SOMMERLEK TIPS

Sommeren nermer seg med stormskritt, temperaturen har allerede meldt sin annkomst i større deler av norge. Tiden nermer seg for at klargjøring til lek og morro for de herlige barna våres, noe som må planlegges og kjøpes inn hos de fleste. Ingenting er som en morsom sommer med lek og morro. Noen av oss voksne liker og ligge og slappe av, sole oss og høre på sommerens vakreste natur lyder. Sjøen som suser, barna som ler, plasker som kommer ifra havet og fuglene sin vakre melodi. 

Nå som sommeren nermer seg og det er min første sommer med Mina Adeline, har jeg begynt å se meg rundt etter noen morsomme leker til hun. Nå når jeg har sett rundt etter ute leker, har jeg lagt litt vekt på noe som vi begge kan leke med og noe som hun kan leke med alene så jeg kan få litt tid til å slappe av i solen. 

Jeg har derfor den store gleden av å tipse dere om noen av de utelekene som virkelig har falt i smak hos meg!

Siden Mina Adeline blir 1 år i sommer, har jeg sett litt på noen leker som enn bør være 1 år for å bruke å noen som hun kan bruke skjennerelt også. Med tanke på at jeg har sett litt på noen leker som hun bør være 1 år for å bruke, kommer litt ann på utviklingen (ettersom den er forskjellig ifra barn til barn). Så med tanke på dette har jeg somsakt sett litt på leker til sommeren som hun kan være interesangt for hun ettersom hun stadig utvikler seg mer å mer. 

Utelekene som jeg har plukket ut her for å vise dere er uteleker ifra jollyroom.no. De har mye forskjellig til både gutt og jente i forskjellige alder. Jeg liker utrolig godt det jollyroom.no har av produkter og er veldig fornøyd med hvor kort leveringstid det er og produktene de har. 


Er du på utkikk etter uteleker til barne ditt eller ønsker å kjøpe uteleker til noen som har bursdag snart? Da vil jeg anbefale dere alle om å ta en titt innom jollyroom.no sitt store utvalg av uteleker. 
For å komme direkte til uteleker hos jollyroom.no klikk --> HER! 

Det er friske, herlige farger på lekene og det er et godt utvalgt til både gutter og jenter i forskellige alder! 


// Dette blogginnlegget er skrevet i sammarbeid med jollyroom.no //

  

Kommentarer

birgitteogsjefene

29.04.2014 kl. 12:00
Så masse kjekt :)

Sånt "rør" som de kryper gjennom har vært stor suksess her når trollene var mindre :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits