Når er det på tide å gi opp? ? Aldri!


Når er det å tide og gi opp? Mitt svar og min mening på det er ALDRI! Aldri la usikkerheten eller negativiteten ta over noe du virkelig ønsker og opp nå i livet ditt. Stå på, tenk positivt å ha troen med deg på at nemlig DU kan klare akkurat det du ønsker! For du kan faktisk klare alt du vil og ønsker med og bare ha troen på det!


«Du er ikke født for å slite. Du er ikke født for å leve et liv der de gledelige øyeblikkene er få og det er langt mellom dem. Du er ikke født for å streve på jobben fem dager i uken med flyktige øyeblikk av lykke i helgene. Du er ikke født for å leve med begrenset energi, føle deg utmattet ved slutten av hver dag. Du er ikke født for å bekymre deg og være redd. Du er ikke født for å lide. Hva skulle da være poenget med live ditt? Det er mening at du skal oppleve livet til fulle og ha alt du ønsker, og samtidig være fylt av glede, strålende helse, livskraft, begeistring og kjærlighet, fordi det utgjør et fantastisk liv!» (Utdrag ifra boken The Secret, Kraften).

Har du fått akkurat det du ønsker i livet ditt og fått beholde det hele tiden uten og miste det? Har du noen gang latt usikkerheten eller tvilen ødelegge noe som virkelig betyr noe for deg? Har du gitt opp noe du virkelig ønsker? Har du undervurdert hva du noen gang kan klare og deretter bare gitt opp? I så fall, er det ikke på tide og slutte med det å få kontroll på livet ditt og det du ønsker. Er det ikke på tide og heller «hoppe i det» enn og lavere og kjenne på en negativ følelse som å angre på noe du ikke har gjort fordi du lot din usikkerhet ta over. For om du ønsker noe nokk kan nemlig du få det, du må bare ha troen på det og ha en stå på vilje med positiv holdning!

«Gi, så skal eder gis! Et godt, stoppet, rystet, overfylt mål skal gis eder i ganget: for med det samme mål som i måler med, skal eder måles igjen.»

Jeg har merket at om enn har en negativ holdning en dag så blir det negativt den dagen helt til enn klarer å omstille tankene til noe positivt, for da kommer det positive i dagen du er i. Jeg har merket at har enn en samtale med noen men snakker om noen enn frykter å snakke om eller spør om noen en frykter å få det svare enn egentlig ikke vil ha og det ender med at enn får akkurat det svaret enn fryktet, jo det er ikke tilfeldighet! Det er tankene dine som utgjør følelsen og den negative følelsen en skaper i koppen sin som utgjør hva enn får. Vis enn er glad og har positiv holdning en dag, så merker enn at en da oppnår og får mer positivitet ut ifra den dagen så lenge en klarer å holde den positive følelsen oppe. Ingenting er tilfeldigheter, det er du som skaper det!

Jeg har selv opplevd dette og merket av jo mer negativ jeg føler selv og vond situasjoner som jeg er i av og til utgjør at det bare kommer mer. Jeg har opplevd folk som står meg veldig nært som sitter og føler på usikkerhet og tvil, og det utgjør en negativ følelse i dem som utgjør at situasjonen de skaper rund seg selv og de rundt som kanskje er inn under den situasjonen blir negativ. Grunnen er tvilen og usikkerheten skaper den negativiteten som skaper resultatet på situasjonen.


 Mange tenker nokk, kjærlighet er bare forferdelig og grusomt ettersom mange nokk har følt negative hendelser ut ifra noe som har med kjærlighet å gjøre. om det har med venner, kjæreste, familie, skole eller jobb så er det en kjærlighet i alt og kjærligheten skaper til slutt en positiv følelse om en bare til later den det. Når enn klarer å se den positive følelsen i kjærligheten i det enn har rundt forandrer alt seg.

Du kan nemlig klare alt du enn vil i livet ditt om du bare til later deg selv og tenke positivt og til later deg selv og legge negative følelser som: Sinne, usikkerhet, mangel på kjærlighet, fortvilelse, anger, tristhet osv bak seg men heller finner det som den situasjonen har skapt tidligere som er positivt og holder fast på det og har troen på deg selv, så kan du klare va du vil! Det er bedre og ha prøvd en gang for mye enn en gang for lite.


Ha tro på deg selv, og du kan klare det!
Ingenting er for sent å gjøre noe med, det er du som er din egen sjef om hva du vil oppnå og klare i ditt liv. Rett og slett ved din holdning og tankegang med hvordan det utgjør dine følelser, vil gi resultatet på det du virkelig ønsker.

 

Xoxo,
Xtine Michelle 
 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Xtine Michelle

En liten og livlig jente ifra Rogaland! Men bor nå i Vest-Agder (Kvinesdal), og trives kjempe godt her. 15.07.13 ble jeg mamma for første gang til ei nydelig liten prinsesse, som ble født som prematur 5 uker før termin. På bloggen min kan dere lese om mitt liv som ung alene mamma, graviditeten jeg gikk igjennom og live mitt. Om du/dere har noe spørsmål eller om det er noe, så er det bare å legge igjen en kommentar eller å sende en mail (som dere finner knapp til over headeren min). Ved spørsmål ang sammarbeid/sponsing av bloggen min kan dere kontakte meg på: xtinemichelle.blogg@hotmail.com

xtinemichelle.blogg@hotmail.com
Follow on Bloglovin Bloggist.no - Toppliste for bloggere Blogglisten
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits