VannPluss - En smak uten grense


Vann, vann, vann, ja vis det går ann å være avhengig av vann så er jeg vell nesten det. Vann med smak har jeg over lengre tid vert veldig glad i, men om det er så synt er vell et annet spørsmål. Da jeg oppdaget noe som heter Vannpluss, forandret ting seg! Jeg var så heldig og fikk tilsendt flere herlige produkter ifra vannpluss, som jeg skulle teste ut. Etter første glasset var jeg hektet! Jeg kunne endelig drikke vann med smak og samtidig ha god samvittighet. Hva er vell ikke bedre enn det?

Et brett utvalg innen forskjellige smaker som har sine egne nytter i hverdagen, å spesielt min hverdag som alene mor! Smakene var fantastiske og både energi, vitamin og smaks sansene mine ble fylt opp med det de ønsket. Mange vill nokk si at det er for godt til å være sant, og ja jeg hadde nokk raskt tenkt i disse banene selv hadde jeg ikke prøvd det ut og snakt ut ifra egne erfaringer. At noe er et sponset produkt utgjør ikke for meg at jeg skal sitte og snakke positivt om det uten at jeg faktisk føler at det er noe som er positivt, er det noe som er sponset og jeg virkelig ikke liker det så sier jeg det! For meg er det ærlighet som varer lengst.

Vannpluss har for meg bare vert positivt, hadde det vert noe negativt hadde jeg vert ærlig og sakt det, men dette er virkelig å ekte! Dette funker å det er fantastiske produkter. Smakene er herlige og det er forfriskende. 

I alle år har aldri noe energi drikke hatt noe effekt på meg, ofte har jeg hatt et stort ønske og behov for litt ekstra energi iblant men aldri har jeg funnet noe som har fungert for meg. Som alene mor blir av å til dagene lange og energien faller litt til tider, noen dager er tøffere enn andre og noen dager skriker både jeg og kroppen etter litt ekstra energi. Da jeg fikk prøve ut blant annet energi drikken ifra vannpluss ble ting forandret. Endelig var det noe som faktisk ga meg overskudd når jeg trengte det. Jeg ble ikke hypper eller full av energi, men jeg fikk et overskudd med energi på en normal måte der jeg kunne være på bena uten å føle et stort behov for å sette meg ned. Dette ble fort en av mine favoritter og smaken er helt fantastisk. Den smaker appelsin og jeg synes det var en forfriskende og god smak. Jeg fikk teste en del forskellige smaker og jeg er positivt overrasket av de alle. Aldri har jeg likt kaffi, men da jeg smakte iskaffe med karamell var det plutselig noe med kaffi som jeg kunne like. Det var en herlig smak. Jeg fant ut at jeg ville teste litt med den også ettersom den skal blandes ut med melk, så jeg smakte den både med kald melk og jeg smakte den med varm melk. Den var god både når den var kald og når den var varm, så for de som er glad i å teste ut litt selv eller ønsker det litt variert så er dette virkelig en ide å prøve!

IS-TE! Hvem elsker vell ikke Is-Te? Ja jeg elsker vann, men Is-Te er en av de tingene jeg under meg til å kose meg med av å til. Aldri har jeg følt at jeg kan drikke Is-Te med god samvittighet, men nå kan jeg det. Denne Is-Te har ca 1/3 av karbohydrater i forhold til andre Is-Te som enn kan få kjøpt og samtidig har den en fantastisk smak! Den er virkelig noe jeg anbefaler til de rundt meg og som jeg virkelig anbefaler dere flotte lesere! Det er en forfriskende og herlig smak som fikk sommerfølelsen frem i meg.

Noen andre smaker som jeg også ønsker å dra opp, forde om jeg kunne skrevet om alle smakene så er det noen til jeg også ønsker å legge ekstra fokus på. Der iblant vitamin drikken og smaks vannet. Begge disse to er også noen av de herlige smakene som de har. De smaker godt og vitamin vannet tilfører kroppen din vitaminer som den trenger, og samtidig kan du kose deg og slappe av med en god samvittighet. Du gir kroppen noe den trenger og du får en forfriskende og god smak. De har forskjellige vitamin typer, og det var noe som falt godt i smak hos meg. Jeg har ikke prøvd ut alle men de jeg har prøvd ut var rett å slett fantastiske. Deilig smak som jeg tror de fleste hadde likt. Som jeg også nevnte var smaks vannet. Å kunne tilføye smak i vannet når jeg drikker så utrolig mye vann som jeg gjør, var deilig. Jeg har tidligere kjøpt mye smaks vann på vanlig matvare butikker, men å kunne bruke dette pulveret som vannpluss har som gir en like god, og faktisk bedre smak i vannet, var for meg helt perfekt. Når jeg blant annet er ute og triller tru er det herlig og ha med seg en flaske med smaks vann og samtidig har jeg ingen dårlig samvittighet. Forfriskende og godt med forskjellige smaker etter hva jeg ønsker den dagen.

 

De har flere typer som jeg også prøvde ut, men for å ikke dra dette så langt ut og siden jeg er så fornøyd med dette så har jeg egentlig noen få ting å si om dette. LØP Å KJØP! Du kommer ikke til å angre å det er hvert hver å en krone! Smakene falt godt i smak hos meg, noen ble en større favuritt men alt falt i smak. Jeg er veldig glad for denne muligheten som jeg fikk til å få teste ut en del av vannpluss sine produkter, og personlig er jeg strålende fornøyd. Sende tiden var kort og produktene er ikke til en overkommelig pris. Det er herlige smaker, og dekker for meg mine behov og kroppen min sine behov. Til å med så dekker det luksus behovet mitt også og det er smaks sansene mine, hehe. Ja for meg er det viktig å dette alt av de ønskede behovene når det kommer til drikke og dette er virkelig noe som jeg er strålende fornøyd med. Variert og herlig drikke etter hva enn føler behov for. Noen sitter nokk (som nevnt litt ovenfor) å tenker at jeg skriver masse positivt om dette pga det er et sponset produkt. Der tar dere i så fall feil. Jeg har som også nevnt skrevet dette med ærlige meninger som jeg personlig har. Jeg har ingenting til overs å sitte og skrive positivt om noe som jeg kanskje ikke hadde synes noe positivt om. For meg er det viktig og være ærlig mot dere å kunne anbefale videre produkter til dere som jeg personlig mener er bra og som smaker fantastisk. Hadde jeg ikke ment det hadde jeg skrevet det. 


Siden noen av dere kanskje er enda litt små skeptiske til dette så har jeg latt noen venninner av meg fått smake på noen av smakene som vannpluss har. Der de personlig har sakt hva de synes og som jeg har fått låv til å legge ved i dette innlegget. Så her er noen av det de har sakt:

- ? Jeg synes det var veldig godt, er ikke særlig glad i kaffe, men denne smakte ikke for sterkt. ?


- ? Jeg synes det var en frisk og herlig smak, som har ga meg mer energi. ?


- ? IsTe på matvare butikk, kommer aldri til å bli det samme igjen! Denne var jo så mye bedre enn de vanlige fra butikken! ?

- ? Energi drikken ga meg en veldig god energi på en mild og fin måte. ?

- ? Smakene til vannpluss var jevnt over veldig god. ?

- ? Jeg pleier og få store smerter i magen av koffein, men denne kaffe typen som er blandet ut med melk ga meg ingen magesmerter og smakte helt fantastisk! ?

- ? Jeg kommer absolutt til å handle ifra vannpluss! ?
 

Til slutt vil jeg takke Vannpluss for denne flotte muligheten til å få oppdage de herlige smakene og produktene de har og at de valgte å sponse meg med noen av deres produkter. De har fått en strålende fornøyd kunde her og de har fått venninnene mine også utrolig fornøyd med det som de smakte igjennom meg. Hvis noen av dere er fristet til å prøve ut noen av disse vidunderlige smakene og den fantastiske måten til å kunne få tilføye kroppen og fulle sine behov innen hva de har mulighet for med dette pulveret, så finner dere vannpluss sine produkter àHER! Og dere finne også deres personlige side på Facebook àHER!Håper dere alle har hatt en strålende start på den nye uka som nå er i gang. Og husk, det er viktig og drikke mye nå som sommeren går oss i møte. Hvorfor ikke tilføye det lille ekstra i din vannflaske nå som varmen har meldt sin ankomst og godværet allerede har startet. Om du ikke har en vannflaske, så har de også to forskjellige vannflasker som du også kan få kjøpt på vannpluss sin hjemmeside. Selv har jeg kjøpt den og jeg er veldig fornøyd med den. Den er god og drikke ifra og den lekker ikke! Noen jeg har hatt store plager med på flere vannflasker jeg har hatt. Denne er nå ofte med meg rundt på trilleturer og aktiviteter ute, også inne faktisk. En flaske som både gleder meg og min datter, som skal prøve å drikke ifra alt nytt nå som alt er spennende, nytt og må testes ut.


- Har du hørt om VannPluss før? 

- Har du prøvd noen av VannPluss sine smaker/produkter? 

 // Sponset produkt //

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits