GIVEAWAY - Stjernebarn

For en liten stund siden startet jeg en facebook side som heter Stjernebarn. Det er en side der jeg legger ut bilder av barneklærne som jeg syr, smokkesnorer som jeg lager og selger, klær som er for salg og samtidig tar jeg også imot bestilling på barneklær som andre ønsker og kjøpe. Alt jeg legger ut der har jeg selv laget og sydd og alt er hjemmelaget. 

Stjernebarn sin facebook side begynte for noen få uker siden og få flere å flere liker, og når siden nådde 110 liker valgte jeg å feire dette med en giveaway. Jeg la ut valg muligheter der følgerne på siden kunne legge inn sitt ønske til premie, og med et lite flertall ble det bestemt ifra facebook følgerne at premien ble en valgri bukse i ønsket størrelse. 

Siden giveawayen enda holder på, ønsker jeg å gi dere flotte lesere også muligheten til å delta. Derfor vil jeg informere dere om at dere kan nå gå inn på stjernebarn sin facebook side ( KLIKK HER FOR Å KOMME TIL STJERNEBARN SIN FACEBOOK SIDE ) og delta i giveawayen! :) Det er kort tid igjen på giveawayen, for vinneren vil bli trukket i morgen (fredag 31.oktober). Mer eksakt klokkeslett der vinneren vil bli trukket blir offentliggjort på stjernebarn sin facebook side i morgen. 


// KLIKK HER FOR KOMME TIL GIVEAWAYEN PÅ STJERNEBARN SIN FACEBOOK SIDE //

Håper dere får en flott dag videre. 

 

Kommentarer
MÅ INN Å SE. Kjempefine klær:)

frussafrue

30.10.2014 kl. 18:27
Så utrolig flink du er til å sy! Kjempe fine klær:-)

Xtine Michelle

30.10.2014 kl. 20:54
*mammamalene: Tusen takk, veldig koselig å høre :)

Xtine Michelle

30.10.2014 kl. 20:55
frussafrue: Tusen takk, det var veldig kjekt å høre :)

Cathrine Narum

31.10.2014 kl. 08:32
Så fine bukser! :D Jeg syr også barneklær, men foreløpig bare til mitt eget barn :p Hehe. :)

💜 K.

31.10.2014 kl. 09:19
Ka tar du for og lage en bukse i str 98 ? :-)

Xtine Michelle

31.10.2014 kl. 11:41
Cathrine Narum: Tusen takk :D Så kjekt at du også syr barneklær! :)

Xtine Michelle

01.11.2014 kl. 20:31
K.: Send meg gjerne en melding på stjernebarn sin facebook side om dette :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits