SUPERTILBUD - Barneromsinnredning

Er du glad i innredning og elsker prosenter? Ja da er dette virkelig noe for deg!

Jeg har den gleden av å informere dere om at det nå er hele 15% på alt av innredning på Jollyroom! Dette gjelder også det som allerede har nedsatte priser. De har alt du kan ønske innen innredning av farger og produkter til å med både til store og små. Men ikke la dette vente, dette gjelder kunn til 20.Januar kl 16.00! Så her gjelder det å være raskt ute. 

Vi mødre får vell aldri nokk av innredning til barenrommene til både store og små? Her finner du alt du måtte ønske og i de flotteste fargene. Du kan finne din egen stil som du ønsker å bruke på ditt barn sitt soverom eller om du holder på å fikse opp rommet eller bare mangler noe, så finner du det du ønsker på Jollyroom

Husk og oppgi kode form14 i kassen og klikk på "bruk rabattkode" for å få dette tilbudet.

Jeg har plukket ut noen av mine favuritter ifra jollyroom som jeg tenkte å vise dere.Her er litt inspirasjon til dere med hvilke herlige farger og flotte innrednings produkter de har.


 Dette er bare litt av utvalget som de har! Klikk dere inn på jollyroom å la deg bli inspirert med masse flott og nye ting til ditt barn sitt rom. 
Minner dere igjen på å være rask ettersom tilbudet varer til i morgen (20.Januar kl.16.00)!
Husk og oppgi kode form14 i kassen og klikk på "bruk rabattkode" for å få dette tilbudet.

Klikk dere inn på jollyroom sin nettside -->HER og benytt deg av denne supre rabatten nå! 

Kommentarer

Ellen S Grønlund

19.01.2014 kl. 17:48
Ha en fin uke:)

Kine

19.01.2014 kl. 18:00
fint:) ha en fin kveld videre :)

19.01.2014 kl. 18:34
Jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, blir glad hvis du vil stille meg noen spørsmål :D
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits