NEW IN - Selv designet barnetøy

Støvet er endelig pusset bort ifra symaskinen og hode mitt, etter et lengre opphold med sy prosjekter. Ønsket har vert dere hele tiden om å sy klær og forksjellige ting til min datter osv, men tiden har vert noe annet. Oppi all flyttingen i sommer og ting som skulle gjøres klart og få på plass, har jeg ikke fått meg til å sette meg ned og sy før nå. 

Ideene har vert mange, utrolig mange, men å gjøre de til en realitet med symaskinen, har ikke fått blitt gjort før nå. Nå har jeg somsakt endelig fått pusset støvet bort ifra både hode mitt og symaskinen (ikke at det var noe fysisk støv, men den har blitt stående lenge). 

Mange av plaggene jeg har sydd tidligere til min datter har begynt å bli for små, og da er det ingenting som er kjekkere enn å kunne sy nye men i en større størrelse og samtidig gjøre det om til sitt eget. 

Da jeg endelig klarte å finne roen til å klare å sy igjen, var det body og bukse som sto for tur. Jeg hadde mine store planer om å prøve ut noe nytt, nemlig og lage en figur som var på begge plaggene. Aldri hadde jeg gjort dette før, men spennende var det å prøve å se om det ble noe bra. Bodyen har jeg sydd tidligere, og mange av. Derfor ønsket jeg å sy en som ikke var helt likt som de "gamle" bodyene. Jeg valgte derfor å prøve ut en ny "åpning" oppe rundt halsen, og jeg valgte å prøve å lage til og sy på Hello Kitty figur. 

Buksen jeg laget sydde jeg i samme farger som bodyen, slik at det kunne være et sett. Jeg klippet til og sydde på en lik hello kitty figur som jeg hadde valgt å ha på bodyen, og vips så var det et sett. 

Det var utrolig morsomt å kjekt å prøve ut noe nytt, og det å gjøre det til sitt eget er noe jeg er utrolig glad i. Noen ganger bruker jeg ikke mønster mens andre ganger igjen så bruker jeg mønster. Det varierer egentlig. Men når jeg bruker mønster er jeg utrolig glad i å bruke stoff og stil sine mønster. De er lette og bruke, og lette å kunne utvikle til sitt eget. 


// Her ser dere bilde av Hello kitty bodyen og buksen som jeg har sydd til min datter //
(OPS, på bildet her mangler jeg trykk knappene ettersom de ble satt på dagen etter)

Håper dere alle får en flott helg, og si gjerne ifra om det er noe dere ønsker DIY av som jeg lager. 


 

 

 Synes du www.xtinemichelle.blogg.no (mammatiladeline) 
fortjener nominasjon til Vixen blog awards 2014?

--> STEM PÅ OSS HER! 


Kommentarer

Camilla

10.10.2014 kl. 17:11
Utrolig fint !:)

Tine

10.10.2014 kl. 17:12
Så koselig :)

Liv Judit

10.10.2014 kl. 17:12
Så nydelig prinsesse og klær :)

Xtine Michelle

10.10.2014 kl. 17:19
Camilla: Tusen takk :)

mammatilkasper

10.10.2014 kl. 17:19
Så gøy og lage klær selv!

Det var kjempe fint :)

Xtine Michelle

10.10.2014 kl. 17:19
Tine: Tusen takk :)

Xtine Michelle

10.10.2014 kl. 17:20
Liv Judit: Tusen takk, det var veldig kjekt å høre :)

Xtine Michelle

10.10.2014 kl. 17:22
mammatilkasper: Tusen takk :) Ja, det er utrolig kjekt å lage klær selv :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits