HJELP! 1åring i hus!

Dette er sprøtt, jeg har snart 1 åring i hus! Hjelp!..

Tiden har fløyet og snart er det 1 år siden min nydelige solstråle kom til verden. Hvor tiden og dette året har blitt henn, vet jeg sannelig ikke. Så mye har skjedd på bare et år. Min datter har gått ifra å være en liten prematurt jente til en stor å sterk jente som har tatt igjen de på sin egen alder i målene og vekt.

Jeg synes dette året har gått alt for fort. Tiden har fløyet og det er skremmende å se at et år allerede snart er gått. Tenk jeg har snart 1 åring i hus!

Bursdags planlegging står på for fult her i huset nå. Planlegging, bestilling av ting og klargjøring til bursdagen er det som fyller mye av tiden min. Inbydelser skal ut, 1 års fotografering skal gjøres, Bursdags mat skal planlegges, pynt skal bestemmes og gjøres klart, og masse masse mer! Heldigvis har jeg kommet et godt stykke på vei.

Bursdags antrekk er nå i boks, inbydelsanne er klar for sending, Bursdags kronen er snart klar, dekorasjon er bestemt og mye er klart. Enda litt mer er klart men noen småting mangler enda.

Jeg gleder meg utrolig mye til å feire den store 1 års dagen til min nydelige Mina Adeline. Gavene som hun skal få åpne å gavene ifra meg, den store gleden hun viser når hun får gave og får åpne dem er så uendelig kjekk å se. Vell er hun liten, men hun viser tydelig glede!

Jeg merker at disse dagene som nå er og dagene før bursdagen hennes, så går tankene mine tilbake på hvordan det var for 1 år siden. Dagene og hendelsenne når jeg havnet inn på sykehuset går i reprise i hode mitt. Det var uendelig sterk opplevelse de siste dagene som gravid og fødselen som jeg hadde. En alvorlig infeksjon preget de siste dagene mine i svangerskapet men en fantastisk forandring ble det. Og nå den 15.Juli er det 1 år siden jeg fikk holde min nydelige og høyt elskede datter for første gang. Det er virkelig stort å tenke tilbake på og det er stort å nå få feire hennes første bursdag.

Jeg gleder meg kjempe mye og det blir en utrolig kjekk dag og feiring.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits