk :D

ser så avansert ut å sy, haha.. flinke du!

Riksløven

29.04.2015 kl. 14:14
Stilig at du har lagd den helt selv! =)

Virker som Adeline kommer til å ha litt av en garderobe når hun vokser opp!

Ha en flott dag! =)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits