Homemade - Klargjøring til vinteren

Made by love.

Vinteren nermer seg med storm skritt og hva er ikke mer kjekt enn å sette seg ned å puste støvet bort ifra garn kurven min. Dette var like spennende og kjekt i dag som det de var sist. Er nå en stund siden jeg satte meg ned med hekletøyet og tenkte det nå var på tide og prøve seg på noe nytt til den lille prinsessa mi. Denne gangen er det klargjøring for vinteren som står for tur og derfor valgte jeg å prøve meg på en lue til hun. Denne gangen prøver jeg på en litt tykere lue enn hva jeg har laget før. Tenkte det passet perfekt med en litt tykere lue som kunne være varmere så kan holde jenta mi varm nå til vinteren. 

Som dere ser har jeg valgt å bruke et garn som heter easy av sandnesgarn på denne lua. Det er et mykt og godt garn som også er utrolig varm (er testet ut pga er pannebånd som jeg og en vennine av meg laget i fjord). Så håper det skal holde gull jenta mi varm i vinter.  Er utrolig spent på å se hvordan slutt resultatet blir med denne luen. Er alltid like spennende med nye og gamle hekle prosekter. Er også veldig spent på om Mina Adeline kommer til å like den å om den kommer til å passe fint. Men velger å satse på det beste, så får jeg bare se hva slutt resultatet bringer. Er iallefall utrolig kjekt å endelig sette sette seg ned med hekle tøyet igjen. 

Liker dere å hekle eller strikke?
Har dere laget noe til barnet deres eller holder på å lage noe?
 


Kommentarer

Kristine

12.09.2013 kl. 07:45
Det kommer til å bli kjempebra :D Elsker fargen på garnet<3

Xtine Michelle

16.09.2013 kl. 00:22
Kristine: Tusen takk, håper på det :D Kjekt å høre at du liker fargen på garnet :)
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits