Du er invitert!Et sommer show, en dag utenom det vanlige! Sommerens store høydepunkt med musikk og bra program!
 

Jeg har med en stor glede av å fortelle dere om et stort arrangement som skal være den 28.06.2014! Det er Østfold Event som har den store gleden av å invitere dere alle til sommerens store happening på Quality Hotel i Sarpsborg. Med denne annledningen har jeg fått mulighet igjennom de til å få den store gleden av å opplyse om dette til dere alle fantastiske lesere som jeg har her på bloggen.

Det blir lovet et bra program med et bra liv! Konserter ut over hele kvelden med noen fantastiske artister! Dere får bl.a høre Adrian Emile, Morgan Sulele. Ikke nokk med det så har de samtidig fått bokket Fredrik Auke/ Freddy Genius.

Adrian Emile er en artist som er kjent for mange fengende russelåtene! Morgan Sulele er kjent for samarbeid med Adrian Emile og Fredrik Auke / Freddy Genius er kjent for låter som : Bongo Drum (med Robin og Bugge), Vannski & Colours (med Dj Broiler). Han er også kjent for russelåter som The End, Cannabus, Mindfuck og Trygdetaxi etc.

Det vil bli alkoholservering, så derfor er det aldersgrense på dette arrangementet. Aldersgrensen er 18 år +!

Det vil bli lagt ut 1000 vanlige billetter for salg! De har ordnet til Bare 200 VIP biletter. Ved VIP billett får du møte artistene + det vil bli mulig og feste litt med dem og samtidig har du også muligheten til å få svar på dine eventuelle spørsmål til artistene og en autograf som minne. Hvem ønsker vell ikke å få en så spennende og god mulighet som dette på en så stor og kjekk sommer arrangement?

OPS!
Det vil bli lagt ut 1000 vanlige billetter og 200 VIP billetter, så her gjelds det å være raskt ut! 

Dørene åpner seg til denne store dagen kl: 19.30 (28.06.14) og den store festen starter kl: 20.30!

Artist info:
DJ:
Adrian Emile

Hoved artister:
Morgan Sulele & Fredrik Auke/Genius

Oppvarmingsartister:
B´look & Shameless


Gjør dere klar til en real sommerfest, med et lovende bra program og liv! Så her er det ingen grunner som er gode nokk for å holde seg hjemme!

For mer info om arrangementet og billetter, Klikk dere inn à HER!


//Sammarbeids innlegg//
 

Kommentarer

Daniel

25.03.2014 kl. 18:02
Du skriver du bl.a ID16 & Mikkel christiansen kommer, men på oppsettet skriver du helt andre artister:P er dette muligens missforståelse eller skrivefeil ?

Xtine Michelle

26.03.2014 kl. 09:56
Daniel: Det har vert en missforståelse, men det er nå rettet opp i :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits